Aurélien Tchouaméni - 14
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
Tchouaméni has Real Madrid’s 1950’s European Cups winning team as the wallpaper in his personal gym.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudtam, hogy ennyire erős fejjel. Mai meccsen, de az előzőn meg főleg, szinte lehetetlen megverni a levegőben.
Nagyon hasonlít Casera a játéka, csak dinamikusabb, robbanékonyabb. Meg a fizikum mellé. Ma ketten is lepattantak róla. Annyira jó ez a francia válogatott real madrid
Nagyon hasonlít Casera a játéka, csak dinamikusabb, robbanékonyabb. Meg a fizikum mellé. Ma ketten is lepattantak róla. Annyira jó ez a francia válogatott real madrid
- Pad'em
Realista24 írta:Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtadPad'em írta:
Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.
Most fasza vagy, én csak az Espanyol elleni számait írtam meg de azt se ilyen szép részletességgel
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
hát igen az a fránya writeonly mód.Realista24 írta: Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtad
de most kivételesen nem nézted be.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megláttam az értesítést, hogy írtál, na mondom már megint benéztem és biztos kettővel alatta már írtadPad'em írta:Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 93.2% passing accuracy (2nd)
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ez már nem is csak taposó, hanem baszódeszant. Kulcspasszok meg ilyen passing accuracy első meccsein, kemény. Adja nagyon a srác.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csapaton belül, a posztján.ziro4vr írta:Szűk elit.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szűk elit.Realista24 írta: Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tchouameni in Real Madrid’s squad stats:
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
• Most passes completed
• Most carries
• Most duels won
• Most possesion won
• Most touches
• Most interceptions
• 4 tackles (2nd)
• 7 blocks (2nd)
• 6 clearances (2nd)
• 5 key passes (3rd)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Plusz egy.Yazid írta: Persze hogy megáll és a biztosra megy, ott van a villamlabu kroos modric duo persze hogy nem fog rizikozni, engem meg vett
Eddig pont azt látom rajta, amit regota hajtok Casemirovql kapcsolatban, hanem is lesz annyira betom hatra, de elore sokkal tobbet tesz hozza, de nyilvan rleo korben a stabilitast kell hatul megadnia, ezert nem neki kell a kockazatot felvallalnia elore.
Jo felepeites, dinamika, futball tudas... Kicsit Yaya Toures elsore, nagyon komplex es eroteljes, pedig eleg vekony sracnak tunik.
Btw. az elso gol meg 90%ban az erdeme volt es pl egy Kroostol ilyet mar nem latsz, de sajnos Lukatol se nagyon. Remekul valtott ritmust.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nálam ez inkább pozitívum, nem a buta gólem típus aki lehajtja a fejét és megy ész nélkül, tudja és megérti a szerepét a csapatban, ha Ő nincs ott akkor a kp-s védekezés Modric és Kroos mellett nem létezikELSiete írta:Az első félidőben kb. uralta a középpályát, mindenhol ott volt, kereste a társakat és ő is fellelhető volt, ha kérni kellett a labdát. Golpassza klasszis megoldás volt. A második félidőben visszább vett, kevesebbet vállalt, de összességében stabil, jó focit hozott. Előre játékban Camavingahoz hasonlóan több kockazatot várok tőle, latszott, hogy párszor előretört volna, de inkabb megallt és a biztos passzt választotta. Több van benne, de kezdésnek nagyon jó.69erssam írta: cshu cshuu, sihuhuhu sihuhuhu sihuhuhu,
Hogy játszott tegnap a számokon kívül?
Persze hogy megáll és a biztosra megy, ott van a villamlabu kroos modric duo persze hogy nem fog rizikozni, engem meg vett
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Az első félidőben kb. uralta a középpályát, mindenhol ott volt, kereste a társakat és ő is fellelhető volt, ha kérni kellett a labdát. Golpassza klasszis megoldás volt. A második félidőben visszább vett, kevesebbet vállalt, de összességében stabil, jó focit hozott. Előre játékban Camavingahoz hasonlóan több kockazatot várok tőle, latszott, hogy párszor előretört volna, de inkabb megallt és a biztos passzt választotta. Több van benne, de kezdésnek nagyon jó.69erssam írta: cshu cshuu, sihuhuhu sihuhuhu sihuhuhu,
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
cshu cshuu, sihuhuhu sihuhuhu sihuhuhu,
- Pad'em
Csucsu expressz rohadtul beindult.
Tchouameni vs Espanyol:
• 83 touches.
• 94.5% pass accuracy.
• 3 chances created.
• 1 big chance created.
• 1 assist.
The standard.
Tchouameni vs Espanyol:
• 83 touches.
• 94.5% pass accuracy.
• 3 chances created.
• 1 big chance created.
• 1 assist.
The standard.
Egy kis keménységet várok tőle, használja ki a felepiteset, pattogjanak le róla az emberek. De kétség kívül fejlődés volt a korábbi meccshez képest.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Leveszem a tiltást pademrol vegregutihaz14 írta:kettovel alattadRealista24 írta: Tchouaméni had the most recoveries (9), interceptions (3) and clearances (4) out of any Real Madrid player vs Celta Vigo. @marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kettovel alattadRealista24 írta: Tchouaméni had the most recoveries (9), interceptions (3) and clearances (4) out of any Real Madrid player vs Celta Vigo. @marca
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Első meccset beírom lámpaláznak, de azért senki se remekelt túlságosan az almeria ellen.
Tegnap egy percig se éreztem, hogy kijátsszak vagy lefutják nem fog oda érni, teljesen higgadtan játszott annyit vállalt amennyit muszaj volt, szerintem tisztán latszik carlo mire kérte, a biztonsági játekra. Sokkal több van benne de cdmként adta tökéletesen. A két colos, cama meg aurelien gyilok nagyon
Tegnap egy percig se éreztem, hogy kijátsszak vagy lefutják nem fog oda érni, teljesen higgadtan játszott annyit vállalt amennyit muszaj volt, szerintem tisztán latszik carlo mire kérte, a biztonsági játekra. Sokkal több van benne de cdmként adta tökéletesen. A két colos, cama meg aurelien gyilok nagyon
- Pad'em
Tchouaméni had the most recoveries (9), interceptions (3) and clearances (4) out of any Real Madrid player vs Celta Vigo.