Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ismet dontetlent jatszottak az EL-ben, de szerintetek a bajnoksagban erosebb csapatok ellen siman hoznak 9 meccset zsinorban. Meg az elmaradt Rayo elleni 3 pontot sem adnam oda nekik elore. Nem szabad a Clasicobol kiindulni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mi alapján gála végig? Tolják a Betis, Soci, Villarreal, Celta ellen is. De a Rayo sem tud könnyű falat lenni.Yazid írta: 12 pont difi ami inkább 9.
24 pont még szerezhető, nekünk még lesznek kőkemény meccsek barcának már gála végig. én is úgy veszem megnyerik mindet, nem lehet hátra dőlni, nagyon szoros lesz a vége.
Valszeg a legtöbb meccsüket nyerik, de azért kurvára messze van a gála sorsolástól a menetrend nekik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem is hozza a Barca minden meccsét innentől.
Úgy tudunk minél több meccset behúzni szerintem, ha Valverdét játszatjuk akár fentebb egy sorral, akár Kroos helyén néha. Az Asensio/Rodrygo vonulat szerintem is gyenge, de muszáj lesz őket nyomatni nem nagyon van más lehetőség, ha jól akarja keverni a kártyákat az öreg és Kroost/Modricot pihentetni akarja. Van még egy Camavingánk is amúgy, valahogy őt is be lehetne dobni, néha Kroos helyett néha, hogy a jobb szélen Fede maradhasson.
Nálam Kroos is gyenge pont már sajnos, mert a 60-70 perc környékén kifullad, addig viszont nincs vele gond. A jobb oldalon valahogy majd a védekezést is rendbe kellene szedni minden meccsre, úgy tűnik ugyanis, hogy a csapat nem akar kiszállni és két fronton harcolna. Meglátjuk sikerül-e, remélem Tuchel nem tudja egy hét alatt rendbe szedni a csapatát.
Úgy tudunk minél több meccset behúzni szerintem, ha Valverdét játszatjuk akár fentebb egy sorral, akár Kroos helyén néha. Az Asensio/Rodrygo vonulat szerintem is gyenge, de muszáj lesz őket nyomatni nem nagyon van más lehetőség, ha jól akarja keverni a kártyákat az öreg és Kroost/Modricot pihentetni akarja. Van még egy Camavingánk is amúgy, valahogy őt is be lehetne dobni, néha Kroos helyett néha, hogy a jobb szélen Fede maradhasson.
Nálam Kroos is gyenge pont már sajnos, mert a 60-70 perc környékén kifullad, addig viszont nincs vele gond. A jobb oldalon valahogy majd a védekezést is rendbe kellene szedni minden meccsre, úgy tűnik ugyanis, hogy a csapat nem akar kiszállni és két fronton harcolna. Meglátjuk sikerül-e, remélem Tuchel nem tudja egy hét alatt rendbe szedni a csapatát.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
12 pont difi ami inkább 9.
24 pont még szerezhető, nekünk még lesznek kőkemény meccsek barcának már gála végig. én is úgy veszem megnyerik mindet, nem lehet hátra dőlni, nagyon szoros lesz a vége.
- ___Samy___
Most jar a taps Carlonak, nem gondoltam volna, hogy ezzel a kezdovel ilyen eredmenyt erunk el. Fede jobb szelen jatszatasa nagy otlet volt, ebbol is latszik, hogy ha lenne egy ertelmes jobbszelsonk, mennyivel veszelyesebb lenne a csapat az ellenfel kapujara.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ateeemadrid
Én a bajnokságban biztos nem pihentetnek, a Barca sztem már nem fog bukni, nem kockáztatnék. Nekünk csak lesz még Atletico, Sevilla idegenben.
- Pad'em
Asensio reméljük most már marad is a padon a hajrára. Előbb teszem be Bale-t, ennél komolyabb kritika nem kell a szépfiúnak. Úgy tűnik a Milan komolyan gondolja, hogy vinnék, egy 20 millióért oda kell nekik adni. A vadló meg ha tényleg szép búcsút akar meg esetleg valami szerződést magának jövőre lőhetne pár gólt csereként.
Maradjon ez a gála tizenegy, viszont Getafe ellen Modricot mindenképp pihentetném, tegnap is végig a pályán robotolt, eszméletlen a pali.
Maradjon ez a gála tizenegy, viszont Getafe ellen Modricot mindenképp pihentetném, tegnap is végig a pályán robotolt, eszméletlen a pali.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Galacticos
Szerintem ott az volt a terv hogy casemirot hatrebb vonta, hogy vedekezesben o birkozzon lukakuval mert militao kivalasaval, lassuk be hogy alabat es nachot fejparbajokban megette volna a belga. Es pont ezert volt alabanak is meg nachonak is tobb lehetosege feljebb lepni es kiserni a tamadasokat mert case maradt hatul.
Nacho ha picit ugyesebb, egyszer kiugrathatta volna valverdet aki kb kapuig gyalogolt volna.
De egyebkent ult amit carlo kitalalt, kar az elismeres. Nem gondoltam volna ezt. A legnagyobb huzasa az volt hogy eszrevette hogy asensionak egy ilyen ellenfel ellen (se) sincs semmi keresnivaloja a palyan. Es meg a vegen is inkabb balet hozta be meg cebat mint a spanyolt..
Nagy mecccs volt. Karim es courtois meg god modeba kapcsoltak idenre.
Nacho ha picit ugyesebb, egyszer kiugrathatta volna valverdet aki kb kapuig gyalogolt volna.
De egyebkent ult amit carlo kitalalt, kar az elismeres. Nem gondoltam volna ezt. A legnagyobb huzasa az volt hogy eszrevette hogy asensionak egy ilyen ellenfel ellen (se) sincs semmi keresnivaloja a palyan. Es meg a vegen is inkabb balet hozta be meg cebat mint a spanyolt..
Nagy mecccs volt. Karim es courtois meg god modeba kapcsoltak idenre.
Es rakd melle, amikor Asensio lehajtja a fejet es elkezd sprintelni.
Szokott lenni egy almom, amiben sietek valahova, es minnel gyorsabban probalok futni, annal lassabban megyek. Na ez az isteni Marco.
Fede jo lesz nagyon, meghalalja a bizalmat, lehet mostansag a gyerek is jol alszik, a szuletese utan latvanyosan megfaradt.
Szokott lenni egy almom, amiben sietek valahova, es minnel gyorsabban probalok futni, annal lassabban megyek. Na ez az isteni Marco.
Fede jo lesz nagyon, meghalalja a bizalmat, lehet mostansag a gyerek is jol alszik, a szuletese utan latvanyosan megfaradt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fede....baszki. Hát hogy lehet ilyen könnyedséggel, ilyen gyorsan futni a 75. percben is
Imádom a faszi játékát, mentalitását és alázatát. Nálam egyébként ő klasszik csk alapanyag.
Imádom a faszi játékát, mentalitását és alázatát. Nálam egyébként ő klasszik csk alapanyag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Volt egy idoszak, amikor kb Casemiro rohangalt kozephatvedkent, Fede visszalepett, Nacho falseninet jatszott, senki nem tudta, hol van, az a 10-15 perc nagyon necces volt, egyebkent azt jatszottuk, amit kellett es ahogy kellett. Remelem Fede raszolgalt vegre, hogy a gyoker Asensio partvonalra keruljon kicsit, eg es fold a csapat ha oket kicsereljuk (meg ugy is, hogy Fede eleg posztidegen ott a szelen). Addig voltunk nagyon jok egyebkent, amig Kroos ki nem fingott, sajnos O sem a regi mar, de nagyon nagy tanar volt.
Az első csörte után Carlo-Tuchel 1-0. Carlo meghúzta Fedével amit meg kellett, Tuchel benézte Vinivel amit be kellett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én is hamar ítélkeztem. Bejött a taktika CKM-mel, Carvajallal és Valverdével a jobb szélen. Mindenesetre tartom azt, hogy a bajnokságot kell behúzni, bármennyire is beindítja a fiúkat a BL himnusz.
A visszavágó Militao nélkül érdekes lesz. Tuchel tuti Lukakut fogja nyomatni, lesz olyan magasságbeli fölényük...
A visszavágó Militao nélkül érdekes lesz. Tuchel tuti Lukakut fogja nyomatni, lesz olyan magasságbeli fölényük...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Én megkövetem magam, sikerült megújulnia úgy tűnik. Most már le nem cserélném én se (nincs is kire), tökéletesen illeszkedik ehhez a csapathoz. Nem is fogom már szidni idén, történjék bármi Amit kihozott ebből a keretből, az megsüvegelendő. BL eddig ajándék.kiserik írta: Na akkor lehet sorra jelképesen elnézést kérni a Dontól
- whitemadrid
Kurvanagy szerencséje volt hogy a 60-75percig nem kaptunk par gólt amikor Kroos es Case már annyira se kapott levegőt, hogy kb. Levonszolja magát a pályáról.kiserik írta: Na akkor lehet sorra jelképesen elnézést kérni a Dontól
Na akkor lehet sorra jelképesen elnézést kérni a Dontól
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Pad'em írta: A Marca, a Cadena SER és Kerlon is azt írja, hogy jobbtámadóban kezd este Valverde. Legalább nem Asensio, az is valami.
Carlo a fejében dokkolt le valami, vagy a látásával vannak bajok.....Realista24 írta:Carlo meg dokkolt Londonban és azt mondja, hogy Hold my beer.Pad'em írta: A Marca, a Cadena SER és Kerlon is azt írja, hogy jobbtámadóban kezd este Valverde. Legalább nem Asensio, az is valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Fair play, tudjanak keszulni a meglepetesre.ikelemen5 írta: Hogy hogy ilyen korán kint van a kezdő a real insta profilján?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy hogy ilyen korán kint van a kezdő a real insta profilján?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cholo likes this.hehetheoriginal írta: Luki- asi jobbszel
Ki szavaz nulla kapuraloves az elso felidoben?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema