Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 25., szombat 14:39

Témát lehet hanyagolni. Leírtam mar, ami ott van, az ott van. Az ő véleményük, nem ide irjak, nem véletlen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 25., szombat 13:29

én is sok helyre betévedtem. eurobarca maga a mennyország ahhoz képest ami az atleticos fórumon volt. Ott azért a tolerancia legkisebb jelét se láthattad, csak tömény retardáltság. Mus oldalon se kedvelt csapat a real.
Mondjuk itt is akad pár gyűlöletkeltős hsz néhanapján. :D persze egészséges menyiségben.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 25., szombat 13:16

ikarus93 írta:Tegnap este kicsit unatkoztam és egy olyan jó 100 oldalt végig olvastam az eurobarca Barca vs Real topikba.

Öszinte leszek
Az az ócsárolás amit kapunk azoktól, a "szurkolóktól" hát no comment. Ott van jó néhány tag, akik szerintem nem is Barca szurkolók, hanem anti real fanok.

A legdurvább része az volt, mikor ott jártam ahol megnyertük a 10.-et. Ott jó pár Barcás agya elfüstölt aztán csudi jókat írtak a szeretett csapatunkról.
Miért lep meg? Én régebben mindennap elpvastam....tömény patkánykodás.
Aztán jön majd egy barcás aki bemondja a nagytutit....de hiszen itt is olvastam már 2x olyat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 25., szombat 13:14

ikarus93 írta:Tegnap este kicsit unatkoztam és egy olyan jó 100 oldalt végig olvastam az eurobarca Barca vs Real topikba.

Öszinte leszek
Az az ócsárolás amit kapunk azoktól, a "szurkolóktól" hát no comment. Ott van jó néhány tag, akik szerintem nem is Barca szurkolók, hanem anti real fanok.

A legdurvább része az volt, mikor ott jártam ahol megnyertük a 10.-et. Ott jó pár Barcás agya elfüstölt aztán csudi jókat írtak a szeretett csapatunkról.
Mire jó ez? Még ha el is tekintünk a ténytől, hogy szereted magad kínozni, miért kell ezt ide beírni? Nem kell ide a felesleges feszültség generálás. Magunktól is pontosan eltudjuk képzelni miket is írnak oda, és még elolvasni se kell

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 25., szombat 12:41

ziro4vr írta:Végülis mi mással töltse az ember az idejét nyáron egy péntek estén. :lol:
Olvas hozzá még egy kis bayern fórumot,meg egy kis útvengert? :roll:

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 25., szombat 12:38

Ezek után nem merem megkérdezni, hogy mit csinálsz, ha nagyon unatkozol.. :lol: Volt az amúgy 150 is, az után jött csak a Bl győzelem - igen, én is unatkozok most melóba, úgyhogy megnéztem. :D

Amúgy ha itt végigolvasol 200 oldalt, akkor is találsz néhány gyöngyszemet, nem tudom mi ebben a meglepő megmondom őszintén.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 12:34

Végülis mi mással töltse az ember az idejét nyáron egy péntek estén. :lol:
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. július 25., szombat 12:12

Tegnap este kicsit unatkoztam és egy olyan jó 100 oldalt végig olvastam az eurobarca Barca vs Real topikba.

Öszinte leszek

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 24., péntek 13:04

Suarez két harapással el is intézné . :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 24., péntek 13:03

Megeszed, kisza.od. Upsz
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 24., péntek 12:59

Spar, 200 ft :D
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 24., péntek 12:56

Jégkrém :banplz: :he:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 24., péntek 6:12

Ibra-hoz még annyit, hogy az első 5 meccset betalált, jól kezdett, aztán visszaesett. Hiába a gólok, pláne a kicsik ellen, akadozott a játékunk. De másképp látjuk. Én úgy néztem, hogy mit nyerhetünk vele hosszú távon. Semmit. Ti meg hajtjátok tovább a Pep-Messi történet szenzáció hajhászást. Valaki írta, hogy minek hajtogatni, tudjuk mi az igazság. Honnan tudjuk? Valaki ott volt az öltözőben? Vagy csak azt vesszük figyelembe amit a svéd leírt a könyvében? Mert az csak az egyik oldal. Ott azt ír amit akar és úgy szépíti a történetet, ahogy akarja.
Tények ettől még tények. Ha jól játszik, ahogy ő tud, akkor maradt volna. Ahogy Eto'o is azonnal meggyőzött mindenkit és Suarez is 2 hónap alatt bebizonyította, hogy van helye a csapatban.
Ehhez képest mikor Ibra volt a center, nagyon gyenge volt a támadó játékunk. Lehet hozni meccseket ahol mutatott vmit a tudásából, de őt nem azért hoztuk, hogy néha néha villanjon egyet. Többször volt fék mint ahányszor nem.
Tiszta sor, ha működik egy Ibra-Messi duó, akkor nincs az az edző vagy játékos, aki ellene van. De nem működött.
Villa nem tudom mennyire érezte jól magát nálunk, de a sérüléséig jól elvoltunk vele és BL-t nyertünk, döntőben gólt is szerzett. Suarez-zel és Eto'o-val is BL-t nyertünk. Ibra-val nem.
Az említett támadók mozgékonyak voltak, a svéd olyan lassan fordult, mint egy komphajó és nagyon statikus is a többihez képest. Tök máshogy játszik. Ezért írtam, hogy benéztük, én is azt gondoltam, hogy állat lesz, de nem volt az.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 23., csütörtök 11:29

Egyébként meg annyira elegem van már az nso-ból, hogy az valami félelmetes...direkt nem olvasom, de állandóan belefutok, itt vagy fb-on és csak a szánalmasabbnál szánalmasabb cikkeket hozzák le, csapattól és személytől függetlenül.

De hogy a témához is hozzászóljak: Egyrészt igaza van, megjelenhetett volna más öltözetben is. Másrészt még sincs annyira, mert egy meghívás esetén (vagy szerződés, ha tényleg fizettek neki), akkor írásba fektethették volna a dress code-ot. Már a legutolsó helyre is így küldik a meghívókat általában...szóval be lehet szólni 5 perc hírnévért, csak értelme nincsen.

Messi részére felemlegethető, hogy valóban úgy nézett ki, és valószínű nem is aludt az éjjel, hanem partyzott egy nagyot. Kis pörgetővel a menedzsment összekaphatta volna arra a fél órára. A zsebre dugott kéz...azt már pátkán leírta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 23., csütörtök 11:18

Realista24 írta:Üsd be a googleba, hogy alapkőletétel, találatok, képek, aztán tedd fel újra a kérdést. még ha poénnak is szántad.
Köszönöm uram, erre nem is gondoltam... :Đ
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 23., csütörtök 11:11

Üsd be a googleba, hogy alapkőletétel, találatok, képek, aztán tedd fel újra a kérdést. még ha poénnak is szántad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 23., csütörtök 11:10

Emelje fel az a kezét aki öltönyben épít stadiont.. :D
Som i Serem!
6oat

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 23., csütörtök 11:09

Sunsky írta:
Mondjuk én megértem.. 50 fokba meg is pusztulnék, ha fel kéne venni az öltönyt, a többivel meg nincs gond.. borosta? Azt hadd döntse el, a tetkót meg valószínűleg kosznak, sárnak nézték. :D
Mondjuk mindenki más fel bírta venni az öltönyt :lol:
Meg azért kicsit másnaposnak néz ki.
Meg azért az az öltözet tényleg olyan, mintha valami nyóckeres gyerek lenne. A "farmer" különösen tetszik, biztosan nem 3000 Ft volt, bár én 3-at nem adnék érte lol.
NSO szint:
Ha hinni lehet a pletykáknak, a Barcelona játékosát sokan nem is fogadták túl jól a varásban.
:lol:
Ez a 3.5 millió is érdekes a nagy semmire. Aztán meg siránkoznak az ilyen országok, hogy milyen sok pénzbe került megrendezni xy tornát...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 23., csütörtök 11:06

Te meg nézd vissza az őszi meccseket is akkor, Ibra nem csak tavasszal játszott.. Ősszel konkrétan Messi még kisebb gödörben volt, és Zlatan volt a nyerőemberünk nagyon sok meccsen, rendre ő lőtte az első gólt, volt hogy csereként kezdett, még az első félidőben be kellett jönnie valami sérülés miatt, és rögtön veret egyet, azzal szereztük meg a vezetést. Ősszel baromira ment neki a játék, azért ne csináljunk már úgy, mintha végig fullba nyomta volna a kretént.
Én is ezt szoktam javasolni ha valaki vitázik.....célszerűbb belemmeni úgy egy vitába,ha meg is nézzük azokat a k****a meccseket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. július 23., csütörtök 10:40

szegényemnek a szürkeállományba nem sok jutott.. de hát nem is azért szeretik.
az élethez picit gyöpös, de futballozni azt nagyon tud.
joabulicsak

Vissza: