Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 13:46

Egyet értek sentryvel.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 18., csütörtök 13:16

morientes írta:
kicsit amugy túlreagáltnak érzem ezt az Isco témát. Jó a srác, nagyon! De konstans jó teljesítményt még nem láttunk tőle. Egy hónapig húzóember, aztán kipukkad. Fellángolásai mindig vannak. Kicsit olyan mint Karim az első éveiben. Mindenki tudta h jó, de huzamosabb ideig valahogy sosem tudta bebizonyítani. Ezen kéne változtatnia.
És rajta kívül még az europai mezőny 90%-ának...
Kár,hogy mire éppen kezdett volna tényleg beleszokni,jön ez az antifocimájer,és Francisco megint a levét issza a dolgoknak..
Egyetértek!

Még kiegészíteném azzal, hogy megkaptam, hogy ha nem látom Pogbában a tehetséget, akkor az az én bajom.
Nah én így vagyok Iscoval! Ha valaki nem látja benne, hogy mekkora kib_szott zseni 22 évesen nem a posztján játszva húzta a csapatot pár meccsen (ne várjuk már el tőle ilyen fiatalon, számára egy új poszton, hogy konstans god modeban nyomja!) azért az nem semmi!

Szerintem sokkal többet mutatott mint Pogba. Igaz a francia gyereket kevesebbet láttam játszani, így nem túl korrekt az állításom. De nem is lenne fair összehasonlítani a kettő igazán, mert nem egy poszt, nem egy feladatkör.

Isco igazi szerepe - ahova sokan Pogbát is mondják, de szerintem ott tuti gyengébb lenne a francia (jelenleg 100%) - az a csatár mögötti támadó középpályás, és amikor ott játszott első évében, akkor kegyetlen állat szinten nyomta!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 18., csütörtök 13:03

istimester írta:
Mike írta:Kicsit olyan mint Karim az első éveiben
Ja. Csak ez már hét éve tart :lol:
Nem baj.Ezek szerint vége a 7 szűk esztendőnek :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 18., csütörtök 12:55

Mike írta:Kicsit olyan mint Karim az első éveiben
Ja. Csak ez már hét éve tart :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 18., csütörtök 12:46

kicsit amugy túlreagáltnak érzem ezt az Isco témát. Jó a srác, nagyon! De konstans jó teljesítményt még nem láttunk tőle. Egy hónapig húzóember, aztán kipukkad. Fellángolásai mindig vannak. Kicsit olyan mint Karim az első éveiben. Mindenki tudta h jó, de huzamosabb ideig valahogy sosem tudta bebizonyítani. Ezen kéne változtatnia.
És rajta kívül még az europai mezőny 90%-ának...
Kár,hogy mire éppen kezdett volna tényleg beleszokni,jön ez az antifocimájer,és Francisco megint a levét issza a dolgoknak..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 12:24

Mondjuk mielőtt kipukkant eléggé sokat kellett teljesítenie a kp-n, egy olyan poszton amibe éppen hogy beletanult. Brutál sok futó munkát mutatott fel, meg is lepődtem volna ha ezt végig bírta volna. A szezon elment mikor Modric kiesett, az éppen használható játékosok a belüket kidolgozták, a végére meg a kp-ból semmi sem maradt

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 18., csütörtök 12:02

mondjuk Isco meg a sokpasszos játék nem éppen fér meg egy mondatban

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. június 18., csütörtök 11:53

R.M.C.F írta:
ikarus93 írta:Isco a Barcában jobban kamatoztatni tudná a tudását, mint a jelenlegi Madridban.
Fáj beismerni de ez van és olyan 90%-ba azt érzem, hogy ha Iscot el fogjuk herdálni akkor 2-3 éven belül a Barcába fog játszani.
Az ő érdekében is jobb lenne a Barca, ott tényleg akár még Iniesta szintü focistává is válhat.

nem értem mitől tudná ott jobban kamatoztatni? Semmivel sem.

A Real Madrid inkább a dinamikus pár passzos játékot preferálja, amibe Isco bőven megállja a helyét, de semmi extrát nem tud hozzá tenni.
A Bárcá már inkább a tiken-táken féle stílusra hajaz, még ha idén Luis Enrique kicsit dinamikusabbá , gyorsabbá is tette a Bárcá játékát, de azért az alap még mindig a sok passzos játék és hát elég megnézni Isco miket művel a labdával kisterületen mikor megy a cicázás az edzésen vagy éppen a pályán.

De persze ez csak az én véleményem :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 11:49

ikarus93 írta:Isco a Barcában jobban kamatoztatni tudná a tudását, mint a jelenlegi Madridban.
Fáj beismerni de ez van és olyan 90%-ba azt érzem, hogy ha Iscot el fogjuk herdálni akkor 2-3 éven belül a Barcába fog játszani.
Az ő érdekében is jobb lenne a Barca, ott tényleg akár még Iniesta szintü focistává is válhat.
Szerintem meg nem. Semmivel sem lenne jobb a barcában, mint itt, ugyan annyi játéklehetőséggel. Ennyi erővel minden kreatív cselezni tudó játékos tudása jobban kijönne a Barcában?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 18., csütörtök 11:45

nem értem mitől tudná ott jobban kamatoztatni? Semmivel sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. június 18., csütörtök 11:40

Isco a Barcában jobban kamatoztatni tudná a tudását, mint a jelenlegi Madridban.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 18., csütörtök 11:05

Szerintem Isco Benzema alternatívája lesz...feltéve ha ebbe belemennek a felek és Karimnak is fekszik majd az új szerepkör...(az összes eddig taktikára-felállásra vonatkozó hír katasztrófa, nagyon rossz irányba fog menni a csapat stílusa, visszajönnek a carlo-josé előtti idők játékban)
Na szóval próbáljunk beletörődni...
4-2-3-1
KP-n valószínűleg a Kroos-Modric-Casemiro-Új igazolás (boritékolható) várható. Plusz még marad Illara
A 3-as szerintem úgy fog kinézni, hogy:

Bale-Benzema/Isco-James. Ők az alap, talán ide is érkezik egy ember, Sterling féle vonulat kiegészülve Jesé/Cherysevel.
Isco maradása szólhat, hogy Benitez spanyol ember lévén, szereti a spanyol játékosokat. De szerintem Perez beáldozná. Az biztos, hogy őt sem megfelelőképpen kezeljük és építjük fel, sem az elmúlt két évben, se ezután úgy látszik.

Támadó Ronaldo/mai hírek szerint Icardi, de ebből még akárki lehet nyilván augusztusra.

Ez lehet a realitás. És igen, fájt megírni ezt a posztot. Ez lófasz. Ebben nincs váratlan, statikus lesz a játék, kp-n az nem fog megverni minket aki nem akar, olyan létszám fölény alakítható ki, annyira elzárhatóak a csapatrészek...Ronaldo csapkodását a tehetetlenség miatt pedig már magam előtt látom. Nem lesz területe.

Én amúgy is utálom ezt a felállást, nem is értem, hogy miért ilyen népszerű a mai fociban, egyszer sem hozott még ez a taktika komoly sikert, egy hazai és nemzetközi kupában sem sehol európában! Sehol! Borzasztó, több sebből vérző felállás szerintem, főleg a mai fociban.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 18., csütörtök 10:57

Nem a kedvencem Isco a keretből de szükség van rá, kurva mérges lennék ha elmenne.
perezt meg gyorsan túrja ki valaki, így is elég kárt okozott. :fpalm:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 18., csütörtök 10:30

Nem is tudnám lerni azt a csalódottságot, ha Iscot kiebrudalnák.. Félek, hogy úgy alakul a nyár, hogy elmenjen a kedvem az idénytől..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 10:20

Ha Isco elmegy, akkor Perez és Benitez novemberig sem húzzák a csapat élén...főleg ha nem jönnek a győzelmek majd.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 7:59

Hagyjuk a témát a jövőben, van neki elég baja. Természetesen amikor a számát kérem, nem adja meg, ellenben olyan emailokat ír, hogy átvette a legbetegebb ember akivel valaha találkoztam listámnak a vezetését.

ON: Isco....érdekes téma, pár hete már írom, hogy el fog menni. Az elmúlt két hétben egy kicsit pozitívabban álltam a dolgokhoz, a felőle jövő hírek miatt. Aztán tovább olvasgatva Rafa terveit - ami vagy kitaláció, vagy belsős infók, vagy ez is az is - nem nagyon találkozok a nevével. Csak látom a B kategóriás neveket, látom, hogy Kroos, Modric, CR, Bale, James alap, meg azt, hogy kipróbálja Karimot majd hátrébb, aztán vagy bejön vagy nem....Iscóról szinte semmit továbbra sem.
Nagyon nem szeretném, hogy igazam legyen, de jelenleg negatívan állok hozzá, meg az egész nyári átigazolási szezonhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 18., csütörtök 7:55

Mondtam én hogy vigyázni kell a barcásokkal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elképzelem ahogy tolja a kaukázusi kefírbe,aztán vihog a 4 fogával, közben nyalogtja a szája szélit mint egy cukros.....közben meg a mama wc-t pucol fosi fogkeféjével amíg recs**-zik...mert tudja amúgy, csak ez egy ilyen család, mindenki beteg.
:lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 18., csütörtök 1:44

Ilyen nincs, Ez tuti kamu. Elkeserítő, de biztos van ilyen, de az ő szövege csupa nagyot mondó kamu. Süt róla, hogy a pofázás az megy csak hogy a középpontban legyen. Amúgy meg meg kellene találni az asszonyát, mit szól ehhez. Bár azt is kétlem, hogy ekkora görénynek van. Ha van is, el tudom képzelni milyen.....

Még mindig meg tudok lepődni, milyen emberek kapnak nem megérdemelten az életre jogot ebben a világban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Dr.Dre
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Henry
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: Dr.Dre » 2015. június 18., csütörtök 1:31

Hihetetlen ez a fosi bácsi, nekem is jól felszabta az idegrendszerem... Vannak ilyen emberek? Szóhoz sem jutok.
Realista, ha meg lesz a tali, egy pár mondatos beszámolót kérünk róla :mrgreen:

ON: Mondjuk Isco-t én is szivesen nézném a Barcába 2-3 év múlva :mrgreen:
Nemtudom, megvan még neki a Messi nevezetű kutyája ? :D
Henry - The Legend!

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 18., csütörtök 0:11

Barcelona are monitoring the situation of Real Madrid attacker Isco (22), who wants to play more at his club. [md]
"A Barca figyelemmel kíséri Isco helyzetét, aki többet akar játszani a klubjában."
2 év múlva meg is lesz az új 8-asunk.. :shifty: (Jövőre tőletek megy, utána meg jön hozzánk. :D )

Vissza: