R.M.C.F írta:A madridon kivül más nem igazán lépett fel ellenetek keményen,férfiasan,a többség beszarva,beh***zva visszahátrálva a saját 16osára várta a halált. Már a kezdősipszóra feladták. Alig láttam olyan meccset tőletek,ahol az ellenfél odatette volna magát 110% osan.....mi igen,mi odatettük,amiben benne volt a kemény,helyenként durva játék,ami a foci része volt mindig is.
Akkor ezt másképp láttuk. Mert én arra emlékszem, hogy 2 pont előnnyel érkeztetek hozzánk és körbe volt copkodva Mourinho, hogy micsoda csapatot épített már októberre. Kiküldte a csapatát
focizni, a szokásos taktikával és úgy el lett verve, ahogy még soha. Na aztán váltott és tavasztól jött a bunker, a visszaállunk a kapu elé csak nehogy megint agyonverjen Pep és a csapata, ha kell odarúgunk, ha kell taposunk, de se Messi se senki nem mehet még csak a 16os közelébe sem. Megállítani, bármi áron. Ez volt. Az 5-0-nál szó se volt még durvaságról meg fetrengésről. Tudom, mert vagy 20x láttam azt a meccset teljes egészében. Arról már nem is beszélek, hogy a meccs után már másról se szóltak José sajtótájékoztatói, mint így a Barca, meg úgy a bírók. Addig is említette, de a zakó után már fröcsögött állandóan, mert összecsinálta magát, hogy itt komoly ellenfél is van, nem úgy mint Angliában.
dzsi91 írta:Ja és igen vannak durvulások azóta is, mondjuk CR idén is tolt 1 érdekes dolgot ez benne van, Ramos-Pepe vs Diego Costa csatáról nem is beszélek meg úgy amblok hentesék elleni meccseinkről, persze akkoriban gyakrabban voltak ilyen esetek, de akkor én is írhatom ugyanazt,hogy mi meg csak akkor henteltünk amikor gárdiólá puncifocija ellen nyomtuk.
Ezzel nekem 2 gondom is van. Egyrészt igen, vannak durvaságok és fetrengések, de nem úgy, ahogy azokon a meccseken, mikor már az 5. percben lincselni akart a közönség, tök mindegy melyik pályán játszottunk. A hangulat is parázs volt, köszönhetően az állandóan balhézó Mourinho-nak....és ez a második problémám, hogy José csapatai a nagy többségben előszedik az alattomos taktikát. Ahol ő az edző, az a csapat durva, mikor a bíró nem figyel akkor hátulról kicsit odakönyöklünk, odapiszkálunk, idegesítjük az ellenfelet, hátha kimozdítjuk a meccset a normális mederből, mivel focival rangadót nem nyer soha, csak a nyamvadt bekkelős, szögletrúgós xarjával, ami nézhetetlen, mert a 90 percből 80 azzal telik, hogy balhé, bírózás, veszekedés, szöglet és biztonsági játék. Aki legalább 10-15 éve néz meccseket az tudja miről beszélek. Nem véletlenül szerette, szereti az olyan játékosokat, mint Ivanovic, Carvalho, Essien, Cambiasso, Motta, Drogba, Matic, Costa stb...neki ilyenek kellenek.