oké, de a sallang pont azon része maradt, akiből itt már nem lesz semmiRealista24 írta: Ezekből mi valósult meg? Hazard és a sallang eladása.
adjanak kölcsön mindenkit aki nem kell, hátha jövő nyáron elviszi valaki őket
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. augusztus 14., szerda 13:50
oké, de a sallang pont azon része maradt, akiből itt már nem lesz semmiRealista24 írta: Ezekből mi valósult meg? Hazard és a sallang eladása.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 14., szerda 13:36
Ezt az ügynöke cáfolta később.___Samy___ írta: Volt valami olyan hír is, hogy a családja nem szeretett volna Kínába menni, vagy nem?
Bár ha itt gondja volt a nyelvvel, akkor mi lett volna vele ott
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. augusztus 14., szerda 13:28
___Samy___ írta: Volt valami olyan hír is, hogy a családja nem szeretett volna Kínába menni, vagy nem?
Bár ha itt gondja volt a nyelvvel, akkor mi lett volna vele ott
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. augusztus 14., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. augusztus 14., szerda 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 14., szerda 13:17
Ha tényleg 20 milliós a fizetése, akkor fogalmam sincs, hogy miért nem engedték el Kínába. 2-3 normális játékos fizetése szabadult volna fel...___Samy___ írta:Igen, az már más kérdés, hogy ők meg itt vannak, pedig ki lett adva mindegyiknek az utja. Marianot úgy tudom, hogy több csapat is vinne, de ő nem szándékozik menni. Mondjuk valahol meg is értem, mert a tavalyi nem volt egy ideális szezon a számára.Realista24 írta:
Nálam a sallang még Mariano. Bale-t és Jamest külön írtam. A többi szerintem el lett küldve. Bár ezek hárman is el vannak küldve csak nem akarnak menni, vagy a kutyának nem kellenek vagy nem fizetnek értük eleget.
De ez a két rekord igazolas nem kell senkinek. Jamest eskü már eladtam volna az Atletinek, már annyira nem érdekel. Béla meg vonuljon már vissza, aztán haladjunk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. augusztus 14., szerda 13:13
Igen, az már más kérdés, hogy ők meg itt vannak, pedig ki lett adva mindegyiknek az utja. Marianot úgy tudom, hogy több csapat is vinne, de ő nem szándékozik menni. Mondjuk valahol meg is értem, mert a tavalyi nem volt egy ideális szezon a számára.Realista24 írta:Nálam a sallang még Mariano. Bale-t és Jamest külön írtam. A többi szerintem el lett küldve. Bár ezek hárman is el vannak küldve csak nem akarnak menni, vagy a kutyának nem kellenek vagy nem fizetnek értük eleget.___Samy___ írta: Azért a sallang sem lett teljesen kipucolva.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2019. augusztus 14., szerda 13:12
Sztem Zidane és Perez se látja a csapat igazi problémáit. Én bevallom Zidane-t tökéletesen alkalmasnak látnám egy teljes generációváltás levezénylésére, megvan a kellő tekintélye hozzá, de nagyon kevés tényleges ilyen irányú lépést láttunk tőle, legyen az átigazolásokkal kapcsolatos véleménye, vagy éppen a régi emberek kiebrudalása. Oké, kijelentette, hogy nem kell neki James és Bale, na puff, de ők másnak se kellenének. Mendy az ő kérésére jött, Jovic biztos hogy nem, Hazard és Pogba kellett volna neki (a köpcös meg is jött, én mondjuk sose voltam érte oda, de ez magánvélemény), de ők ketten kevesek lennének sztem ahhoz, hogy megújuljunk. A fiatalokhoz való hozzáállása se olyan egyértelmű, mint pl Solari-é volt, olyan mintha nem is kérne belőlük igazán.p.csabi1 írta:R-l@nch írta:
Pedig teljesen érthető.
VdB Isco miatt nem kell neki, bízik a spanyolban teljes mértékben, ahogy a Kroos-Case-Modric trióban is. Ezt a triót csak Pogba kedvéért bontaná meg, mert úgy érzi ő az egyetlen olyan minőség, akiért ez megérheti csapat szempontjából.
Valahol igaza is van amúgy, ha csak a neveket és a képességeket nézzük, de itt több szempontot nem lát jól sztem a francia.
Én nem hiszem el,hogy nem látja hogy Modric kifelé megy például,Iscot meg hagyjuk is.
Vagy akkor most csapágyasra lesznek játszatva majd ők 3-an?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. augusztus 14., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 14., szerda 12:39
R-l@nch írta:Pedig teljesen érthető.p.csabi1 írta: Nem is értem Zidanet ha igazak ezek a hírek.
VdB Isco miatt nem kell neki, bízik a spanyolban teljes mértékben, ahogy a Kroos-Case-Modric trióban is. Ezt a triót csak Pogba kedvéért bontaná meg, mert úgy érzi ő az egyetlen olyan minőség, akiért ez megérheti csapat szempontjából.
Valahol igaza is van amúgy, ha csak a neveket és a képességeket nézzük, de itt több szempontot nem lát jól sztem a francia.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2019. augusztus 14., szerda 12:36
Pedig teljesen érthető.p.csabi1 írta: Nem is értem Zidanet ha igazak ezek a hírek.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. augusztus 14., szerda 12:32
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. augusztus 14., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 14., szerda 12:24
Nálam a sallang még Mariano. Bale-t és Jamest külön írtam. A többi szerintem el lett küldve. Bár ezek hárman is el vannak küldve csak nem akarnak menni, vagy a kutyának nem kellenek vagy nem fizetnek értük eleget.___Samy___ írta: Azért a sallang sem lett teljesen kipucolva.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. augusztus 14., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. augusztus 14., szerda 12:12
Pérez visszacsábította Hazard és Pogba ígéretével ZZ-t.Anthony írta: Ez a Zidane-vezetőség kémia nem működik. De lassan nem tudom eldönteni, hogy kivel vannak a nagyobb bajok...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. augusztus 14., szerda 12:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 14., szerda 12:08
Nem mintha számítana, amikro az elmúlt 2 edző meccsre nem is neveztük.dannen írta: marca szerint rodrygo megserult..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. augusztus 14., szerda 12:07
Ahh gecc, nem is értem.Csabi írta:az egész nyarunk egy kész katasztrófa.Zidane doesn't want Van De Beek, he has told Madrid officials to cool off the interest. He only wants Pogba. The club officials aren't big fans of Pogba.
Zidane doesn't want to look at alternatives as he has his heart set on Pogba and believes he's the one the club needs.
erre is kíváncsi leszek:a laparisien szerint egyáltalán semilyen ajánlatot nem tettünk neymarért, és a bárcá az egyetlen kérő.We've again sent Lunin to a club where they're fine with their starter (Masip) unless there's an injury or something Lunin will start from the bench.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. augusztus 14., szerda 11:55
az egész nyarunk egy kész katasztrófa.Zidane doesn't want Van De Beek, he has told Madrid officials to cool off the interest. He only wants Pogba. The club officials aren't big fans of Pogba.
Zidane doesn't want to look at alternatives as he has his heart set on Pogba and believes he's the one the club needs.
a laparisien szerint egyáltalán semilyen ajánlatot nem tettünk neymarért, és a bárcá az egyetlen kérő.We've again sent Lunin to a club where they're fine with their starter (Masip) unless there's an injury or something Lunin will start from the bench.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem