videopad video editor - multkor nekem is kellett egy program, eszeru hasznalni.Marci77 írta:Tudtok mondani nekem egy olyan videovago programot ami konnyen kezelheto? Csak levagnek 5 masodpercet egy video vegerol
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Akár YouTube-on is simán.Marci77 írta:Tudtok mondani nekem egy olyan videovago programot ami konnyen kezelheto? Csak levagnek 5 masodpercet egy video vegerol
Ha oda nem akarod feltolni, akkor Windows Movie Maker.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tudtok mondani nekem egy olyan videovago programot ami konnyen kezelheto? Csak levagnek 5 masodpercet egy video vegerol
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
iTunespheco írta:Tudtok valami programot, amivel könnyen be tudok rakni borítókat a zenékhez?
- chosenone46
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szerencse, hogy csak tanulmányautó...Steve írta:Iszonyú szép szerintem az Audi új tanulmány autója.
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... z_az_audi/
így nem kell soha senkire irigy legyek, hogy egy ilyennel kell majd elmenjen az ALDIba kenyérért
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Iszonyú szép szerintem az Audi új tanulmány autója.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy rájuk miért nem gondoltam?Santi írta:'dista. Nemtom mennyire lehet említeni őket itt vagy nem, azért nem akartam így kiírni. De az is komoly amúgy, hogy a hír forrásaként önmagukra hivatkoznak, mondjuk úgylátom minden hírnél.
Teletippnek beépített emberei vannak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
'dista. Nemtom mennyire lehet említeni őket itt vagy nem, azért nem akartam így kiírni. De az is komoly amúgy, hogy a hír forrásaként önmagukra hivatkoznak, mondjuk úgylátom minden hírnél.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kik ezek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
Jaja, de facebookon is írták nekik, lehet amiatt kaptak észbe, de ma tették ki ezt a hírt, a kép az még mindig a Dortmundos.
Olvassák a fórumot vagy mi? Mert azóta átírták.Santi írta:"Robert Lewandowski megállapodott a Real Madriddal, így ha a két klub is egyezségre tud jutni egymással, akkor minden bizonnyal nyártól Ancelotti irányítása alatt folytathatja pályafutását. A német válogatott csatárért meg nem erösített információk szerint 45 millió eurót kér a Borussia Dortmund."
forrás: sztem kitaláljátok nemtudom, hogy lelehet-e írni
Hát nem sokat lehet erre írni. Szerintem ez valami 2 éves hír lehet, amikor még hajkurásztuk, akkor még Dortmundos volt.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
már megoldottam. felraktam torrentet rendesen, szar ez a portablesentry írta:tippelek: Töltse be újra a torrent file-okat: File/Torrent hozzáadásasoadroli írta:mióta újraraktam a gépem, nem engedi feltelepíteni az utorrentet, ezért portablet használok. ennél meg már másodszor fordul elő ilyen eset. mi lehet a baja?
- Santi
"Robert Lewandowski megállapodott a Real Madriddal, így ha a két klub is egyezségre tud jutni egymással, akkor minden bizonnyal nyártól Ancelotti irányítása alatt folytathatja pályafutását. A német válogatott csatárért meg nem erösített információk szerint 45 millió eurót kér a Borussia Dortmund."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
2 napig nem nyúltam a géphez, most bekapcsoltam, hogy mondom gyors kimentegetem a cucokat a másik meghajtóra, aztán azóta meg jó a gép.Sierra írta:Valószínűleg benyeltél valami vírust. Formázást tudom ajánlani.'shutterisland írta:valaki nem tudja, hogy miért csinálja ezt a gépem ?
elindítom, aztàn bàrmit csinàlok, 1 percen belül lövi le az összes futó programot, feljön egy ablak, hogy program bezárása - rundll32.exe...aztán újra is indul a gép.
most futtatok egy teljes vizsgálatot az avasttal, és rohadt sok a fertőzött fájl, úgyhogy valószínűleg igazad lehet, és vírus okozza.