Casemiro

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ha Casemiro távozni szeretne, akkor

A szavazás 2022. szeptember 2., péntek 11:53-kor befejeződött.

elengedném.
74
61%
nem engedném el.
48
39%

Szavazatok száma: 122

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Casemiro - 14

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:44

Pad'em írta: Azt mondjuk nem értem, ha váltani akart miért nem korábban lépett. Nyár elején beslattyog Perezhez elmondja, hogy kösz fater mindent, mennék új kihívást keresni, aztán könnyes búcsú. Ügynöke mi csinált eddig?
Semmit. A Mu panikszerűen nekiesett a piacnak. Nekik mindegy hogy dejong vagy casemiro csak valami nagyobb név legyen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:43

Azt mondjuk nem értem, ha váltani akart miért nem korábban lépett. Nyár elején beslattyog Perezhez elmondja, hogy kösz fater mindent, mennék új kihívást keresni, aztán könnyes búcsú. Ügynöke mi csinált eddig?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:25

whitemadrid írta:
Süti írta: Én továbbra se értem miről beszéltek. CKM megint megnyert kb. mindent. Egy sikertelen év nem ilyen.

Elfér a több rotálás? Biztos. Be kell építeni lassan a fiatalokat? Gondolom. Fog is ezen változtatni Carlo? Gyanús.

De tavaly még mindig a CKM volt az alap, még mindig velük nyertük.
Hol nyert neg mindent a CKM.
Ne szédüljetek már.
Akik hozták avtavalyi évet: Benzema, Vini, Courtois, Alaba + Militao, es csak ezután sorolnám a CKM et.
Látom sokaknak nem tetszik h van aki eladná, de a CKM már kevés, tavaly is az volt.
Egyrészt luxus lenne padra tenni Case-t és valószínűleg Ő is inkább játszana, akár a MUban.
Fogadjátok el CR is elment aztán tudtunk nélküle is nyerni...
Cr távozása után minden idők egyik legszarabb szezonját produkáltuk.

Nyilván egy játékos hiánya egy ekkora klubnál nem tart tovább 1-2 évnél legyen az bárki de sokan itt úgy csinálnak mintha Cr távozása után következett volna a 2021-22es szezon.

Casemirot is túléljük, de erre a szezonra kurvára beszopjuk majd ha elengedjük.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:22

Remélem benne lesz a Vigoi utazókeretben. Az sztem jelezheti, hogy mi a stájsz jelenleg.
Mu szombatig le akarja zárni. Gondolom ezzel csillapítanák a szurkolókat a Liverpool meccs előtt. Sztem ez kevés lesz...
Toni :salute:

Tomidzsi

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:10

poronty írta: Spanyol van neki, nem francia.
Nagyapja spanyol

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:01

Spanyol van neki, nem francia.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 18., csütörtök 15:00

poronty írta:
EUs utlevele sincs.
De van.
Franciaknal is 2 ev multan kapnak a brazilok? 5 evre emlekeztem

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. augusztus 18., csütörtök 14:59

EUs utlevele sincs.
De van.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 18., csütörtök 14:58

Donát írta:
Tomidzsi írta: Bruno Guimarães (Newcastle 24 éves brazil) jöhet Case helyére -AS
40-ért vették januárban, pénzre nincs szükségük. De amúgyis inkább Casemiro.
EUs utlevele sincs.

Tomidzsi

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 14:48

Donát írta:
Tomidzsi írta: Bruno Guimarães (Newcastle 24 éves brazil) jöhet Case helyére -AS
Egyértelmű, Case ne menj.... :(

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 18., csütörtök 14:46

Tomidzsi

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 14:40

Bruno Guimarães (Newcastle 24 éves brazil) jöhet Case helyére -AS

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 18., csütörtök 13:41

dzsi91 írta:
Kerlon írta:

Én egyik részével sem tudok egyetérteni. Tavaly sem volt már kellően stabil és tényleg csak a jobb napjain volt worldclass. A 80 milliós ajánlatokon el kell gondolkozni keményen szerintem és, ha nagyon akar menni és nagyon akarják vinni, akkor szépen tolni kell az árat.

Arra a posztra még Alaba is opció lehet, de egy 523-as felállás is, ha már ennyi baszó belső védőnk van.

A nyarunk meg szódával elmegy, 2 poszton mélyültünk, de a legnagyobb problémáink ugyanazok maradtak.
Jah csak azokat a worldclass meccseket valahogy mindig bl nyolcad negyed elő meg döbtőkre időzítette. Nyilván egy mallorca meg celta ellen tudjuk nélkülözni, de ha címet akarunk védeni a bl-ben akkor nem.
Lehet csal az emlékezetem, de az egész BL tavaszunk a Chelsea elleni odavágón kívül arról szólt, hogy 60-70 percig szenvedett a CKM majd Carlo belenyúlt és pislógtunk, hogy mi történik.

Szóval erős túlzás megint, amit írsz. Átigazolási szezonunk is kb. megoldott két poszt mélységét, de pl. a szélsővédő poszt, jobbszélső és caqtár csere továbbra is kb. szükség megoldások.

Casemiro pedig már inkább a múlt, mint a jelen, a jövő meg már itt van még ha nem is kész még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. augusztus 18., csütörtök 13:38

Szerintem váltani fog.
A tény, hogy 5 év dupla pénz + évek múlva is rendszeres kezdő státusz...
Itt azért a fiatalok nagyon kopogtatnak, már itt senki nem számol szerintem vele 2-3 év múlva kezdőként, csak ha Tchou vagy Cama nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. De, hogy ez kiderüljön játszaniuk kell...
Ő jelen pillanatban még kezdő, de idén ez simán fordulhat, ha a fiatalokban lesz firepower.

A klub is így gondolkodik, hiába jelenleg No.1. önzőség lenne itt tartani ha menni akar, hiszen a klub célja is, hogy a fiatalok vegyék át lassan a stafétát...Ő meg 2-3 év múlva már nem kap olyan ajánlatot, mint ami ma van az asztalán.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 18., csütörtök 13:20

Valaki már reggel asszem írta, ha menni akar elengedhetjük, ha nem akar akkor nincs miről beszélni. Ennyi.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. augusztus 18., csütörtök 13:19

Néhány ember úgy csinál, mintha Cama meg Tucsi valami tanfolyamra járna Casehoz, hogy megtanuljanak focizni vagy ellessenek egy-két spéci mozdulatot. :D
Nem, ezek a játékosok már megtanultak focizni, azért kerültek a Real Madridba. Ezeknek a játékosoknak meccs kell a lábukba, tapasztalni, BL rutin, a fehér mezt viselni, hogy ne legyen nagy rájuk, hogy konstansan top szinten tudjanak teljesíteni, mert tudjuk, hogy csúcsformában már most szűk elit a két francia, erre van szükség, hogy folyamatosan tudják hozni magukat. Ehhez Casemiro nem sokat tud nekik hozzátenni, rutint és mentalitást meg tanulni nem lehet.

Ha távozni akar 70-80 körül el lehet engedni ennyi idősen, nem akkora tragédia.
Ha távozik és közben nem erősítjük a támadórészleget, akár a jobb szélen, akár egy Benz alternatívával, az viszont szinte felér egy kisebb tragédiával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2022. augusztus 18., csütörtök 13:21-kor.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. augusztus 18., csütörtök 13:04

Süti írta: Én továbbra se értem miről beszéltek. CKM megint megnyert kb. mindent. Egy sikertelen év nem ilyen.

Elfér a több rotálás? Biztos. Be kell építeni lassan a fiatalokat? Gondolom. Fog is ezen változtatni Carlo? Gyanús.

De tavaly még mindig a CKM volt az alap, még mindig velük nyertük.
Hol nyert neg mindent a CKM.
Ne szédüljetek már.
Akik hozták avtavalyi évet: Benzema, Vini, Courtois, Alaba + Militao, es csak ezután sorolnám a CKM et.
Látom sokaknak nem tetszik h van aki eladná, de a CKM már kevés, tavaly is az volt.
Egyrészt luxus lenne padra tenni Case-t és valószínűleg Ő is inkább játszana, akár a MUban.
Fogadjátok el CR is elment aztán tudtunk nélküle is nyerni...

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 18., csütörtök 12:39

Real Madrid have never lost a final that Kroos, Casemiro and Modric all started in.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 18., csütörtök 12:39

Hogy is volt, Kroos mit mondott? Utolsó szezonja? Valami ilyesmi rémlik. Ezt is mérlegelni kell, feltéve, ha valoban igy allunk tonival. Ha benéztem, ez a h.sz kuka.
A ckm. Test, sziv, lélek. Előbb utóbb véget ér a nagy hármas. Meg lesz bontva végleg. Ha most menne case, jövőre kroos, abban lenne talán ráció. Akklimatizálódnánk. Fokozatosan, hagyni el őket. Itt van luka is, aki kb remete. Talan nem ereznenk meg sulyosan a hianyukat, ha most lépne maci, jovore a német. Lukat nehéz megmondani. Olyan a genetika, meg a dinamika, hogy 40 evesen is képes lehet bármire.

Itt van cama, csuhi, fede, akár alaba. nem dőlnék a kardomba, ha case lépne. Abba viszont, ha valami oknal fogva esetleg a harmasbol, ketten, vagy isten ovjon 3an is egyszerre akasztanak szögre, az azért probléma. A ckm igy is, ugy is véget er jövőre, erkezett egy ajánlat ( tudom, fel vagytok haborodva az összegen. Én nem.)

En azt mondom menjen, ha ugy van. Illetve a 3asbol talán a legtöbben a brazilt mondanak, aki úgymond kevésbé nélkülözhetetlen. Pro - kontra érveket nem írnék. Le irtatok mindent, meg ismerjuk a brazilt almunkbol felkelve.

Ha megy, ok. Meg tudjuk oldani, sőt. Ha marad, az is jó, folytatódik a dinasztia még, tanulhatnak még 1 évet a kisn égereink.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Tomidzsi

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 12:15

Ha Case menni akar és nem a fizu a gond akkor engedném el. De csak ha Tucsi már bizonyított. Tehát max jövőre.

Nem engedném elre nyomtam

Vissza: