FIFA
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: FIFA
vannak sérülések ha pl hátulról csúszik be durván vagy elesik és eltörik a csuklója stb nekem már volt pár
-
- Kedvenc csapatod: Kaposvári Rákóczi Fc
édes istenem játszottam ma pár meccset utvel.. nem kellett volna... ez a fifa közösség is egy nagy rakás lő egy szöglet gólt meg egy megpattanót de ilyen fullos premier league kerettel(if bale,if sturridge,hazard meg ilyenek) erre vezet 2-0ra leszarom már elkezdek cselezgetni összejön egy jó szóló csak már elfárad a csávóm és felrúgja hátulról hogy még véletlenül se rúgjak gólt... utána tölti be a csapatot nézem na ennek megvan a full psg a lapok alapján ugye, elkezdi a meccset nézem a szögletnél mi ez a pirlo... nézem utána full más csapata volt mint ami a kártyákon volt a meccs elején... ez mi? am lejátszottam kb már 250 meccset de még 1x se volt sérülés. ez hogy lehetséges? vannak ilyen olyan gyógyító kártyák de nálam még sérülés se volt... :Đ
megint nem tudtam ellenállni a csomagoknak... ne nyissatok bakker, felesleges
most épp volt egy 15ezres, nekem meg pont volt 16ezrem...
de persze, hogy full bukta volt, mint ahogy eddig az összes...
1 csomagból nem jöttem még ki pluszosba...
csak azokból, amiket nyertem....
ja és nem tudom miért halogattam eddig, de csak most vettem meg Balotellit és nálam teljesen jól játszik, jobban meg vagyok vele elégedve, mint Cavanival
most épp volt egy 15ezres, nekem meg pont volt 16ezrem...
de persze, hogy full bukta volt, mint ahogy eddig az összes...
1 csomagból nem jöttem még ki pluszosba...
csak azokból, amiket nyertem....
ja és nem tudom miért halogattam eddig, de csak most vettem meg Balotellit és nálam teljesen jól játszik, jobban meg vagyok vele elégedve, mint Cavanival
- balakal
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Khedira, Arbeloa, Bajzát
- Kedvenc csapatod: Szpari
Velem is hasonló történt, 2 pont kellett volna a bajnoki címhez, az 50. perc körül 0-0 volt, megszakadt a kapcsolat és ahelyett, hogy semmisnek vette volna a meccset, kiírta, hogy bentmaradtam...ferni írta:Ultimate Team, 1 meccs van hátra, kell a győzelem a bennmaradáshoz.
kezdődik a meccs, 2. percben én nyomok egy pausét, ő kilép bakker és kiesek...
most ez mi, de komolyan????????
amúgy hányadik percig lehet kilépni az Ultimate Teamben, hogy ne írja be 3:0nak?
mert volt amikor direkt tartottam a labdát, mert láttam a csapatából, hogy ki fog lépni, de a 8. percben is lepausézta, kilépett és olyan volt a meccs mintha meg se történt volna....
most is azt hittem ez lesz, erre....
Amúgy itt nincs tudtommal ilyen 5 perces kilépési korlát, mint Idények módban, szóval ha ő kilép akkor neki 0-3-nak adja a meccset.
Ultimate Team, 1 meccs van hátra, kell a győzelem a bennmaradáshoz.
amúgy hányadik percig lehet kilépni az Ultimate Teamben, hogy ne írja be 3:0nak?
mert volt amikor direkt tartottam a labdát, mert láttam a csapatából, hogy ki fog lépni, de a 8. percben is lepausézta, kilépett és olyan volt a meccs mintha meg se történt volna....
- Úszómester
ezt nem hiszem el
az miért van hogy ha jobban játszik az ellenfél akkor :üres kapura nem tudom berúgni ,tizenegyest kihagyom , bale-t lefutja arbeloa ,ha véletlen elveszem tőle a labdát egyből elpattan tőlem egy normális passzt nem tudok adni
na mind1
végre jött egy ilyen csapat ,casillas ,ramos,piqué ,pepe,ronaldo,xabi alonso,xavi, di maria benzema ,messi
de ez is vicces egész meccsen 3 lövése volt nekem 17 és kikapok 2:1 re -.- ronaldoval messivel semmit nem tudott csinálni kakával lőtte a gólokat
az miért van hogy ha jobban játszik az ellenfél akkor :üres kapura nem tudom berúgni ,tizenegyest kihagyom , bale-t lefutja arbeloa ,ha véletlen elveszem tőle a labdát egyből elpattan tőlem egy normális passzt nem tudok adni
na mind1
végre jött egy ilyen csapat ,casillas ,ramos,piqué ,pepe,ronaldo,xabi alonso,xavi, di maria benzema ,messi
de ez is vicces egész meccsen 3 lövése volt nekem 17 és kikapok 2:1 re -.- ronaldoval messivel semmit nem tudott csinálni kakával lőtte a gólokat
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Sziasztok. Beállna valaki hozzánk Virtual Pro csapatba? ... elég idegesítő mikor az ellen egész csapatot irányít és lámáskodik a gép.
origin: iamviktor1
másik: cu_cocaine
Vegyetek fel. Ha lehet szeressen passzolni és az illető... :_)
origin: iamviktor1
másik: cu_cocaine
Vegyetek fel. Ha lehet szeressen passzolni és az illető... :_)
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
ezért nem szabad rögtön ellőni, nekem is volt már számtalan ilyen most már inkább átveszem és besétálok a labdával a kapuba.ferni írta: 3-2 ide, 84. perc, oldalról sima lapos bepassz középre, üres kapu, kb 3 méterre van a csatárom a kaputól, full normális lapos passz ugyebár és épphogy megnyomom a lövés gombot ez a szar bazzeg felszabja a felső kapufára 3 méterről az üres kaput
mondjuk az ea csinálta ilyenre a játékot szóval ők tehetnek arról....az ea tehet arról hogy előnyről pár perc alatt buktál?vagy hogy kihagytad üres kapura?
már bocs egyáltalán nem offense. de ahhoz te is kellettél hogy 4perc + hosszabbítás alatt előnyről bukj és kapj három gólt.
Az is ha a meccs vége fele kapsz gólt onnantól összezuhannak a játékosok és ilyenkor már nem lehet védekezni, amit a gól előtt levédekeztél azt már a gól után már nem fogod tudni.
2013.05.28
11.45
11.45
hát biztos én nyomhattam meg azt a kört olyan rosszul és fájhatott szegény controllernek, hogy felé rúgta ne vicceljünk már... ugyanúgy rúgtam, ahogy mindig, akkor laposan berúgja szépen, most meg 3 méterről felső léc...Galacticos írta:az ea tehet arról hogy előnyről pár perc alatt buktál?vagy hogy kihagytad üres kapura?ferni írta:kösz EA, faszán össze lett rakva ez az idei fifa is....
már bocs egyáltalán nem offense. de ahhoz te is kellettél hogy 4perc + hosszabbítás alatt előnyről bukj és kapj három gólt.
és az is az én hibám, hogy hirtelen eltűnt a védelmem is, hiába nem tettem át támadóbbra semmit és az ellenfél se lett támadóbb, mert ő már ultra offenzívan tolta egy ideje.
ezek a random dolgok nagyon gusztustalanok... borzasztóan túlzásba vitték... olyan epic gólokat kapok folyamat....
BLaZEtől is olyan gyönyörű gólt kaptam tegnap Ultimate Teamben...
így néztem,hogy mégis mi a lókuki van...
- Úszómester
igen e azzal lesz kiküszöbölve jövőre hogy állítólag nagyobb hangsúlyt fektetnek a középpályára és ne 1 passzal ér be kaputól kapuig
én még azt vettem észre hogy pl 60. percig 0-0 minden támadását kivédem stb és ahogy kapok egy gólt onnantól mintha elfelejtenének védekezni a játékosaim 30 perc alatt kapok még 3 at kb szóval nagyon reális
én még azt vettem észre hogy pl 60. percig 0-0 minden támadását kivédem stb és ahogy kapok egy gólt onnantól mintha elfelejtenének védekezni a játékosaim 30 perc alatt kapok még 3 at kb szóval nagyon reális
- Galacticos
az ea tehet arról hogy előnyről pár perc alatt buktál?vagy hogy kihagytad üres kapura?ferni írta:kösz EA, faszán össze lett rakva ez az idei fifa is....
hogy mindig rá kell jönnöm mekkora gusztustalan f.s játék ez a fifa....
3-2 ide, 84. perc, oldalról sima lapos bepassz középre, üres kapu, kb 3 méterre van a csatárom a kaputól, full normális lapos passz ugyebár és épphogy megnyomom a lövés gombot ez a szar bazzeg felszabja a felső kapufára 3 méterről az üres kaput
aztán meg kapok egy gólt a 86. percben, majd még kettőt a hosszabbításban....
kösz EA, faszán össze lett rakva ez az idei fifa is....
szánalmas
3-2 ide, 84. perc, oldalról sima lapos bepassz középre, üres kapu, kb 3 méterre van a csatárom a kaputól, full normális lapos passz ugyebár és épphogy megnyomom a lövés gombot ez a szar bazzeg felszabja a felső kapufára 3 méterről az üres kaput
aztán meg kapok egy gólt a 86. percben, majd még kettőt a hosszabbításban....
kösz EA, faszán össze lett rakva ez az idei fifa is....
szánalmas
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
legalább annyi jó benne hogy lenyomja a sima meg a másik két If Thiago Silva árát, talán majd tudok venni egy 89-est belőle.Úszómester írta:na EA megint alkotott, thiago silva 87 es pac ...
2013.05.28
11.45
11.45
- petzricsi
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
- Kapcsolat:
ESL-en belül lesz egy kupa (PC) lehet nyerni miden szép és jót! Ha valakit érdekel : http://www.esl.eu/hu/fifa13/news/222924 ... i-tmutat-/
- Úszómester
na EA megint alkotott, thiago silva 87 es pac ...
- balakal
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Khedira, Arbeloa, Bajzát
- Kedvenc csapatod: Szpari
Bugos a játék, nekem se adja be ezt az achievementet, nincs mit tenni...rellat írta:Sziasztok. Ez lehet hülye kérdés lesz, de csinálom a légy profi karriert pc-n és van benne egy olyan fejlődés, hogy "nyerd meg a ligát", és hiába nyertem már meg 4 különböző csapatnál is a bajnokságot akkor sem kapom meg azt a fejlődést. Szerintetek mi lehet a baj?
- rellat
- Kedvenc játékosaid: Robi Carlos, Ronaldo, Zidane, Raúl, C.Ronaldo, Kaká
Sziasztok. Ez lehet hülye kérdés lesz, de csinálom a légy profi karriert pc-n és van benne egy olyan fejlődés, hogy "nyerd meg a ligát", és hiába nyertem már meg 4 különböző csapatnál is a bajnokságot akkor sem kapom meg azt a fejlődést. Szerintetek mi lehet a baj?