Real Madrid vs. Barcelona
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Valószínűleg X-re játszanak. Ezekre a barátságosokra azt érdemes megtenni, nem az állítólagos papírt.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ės kèpesek kinyirni a mixem....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Miért? mert alacsonyabb vagy mert nem angol?palesz77 írta:Bale meg Hazard stílusa mondjuk ég és föld, míg a walesi tipikus Pl-be való játékos, Hazardon látszik, hogy a latinos fociban sem lenne elveszett gyerekMesQueUnClub írta: Bale amíg kint volt simán verte a védőit, La ligaban ahol nem két facölöppel egyenlő a "foci IQ"-juk, máris más a helyzet.
Hazardt figyeltem eleget tavaly. Cselei, szólói, megindulásái nagy részen abból állnak, hogy izomból rágyorsít vagy a szélen össze-vissza forgolódva próbálja megverni a védőjét. A stílusa, mozdulatai olyanok amiért egy angol játékos megkapná a szokásos kritikát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. augusztus 2., vasárnap 21:19-kor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Úgy érzem elkanyarodtunk a témától, nem Hazard jelenlegi képességeiről van szó, hanem, hogy James jobb-e és az elmúlt év alapján mondom azt, hogy igen.palesz77 írta:Bale meg Hazard stílusa mondjuk ég és föld, míg a walesi tipikus Pl-be való játékos, Hazardon látszik, hogy a latinos fociban sem lenne elveszett gyerek - sőt, szerintem jobb is lehetne. Dzsi-vel amúgy most egyetértek teljesen, a jelenlegi felhozatalból az egyik legjobb a posztján.MesQueUnClub írta: Bale amíg kint volt simán verte a védőit, La ligaban ahol nem két facölöppel egyenlő a "foci IQ"-juk, máris más a helyzet.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Bale meg Hazard stílusa mondjuk ég és föld, míg a walesi tipikus Pl-be való játékos, Hazardon látszik, hogy a latinos fociban sem lenne elveszett gyerek - sőt, szerintem jobb is lehetne. Dzsi-vel amúgy most egyetértek teljesen, a jelenlegi felhozatalból az egyik legjobb a posztján.MesQueUnClub írta: Bale amíg kint volt simán verte a védőit, La ligaban ahol nem két facölöppel egyenlő a "foci IQ"-juk, máris más a helyzet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hazard jó focista, én nem érzékelem azt a hype-ot amiről itt sokan írnak, nyert pár díjat és húzó embere volt a Chelsea-nek.Ennyi igazából, Bale sokkal jobban fel volt fújva, örülnék ha egyszer itt kötne ki a Belga.Ebben a mai silány mezőnyben ő klasszisnak számít ami nyilván a mai kor szégyene.
Az meg,hogy nem érvényesülne spanyolországban... nem is értem, jelenleg a világ egyik legtechnikásabb futbalistája (ami hangsúlyozom szomorú, de ez van) szerintem simán jó lenne ide.
Az meg,hogy nem érvényesülne spanyolországban... nem is értem, jelenleg a világ egyik legtechnikásabb futbalistája (ami hangsúlyozom szomorú, de ez van) szerintem simán jó lenne ide.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A VB-t csak azért hoztam fel mert már ott is többet brillírozott mint Hazard, de véleményem szerint az egész szezonban is. Lehet Hazard jobban driblizik mint James, de sztem az árától eltekintve, jobb szezonja lett Jamesnek mint Hazardnak.palesz77 írta:..
@Drake, szeretem a nyelvújítókat.. Foci IQ.. Így sem láttam még leírva azt, hogy játékintelligencia. De am Hazard pont, hogy nem erősebb benne. Csak nézzük meg a spanyol és a szigetországi védőket is ehhez, Bale amíg kint volt simán verte a védőit, La ligaban ahol nem két facölöppel egyenlő a "foci IQ"-juk, máris más a helyzet.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
Ne is mond.Jol elkurta a bayern a mixem...Robben ide vagy oda...R.M.C.F írta:morientes írta:Mondjuk èn egyèrtelmuen Neymara gondoltam,(mit kapok ezèrt),de Alexis Sanchez is jobb sztm mint Hazard,Hamesz meg nálam kb ugyan az a szint.De meg,bar nem az s poszt,Kun is elotte jár mèg.Szerintem.
Sokan előtte járnak.....hosszú a lista. Most nézem a Volkswagen group vs Bőrnadrágosokat......robben is sokkal jobb játékos.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Mondjuk èn egyèrtelmuen Neymara gondoltam,(mit kapok ezèrt),de Alexis Sanchez is jobb sztm mint Hazard,Hamesz meg nálam kb ugyan az a szint.De meg,bar nem az s poszt,Kun is elotte jár mèg.Szerintem.
Sokan előtte járnak.....hosszú a lista. Most nézem a Volkswagen group vs Bőrnadrágosokat......robben is sokkal jobb játékos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
Mondjuk èn egyèrtelmuen Neymara gondoltam,(mit kapok ezèrt),de Alexis Sanchez is jobb sztm mint Hazard,Hamesz meg nálam kb ugyan az a szint.De meg,bar nem az s poszt,Kun is elotte jár mèg.Szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Semmit - vagy legalabbis nem sokat - árul el szerintem mert nem egy bajnoksagban fognak jatszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha James a PL-ben tolná és hozná azt, amit nálunk, akkor már CR és Messi szintjére emelné a sok PL-fanatikus. Nekik Hazard és Sanchez az isten... mondjuk, JELENLEG én sem tartom jobbnak Jamest. Viszont rosszabbnak sem! Az idei év sok mindent elárul majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Felőlem mehetsz te a Vision Expressbe is de ha már ilyen menő stílusban adod elő legalább ne hülyeségeket mondanál. Én nagyon bírom Hazardot, szeretném is ha CR után ő lenne ott de pont, hogy nem a játékintelligenciája a kiemelkedő.Ellenben Jamessal akinek a kb. világon egyedülálló bal lába mellett az a legnagyobb erőssége.Drake írta: Félre értés ne essék.Nem szeretem Hazardot,de aki szerint James jobb mint a belga az keresse fel a legközelebbi Ofotértet.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Itt már el is rontottad, James az egyik legjobb játékintelligenciával rendelkező támadófoci IQ-ját
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet neked is fel kene, mert eleg erdekes stílusban nyomod, es ez nem az eurobarca. Lehet nem látod jol a weboldalak cimet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
wZoLee7 írta: Mi van?
Megint két játékost, teljesen más kulturából és bajnokságból akartok összehasonlítani? Mintha CR-t és Balet hasonlítanátok. Hazard ha spanyolba igazolna eltűnne a süllyesztőbe. Egyértelműen nem olyan nagy király ő mint amennyire sokan képzelik, ennek ellenére nem rossz játékos.
Igen olyan technikai tudással és ésszel mint ami neki van biztos eltűnne a spanyol fociban. Félre értés ne essék.Nem szeretem Hazardot,de aki szerint James jobb mint a belga az keresse fel a legközelebbi Ofotértet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi van?Drake írta:Erre csak azt mondom,hogy nézd meg Hazard mozgását,foci IQ-ját és ezt vesd össze Jamesével.A statisztikát meg hagyd,mert az ebben az esetben mellékes.
Megint két játékost, teljesen más kulturából és bajnokságból akartok összehasonlítani? Mintha CR-t és Balet hasonlítanátok. Hazard ha spanyolba igazolna eltűnne a süllyesztőbe. Egyértelműen nem olyan nagy király ő mint amennyire sokan képzelik, ennek ellenére nem rossz játékos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyiknek mennyi a foci iq-ja?Drake írta:Erre csak azt mondom,hogy nézd meg Hazard mozgását,foci IQ-ját és ezt vesd össze Jamesével.A statisztikát meg hagyd,mert az ebben az esetben mellékes.
James csak az ara miatt van igy alalove. Ha 20-30 lett volna...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
James > Messi. Tőle is várták, hogy bevigye Argentínát a döntőbe, ahhoz képest nem brillírozott annyira, és nem húzta úgy a csapatát, mint James. Ne egy VB alapján ítéljünk már meg valakit, akkor Verratti is egy sima tucatjátékos lenne, nem villogott nagyon ő se, Khedira meg istencsászár lenne..MesQueUnClub írta:Igen azt mondom, hogy James jobb mint Hazard, ugyanis a VB-n mindenki azt várta Hazardtól, hogy majd ő lesz a vezér.. ehhez képest semmi.
Hazard védelmében legyen mondva, hogy ő alakította ki a legtöbb helyzetet ha jól emlékszem a Pl-ben tavaly - 100-at kereken -, arról nem ő tehet, hogy nem rúgják ezeket be.cart írta:Ahhoz képest első szezonjában jobb statisztikát hozott, mint a PL legjobbja, egy komoly sérüléssel együtt...
Szerintem ügyes játékos a belga, a spanyol fociba érzésem szerint sokkal inkább passzolna, de ezt már írtam. Ha CR távozik, van egy olyan érzésem, hogy rá fogtok repülni. És habár azokat a számokat sosem fogja produkálni, mit a portugál, ezért pótolni se tudja egy az egyben - mondjuk őt senki -, de a "második vonalban" szerintem ő is benne van Iscoékkal együtt, jelenleg nem sok jobb játékos van a posztján nála - Neymar ugrik be, meg Reus talán.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ázár mitől lenne jobb mint dzsémsz? Semmitől.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.