Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Premier League
cselszi szurkoló ismerőseim ( ) már irogatják is egymás közt, hogy idengenben jó az x nincs semmi baj az eredménnyel
ebből is látszik, hogy mou mennyire odavaló
gt hogy vélekedsz a mai spurs meccsről?
ebből is látszik, hogy mou mennyire odavaló
gt hogy vélekedsz a mai spurs meccsről?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lehet röhögni Zsozén, de 9 mecss után az első helyen tanyáznak, 7 győzelemmel és 2 döntetlennel. Hat pontra a Citytől, kilencre a Senaltól. Mutatja a fukkot, egy-egy döntetlen ide, egy-egy döntetlen oda.
Nem tudom a nagy JM-antifanok melyik meccset nézték, de mint a Digisport összefoglalójában is látható, a gól után 3 nagy/veszélyes lehetőségük is volt a gólszerzésre.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Komolyan mondom,a manchesterben Fellaini pörgött ma a legjobban...
Nem túl hízelgő a MU-ra ez...
Nem túl hízelgő a MU-ra ez...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Amúgy épp ideje volt, hogy azt az Ivanovicot kiállítsák! Ritka irritáló az az ember. Mou meg megérdemli magának az 1 pontot... Saját hülyeségeinek köszönheti.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ja, most meg mindenki tole varja el, ezt becumiztak.Csabi írta:di maría buta volt, és ennek megissza majd a levét szépen. a mentalitása miatt soha nem lesz a legszűkebb elit. ha itt hagyta volna irányítani magát, akkor lehetett volna. hiába akar ő lenni egy csapat nagy sztárja, ő erre képtelen.numberone1 írta:a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
De gyenge meccs volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igen, amire én szintén iróniával reagáltam. Mi ezzel a baj?!Csabi írta:Istenem, nem lehetsz ennyire értetlen. Nem hasonlíthatsz egy válogatottat egy klubcsapathoz. Mégis megtetted, ezért jött az irónia. Úristen.alexoxladjackoxi írta:Csabi: "örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután." Ha ezt nem mondod, nem hozom fel a portugál válogatottat. Aztán jött ez: "majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam. " És még te mondod, hogy nem tudom a külnönbséget a válogatott és a klub foci között? Iróniával válaszoltál majd én is, aztán meg itt belém állsz. Kakának meg marha sok köze volt a bajnoki címnek. Özil 1 év alatt 1 szuperkupa, 1 FA kupa.
- BlancoMark
Hányszor megszívtuk mi is a visszaállás miatt a vége felé ugyanígy Zsozéval. De nem hiányzik...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na épp akartam írni, hogy jobb volt a Chelsea, de ezekkel az 1:0-ákkal veszélyes játékot űznek, és BESZÍVTÁK, ahhahahah
Gratulálok
Gratulálok
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megint beszopta mourinho ez soha nem fog tanulni. van persie is úgy örül mintha legalább bajnokságot nyertek volna.
Mourinho
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
huhh ez a Zouma. szerintem 6ig nem tud egyedül elszámolni, de persze ettől még lehet belőle majd nagy védő
hogy örülnek egy szaros pontnak JM...
hogy örülnek egy szaros pontnak JM...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Oscar is rágörcsölt a lábára, mikor szabálytalankodott egy sárgásat, mondjuk ő pont nem száz kilóshehe írta:undorító ez a cselszi, mindegyik szimulál, 100 kilós emberek esnek össze egy fűszálban, köpet mind
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Csabi
- Kapcsolat:
di maría buta volt, és ennek megissza majd a levét szépen. a mentalitása miatt soha nem lesz a legszűkebb elit. ha itt hagyta volna irányítani magát, akkor lehetett volna. hiába akar ő lenni egy csapat nagy sztárja, ő erre képtelen.numberone1 írta:a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
undorító ez a cselszi, mindegyik szimulál, 100 kilós emberek esnek össze egy fűszálban, köpet mind
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a MUs fanok kezdhetnek hozzaszokni DM mai produkciojahoz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Csabi
- Kapcsolat:
Istenem, nem lehetsz ennyire értetlen. Nem hasonlíthatsz egy válogatottat egy klubcsapathoz. Mégis megtetted, ezért jött az irónia. Úristen.alexoxladjackoxi írta:Csabi: "örök vesztes nem is. csak vesztes. jó tudom tavaly leesett egy kupa nemtudomhányévután." Ha ezt nem mondod, nem hozom fel a portugál válogatottat. Aztán jött ez: "majd ők is minnyá igazolnak 100 millióért egy özil-alexis pakkot úgy hallottam. " És még te mondod, hogy nem tudom a külnönbséget a válogatott és a klub foci között? Iróniával válaszoltál majd én is, aztán meg itt belém állsz. Kakának meg marha sok köze volt a bajnoki címnek. Özil 1 év alatt 1 szuperkupa, 1 FA kupa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jól van na mindig bántaszRealista24 írta:Világi makk. RVP ha a helyen marad akkor leveszi cicivel.ziro4vr írta:azt szépen befejelte az öreg Didier
remélem ebből a kettőből kerül majd ki a jövő RM kapusa
amúgy ilyen a mai elit kapus mint ez a kettő meg nójer: magas, brutál reflexek, lábbal is jó és megvan benne az a kissé nagyképű, peckes mentalitás hogy a 16-oson belül (vagy akár kívül lásd nójer ) akárhol a labda úgy is az enyém lesz az se baj ha lezúzom valamelyik köcsögöt
Nem illik.
Egyébként óriási ötlet, hogy Rafael fogta Drogbát...Ezt hogy gondolták? Vagy rosszul láttam?
De Geat én is hoznám, mert spanyol, és mert 2016-ig van szerződése. Ha meghosszabbítja, akkor hagyhatjuk...Jöhet majd Navas. De a szurkolóknak szerintem fontos lenne, hogy több spanyol legyen a csapatban.
Hazardról meg ezért írtam, hogy a befejezésekben gyenge...Amíg ebben nem javul lényegesen, addig biztos nem lesz igazán top játékos.
De Geat én is hoznám, mert spanyol, és mert 2016-ig van szerződése. Ha meghosszabbítja, akkor hagyhatjuk...Jöhet majd Navas. De a szurkolóknak szerintem fontos lenne, hogy több spanyol legyen a csapatban.
Hazardról meg ezért írtam, hogy a befejezésekben gyenge...Amíg ebben nem javul lényegesen, addig biztos nem lesz igazán top játékos.