Real Madrid vs. Barcelona
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szidjuk sokszor Perezt, de legalább ekkora ökörségeket nem beszél, mint ez kötsög. Mondjuk, nem meglepő, korábban is ekkora paraszt volt. A tisztelet legapróbb jele nem volt benne soha.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
That's right bro ... Istenem ilyen hülyeséget beszélni.. ez még számomra Barcásként is nagyon bullshit.Realista24 írta:Laporta: "Busquets is better than Zidane, we want him to stay."
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Laporta: "Busquets is better than Zidane, we want him to stay."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem hát,de b+ mikor van ez a kurva szerecsenmosdatás,hogyne menne fel a cukrom.Itt mindenki tisztában van Mou piszkos módszereivel,de odaát csak nagyon keveseknél nem szent Pep,és még azoknál is érzek némi mentegetőzést,akik egyébként tisztában vannak vele,hogy sem Pep,sem az akkori csapata,koránt sem volt akkora szent.(Nem te,vagy Palesz vagy GT,pl félre ne érts.)MesQueUnClub írta:Nem kell ezt túlspilázni, karöltve ment oda vissza a sz**dobálás, mind mou, mind pep részéről, ki így ki úgy. Ennyi a történet, most lehet fényezni egyiket vagy másikat, a történelem a győztesekre emlékszik, ezért emeli az összes médium abban az időszakban pepet mou fölé, pedig sem az odarugok sem az elesek egy gyengébb lehelettől és sírok a bírónak hozzáállás sem pályára méltó.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ennyi a lényeg, de ez általános viselkedés egy két kivétellel a barcásoknál bármilyen témában.Mi tisztában vagyunk a fehér mez dzsuvás részével is, odaát meg sokan mindig találnak valamit vagy valakit akire lehet mutogatni,hogy ezért meg azért(átigazolási tilalom, hát biztos más is csinálta... stb).Megérte a pénzét Mourinho de nélküle is akad agresszió a játékunkban mert van amikor szükséges (pl döglégy zoliék ellen). Mint ahogy a Barca is nyugodt szívvel nyúl olyan dolgokhoz ha ég a ház ami nem való focipályára.RealRaúl77 írta:Azt hiszem, dzsit is ezzel mérgelted fel. Elkövetsz mindent, csak hogy Pepet mentegesd és Mout sározd. Míg mi ugyanúgy látjuk Mou ocsmányságait is, nem csak Guardioláét.
Az igaz,hogy nyugodtabb lett azóta a közérzet egy clasico-n, de nem csak Mourinho távozott hanem Pep is.2012-13ban pl én nem emlékszek durva esetekre clasicokon(pedig volt asszem vagy 6 db) és akkor már Tito vs José volt.Akkoriban a média úgy felhergelte a 2 csapatot meg az edzőket meg ők is egymást,hogy nem is várhattunk mást, ment a vakítás, Mourinho vs Guardiola, CR vs Messi, Kontra vs tikitaka...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nem kell ezt túlspilázni, karöltve ment oda vissza a sz**dobálás, mind mou, mind pep részéről, ki így ki úgy. Ennyi a történet, most lehet fényezni egyiket vagy másikat, a történelem a győztesekre emlékszik, ezért emeli az összes médium abban az időszakban pepet mou fölé, pedig sem az odarugok sem az elesek egy gyengébb lehelettől és sírok a bírónak hozzáállás sem pályára méltó.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Azt hiszem, dzsit is ezzel mérgelted fel. Elkövetsz mindent, csak hogy Pepet mentegesd és Mout sározd. Míg mi ugyanúgy látjuk Mou ocsmányságait is, nem csak Guardioláét.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- morientes
Ühüm...szal ez volt a válasz a Mou féle "gusztustalanságra..."Ezt én soha nem is tagadtam. Sokszor leírtam, hogy Pep se szent és azt is, hogy abba ne menjünk bele, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Más kérdés, hogy José más csapatainál fel lehet fedezni a kétes elemeket, Pep Bayern-je egyáltalán nem az a fetrengős, színészkedő csapat. Guardiola-nak volt egy válasza José taktikájára. Ez az én véleményem. Egyik sem foci pályára való és én nagyon örültem, mikor a klasszikusok újra a fociról szóltak és nem háború dúlt.
Na persze,ezen lehet vitatkozni,hogy akkor a tyúk volt előbb,vagy a tojás...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor kevés meccsüket láttad. Még az echte németek is átvették.lesliejr írta: Pep Bayern-je egyáltalán nem az a fetrengős, színészkedő csapat.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nálam mindkettő bele tartozik. Tudtak durván játszani, más kérdés, hogy ezt a PL-ben sokszor elnézték a bírók. De tény, nem Essien a legrosszabb a felsoroltak közül.KAG írta:Azért Carvalho meg Essien eléggé elüt abból a listából...
Ezt én soha nem is tagadtam. Sokszor leírtam, hogy Pep se szent és azt is, hogy abba ne menjünk bele, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Más kérdés, hogy José más csapatainál fel lehet fedezni a kétes elemeket, Pep Bayern-je egyáltalán nem az a fetrengős, színészkedő csapat. Guardiola-nak volt egy válasza José taktikájára. Ez az én véleményem. Egyik sem foci pályára való és én nagyon örültem, mikor a klasszikusok újra a fociról szóltak és nem háború dúlt.de Pep sem különb a fetrengős,szinéskedős bagázsal,a vitatkozós Alba,Alves,Abidal,Bukfenc,Pique,féle madarakkal,ahol nyilván az edző is tényező volt,hogy ezek mindig előadták a nagyhalált,mert érdekes,mióta LE az edző,mintha férfubbként viselkedne a csapat...
- morientes
Jah,hát meglehet hogy Mounak ilyen a stílusa,én sem csipázom,de Pep sem különb a fetrengős,szinéskedős bagázsal,a vitatkozós Alba,Alves,Abidal,Bukfenc,Pique,féle madarakkal,ahol nyilván az edző is tényező volt,hogy ezek mindig előadták a nagyhalált,mert érdekes,mióta LE az edző,mintha férfubbként viselkedne a csapat...
Szal nem kell csak az egyik oldalra kenni a szart, meg vokt ott a gusztustalanság a másik oldalon is...
Szal nem kell csak az egyik oldalra kenni a szart, meg vokt ott a gusztustalanság a másik oldalon is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Akkor ezt másképp láttuk. Mert én arra emlékszem, hogy 2 pont előnnyel érkeztetek hozzánk és körbe volt copkodva Mourinho, hogy micsoda csapatot épített már októberre. Kiküldte a csapatát focizni, a szokásos taktikával és úgy el lett verve, ahogy még soha. Na aztán váltott és tavasztól jött a bunker, a visszaállunk a kapu elé csak nehogy megint agyonverjen Pep és a csapata, ha kell odarúgunk, ha kell taposunk, de se Messi se senki nem mehet még csak a 16os közelébe sem. Megállítani, bármi áron. Ez volt. Az 5-0-nál szó se volt még durvaságról meg fetrengésről. Tudom, mert vagy 20x láttam azt a meccset teljes egészében. Arról már nem is beszélek, hogy a meccs után már másról se szóltak José sajtótájékoztatói, mint így a Barca, meg úgy a bírók. Addig is említette, de a zakó után már fröcsögött állandóan, mert összecsinálta magát, hogy itt komoly ellenfél is van, nem úgy mint Angliában.R.M.C.F írta:A madridon kivül más nem igazán lépett fel ellenetek keményen,férfiasan,a többség beszarva,beh***zva visszahátrálva a saját 16osára várta a halált. Már a kezdősipszóra feladták. Alig láttam olyan meccset tőletek,ahol az ellenfél odatette volna magát 110% osan.....mi igen,mi odatettük,amiben benne volt a kemény,helyenként durva játék,ami a foci része volt mindig is.
Ezzel nekem 2 gondom is van. Egyrészt igen, vannak durvaságok és fetrengések, de nem úgy, ahogy azokon a meccseken, mikor már az 5. percben lincselni akart a közönség, tök mindegy melyik pályán játszottunk. A hangulat is parázs volt, köszönhetően az állandóan balhézó Mourinho-nak....és ez a második problémám, hogy José csapatai a nagy többségben előszedik az alattomos taktikát. Ahol ő az edző, az a csapat durva, mikor a bíró nem figyel akkor hátulról kicsit odakönyöklünk, odapiszkálunk, idegesítjük az ellenfelet, hátha kimozdítjuk a meccset a normális mederből, mivel focival rangadót nem nyer soha, csak a nyamvadt bekkelős, szögletrúgós xarjával, ami nézhetetlen, mert a 90 percből 80 azzal telik, hogy balhé, bírózás, veszekedés, szöglet és biztonsági játék. Aki legalább 10-15 éve néz meccseket az tudja miről beszélek. Nem véletlenül szerette, szereti az olyan játékosokat, mint Ivanovic, Carvalho, Essien, Cambiasso, Motta, Drogba, Matic, Costa stb...neki ilyenek kellenek.dzsi91 írta:Ja és igen vannak durvulások azóta is, mondjuk CR idén is tolt 1 érdekes dolgot ez benne van, Ramos-Pepe vs Diego Costa csatáról nem is beszélek meg úgy amblok hentesék elleni meccseinkről, persze akkoriban gyakrabban voltak ilyen esetek, de akkor én is írhatom ugyanazt,hogy mi meg csak akkor henteltünk amikor gárdiólá puncifocija ellen nyomtuk.
- morientes
Ráadásul még az a tunéziai idióta barom is real szurker volt,állítólag,aki vérfürdőt rendezett a strandon...no most aztán...wZoLee7 írta:Egy idióta megint beböfögött valamit. A nyáron eljutunk oda, hogy a bevándorlókért és a terror cselekményekért is a Real Madrid a hibás. Csődbe ment pár ország...áááh a csúnya madrid. Nevetséges...De tudjátok mit, remélem a Barca triplázását is leutánozzuk
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Azért annyi igaza van, hogy Perez valóban egy pénz centrikus ember, ha nem is maga a klub. Miatta alakíthatta ki ezt a képet az agyában.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy idióta megint beböfögött valamit. A nyáron eljutunk oda, hogy a bevándorlókért és a terror cselekményekért is a Real Madrid a hibás. Csődbe ment pár ország...áááh a csúnya madrid. Nevetséges...De tudjátok mit, remélem a Barca triplázását is leutánozzuk
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pepe ramos mandzukic ellen is durva volt nem csak costa ellen.akik parasztok azok ellen bedurvul a játékuk igencsak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Latod, pont errol beszelunk. Megint a portugalt emeled ki, hogy miatta kellett folyamatosan szimulalnotok, bezzeg a ti edzotok egy szent volt, akinek nem volt mas valasztasa. Mourinho kocsog volt, mert a jatekosai sokszor taktikai utasitasra tulzottan durvultak, mint ahogy Pep is egy kocsog volt, mert a jatekosai szinten taktikai utasitasra szineszkedtek es lerohantak a birot. A madridistak mindket edzo tettet "beismerik", de a barcasoknal CSAK Mourinho a gonosz.lesliejr írta:Azóta ezek a stílusjegyek ennyire láthatóak a 2 csapaton? Nem. Nagyon nem. Pedig sok játékos még ott játszik ugyanabban a mezben. Szóval lehet mentegetni a portugált.....dzsi91 írta:Az a baj ,hogy te tényleg nem érted. Nálunk jönnek az ámokfutások, nem is tagadjuk és ennek semmi köze Mourinhohoz(max akkor többször fordult elő), nélküle is vannak durva jeleneteink mert ilyen a foci... Te viszont sunyin megint megpróbálod Joséra kenni csapatod férgeskedéseit.Úgylátszik nálatok belépő a másokra való mutogatás.