De ők nem komoly ígéretként tekintenek rá, hanem már CR-ként, amikor ez a Brugge semmivel sem jobb csapat, mint egy középerős holland csapat. Villogjon a PL-ben.Enrique írta:Azért ne tegyünk úgy, mintha nem lenne nagy dolog 21 évesen új fiúként a harmadik meccseden elvarázsolni az Old Traffordot.
Én úgy látom, hogy elég erős alapokkal indul a srác, a képzettsége mellett fizikálisan és mentálisan is nagyon érettnek tűnik, ennyi idősen mi más kellene még, hogy komoly ígéretként tarthassák számon?
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért ne tegyünk úgy, mintha nem lenne nagy dolog 21 évesen új fiúként a harmadik meccseden elvarázsolni az Old Traffordot.
Én úgy látom, hogy elég erős alapokkal indul a srác, a képzettsége mellett fizikálisan és mentálisan is nagyon érettnek tűnik, ennyi idősen mi más kellene még, hogy komoly ígéretként tarthassák számon?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Nem, én K. Fülöp Gábor voltam.ziro4vr írta:Te vagy P. Fülöp Gábor? Ez sok mindent megmagyarázna.Kerlon írta:Akkor elég szarok lehettek a többiek, mert én arra sem emlékszem, hogy Depayt kivitték. Pedig a munkámból adódóan az összes VB meccset láttam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Messi.R.M.C.F írta:numberone1 írta:Holland valogatott legjobbja volt Robben mellett a VB-n.
Robbenhez senki sem volt nagyon fogható a vb-n.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:Holland valogatott legjobbja volt Robben mellett a VB-n.
Robbenhez senki sem volt nagyon fogható a vb-n.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ès?Volt neki 4 jo meccse,akkor mivan?numberone1 írta:Holland valogatott legjobbja volt Robben mellett a VB-n.
Az a baj a mai fociban,hogy az emberek annyira keresik az uj sztárokat,akik mèltoak lennènek az règi nagy nevekhez,hogy az esetek 99%-ban a 2435. Patrick Viera,a 3567.van Basten,ès a 5455. Maradona rendre eltunik a sullyesztobe...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te vagy P. Fülöp Gábor? Ez sok mindent megmagyarázna.Kerlon írta:Akkor elég szarok lehettek a többiek, mert én arra sem emlékszem, hogy Depayt kivitték. Pedig a munkámból adódóan az összes VB meccset láttam.
Nem illik.
Akkor elég szarok lehettek a többiek, mert én arra sem emlékszem, hogy Depayt kivitték. Pedig a munkámból adódóan az összes VB meccset láttam.
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Holland valogatott legjobbja volt Robben mellett a VB-n.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Haggyuk már azt a Depay gyereket...egy charleroi ellen lehet villantani de a kèt bajnokin eddig keresztul szalmát nem csinált.
Szerintem is,ha befut,és a válogatottja legjobbja lesz egy VB-n mint mariska vagy pl bl döntőben egy olyan piruettet levág a 400 . percben és úgy eteti a védelmet mint egy sporthorgász a halakat akkor isten lesz.....addig tehetség.
- ziro4vr
Lesz még lehetősége villogni ha marad ez a keret, mert a többiek nem nagyon fogják szórni a gólokat meg eldönteni a kiélezett meccseket.
Bezzeg majd ha megy Pedro...
Bezzeg majd ha megy Pedro...
Nem illik.
+1, ez a Brugge még mindig holland bajnokság szint volt, max önbizalom növelőnek jó lesz, bár amekkora arca van neki is...morientes írta:Haggyuk már azt a Depay gyereket...egy charleroi ellen lehet villantani de a kèt bajnokin eddig keresztul szalmát nem csinált.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Haggyuk már azt a Depay gyereket...egy charleroi ellen lehet villantani de a kèt bajnokin eddig keresztul szalmát nem csinált.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem mar most kimehetsz a piacra azert a kulcstartoert.R.M.C.F írta:Géci írta:Ezen a Depay gyereken hitelesebb a 7-es mez mint DM-en volt...
Csak amíg Dm akkor amikor a 14322 percben be kellett vinni a ketrecesek közé,majd megkellett verni őket egy rohadt nagy csellel,majd külivel odakellett tenni a kapusnak mint a tojásoslecsót amit alig tudott lereagálni....addig még várjuk depayal...majd ha megteszi....én is veszek egy nevével fémjelzett kulcstartót a piacon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Van egy sanda gyanúm, hogy Depay 3-4 év múlva nálatok fog futkározni...
ezert hoztam fel peldanak a diginel hofy ott jofej beszelgetesek mennek a studioban. poenkodnak egymassal. jo hangulat es szonvomalas musor megy a digin. ennyi
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem elég? A meccset kell nézni, legalábbis én azért ülök le egy meccs elé, hogy a focit nézzem, ne a gyökér kommentátorokat hallgassam. Ki tudom zárni a hülyeségeiket.BBeno írta:a sporttvn meg evek ota csak a meccset nezem meg. kezdosipszonal kapvsolok oda es a felidoben mute. igy lehet csak kibirni azokat
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Jól kicseszel velük.BBeno írta:a sporttvn meg evek ota csak a meccset nezem meg. kezdosipszonal kapvsolok oda es a felidoben mute. igy lehet csak kibirni azokat
PL-ért nagy harc lesz, ahogy idén a spanyolért is volt.
Nem illik.
a sporttvn meg evek ota csak a meccset nezem meg. kezdosipszonal kapvsolok oda es a felidoben mute. igy lehet csak kibirni azokat
-
A diginek sok pénze,meg sok adóssága is volt/van.....legelábbis én így tudom.