Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Ja, ráadásul gyors támadások vannak, de nem ülnek a dobások. A korai kezdés nem tetszik nekik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A legjobb formában lévő csapatok közül kettő játszik most, és képesek 21-et dobni 10 perc alatt
Detroit-Atlanta over 203.5
Bulls +3.5
Macik -3
Pistons +8
Elsó 20 pontig Bucks
Bulls +3.5
Macik -3
Pistons +8
Elsó 20 pontig Bucks
sírd ki algeriat is
aztan, ha nem nyernek akkor egy ujabb nap tapasztalat es megerosites, h a tomegtippeket hagyni kell a fenebe. szlovenia lecumiztatta a fel sportfogado tarsadalmat ahogy korulneztem a neten. algeria lehet a masik.
aztan, ha nem nyernek akkor egy ujabb nap tapasztalat es megerosites, h a tomegtippeket hagyni kell a fenebe. szlovenia lecumiztatta a fel sportfogado tarsadalmat ahogy korulneztem a neten. algeria lehet a masik.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Wolves +7.5
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Aj de még mennyire___Samy___ írta:nekem olyan szinten ki van már a falloszom ezzel a sportfogadással
nem játszottam vagy 2-3 hónapja, mondom felteszek egy 10-est, megnézem mi újság...erre ha most nem lesz a szenegáli meccsen még egy gól, akkor már zsinórban az 5.!! fogadásom mehet el egy góllal
ilyen van?
4 PL meccset eltalálok zsinórba,viszont egy szaros milan nem tud nyerni,a két francia meg jön mint a kisangyal
Még szerencse hogy hétvégén az angolok hozták a papírformát
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Clippers - Celtics 1H 101.0 Over megy most, aztán ettől függ rakok-e még valamit az Atlanta - Pistons 203,5 over mellé.
Atlanta -4.5 1h, aztán Detroit a második félidőre valószínűleg
NO -7.0
Memphis -3.0
Bucks, Bulls, Hou-t nézegetem még.
NO -7.0
Memphis -3.0
Bucks, Bulls, Hou-t nézegetem még.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ___Samy___
na, úgy látom csak ríjni kell
most jöhet algéria
most jöhet algéria
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
GG. 93. percateeemadrid írta:Szenegál (nincsfogadás döntetlenre)
1 unitom volt Ghánán, 1-0-nál félidőben 1.3-t kivettem, hát jól jártam.
Algériát kihagyom, Dél Afrika azért nem olyan rossz csapat, hogy sok érték legyen abban az 1,8-ban.
- ateeemadrid
de lett.erre ha most nem lesz a szenegáli meccsen még egy gól, akkor már zsinórban az 5.!! fogadásom mehet el egy góllal
jó tipp volt ez egyébként, sokkal jobban játszottak a szenegáliak egész meccsen, pedig se Sow se Mané nem kezdtek, utóbbi nem is játszott. mondjuk rossz a megérzésem az Algéria meccsel kapcsolatban, túl nagy tömegtippnek tűnik.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Kézit nem szoktam rakni, ezért nem is követem figyelemmel. Most megtetszett ez a meccs, gyorsan megraktam.PEEtör írta:Hát ez azért no comment.gkovi írta:Megraktam Szlovéniát, aztán tudtam meg, hogy a fél Katari válogatott honosított játékosokból áll, és nem is rosszakból.
Ennyi belefér.
Hát ez azért no comment.gkovi írta:Megraktam Szlovéniát, aztán tudtam meg, hogy a fél Katari válogatott honosított játékosokból áll, és nem is rosszakból.
Ebben nem kell belelátni ennyit, a két csapat közel azonos erőkből áll, Szlovénia picivel talán jobb, Katar mellett a hazai pályán kívül nem szólt semmi, így a 2.50 Szlovéniára érték. 1,8-1,9 lett volna reális, 1,50 már optimista.az oddsmozgás sem véletlen volt.
Az EB-n figyeltem meg a rosszul lőtt oddsokat, sok piac nem is jött ki, csak az utolsó pillanatban az oddsokkal, mert nem akartak befürödni az akciókkal, általában a bet365 nyitott leghamarabb, csak ugye, ha a nyitó odds nagyon magas, akkor a többi iroda sem tud csökkenteni rajta túl sokat, túl hamar, mert a tapasztalt fogadók ugranának a résre, így apránként kell mozognia az egész piacnak.
A 2,50-re ugrottak az emberek, mert még így utólag is sok volt, ezért ment lejjebb.
Azt viszont adom, hogy nagy valószínűséggel megy a bundaparádé a VB-n (eleve Katarban ugye), én pár napja a spanyol hendi bukta után kiszálltam a buliból.
- ___Samy___
nekem olyan szinten ki van már a falloszom ezzel a sportfogadással
nem játszottam vagy 2-3 hónapja, mondom felteszek egy 10-est, megnézem mi újság...erre ha most nem lesz a szenegáli meccsen még egy gól, akkor már zsinórban az 5.!! fogadásom mehet el egy góllal
ilyen van?
ilyen van?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
na eddig néztem a szlovén meccset, biztos, h nem tiszta, aki nézi a meccset az tudja mire gondolok. az oddsmozgás sem véletlen volt.
a szlovén kapust nemtudom, h honnan szedték össze, de az vmi kabaré. áll, mint fasz a lakodalomban.
a szlovén kapust nemtudom, h honnan szedték össze, de az vmi kabaré. áll, mint fasz a lakodalomban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
nem jobb katar, szlovénia balfaszkodik, most is az a 7 méteres amit dobtak.. jó, h nem dobta direkt mellé.gkovi írta:Megraktam Szlovéniát, aztán tudtam meg, hogy a fél Katari válogatott honosított játékosokból áll, és nem is rosszakból.
erős tippszmiksz gyanúm van a szlovén csapattal kapcsolatban
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Megraktam Szlovéniát, aztán tudtam meg, hogy a fél Katari válogatott honosított játékosokból áll, és nem is rosszakból.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tunézia utso 10 percig vezet,a Zöldfoki szk(!!!) ellen erre kikap,elbaszva ezzel a szelvényem,erre én hülye Algériát csak azért is behúzom nyerőrenmate írta:Rájöttem, Afrika kupa annyira nem is jó. Ezeknél még internet sincs, hogy előzetes kezdőt vagy sérülteket kirakjanak. Ghána kezdője amint kiszivárgott, 2.1-ről 2.6-ra ment az odds Szenegál ellen Ázsia kupa viszont kurva jó.
Persze meg van a torna varázsa,áramszünet,bírói blama,tömegverekedés,meg van minden évben,a cirkusz azért dobja
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
Ghána alapjában véve jobb csapat, jobb focit tolnak. VB-n sem véletlen voltak kint, Szenegálnak volt egy aranygenerációja, azóta csak nyomokban mutatnak valamit.
nmate írta:Rájöttem, Afrika kupa annyira nem is jó. Ezeknél még internet sincs, hogy előzetes kezdőt vagy sérülteket kirakjanak. Ghána kezdője amint kiszivárgott, 2.1-ről 2.6-ra ment az odds Szenegál ellen Ázsia kupa viszont kurva jó.
még nem volt döntetlen az ázsia kupán. azért az erős. mondjuk nem holnapra jósolom az első x-et, japánnak és iraknak is hoznia kellene úgygondolom.
szenegál támadósora a padon: sow, cisse, mané
hnapi afrikakupán elefántok taposhatnak.