Gyanús nekem, hogy ez veréb korábban csala néven garázdálkodott itt.fixX írta: Most már tudsz mindent okoska.
Told el a biciklit szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. november 21., kedd 17:22
Gyanús nekem, hogy ez veréb korábban csala néven garázdálkodott itt.fixX írta: Most már tudsz mindent okoska.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 21., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 20., hétfő 22:09
Nehéz szitu,de van még időd eldönteni...majd amelyik jobban áll féltávnál annak kell drukkolni.Nekem most a Girona szimpi nagyon,meg amúgy is ők a kis city.hehetheoriginal írta: én idén gröningen és leeds united drukker vagyok.
vagy sassuolo.
még nem tudom igazán
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 20., hétfő 21:58
Most mellényúltál mert spanyolban ha valamelyik csapatot nem szeretem az a barsza.Ebben a szezonban a Gironának drukkolok,de ha nem jön össze(ami elég valószínű)akkor ink Real Madrid vagy Sociedad.Most már tudsz mindent okoska.ANDS írta:Nehéz lesz ilyen hsz- ekkel elhitetned, hogy Te City szurkoló vagy.fixX írta: ….
Ahoz a barszához nem kellett semmiféle lefizetés annyival az akkori mezőny felett volt. …
A hozzászólásaid több, mint 40 %- át a Barcelona vs. Real Madrid topicban írtad
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 20., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 20., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 20., hétfő 20:04
Akkor de Ligt meg inkabb partvonalon tulra sodrodna, en raprobalnek. Persze, ha tavozik Alaba, Nacho duobol valamelyik, vagy mindketto.Realista24 írta: Ha mar Varane felmerult. A Bayern vinne nyaron, viszonylag olcson 20-30 korul meg tudnak szerezni, a problemat a jatekos fizetese okozza, ami 17 millio, ellenben nem elegedett a Unitedes helyzetevel, szoval ebbol meg akar uzlet is lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 20., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 16:58
Amugy brutto 25 millio korul keres, szoval ezt ketlem, hogy meg fogjak haromszorozni, hacsak nem mas ott a brutto netto, mint spanyolban.wZoLee7 írta:Elment Casemiro is, Varane is, meg még voltak páran akik úgy gondolhatták jó kihívás, jó történelemmel bíró csapat és majd Ők vissza vezetik az élre. Mondjuk az is lehet, hogy tanult a barcas kalandból és rájön, hogy neki ott kell maradnia, oda illik és kész.ferni írta: Hát nem tudom, oké hogy több a fizu, de minek igazolna el Griezmann egy gyengébb csapatba?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 20., hétfő 16:42
Elment Casemiro is, Varane is, meg még voltak páran akik úgy gondolhatták jó kihívás, jó történelemmel bíró csapat és majd Ők vissza vezetik az élre. Mondjuk az is lehet, hogy tanult a barcas kalandból és rájön, hogy neki ott kell maradnia, oda illik és kész.ferni írta: Hát nem tudom, oké hogy több a fizu, de minek igazolna el Griezmann egy gyengébb csapatba?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 20., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 20., hétfő 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 20., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 18., szombat 14:11
Miért próbáltam volna leplezni???Ott volt kezdettól fogva kedvenc csapat,játékos stb...Amúgy meg miért ne remélhettem volna hogy jó lesz mikor az egyik legjobb focistának tartom,ill tartanám ha nem lenne ennyire hülye.Remélem benő a feje lágya és Manchester naposabb kék felébe köt majd ki.Semmi bajom a Real Madriddal,Spanyolon belül inkább nekik drukkolok,viszont ebben az idényben most a Gironának szorítok...meg amugy is ők a kis Man CityGalacticos írta: Visszaneztem a kommentjeit, az elejen meg a megy a meccs topikba irt h remeli vini vegre jo lesz.
Bar ha tenyleg citys, nem csodalom hogy probalta az elejen leplezni.Fix atesz. Ketlem hogy van meg vki az orszagba aki ennyire hattal ul a moziba.Realista24 írta: Majd ha valaki rájött hogy kinek a troll regje, szóljon.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem