Premier League
Re: Premier League
ez a pénzes duma ez már tényleg hihetetlen amúgy.
R24 leírta a lényeget. egy takaró. de még csak azt sem lehet mondani, h jó takaró, mert nem 1 évről, 2 évről, de mégcsak nem is 5 évről beszélünk.
R24 leírta a lényeget. egy takaró. de még csak azt sem lehet mondani, h jó takaró, mert nem 1 évről, 2 évről, de mégcsak nem is 5 évről beszélünk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tehát az Arsenallal 2017-ig nem kell komolyabban számolni. Király. Viccen kívül. Annak a csapatnak már Wenger a legnagyobb hibája. Beleszürkült, nem tud megújulni. Lehet szeretni meg minden, de eredmények így már nem lesznek. Legalábbis nagyobb eredmények. Mondjuk látva a legtöbb Arsenal drukkert édes mindegy nekik, csak legyenek ott a BL-ben, legyenek a Spurs előtt és ennyi. (kis túlzással)alexoxladjackoxi írta:ami lejár 2017-ben, aztán szerintem kalap-kabát. De ki tudja, lehet van még 1-2 nagy dobása az Öregnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindig a penz mögé bujtatjatok...mas kevesebb pénzből triplazni tudott. Igen, az Inter. Vagy BLt nyert vagy döntőig ment
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát én elismerem, hogy nagyon sokat tett a csapatért, talán senki nem tudott volna annyi pénzzel olyan eredményeket elérni, mint ő, ezért tiszteletben tartanám a szerződését, ami lejár 2017-ben, aztán szerintem kalap-kabát. De ki tudja, lehet van még 1-2 nagy dobása az Öregnek.danianevem írta:Csak kíváncsiságból kérdem, hogy az Arsenal-fanok részéről továbbra is töretlen a bizalom Wenger felé?
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Csak kíváncsiságból kérdem, hogy az Arsenal-fanok részéről továbbra is töretlen a bizalom Wenger felé?
- alexoxladjackoxi
- alexoxladjackoxi
- alexoxladjackoxi
ziro4wr: Lehet, hogy igazad lesz, de eddig esélyt sem nagyon kapott, most bizonyíthat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hát elég ciki, hogy ilyen higuain meg cavani számít manapság kelendő sztárcsatárnak..welbeck meg szerintem soha nem lesz egy hosszabb távon klasszis csatár, vannak kiugró meccsei, de stabilan nem tud hozni magasabb szintetalexoxladjackoxi írta:Nagyon nincs rá égető szükségünk. Én inkább kivárnék Welbeckkel, aztán ha nem jönne be, megtartanám cserének és hoznám Cavanit. Azért valljuk be nem sok jobb elérhető csatár van a piacon... Bár nem győzöm hangsúlyozni, bízom Dannyben.ziro4vr írta:Sérüléseket tekintve Hummels jól illene az Arsenalba. Amúgy meg nem hinném, hogy elmenne Dortmundból. Cavani viszont """""nyerő"""" igazolás lehet, sok szerencsét hozzá
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
Nagyon nincs rá égető szükségünk. Én inkább kivárnék Welbeckkel, aztán ha nem jönne be, megtartanám cserének és hoznám Cavanit. Azért valljuk be nem sok jobb elérhető csatár van a piacon... Bár nem győzöm hangsúlyozni, bízom Dannyben.ziro4vr írta:Sérüléseket tekintve Hummels jól illene az Arsenalba. Amúgy meg nem hinném, hogy elmenne Dortmundból. Cavani viszont """""nyerő"""" igazolás lehet, sok szerencsét hozzá
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sérüléseket tekintve Hummels jól illene az Arsenalba. Amúgy meg nem hinném, hogy elmenne Dortmundból. Cavani viszont """""nyerő"""" igazolás lehet, sok szerencsét hozzá
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,bajn ... iert,78010 Ezen kívül Cavani nevét is bedobták a napokban...
- alexoxladjackoxi
Realista24 írta:Továbbra is ez a kérdésem:Kerlon írta:Jó, hagyjuk, Világbajnoknak lenni manapság semmit se számít.A vb-n mit tett hozzá a sikerhez, ha már ennyire azon kattogunk, hogy vb győztes. Röhöghetsz tovább, de akár válaszolhatsz is.mit tett le az asztalra Özil, mint játékos. Nem mint a német csapat tagja. Mi az, amiért kell valakinek a csapatába?
Nem volt kiemelkedő, de alapember volt a VB-győztes csapatban + a szakértők a torna 6. legjobb középpályásának választották. Valamit csak tud ez az ürge...ezt hsz-t elmentettem!!! 2018-ban robbantunk!!!!!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elég gyenge lett volna az Arsenal Nem rossz nevek. Bár az a Zizou - Blackburn kurva szarul hangzik.Realista24 írta:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... pened.html
Érdemes elolvasni.
the top 10 British football transfers that never quite happened
Természetesen az Arsenal dobogós
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... pened.html
Érdemes elolvasni.
Érdemes elolvasni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
2011/12: o adta a legtobb assistot a spanyol ligaban, ha jol emlekszem, 17-et, amivel azert o is nagyban hozzajarult a bajnoki cimunkhoz. Meg ezen kivul is kiosztott egy rakas assistot. (azert hoztam fel pont a banoksagot, mert annak lett is eredmenye kupa formajaban)Realista24 írta:És itt jött a kérdés, hogy mit tett le az asztalra Özil, mint játékos. Nem mint a német csapat tagja. Mi az, amiért kell valakinek a csapat?
Nem kezdem el vedeni hogy jo jatekos vagy sem, mert azert en is szinte pezsgot bontottam amikor eligazolt (regi szep emlekek ), de azert azt elismerem hogy valamit elert nalunk. Nem mondom azt hogy megismetelhetetlen, mert ezt mar elotte is tobben megcsinaltak, mint ahogy utana is sokan fogjak.
Ez viszont teljesen igaz.Realista24 írta:Én nem félkegyelműnek állítom be, csak egy középszerű, lusta, pénzéhes játékosnak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem félkegyelműnek állítom be, csak egy középszerű, lusta, pénzéhes játékosnak.Kerlon írta:Nem volt kiemelkedő, nem húzta a csapatát, de stabil kezdő volt és egy kevés érdeme még is csak volt a győzelembe.
Én nem igazolnám le jelenleg, mert komoly hozzáállás és életviteli problémák mutatkoznak nála, de attól még nem egy félkegyelmű világtalan, mint aminek beállítjátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem volt kiemelkedő, nem húzta a csapatát, de stabil kezdő volt és egy kevés érdeme még is csak volt a győzelembe.
Én nem igazolnám le jelenleg, mert komoly hozzáállás és életviteli problémák mutatkoznak nála, de attól még nem egy félkegyelmű világtalan, mint aminek beállítjátok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra is ez a kérdésem:Kerlon írta:Jó, hagyjuk, Világbajnoknak lenni manapság semmit se számít.
A vb-n mit tett hozzá a sikerhez, ha már ennyire azon kattogunk, hogy vb győztes. Röhöghetsz tovább, de akár válaszolhatsz is.mit tett le az asztalra Özil, mint játékos. Nem mint a német csapat tagja. Mi az, amiért kell valakinek a csapatába?
ezt hsz-t elmentettem!!! 2018-ban robbantunk!!!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt hsz-t elmentettem!!! 2018-ban robbantunk!!!!!Realista24 írta:És még hányan...és hányan nem. Cé például nem és nem is lesz...akkor Özil jobb?..itt most arról volt szó, hogyKerlon írta:Továbbra is világbajnok.És itt jött a kérdés, hogy mit tett le az asztalra Özil, mint játékos. Nem mint a német csapat tagja. Mi az, amiért kell valakinek a csapatába?Ebbe mi az érdekes? Özil egy kiforrott játékos, Isco meg 1 tehetséges srác.