Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Sierra

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 26., vasárnap 21:43

alexoxladjackoxi írta:Attól mert valaki nem nyer 10 BL-t még el lehet ismerni, hogy jó játékosok alkotják a keretet, szép eredményeket érnek el stb.
Azt el lehet ismerni, hogy vannak/voltak jó játékosok, de milyen szép eredményekre gondolsz?

Liverpool: 2005-ös BL, ez 9 éve volt
ManUtd: 2008-as BL, 2009-ben és 2011-ben döntő
Chelsea: 2012-es BL, 2013-as EL
Man. City: semmilyen eredmény európai szinten
Arsenal: szintén hagyjuk... egy döntő 2006-ból, az sem tegnap volt.

Hazai porondon pedig a Chelsea-ManUtd-ManCity osztoznak évek óta a bajnokságon.

Nincs mit elismerni, az a helyzet, Csoki is tökéletesen felvázolta a helyzetet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:37

alexoxladjackoxi írta:
Realista24 írta:Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
Na, látjátok?! Bevédem az angol csapatokat, erre fel már megint "bolondnak" lettem titulálva. És még a Real nincs elismerve, mi?
Látjuk, hogy vergődsz, csak azt nem értjük, hogy miért?

Te jössz megint idiótaságokkal.

Csoki hozott érveket, te meg közhelyeket. Biztos komolyan fogunk venni.
A City-t, ami a csoportból se nagyon tud kijönni...Vagy az Arsenalt, aki mindig kiesik az első picit komolyabb ellenfélnél. Vagy az MU-t, ami 3 éve jutott el a döntőig, azóta volt, hogy a csoportból kiesett, most meg ott sincs. A Liverpool be lett árazva nem olyan rég, azon se csodálkoznék, ha a csoportból sem jutna tovább, de európai szinten mindenképp csak középcsapat. A Chelsea-t komolyan lehet venni, és szerintem komolyan is veszi mindenki, ők ott vannak a legjobb 3-4 között.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 21:35

Realista24 írta:Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
Na, látjátok?! Bevédem az angol csapatokat, erre fel már megint "bolondnak" lettem titulálva. És még a Real nincs elismerve, mi?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 26., vasárnap 21:30

Alex, az üldözési mániád egyre súlyosabb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 21:29

Sierra írta:
alexoxladjackoxi írta: Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé.
No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül? Talán a Unitedet, mert az elmúlt 10-15 évben letettek valamit az asztalra (egy párszor). De a többi csapat? Évek óta semmi kiemelkedőt nem nyújtanak.
Attól mert valaki nem nyer 10 BL-t még el lehet ismerni, hogy jó játékosok alkotják a keretet, szép eredményeket érnek el stb.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 26., vasárnap 21:02

petiamadridista írta:hát igen, és 2005 -2011 között (de inkább 2005-2009) meg másról se volt szó, csak hogy az angol csapatok milyen erősek, milyen jók, milyen szépek, a PL a foci csúcsa, és az a lényeg, az összes többi bajnokság egy nagy sz.r...
Akkor Angliában kétszer olyan magas fizetések voltak, mint pl. nálunk. Itt Raúl keresett a legtöbbet, évi nettó 6 milliót, miközben odaát Rooneyék simán megkapták ennek dupláját. Nem volt nehéz dominálni Európát a futballban.
CS0ki írta:Mourinhotól semmiképp sem venném el, hogy összehozta ezt a keretet, a megfelelő embereket hozta a játékához.
Ezt nem veszem el tőle, de még azt is korai lenne kijelenteni, hogy ezek az igazolások 100%-ig bejöttek. Ne feledjük, tavaly is kupa nélkül zárta a szezont, egymás után másodszor. Ami igazolhatja őt, az a PL megnyerése, de hát épp arról van szó, hogy az angol csapatok gyengébbek mostanában, ott nem nehéz kitünni. A BL-re nem látom őket annyira esélyesnek, rajtunk és a Bayernen kívül még a PSG és a Barca is nagy falat lenne nekik szerintem. Persze megnyerhetik, de... A lényeg, hogy még simán megeshet az, teljesen benne van a pakliban, hogy a második Chelseas regnálása nem úgy sikerül majd, ahogy azt elképzelte.
Margóra jegyezném meg, hogy anno, mikor bajnokságokat nyert a Chelseaval az összes rivális épp gyengélkedett. Arsenalnál épp kiöregedett a nagy csapat, MU-nál pedig SAF épp a Ronaldos. Rooneys csapatiot formálta. City még csóró volt. Liverpool meg... akkor is Liverpool volt a PL-ben :)
Mourinho a Chelsea kispadjára való, ott van a legjobb helyen és ott van a legnagyobb lehetősége nagyot alkotni. Mert benne van, a képességei megvannak rá, csak hát ahhoz túl kéne lépni a saját árnyékán, mivel az ilyen 1:0-k őrizgetése egyenes kiesésnél megbosszulhatja magát. Emlékszünk?
Merci Zizou!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 26., vasárnap 20:31

Az angol csapatok erősen visszaestek, 2005 és 2011 között a toppon voltak talán, de annak vége.
hát igen, és 2005 -2011 között (de inkább 2005-2009) meg másról se volt szó, csak hogy az angol csapatok milyen erősek, milyen jók, milyen szépek, a PL a foci csúcsa, és az a lényeg, az összes többi bajnokság egy nagy sz.r...
Aztán a Bayern meg a Real is kezdett bevásárolni, meg jött a Pep korszak.
Ezzel le is áldozott az angoloknak, ahogy a 90es években és a kétezres évek első felében se voltak sehol.
Most ez lehet, hogy picit tényleg nagyképűen hangzik, de éveken át mást se lehetett olvasni csak hogy a PL-en kívül minden bohócliga, kicsit (nagyon) untam már,így néha jó olvasgatni a jelenlegi véleményeket, és nézni a különbséget egy spanyol rangadó, és egy angol rangadó színvonala között...

Egyébként most az angol nagy csapatok megint elkezdtek költekezni, úgy néz ki, hogy egy nagyon erős csapat alakul a kékeknél, és már az Arsenal is zsebre nyúl, valamint az MU is, szóval lehet még a PL brutálisan erős, és lehet még angol dominancia, bár remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni soha, mert azokat az időket nagyon utáltam, és nem csak azért mert a Madrid gyenge volt..

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 20:13

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ID=HP_BN_1

Csak hogy nem kizárólag itt pár madrid drukkernek tűnik fel a dolog mourinho kapcsán...
No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül?
A City-t, ami a csoportból se nagyon tud kijönni...Vagy az Arsenalt, aki mindig kiesik az első picit komolyabb ellenfélnél. Vagy az MU-t, ami 3 éve jutott el a döntőig, azóta volt, hogy a csoportból kiesett, most meg ott sincs. A Liverpool be lett árazva nem olyan rég, azon se csodálkoznék, ha a csoportból sem jutna tovább, de európai szinten mindenképp csak középcsapat. A Chelsea-t komolyan lehet venni, és szerintem komolyan is veszi mindenki, ők ott vannak a legjobb 3-4 között.

Az angol csapatok erősen visszaestek, 2005 és 2011 között a toppon voltak talán, de annak vége.
Az eredménnyel nincs gond, a Chelsea idén simán hozni fogja a PL-t, de nem Mournho zsenialitásának, hanem a többi klub balf@szságának köszönhetően.
Mourinhotól semmiképp sem venném el, hogy összehozta ezt a keretet, a megfelelő embereket hozta a játékához.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 26., vasárnap 19:53

alexoxladjackoxi írta: Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé.
No offense, de kit kéne elismerni az angolok közül? Talán a Unitedet, mert az elmúlt 10-15 évben letettek valamit az asztalra (egy párszor). De a többi csapat? Évek óta semmi kiemelkedőt nem nyújtanak.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 26., vasárnap 19:44

alexoxladjackoxi írta:
sentry írta:Nem láttam a meccset. De rohadt érdekesek az angol csapatoknak szurkoló haverjaim.
Olyan reálisan látják a képet mint itt a alexoxladjackoxi :mrgreen: :lol:

Mindenki fikázza az MU-t (mondjuk jogosan :mrgreen: ) de nagy Arsenal/Liverpool és az MU között 1 kemény pont a különbség. :lol: :lol: :lol:

De egyik sem képes (nem rád gondolok alexoxladjackoxi, mielőtt anyáznál, meg feleslegesen pörögnél) elismerni a Real-t, a játékosainkat, vagy bármelyik másik klub játékosát. Nekem csak ez fáj. :)
De k_rvára!
Anyázni biztos nem fogok, nyugi. Lehet, hogy elfogult vagyok, de hát ilyen ha valaki szerelmes egy csapatba. :) Annyit azért mondanék, hogy szerintem meg nyugodhatsz, mert aki most nem ismeri el a jelenlegi Realt az nem 100-as. Persze van, hogy valaki nem ért egyet a pl. elnökség bizonyos döntéseivel, én pl. a Bale-ért és James-ért kidobott pénzzel nem szimpatizálok, de az nem azt jelenti, hogy nem ismeri el a klubot. Minden csapatnak vannak jó és rossz tulajdonságai is és az szerintem nyilvánvaló, hogy a sajátjaival szemben egy drukker elfogultabb és kiáll értük, még akkor is ha néha már-már nevetség tárgyává válik sokak szemében a fórumon (ez én lennék :D). Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé. A Realt és Barcát, sőt még a Bayernt is istenítik, általában joggal, de ettől függetlenül még nem kéne lenézni mások favoritjait sem, akik egyébiránt nem sokkal lemaradva jönnek a 3 gigász mögött (és itt nem (csak?) az Arsenalra gondolok).
Én elismerni a Real Madridot, csak olyan embertől hallottam, aki nem angol csapatnak szurkol, vagy nincs kedvenc csapata. De még Barcás szájából is hallottam.
Modricot, meg mindenki fikázni, kritizálni igen. Kifogásokat keresni, meg vádaskodni, azt meg rendszeresen.

Szerintem egy normális szurkoló látja, hogy mi a csapata hibája, és be is ismeri, és nem vakon elfogult.
Ahhoz, hogy a Real kire mennyi pénzt költ abba még egy Real szurkolónak sincs beleszólása, köze, mert 1000x jobb és kompetensebb emberek végzik ezt. szerintem!. Egy más ország másik csapatának meg főleg nincs joga ilyenek miatt kritizálni egy döntést, mert sokszor 10 játékost nem tud felsorolni egy ilyen ember, vagy nem néz meg 2 meccset egy évben a Realról, az esetek 99%ban.

Abban meg hatalmasat tévedsz, hogy csak kicsit van lemaradva a Realtól a Pool vagy az Arsenal. Szerdán is látni lehetett ezt. Egyszerűen nagyobb és jobb klub, nagyon történelemmel, jobb játékosokkal, és igen, több pénzzel. De nekünk nem a sejkek nyomták/nyomják a lovét, hanem a klub teremtette ezt elő nagyon okosan. Ésszel, focival, jó gazdasági modellel. Ugyan ezt megtehette volna bármelyik másik klub is. De nem jött össze.

Én azt veszem észre hogy leginkább a múltba kapaszkodtok, hogy majd lesz megint egy Henry-s féle Arsenal.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 19:20

sentry írta:Nem láttam a meccset. De rohadt érdekesek az angol csapatoknak szurkoló haverjaim.

Mindenki fikázza az MU-t (mondjuk jogosan :mrgreen: ) de nagy Arsenal/Liverpool és az MU között 1 kemény pont a különbség. :lol: :lol: :lol:

De egyik sem képes (nem rád gondolok alexoxladjackoxi, mielőtt anyáznál, meg feleslegesen pörögnél) elismerni a Real-t, a játékosainkat, vagy bármelyik másik klub játékosát. Nekem csak ez fáj. :)
De k_rvára!
Anyázni biztos nem fogok, nyugi. Lehet, hogy elfogult vagyok, de hát ilyen ha valaki szerelmes egy csapatba. :) Annyit azért mondanék, hogy szerintem meg nyugodhatsz, mert aki most nem ismeri el a jelenlegi Realt az nem 100-as. Persze van, hogy valaki nem ért egyet a pl. elnökség bizonyos döntéseivel, én pl. a Bale-ért és James-ért kidobott pénzzel nem szimpatizálok, de az nem azt jelenti, hogy nem ismeri el a klubot. Minden csapatnak vannak jó és rossz tulajdonságai is és az szerintem nyilvánvaló, hogy a sajátjaival szemben egy drukker elfogultabb és kiáll értük, még akkor is ha néha már-már nevetség tárgyává válik sokak szemében a fórumon (ez én lennék :D). Viszont az angol csapatok drukkerei talán tényleg joggal hörögnek néha, hogy bizony az ő kedvenc csapataikat nem ismerik el eléggé. A Realt és Barcát, sőt még a Bayernt is istenítik, általában joggal, de ettől függetlenül még nem kéne lenézni mások favoritjait sem, akik egyébiránt nem sokkal lemaradva jönnek a 3 gigász mögött (és itt nem (csak?) az Arsenalra gondolok).

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 26., vasárnap 19:19

Az eredménnyel nincs gond, a Chelsea idén simán hozni fogja a PL-t, de nem Mournho zsenialitásának, hanem a többi klub balf@szságának köszönhetően.
Amúgy Moyes MU-ja 9 meccs után 14 pontot szerzett, van Gaalé 13-t. Na ez a nem mindegy :mrgreen: :lol:
Merci Zizou!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. október 26., vasárnap 19:17

az eredménnyel semmi hanem a szurkolói mentalitással
Hát mások az igények. Nincs ezzel szerintem baj.
Gyenge volt ez a mai meccs, bár sztem nem Zsozén ment el, mivel 1-0 után is megvoltak a kékek lehetőségei, ha egy bemegy, akkor már eldőlt volna..
Bár mondjuk lassíthatta volna a játékot Zsozé, vagy eldugathatta volna a lasztit a csapatával, vagy akkor verettek volna még 1-2őt, erre megvolt minden esély, de nem jött össze.
Hát ha picit benne is van Mourinho, akkor sem teljesen.

Vezetik a ligát 6 ponttal, nincs miért parázniuk.

Viszont, már korábban is írták itt, és én is ezt gondolom, hogy a tegnapi rangadó meg ez között óriási különbség volt.
Jó hát ebből persze nem kell messzemenő következtetéseket levonni, de azért jó volt látni. :D

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. október 26., vasárnap 19:17

CS0ki írta:Ezt az MU védelmet szét lehetett volna szedni
Adom. Picit többet vártam ettől a Chelsetől. Ezt a MU-t szétszedte volna a Bayern és mi is elég csúnyán még idegenben is.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 26., vasárnap 19:15

istimester írta:Lehet röhögni Zsozén, de 9 mecss után az első helyen tanyáznak, 7 győzelemmel és 2 döntetlennel. Hat pontra a Citytől, kilencre a Senaltól. Mutatja a fukkot, egy-egy döntetlen ide, egy-egy döntetlen oda.
Nem a döntetlennel van a baj, hanem hogy ugyanabba a hibába lép ezredjére is. Megvan a minimális előny, és hozza be a lúdtalpas favágóit, aztán mehet az időhúzás és a bekkelés ezerrel.
Ha egy csekélyebb tudású csapattal hozná ezt, megtapsolnám, de top csapattal a sokadik ilyen már annyira gáz.
Az első helyüket pedig nagyon szépen megtámogatják az ellenfelek is, akik botladoznak össze-vissza, gyenge most a PL.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 26., vasárnap 19:15

Én nem vagyok Chelsea szurkoló, de tényleg, mi a baj ezzel az eredménnyel?
Ezt az MU védelmet szét lehetett volna szedni, A középpályán gyakorlatilag Blind volt az egyetlen, aki konkrétan védekezett. Rafael már az elején sárgát kapott, simán rá kellett volna játszani. Én a Chelsea szurkolók helyében egy 0-3at vártam volna. Talán egy 1-3-at esetleg...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 26., vasárnap 19:10

tucsoki írta:
csabi* írta:cselszi szurkoló ismerőseim ( :fpalm: ) már irogatják is egymás közt, hogy idengenben jó az x nincs semmi baj az eredménnyel :lol:
ebből is látszik, hogy mou mennyire odavaló
Én nem vagyok Chelsea szurkoló, de tényleg, mi a baj ezzel az eredménnyel? Teszem azt, ha a Chelsea egyenlített volna így, már tele lenne spammelve a fórum azzal hogy mekkora mákerek.
az eredménnyel semmi hanem a szurkolói mentalitással
Kép

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. október 26., vasárnap 19:09

morientes írta:Komolyan mondom,a manchesterben Fellaini pörgött ma a legjobban... :)
Nem túl hízelgő a MU-ra ez... :D
Adom. Jó húzás volt a kezdőbe rakni a belgát.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 26., vasárnap 19:07

csabi* írta:cselszi szurkoló ismerőseim ( :fpalm: ) már irogatják is egymás közt, hogy idengenben jó az x nincs semmi baj az eredménnyel :lol:
ebből is látszik, hogy mou mennyire odavaló
Én nem vagyok Chelsea szurkoló, de tényleg, mi a baj ezzel az eredménnyel? Teszem azt, ha a Chelsea egyenlített volna így, már tele lenne spammelve a fórum azzal hogy mekkora mákerek.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 26., vasárnap 19:07

Nem láttam a meccset. De rohadt érdekesek az angol csapatoknak szurkoló haverjaim.

De k_rvára!

Vissza: