Realista24 írta:Barca már tárgyal az olaszoknál Pogbáról.
Ez az átigazolási eltiltás eléggé "bejött a barcának" azóta még többet igazolnak mind korábban szoktak
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 1., szerda 13:37
Realista24 írta:Barca már tárgyal az olaszoknál Pogbáról.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. július 1., szerda 13:25
Szerintem is simán beletanulna Ini posztjába. Plusz lehetne vele pihentetni simán Neymart és Messit( ) Én valamiért nagyon bírom szakáll gyepált, nem örülnék, ha a Barcában kötne ki.ziro4vr írta:Iniesta helyett be lehet rakni, a munkát elvégzi még jobban is, kreativitásban meg úgy se kell már annyira a toppon lenni a 3 támadó mögött.palesz77 írta:Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 1., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 30., kedd 23:16
Nekem nincs bajom Mourinhoval, de az a meccs rajta ment el. Nem kellett volna tiziknek lennie. Köze nem volt a Bayernek a meccshez vezettünk két góllal erre visszaálltunk bekkelni...de ott is Ramos ha nem lövi ki a stadionbú, Özil nem nyomorék stb. akkor összejöhetett volna talán.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 22:52
Iniesta helyett be lehet rakni, a munkát elvégzi még jobban is, kreativitásban meg úgy se kell már annyira a toppon lenni a 3 támadó mögött.palesz77 írta:Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.ziro4vr írta:Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 30., kedd 22:50
Jó hát paraszt, de a munka nem büdös neki, sztem ha esetleg Lucho kérte, akkor a taktikai repertoárt szeretné bővíteni.palesz77 írta:Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.ziro4vr írta:Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 30., kedd 22:48
Persze, elismerem, hogy ügyes, bár a cipődobálásával letette a névjegyét.. De hol lehetne nálunk játszatni? Te látod a posztját? Mert én egyáltalán nem.. Szélső cserének fasza lenne, de oda meg luxus.ziro4vr írta:Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 22:46
Nagyon jó focista. Parasztnak paraszt, de legalább Dani Alves is ellesz valakivel.palesz77 írta:Arda Turan elméletileg közel van hozzánk, még a héten bejelenthetik. Catalunya Radio a forrás, ami elég hitelesnek számít. Még jó, hogy jelenleg átmeneti elnökség van.. Biztos nem Barto mozgatja a szálakat a háttérből.. Eszméletlen patkány ez az ember, mindig meg tud döbbenteni. És a sok agyatlan socinak meg ez elég is lesz, előre látom.. Fú de felbaszott ez most. Ráadásul Ardának igazából posztja sincs nálunk, hatalmas fogás lesz, ha valóban létrejön..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 30., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 30., kedd 21:41
Jézus biztos a barca szurkolókkal akarta ünnepeltetni magát még mutogatott is fel a vendégszektorba, fú de epic volt amigy komolytalan az egész hsz, kb lese tagadhatnád h gyűlölöd.A dicstelen távozás nálunk már hagyomány, attól még letett ezt azt az asztalra madridban, akkor is ha ezt sokan nem ismerik el.lesliejr írta:Nem, nem azért utáltuk meg Mourinho-t, mert volt 1 éve amikor lenyomott minket a bajnokságban. Sokkal inkább akkor, mikor az Inter edzőjeként megpróbálta magát ünnepeltetni 95ezer katalán szurkolóval, majd utána a sajtótájékoztatón azt hazudta, hogy ő csak a sajátjaihoz futott ki és integetett. Ez is csak 1 hazug nyilatkozat volt, mint mikor azon háborog nem 1x, hogy az ellenfél csalta a focit, meg nem szeretne az ő szurkolói helyében lenni és ezt nézni. Mondja ő...érted? De sokszor bebizonyította már, hogy ha őnagysága csinál vmit az oké, de ha az ellen akkor bunda, csalás stb. Mint a bírók. Ha neki kedveztek akkor nem beszél róluk, nem látta jól, el kell fogadni az ítéletet, aztán ha ellene fújtak, akkor még az azt követő 4. sajtótájékoztatón is arról ugatott. Egy hazug, köpönyeg forgató ember.
Ezek után te azt mondod, hogy egy "forradalmár" volt a La Liga-ban, én meg azt mondom, hogy egy hisztis kisgyerek aki a töredékét se tudta megvalósítani annak, amire szerződtették és dícstelenül távozott a hátsó ajtón. Te így látod, én meg úgy.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 30., kedd 19:26
A töredéke igencsak túlzás fiatal barátom.aki a töredékét se tudta megvalósítani annak, amire szerződtették és dícstelenül távozott a hátsó ajtón.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 30., kedd 18:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 29., hétfő 22:18
Ezek sarkítások.Akkor ezt másképp láttuk. Mert én arra emlékszem, hogy 2 pont előnnyel érkeztetek hozzánk és körbe volt copkodva Mourinho, hogy micsoda csapatot épített már októberre. Kiküldte a csapatát focizni, a szokásos taktikával és úgy el lett verve, ahogy még soha. Na aztán váltott és tavasztól jött a bunker, a visszaállunk a kapu elé csak nehogy megint agyonverjen Pep és a csapata, ha kell odarúgunk, ha kell taposunk, de se Messi se senki nem mehet még csak a 16os közelébe sem. Megállítani, bármi áron. Ez volt. Az 5-0-nál szó se volt még durvaságról meg fetrengésről. Tudom, mert vagy 20x láttam azt a meccset teljes egészében. Arról már nem is beszélek, hogy a meccs után már másról se szóltak José sajtótájékoztatói, mint így a Barca, meg úgy a bírók. Addig is említette, de a zakó után már fröcsögött állandóan, mert összecsinálta magát, hogy itt komoly ellenfél is van, nem úgy mint Angliában.
teljesen egyértelmű.mi ez ha nem kisebbségi komplexus,
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 29., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: Cali » 2015. június 29., hétfő 21:19
Nem tudom miota koveted vagy szurkolsz a csapatnak, de nezz utana par dolognak!MesQueUnClub írta:Ugyan Hehe, nem az ő regnálása alatt volt a tripla, így a komplexus is maradt.hehe írta: azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 29., hétfő 21:18
de volt ott hatkupás meg 14 kupás szezon is, nem?MesQueUnClub írta:Ugyan Hehe, nem az ő regnálása alatt volt a tripla, így a komplexus is maradt.hehe írta: azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 21:13
Ugyan Hehe, nem az ő regnálása alatt volt a tripla, így a komplexus is maradt.hehe írta: azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 29., hétfő 21:08
azt hittem a pár kupa hatására legalább a kisebbségi komplexusból kinőtt. őőő no.Realista24 írta:Laporta: "Busquets is better than Zidane, we want him to stay."
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 29., hétfő 21:00
Dehogynem. Perez said: ‘Gareth Bale is one of the best players in the world. Igen am ezt csak poénból másoltam be, ilyen hülyeséget beszélni, tényleg nem sok mindennel magyarázható, Zizou a valaha volt egyik legjobb középpályás és pont. Azért amikor 2006-ban Dinhoval mérték össze az azért egy kicsit más volt, mint ez a mondat.torjack írta:Szidjuk sokszor Perezt, de legalább ekkora ökörségeket nem beszél, mint ez kötsög. Mondjuk, nem meglepő, korábban is ekkora paraszt volt. A tisztelet legapróbb jele nem volt benne soha.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem