Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Megbassza he
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
fasza. eladhatatlan.flori írta: Josep Pedrerol szerint befőtt Bale kínai projektje. Zidane a következő órákban tisztázza a walesi helyzetét.
- flori
Josep Pedrerol szerint befőtt Bale kínai projektje. Zidane a következő órákban tisztázza a walesi helyzetét.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
szar úgy golfozni, hogy nem látod a lyukatSteve írta: Remélem költözik a nagypofájú ügynöke is a jó kis szomogos kínába és eltűnnek mindketten a Real közeléből.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Remélem költözik a nagypofájú ügynöke is a jó kis szomogos kínába és eltűnnek mindketten a Real közeléből.
[ABC] Jonathan Barnett (Bale's agent): "What is my plan now? I'm on my couch right now watching the Golf British Open. I'm not worried about Bale's future. Better ask Zidane why he was so tough with him."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Persze.
Engednem mar en is kb bárhogy.
Lényeg h a fizetese es a helye szabaduljon föl.
Az a vonat mar 2 éve eluszott, hogy mi, normális pénzt lassunk belőle.
Engednem mar en is kb bárhogy.
Lényeg h a fizetese es a helye szabaduljon föl.
Az a vonat mar 2 éve eluszott, hogy mi, normális pénzt lassunk belőle.
ZIDANE
- Galacticos
Ha ingyen elengedjuk se jarunk olyan szarul mintha itt maradna.
A fizetese nem kicsit es az teljesen felszabadulna ha meg itt marad allando feszultseg lenne korulotte ha jol jatszik azert ha nem akkor azert.
A fizetese nem kicsit es az teljesen felszabadulna ha meg itt marad allando feszultseg lenne korulotte ha jol jatszik azert ha nem akkor azert.
- MARKING06
- Kedvenc játékosaid: CR7, Puskás, Raúl, Hazard, Ramos, Zidane, Casillas...
Toti írta:hát én azthittem még ezen a szép naponMARKING06 írta: Az AS (spanyol sportújság) azt gondolja, hogy még ezen a héten megválik Baletől a Real Madrid.
HalaMadrid
Én is bakker.Toti írta:hát én azthittem még ezen a szép naponMARKING06 írta: Az AS (spanyol sportújság) azt gondolja, hogy még ezen a héten megválik Baletől a Real Madrid.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Calma srácok! Nyár végén jön a hír, hogy valamelyik kínai gumiabroncs gyártó cég elkezdte szponzorálni a Realt.
Perez papa megoldja okosba.
Nekem mindegy csak menjen innen Bale.Azon kívül, hogy irritál rontja is a légkört szerintem.
Perez papa megoldja okosba.
Nekem mindegy csak menjen innen Bale.Azon kívül, hogy irritál rontja is a légkört szerintem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az sem rosszBabinho írta: Azért egy szaros 30-35 milliót csak elkérnék, nehogy már csak a walesi kapjon mindent.
Vagy vegyenek erre az idényre, vagy fél millió bernabeu belépőt, aztán küldjék akit tudnak, legalább megtelne a house végre
de köthetnének 1 évre szóló, 50 milliós szponzori szerződést is valamelyik cégük által
meg lehet ezt oldani, hogy pénzt is kapjunk gondolom én
hát én azthittem még ezen a szép naponMARKING06 írta: Az AS (spanyol sportújság) azt gondolja, hogy még ezen a héten megválik Baletől a Real Madrid.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A heti 1 millió barátok közt is 52 millió egy évben, de ki számoljaKerlon írta:Azért kemény megterhelné a kasszájukat, ha egyben ki kellene fizetni 100-150 milliót. Így meg "csak" évi 30-40 millióról van szó, gondolom.Fenoo írta: A kínai vonalat erősíti, hogy a Jiang Suning elkezdte követni Bale-t instán és heti 1 milliós fizetésről írnak.
Fizetésre van pénz de átigazolásra nincs? Tudom, hogy az átigazolás díj 100%-át be kell fizetni adónak de akkor is furcsa.
A matek meg nem megyen.
Azért egy szaros 30-35 milliót csak elkérnék, nehogy már csak a walesi kapjon mindent.
Vagy vegyenek erre az idényre, vagy fél millió bernabeu belépőt, aztán küldjék akit tudnak, legalább megtelne a house végre
Azért kemény megterhelné a kasszájukat, ha egyben ki kellene fizetni 100-150 milliót. Így meg "csak" évi 30-40 millióról van szó, gondolom.Fenoo írta: A kínai vonalat erősíti, hogy a Jiang Suning elkezdte követni Bale-t instán és heti 1 milliós fizetésről írnak.
Fizetésre van pénz de átigazolásra nincs? Tudom, hogy az átigazolás díj 100%-át be kell fizetni adónak de akkor is furcsa.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MARKING06
- Kedvenc játékosaid: CR7, Puskás, Raúl, Hazard, Ramos, Zidane, Casillas...
Az AS (spanyol sportújság) azt gondolja, hogy még ezen a héten megválik Baletől a Real Madrid.
HalaMadrid
-
A kínai vonalat erősíti, hogy a Jiang Suning elkezdte követni Bale-t instán és heti 1 milliós fizetésről írnak.
Kinai iskolai-lapértesülések szerint még ingyen is elengednénk Bale-t Kínába.
Én most láttam Balet a Kálvin térnél, a metroba ment le. Sajnos nemtudom melyik irányba szállt fel, de vagy Fradi vagy Újpest lesz ebbõl!