Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 13:37

Realista24 írta:Barca már tárgyal az olaszoknál Pogbáról. :roll:

Ez az átigazolási eltiltás eléggé "bejött a barcának" :lol: azóta még többet igazolnak mind korábban szoktak :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 1., szerda 13:25

ziro4vr írta:
palesz77 írta:Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. :hmmm: Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.
Iniesta helyett be lehet rakni, a munkát elvégzi még jobban is, kreativitásban meg úgy se kell már annyira a toppon lenni a 3 támadó mögött.
Szerintem is simán beletanulna Ini posztjába. Plusz lehetne vele pihentetni simán Neymart és Messit( :lol: ) Én valamiért nagyon bírom szakáll gyepált, nem örülnék, ha a Barcában kötne ki.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 13:11

Barca már tárgyal az olaszoknál Pogbáról. :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 30., kedd 23:16

de ott is Ramos ha nem lövi ki a stadionbú, Özil nem nyomorék stb. akkor összejöhetett volna talán.
Nekem nincs bajom Mourinhoval, de az a meccs rajta ment el. Nem kellett volna tiziknek lennie. Köze nem volt a Bayernek a meccshez vezettünk két góllal erre visszaálltunk bekkelni... :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 22:52

palesz77 írta:
ziro4vr írta:Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel. :mrgreen:
Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. :hmmm: Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.
Iniesta helyett be lehet rakni, a munkát elvégzi még jobban is, kreativitásban meg úgy se kell már annyira a toppon lenni a 3 támadó mögött.
Nem illik.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 30., kedd 22:50

palesz77 írta:
ziro4vr írta:Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel. :mrgreen:
Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. :hmmm: Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.
Jó hát paraszt, de a munka nem büdös neki, sztem ha esetleg Lucho kérte, akkor a taktikai repertoárt szeretné bővíteni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 30., kedd 22:48

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 22:46

palesz77 írta:Arda Turan elméletileg közel van hozzánk, még a héten bejelenthetik. Catalunya Radio a forrás, ami elég hitelesnek számít. Még jó, hogy jelenleg átmeneti elnökség van.. Biztos nem Barto mozgatja a szálakat a háttérből.. :roll: Eszméletlen patkány ez az ember, mindig meg tud döbbenteni. És a sok agyatlan socinak meg ez elég is lesz, előre látom.. Fú de felbaszott ez most. Ráadásul Ardának igazából posztja sincs nálunk, hatalmas fogás lesz, ha valóban létrejön.. :vivo:
Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel. :mrgreen:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 30., kedd 22:41

Arda Turan elméletileg közel van hozzánk, még a héten bejelenthetik. Catalunya Radio a forrás, ami elég hitelesnek számít. Még jó, hogy jelenleg átmeneti elnökség van.. Biztos nem Barto mozgatja a szálakat a háttérből.. :roll: Eszméletlen patkány ez az ember, mindig meg tud döbbenteni. És a sok agyatlan socinak meg ez elég is lesz, előre látom.. Fú de felbaszott ez most. Ráadásul Ardának igazából posztja sincs nálunk, hatalmas fogás lesz, ha valóban létrejön.. :vivo:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 30., kedd 21:41

lesliejr írta:Nem, nem azért utáltuk meg Mourinho-t, mert volt 1 éve amikor lenyomott minket a bajnokságban. Sokkal inkább akkor, mikor az Inter edzőjeként megpróbálta magát ünnepeltetni 95ezer katalán szurkolóval, majd utána a sajtótájékoztatón azt hazudta, hogy ő csak a sajátjaihoz futott ki és integetett. Ez is csak 1 hazug nyilatkozat volt, mint mikor azon háborog nem 1x, hogy az ellenfél csalta a focit, meg nem szeretne az ő szurkolói helyében lenni és ezt nézni. Mondja ő...érted? De sokszor bebizonyította már, hogy ha őnagysága csinál vmit az oké, de ha az ellen akkor bunda, csalás stb. Mint a bírók. Ha neki kedveztek akkor nem beszél róluk, nem látta jól, el kell fogadni az ítéletet, aztán ha ellene fújtak, akkor még az azt követő 4. sajtótájékoztatón is arról ugatott. Egy hazug, köpönyeg forgató ember.
Ezek után te azt mondod, hogy egy "forradalmár" volt a La Liga-ban, én meg azt mondom, hogy egy hisztis kisgyerek aki a töredékét se tudta megvalósítani annak, amire szerződtették és dícstelenül távozott a hátsó ajtón. Te így látod, én meg úgy.
Jézus :lol: biztos a barca szurkolókkal akarta ünnepeltetni magát :lol: még mutogatott is fel a vendégszektorba, fú de epic volt :D amigy komolytalan az egész hsz, kb lese tagadhatnád h gyűlölöd.A dicstelen távozás nálunk már hagyomány, attól még letett ezt azt az asztalra madridban, akkor is ha ezt sokan nem ismerik el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 30., kedd 19:26

aki a töredékét se tudta megvalósítani annak, amire szerződtették és dícstelenül távozott a hátsó ajtón.
A töredéke igencsak túlzás fiatal barátom.
Visszavezette a Realt a top csapatok közé, megtörte a barca dominanciát, nyert bajnokságot és kupát.
Ami nem jött össze: Real Madrid szintű játék a KHÖD miatt, és a BL, de ott is Ramos ha nem lövi ki a stadionbú, Özil nem nyomorék stb. akkor összejöhetett volna talán.
Szóval komoly töredékét érte el amiért szerződtették.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 30., kedd 18:35

Nem, nem azért utáltuk meg Mourinho-t, mert volt 1 éve amikor lenyomott minket a bajnokságban. Sokkal inkább akkor, mikor az Inter edzőjeként megpróbálta magát ünnepeltetni 95ezer katalán szurkolóval, majd utána a sajtótájékoztatón azt hazudta, hogy ő csak a sajátjaihoz futott ki és integetett. Ez is csak 1 hazug nyilatkozat volt, mint mikor azon háborog nem 1x, hogy az ellenfél csalta a focit, meg nem szeretne az ő szurkolói helyében lenni és ezt nézni. Mondja ő...érted? De sokszor bebizonyította már, hogy ha őnagysága csinál vmit az oké, de ha az ellen akkor bunda, csalás stb. Mint a bírók. Ha neki kedveztek akkor nem beszél róluk, nem látta jól, el kell fogadni az ítéletet, aztán ha ellene fújtak, akkor még az azt követő 4. sajtótájékoztatón is arról ugatott. Egy hazug, köpönyeg forgató ember.
Ezek után te azt mondod, hogy egy "forradalmár" volt a La Liga-ban, én meg azt mondom, hogy egy hisztis kisgyerek aki a töredékét se tudta megvalósítani annak, amire szerződtették és dícstelenül távozott a hátsó ajtón. Te így látod, én meg úgy.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:18

Akkor ezt másképp láttuk. Mert én arra emlékszem, hogy 2 pont előnnyel érkeztetek hozzánk és körbe volt copkodva Mourinho, hogy micsoda csapatot épített már októberre. Kiküldte a csapatát focizni, a szokásos taktikával és úgy el lett verve, ahogy még soha. Na aztán váltott és tavasztól jött a bunker, a visszaállunk a kapu elé csak nehogy megint agyonverjen Pep és a csapata, ha kell odarúgunk, ha kell taposunk, de se Messi se senki nem mehet még csak a 16os közelébe sem. Megállítani, bármi áron. Ez volt. Az 5-0-nál szó se volt még durvaságról meg fetrengésről. Tudom, mert vagy 20x láttam azt a meccset teljes egészében. Arról már nem is beszélek, hogy a meccs után már másról se szóltak José sajtótájékoztatói, mint így a Barca, meg úgy a bírók. Addig is említette, de a zakó után már fröcsögött állandóan, mert összecsinálta magát, hogy itt komoly ellenfél is van, nem úgy mint Angliában.
Ezek sarkítások.
Mou nem volt túlcopva,hogy micsoda csapatot épített októberre,mert az első évben szar volt minden,a játék is többek között. A második évben jött ki az amiről lehet beszélni,és azt a barca is megsínylette,ebből lettek a problémák.....első évben bunker volt,de ez nem az ő hibája,hanem a vezetősége,edzőké,akik egy nagy darab szart adták át neki(mert AZT). Ha van egy versenyautód,de lassabb a többinél,viszont nem tudsz hirtelen új motort tenni bele,vagy feltuningolni,akkor mást vetsz be,pl bevágsz más elé,kicentized jobban a kanyarokat,vagy nem cserélsz gumit hátha úgy nem veszítesz időt....stb,vagyis számottevőbb lesz a taktika,ezt csinálja más is a fociban.....de itt mou hirtelen gonosz lett.....és minden barcás gyűlölni kezdte. Hogy miért? Majd most megtudod.

Két dolog miatt,egyik hogy megtörte a barca "megtörhetetlen" hegemóniáját és ez nagyon nem tetszett sok kisgyereknek,mert kvázi elvette a játékautójukat........a másik,hogy sokat pofáztott róluk(szerintem sok sok igazságot,kurva nagy igazságokat,amit a média és maga a klub másképpen mutatott be az embereknek(hazudtoztak,hogy egy szebb,jobb klub képét mutassák be).....és meg is ették nagyon nagy %ban. Ém kifejezetten kedveltem ezért,bár én nem beszéltem volna ennyit róluk,de az nagyon tetszett,hogy olyanokat hallottam tőle,amit én itt évekkel már korábban is mondtam.....kurva sok hasonlóság volt,nagyon sok összefüggés. Ez tetszett,nyilván a tálalás nem volt éppen finom úriemberes.... :D
Szóval,mondhat bárki bármit,ezért utálja,mit utálja....gyűlüli a legtöbb barcás JM-t.

Az első év nem lehet mérvadó,hiszen alapjaiból kezdte újra. A második évben már megfogta a barcát,és a barca dominanciája meg is szűnt ezzel,legalábbis a real ellen biztosan. Pont. Ennyi a mese. Vége.

Hogy JM milyen módszereket dobott be,az megint nem annyira fontos,mert olyanokat amiket a labdarúgás egyetemes történelmében oly sok más is bedobott(csak azokat elismerték),sőt szinte folyamatosan alkamazott módszerekről beszélünk,csak ugye el lett ferdítve egy rossz,vagy szemét cselekménnyé,mert a mindenki barcáját nem hagyta érvényesülni.....ez maximálisan tisztelendő és nem leszólható munka volt......a labdarúgás attól szép,hogy egy gyengébb is lehet győztes,ha szerencsésebb vagy taktikusabb,vagy felkészültebb vagy pillanatnyilag fittebb.
Hogy voltak túlkapások? Voltak......persze,de mit tehetett volna? A barca minden tekintetben védett volt,védett volt maga által hiszen egy kitűnő és eredményes csapatuk volt,védett volt a játékvezetők által,akik feléjük fordítottak sok meccset,simán kisárgáztak komplett védelmeket egy félidő alatt vitathatóan sokszor,kiállítottak ellenfeleket ha nem ment a gól lővés gond nélkül.....jaj de hányszor,és jaj de hányszor jogtalanul......védettek voltak az ellenfelek beszari és végig feladott felfogása miatt is,akik visszahúzódva igazából feladva,100%osan esélyt adva a barcának hogy győzzön...... JM bedobott olyan dolgokat amit be lehetett.....Mit kellett volna? Vagy 4 hónap alatt ki kellett volna nevelnie egy új messit? Vagy meggyőznie a bírói kart,hogy ugyan már,ha egy szitu kétes,ne a barcának fújjanak megszokásból,vagy szimpátiából lásd messi szelfi a bíróval....hát ilyen létezhet a profi labdarúgásban? Pffff......izsonyat sok meccs volt amit a barca nem tudásból hanem bírói ítéletből nyert meg.
JM megnézte hogy egy 3 kerekű autóval hogy nyerhetne a 4 kerekű turbó motoros ellen......csak úgy ha minden kanyarban csúszik-mászik,ha minden körben bevág,tolakszik,kifékez,rádkormol........vagyis bedob mindent,amit egyébként más is bedob,csak az itt nem számított,mert itt kérem egy nyilvános mindenki példája,mindenki meséje,mindenki barcája volt a másik fél...és ez több volt mint istenkáromlás.

Aztán jött a második év....és láss csodát,a real már nem volt kiskutya......ami egyébként sem lett volna SOHA sem,ha egy szem csöppnyi esze van a vezetőségnek,és nem cserél edzőt(köztük számtalan nímandot),4-5 kezdőt évente.....hanem hagy egy koncepciót kiforrni. Az elég lett volna,hogy elkerüljük a 6:2 et,és 5:0 ákat. De ezek is arra voltak csak jók,hogy sokan azt higgyék,fordítva még nem is volt ilyen. Köszi....kurva sok fogalmatlan van a foci világában.
mi ez ha nem kisebbségi komplexus,
teljesen egyértelmű.

Más,a szövetség elnöke amit nyilatkozott,azt meg igen is megkellene támadni,mégpedig brutál keményen,és geci módon.
De sajnos perez TÚL úriember ilyenkor. Pedig nem kellene. Sárkány ellen sárkányfű.
Ez a fószer vagy részeg volt,vagy szimpla tudathasadásban szenved.....szidja a realt mert nem írta "MÉG" alá azt hogy ne lehessen a 10 emeletesben ezentúl neki 10 . emeleti lakosnak liftje,míg a 2 emeleti nem akar liftet,mert luxusnak tartja...........ez nagyon szidható....ez gyalázható.
Én nem akarok vitázni egy kis csapat drukkerével sem,de az hogy a barca és a real sokkal többet kapott mint egy levante,azt én teljesen normálisnak tartom.....ezen két klub az akinek a meccseit meg akarja bárki is nézni,nem a getafe vagy a santander meccseire fizetek elő......
Az meg hogy a patkány és gusztustalan kirohanására egy azaz egy darab (fals,mert az az oka,az hogy a real nem írta alá a paktumot), okot tudott felhozni....hogy a real a barcát a majmolja......és hogy a barca szerődött a telefonicával,erre a real is.....hát az mindennek teteje. Hogy nincsen ott egy olyan inkorrekt,hazudós,elvakult újságíró aki mint én erre azt írja,hogy Te szar*házi....a real már 2000 ben szerződött a telefonicával,amikor Figot megvette,a cég kifizette a játékos vételárának a felét. Te büdös tahó te.....

Alapvetően mindegy itt bárki is bármit írhat....a szerepek le lettek osztva,a real a szar....a barca a jó....messi minden szűlő álma...ronaldo nem .......ez blatter részéről 100%osan bemutatta a hazug és tetű média és mások hozzáállását a két klubhoz,ahogy hazugságokkal el lettek hintve a klubok érdemei....mert nem hogy nem jobb,szebb a barca,vagy többet nevel,vagy több bárkinél is....hanem igen is sáros sok dologban,annyiban legalább mint bárki más,de meg lett is bazdmeg etetve a fél világ ezekkel,hogy ezek valami különleges és követendő klub....a fenét,volt egy kitúnő generáció. Összejött egy csomó siker,volt benne minden,minden a levesben.....de hogy a real és a barca között micsoda különbséget mutattak be,az nem tolerálható egy normális és 90 IQ feletti embernek ez egészen biztos.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 29., hétfő 21:37

deee tisztán emlékszem a 6 kupás szezonokra.

sőt messi egy évben aranylabdát is nyert.
kétszer.
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 21:21

Párdon félreérthető voltam, a mostani triplára gondoltam. :) nem a pep-team félére. Azóta sok víz lefolyt a Dunán a komlexus is visszaépült. :D

"de volt ott hatkupás meg 14 kupás szezon is, nem?" 6 kupás szezon még sosem volt. :D

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2015. június 29., hétfő 21:19

MesQueUnClub írta:
hehe írta: azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no. :lol:
Ugyan Hehe, nem az ő regnálása alatt volt a tripla, így a komplexus is maradt. :D
Nem tudom miota koveted vagy szurkolsz a csapatnak, de nezz utana par dolognak! :)

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 29., hétfő 21:18

MesQueUnClub írta:
hehe írta: azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no. :lol:
Ugyan Hehe, nem az ő regnálása alatt volt a tripla, így a komplexus is maradt. :D
de volt ott hatkupás meg 14 kupás szezon is, nem?
meg amerre nézek aranylabda és valahavolt legjobbak. :mrgreen:

én csak azt nem fogom megérteni soha, hogy akármiről kérdeznek egy barcást, legalább 80%, hogy a válaszba vhogy belekeveri a madridot, egy tüskével vagy szúrással.
mi ez ha nem kisebbségi komplexus, tipikusan, mint amikor jön a buliban böködni a 170 centis gyerek, lábujjhegyre állva meg kihúzva magát, hogy namost akkor ő megmutatja :lol:
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 21:13

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 29., hétfő 21:08

Realista24 írta:Laporta: "Busquets is better than Zidane, we want him to stay."
azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no. :lol:
Kép
Kép
Kép

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 21:00

torjack írta:Szidjuk sokszor Perezt, de legalább ekkora ökörségeket nem beszél, mint ez kötsög. Mondjuk, nem meglepő, korábban is ekkora paraszt volt. A tisztelet legapróbb jele nem volt benne soha.
Dehogynem. :D Perez said: ‘Gareth Bale is one of the best players in the world. Igen am ezt csak poénból másoltam be, ilyen hülyeséget beszélni, tényleg nem sok mindennel magyarázható, Zizou a valaha volt egyik legjobb középpályás és pont. Azért amikor 2006-ban Dinhoval mérték össze az azért egy kicsit más volt, mint ez a mondat. :)

Vissza: