Mindegy, hogy lesz-e Chiellini vagy sem...sima Barca győzelem lesz szombaton...2-0 v. 3-1 szerintem...Toti írta:chiellini megsérült edzésen.
komolyan ezen már kínomban sem tudok röhögni, h ilyen kibaszott faszmakkja legyen egy csapatnak mint a barca, vki számolja össze hány totálbiztos alapember hiányzott ellenük összesen a bl meccseken.
szombatig még megsérül buffon, pogba és tevez is és kész.
Bajnokok Ligája
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Morata elintézi
chiellini megsérült edzésen.
komolyan ezen már kínomban sem tudok röhögni, h ilyen kibaszott faszmakkja legyen egy csapatnak mint a barca, vki számolja össze hány totálbiztos alapember hiányzott ellenük összesen a bl meccseken.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Csak szerintem Csicsa hatékonysága még mindig jobb,ha leosztom játékperc/gól átlagra...meg sztm asszisztban is jobb a mehikoi.Pedig amúgy csak középszer ő is.De inkább mint Morata.wZoLee7 írta:Nekem Moratában az volt szimpatikus ami Chichaban is. Hajtott amikor pályán volt, ezt nem lehet tőle elvenni. Lőtte is a kaput ha lehetősége volt rá. Más tészta, hogy minőségben nincs meg, összjátékban kevés és egy az egyben sem valami acélos. Amiben ő jó az az hogy hajt, kapar, és bepattan róla Tipikus csere ember, csak ő az nem akar lenni.
Egyértelmű.....a mexikói mindenben jobb labdarúgó. De ez a real átka.....elment ez a búvár torinóba és kettőből kettőt lőtt......ezeket december 31 én kellene mutogatni a szilveszteri kabaréban,mert ezek nem létezik,hogy másutt ilyen számban jelen vannak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
Nagy hülyeség. Real drukkerként a Realnak kell szurkolni és nem az ellenfél ellen...ilyenkor rendre a gyengébbnek szoktam, de most bizonytalan vagyok
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
full semleges leszek. igazából leszarom csak legyen szép fodbal
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én már megkaptam, hogy Real drukkerként kötelességem a Juvénak szurkolni, bár én nem így látom
- wZoLee7
Lehetne egy szavazás hogy kinek fogunk drukkolni a döntőben.
Nekem nehéz döntés...szeretném, hogy spanyol nyerjen, de nem akarom hogy triplázzanak. Az nem érdekel ha majd isteníteni fogják őket, istenítik akkor is ha nem csinálnak semmit...A juvet sosem szerettem, világ nagy szégyen, hogy azok ejtettek ki akik a monaco ellen büdös nagy semmit sem tudtak két meccsen felmutatni és egy kamu 11-el mentek tovább. Érdekes lesz majd a meccs Pogba miatt, de leiszom magam ha Morata fogja eldönteni
Nekem nehéz döntés...szeretném, hogy spanyol nyerjen, de nem akarom hogy triplázzanak. Az nem érdekel ha majd isteníteni fogják őket, istenítik akkor is ha nem csinálnak semmit...A juvet sosem szerettem, világ nagy szégyen, hogy azok ejtettek ki akik a monaco ellen büdös nagy semmit sem tudtak két meccsen felmutatni és egy kamu 11-el mentek tovább. Érdekes lesz majd a meccs Pogba miatt, de leiszom magam ha Morata fogja eldönteni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak szerintem Csicsa hatékonysága még mindig jobb,ha leosztom játékperc/gól átlagra...meg sztm asszisztban is jobb a mehikoi.Pedig amúgy csak középszer ő is.De inkább mint Morata.wZoLee7 írta:Nekem Moratában az volt szimpatikus ami Chichaban is. Hajtott amikor pályán volt, ezt nem lehet tőle elvenni. Lőtte is a kaput ha lehetősége volt rá. Más tészta, hogy minőségben nincs meg, összjátékban kevés és egy az egyben sem valami acélos. Amiben ő jó az az hogy hajt, kapar, és bepattan róla Tipikus csere ember, csak ő az nem akar lenni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
Nekem Moratában az volt szimpatikus ami Chichaban is. Hajtott amikor pályán volt, ezt nem lehet tőle elvenni. Lőtte is a kaput ha lehetősége volt rá. Más tészta, hogy minőségben nincs meg, összjátékban kevés és egy az egyben sem valami acélos. Amiben ő jó az az hogy hajt, kapar, és bepattan róla Tipikus csere ember, csak ő az nem akar lenni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Utána Benitez és Perez visszahozná 30-ért.wZoLee7 írta:Pont ezen gondolkodtam tegnap, Morata duplázhatnumberone1 írta: Geci Morata, h unnepelt ........iden masodszor is megnyerheti
Nem illik.
- wZoLee7
Pont ezen gondolkodtam tegnap, Morata duplázhatnumberone1 írta: Geci Morata, h unnepelt ........iden masodszor is megnyerheti
- Galacticos
mennyi pezsgő ott középen gecó
ramos a kapitány. hogy nézték a fejesét.
ramos a kapitány. hogy nézték a fejesét.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
así, así, así gana el madridmit énekelnek v mondogatnak miután carvajal + marcelo ölelkeznek és a kamera fordul a pezsgők felé. ... a vége hala madrid.
így, így, így nyer a madrid
kurvanagy
mit énekelnek v mondogatnak miután carvajal + marcelo ölelkeznek és a kamera fordul a pezsgők felé. ... a vége hala madrid.
mit énekelnek v mondogatnak miután carvajal + marcelo ölelkeznek és a kamera fordul a pezsgők felé. ... a vége hala madrid.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem bírom abbahagyni, zseniális, köszi.dannen írta:utána
Ramos, mekkora arc, meg Marcelo, meg Carvajal...meg mindenki.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Geci Morata, h unnepelt ........iden masodszor is megnyerheti
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Komoly, Ramos után Arbeloa a legnagyobb hang az öltözőben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Varane az elején
Bale meg eltette a labdát, azóta minden nap megnézi és közben mormolja, hogy megnyertem a tizediket a csapatnak.
Bale meg eltette a labdát, azóta minden nap megnézi és közben mormolja, hogy megnyertem a tizediket a csapatnak.
Nem illik.
Carvajal komoly kis vezér alkat lett egy bő év alatt. Látszik, hogy hazai játékos, ők tényleg megtudnak dögleni a pályán még, ha szarul is játszanak.dannen írta:gyerekek, ha ez még nem volt itt akkor kincset találtam
a tavalyi döntő előtt az öltözőnkből, hatalmas felvétel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K