Az már a kicsi Viniről fog szólni. Figyeld meg. Hazaviszi Pelének a trófeát.hehetheoriginal írta: Azert nem volna bad öreg neymar durrantana vmit a veben
Vinícius Junior - 7
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 20
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azert nem volna bad öreg neymar durrantana vmit a veben
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez már nem csak pillanatnyi forma, Vini értéke felfelé megy, Neymaré lefelé, a két vonal már rég keresztezte egymást. Nyilván ha a kérdés hogy egy 22 éves vini vagy neymar akkor utóbbi.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Max pillanatnyi forma alapján.Babinho írta: A psg párharc előtt jött, hogy értékben megelőzte Neymart.
Párharc után kérdés... Tényleg jobb nála? bizonyította?
Amugy kepessegekben, tehetsegben a cipojet se kotheti be.
De a hozzaallasa - ha nem dobálna magat meg szimulalna mint egy furdoskurva - jobbnak tunik, bar neymar nem egyszer jott vissza sulyos serulesbol, azert az is mutatja es megterhelo elsosorban fejben.
thereisonly1ronaldo
A psg párharc előtt jött, hogy értékben megelőzte Neymart.
Az első félidő utolsó percében is Mbappé elé kerult egy ilyen lecsorgó, pattogó labda, szinten szarul rúgta, Körte védett...benne van, nem gépek
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Imadom Vinit, de kerlek ezt ne. Egy ilyen meccsen, ahol ennyi ideje volt atgondolni, hogyan talalja el a labdat, illett volna kaput talalnia minimum. Siman fole belsozte, elkurta, de szerencsere tett rola, hogy ne ezen muljon, minden tamadasban benne volt, es jo meccse volt. Ez az egy, ami nagyon felkurt, legkozelebb ezen mulhat egy meccs. Elni kell az ilyen lehetoseggelb3tman írta:Jobblabas jatekos, es a labda is eleg utemtelenul jott.ikelemen5 írta: És amikor 5 méterről ballal föléverte?
De kellettek az elfutásai nagyon, mind a három gólban benne volt, ezt nehéz elvenni tőle.
Jobblabas jatekos, es a labda is eleg utemtelenul jott.ikelemen5 írta: És amikor 5 méterről ballal föléverte?
De kellettek az elfutásai nagyon, mind a három gólban benne volt, ezt nehéz elvenni tőle.
- RealVazquez
Annal a helyzetnel arra gondoltam, hogy ha ezen mulik a gyozelem, biztosan szetbaszna az ideg es nem bocsatanam meg neki… aztan gyorsan tovabbleptem, hogy nem mulhat ezen a meccs, tuti lesz meg ziccerunk… es lett!ikelemen5 írta: És amikor 5 méterről ballal föléverte?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
És amikor 5 méterről ballal föléverte?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealVazquez
Nincs ilyen vagyam, de el tudtam kepzelni, en majdnem lerugtam a tv-t a helyerolKerlon írta:szolj nyugodtan, ha ilyenre vagysz, felveszemRealAsensio írta: Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban
Felesegem ketszer feluvoltott, hogy mi az istent csinal ez a szerencsetlen. Kellett a tegnapihoz, de egyebkent hajmereszto volt.RealAsensio írta: Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban
szolj nyugodtan, ha ilyenre vagysz, felveszemRealAsensio írta: Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha ugyvesszuk mind3 ban Az elso kettoben vastagabban. A masodik golnal Modricot emelik ki sokat ami teljesen jogos, de ne feledjuk, hogy Vini nagyon higgadtan jatszotta meg azt a labdat.Sierra írta: Hát pedig ma sem volt a helyzet magaslatán. De 2 gólban vastagon benne volt.
- RealVazquez
Kerlon fejet megneztem volna, amikor elhagyta a labdat a tizenhatosnal kulcs pillanatban
Hát pedig ma sem volt a helyzet magaslatán. De 2 gólban vastagon benne volt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én kíméltem ebben a szezonban az ősz miatt, érett egy ideje a kritika jogosan, na de a mai után szezon végéig .
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nála vannak bajok fejben. Az év eleji formájával vághatott volna kettőt. De hasznos volt, bátrabb, mint a múltkor. Sok faultot beszédet, ami a végén kellett!
A nap legjobb híre, marad a Vini profilkép
- flori
Vinícius is very hyped at the idea of playing with Mbappé & Haaland. He told his friends he wants to “daddy” other teams together with them. @RadioMARCA
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!