Persze bárki csinálhatja, csak nem olyan intenzitással mint a srácok a képernyőn. Mint minden tornagyakorlatnál a hogyan a fontos és nem a mennyi. Magyarul az, hogy szépen kell kivitelezni őket. Inkább lassabban, kevesebb súllyal, kisebb intenzitással a saját edzettségi állapotod határán.Santi írta:Ezt az otthoni edzés dolog én is köszi, kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy nem néztem még rájuk, de ezeket ugye bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni tolni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk nullához konvergál az edzettségi állapotom, ami mellé 120kg-al mérlegelek. Mindigis nagydarab voltam, de súlyosan megszaladtak a számok, mióta itthonülőst dolgozok.
OFF
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Tényleg nagy debil és idegesítő játék, de már csak azért is tolom vele rohadjon meg.
Nekem eddig sajnos csak elődöntő jött össze, az is Reallal.
Nekem eddig sajnos csak elődöntő jött össze, az is Reallal.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én is megnyertem a BL-t. Én is a Real ellen. Mondjuk én csak 2-1-re.Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-ra
Viszont én a Szakály Petya vezette Debrecennel, a selejtező harmadik köréből indulva (ahol rögtön egy Celticcel kezdtünk).
Zseniális játék.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Felejtsd el az újakat, ezt a verziót tedd fel:
2.2.1 build 25302
és húzd ki a netet a telepítés idejére, utána visszadughatod.
2.2.1 build 25302
és húzd ki a netet a telepítés idejére, utána visszadughatod.
- h3x0r
Pontosan. Ha ez se mukodik, akkor telepites idejere kapcsold ki a netet, masnak ez megoldotta a problemat.Sierra írta:Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez.
http://kepfeltoltes.hu/150302/221958082 ... es.hu_.jpg
Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
- Santi
Lenéztem egy közeli boltba, ahol meg van ez:Santi írta:Egérpad téma. Szétnéztem a környéken és ezeket láttam úgy normálisabbnak, kérnék róluk véleményt, hátha valaki ismeri a típust/márkát stb.:
CoolerMaster Storm Speed-RX
Zalman MP500
KeepOut MousePad R1
Tehát úgy kb most ez a 3 opcióm van itt a közelben.
- Santi
Ezt az otthoni edzés dolog én is köszi, kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy nem néztem még rájuk, de ezeket ugye bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni tolni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk nullához konvergál az edzettségi állapotom, ami mellé 120kg-al mérlegelek. Mindigis nagydarab voltam, de súlyosan megszaladtak a számok, mióta itthonülőst dolgozok.
Más:
Egérpad téma. Szétnéztem a környéken és ezeket láttam úgy normálisabbnak, kérnék róluk véleményt, hátha valaki ismeri a típust/márkát stb.:
Zalman MP500
szerk.: Egyébként egy ilyen és egy ilyen optikai egérhez használnám, semmi extra, de kell alá valami, ha játszok.
Más:
Egérpad téma. Szétnéztem a környéken és ezeket láttam úgy normálisabbnak, kérnék róluk véleményt, hátha valaki ismeri a típust/márkát stb.:
Zalman MP500
szerk.: Egyébként egy ilyen és egy ilyen optikai egérhez használnám, semmi extra, de kell alá valami, ha játszok.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mekkorát lehet buszozni ebben a játékban, te jó ég.
az egyenes kieséses rendszerben ha megnyered az első meccset, akkor a visszavágon mikor neked dobja a gép a labdát kezdésnél, meg se kell mozdulj, és lepörög 0-0-al az óra, aztán mész tovább összesítésben.
az egyenes kieséses rendszerben ha megnyered az első meccset, akkor a visszavágon mikor neked dobja a gép a labdát kezdésnél, meg se kell mozdulj, és lepörög 0-0-al az óra, aztán mész tovább összesítésben.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én meg még a vb-t issentry írta:Csabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-rapheco írta:Kibaszott BL csoportból harmadszorra sem tudtam továbbjutni
Van print screen a hitetlenkedőknek.
bl-ben rojsz a legjobb vébén meg neymar :Đ
Csabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-rapheco írta:Kibaszott BL csoportból harmadszorra sem tudtam továbbjutni
Van print screen a hitetlenkedőknek.
Köszöntem!metalBOY írta:Szervusz lehet tudok segíteni, bármilyen program a Beachbody-tól megteszi. Kezdjuk, mondjuk a T25-val, ha komolyabban venné akkor a P90 (ez kezdőknek totálisan jó), vagy akár a P90X3 (rengeteg core gyakrolattal operál).tucsoki írta:Női (sportos) ismerősömnek lenne, szóval ne öljük meg!
Köszi, meglesem
Remélem tudtam segíteni.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Teljesen mindegy, az osszesben egy csal a gep. Egyszeruen eszmeletlen, hogy mennyire szopat folyamatosan...lordgabi írta:Pontosan melyikről is van szó? :ĐCsabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
-
Szervusz lehet tudok segíteni, bármilyen program a Beachbody-tól megteszi. Kezdjuk, mondjuk a T25-val, ha komolyabban venné akkor a P90 (ez kezdőknek totálisan jó), vagy akár a P90X3 (rengeteg core gyakrolattal operál).tucsoki írta:Női (sportos) ismerősömnek lenne, szóval ne öljük meg!
Köszi, meglesem
Remélem tudtam segíteni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Pontosan melyikről is van szó? :ĐCsabi írta:ez a legidegesítőbb játék amit az elmúlt években játszottam. flappy bird egy élvezhető sokrétű játék ehhez képest.
Mostanában ezzel játszom, Super Marióhoz hasonló, a 45. pályán tartok, bármikor abba lehet hagyni, ugyanarról a pályáról folytatod hetek múlva is. Minden egyes "kis arany embert" felszedek, úgy akarom végignyomni, mostanában eléggé keménnyé vált az elejéhez képest.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Ja hogy videó, remek, ennél jobbra aligha van szükség. Köszi és köszi.
- realmadridfan
Hehe megelőzött, én is Insanity-t mondanám. Még egy súlyzó sem kell hozzá. A sima insanity 1 hónapig 40 perc, aztán kb 55-60 a 2. hónapra (mindkettő heti 6 nap, vasárnap pihenő), de azóta már van T25 néven olyan, ahol minden videó 25 perc és heti 5 alkalom (ezt nem próbáltam én még, elvileg jó ez is). Decemberben jött ki a MAX30, ez 30perces, párhuzamosan mutatnak könnyített gyakorlatokat is, ha még nem vagy olyan szinten. Insanity-től nem lesznek nagyon nagy izmaid, de fittebb leszel, mint valaha. Emellett a sok nyújtástól idővel hajlékony is leszel eléggé, én már közel vagyok a spárgához, pedig nagyon béna voltam ezekben mindig.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nők is csinálják, majd látni fogod a videókban.
amúgymeg akkor keresni kell neki vmi kant, aki megcsinálja naponta 4-szer, aztán nincs miről beszélni
amúgymeg akkor keresni kell neki vmi kant, aki megcsinálja naponta 4-szer, aztán nincs miről beszélni