Sergio Ramos
- flori
Re: Sergio Ramos
Ettől függetlenül sajnálnám ha így lenne vége a karrierjének, méltatlan hozzá. Jobb lett volna, ha itt üldögél a padon fele fizuért, néha meg beáll haknizni.
De igen, Perez megint látta a jövőt.
De igen, Perez megint látta a jövőt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Én mondtam korábban. Ez az egész egy cirkusz volt. Perezzel leültek és megbeszélték, hogy a karrierjének sajna vége (ezért is erőltette a válogatott meccseket), de azért még jól lehúzza az arabokat
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Tavaly sem érte már meg a fizuját. Mindig jó, amikor bohócra veszik az arabot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Visszahoznatok a padra Vallejo fizujaert?
Megint nem Pereznek lett igaza.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A Le Parisien francia lap információi szerint a PSG már Ramos szerzõdésének a felmondásán gondolkodik, mivel a védõ még mindig alkalmatlan a játékra, így a nyári leigazolása óta nem tudott bemutatkozni új csapatában.
Hogy valójában mi lehet Sergio Ramos egészségi állapota, azt a spanyol lapok is csak találgatják, vannak akik a francia orvosi stáb elõvigyázatosságát látják a játékos visszafogásában, míg másik úgy vélik, Ramos a legmagasabb szinten már nem fog tudni tartósan vitézkedni.
Hogy valójában mi lehet Sergio Ramos egészségi állapota, azt a spanyol lapok is csak találgatják, vannak akik a francia orvosi stáb elõvigyázatosságát látják a játékos visszafogásában, míg másik úgy vélik, Ramos a legmagasabb szinten már nem fog tudni tartósan vitézkedni.
Nyilván ezért írtam hogy nem sportszakmailag.RealAsensio írta:Mar nem kell, hogy visszajojjon. Kockazatos lenne, barmennyire is imadom es legenda, es elismeresre melto a munkaja, latszik rajta, de tobbet veszitenenk vele, mint amennyit nyernenk. Folytassuk a megujulast, a multat meg hagyjuk meg nosztalgiazni.Halfkey írta: Adnám ha idén nem játszana végül a PSGben egy percet sem, szerződést bontanának vele, meggyógyulna, és jönne hozzánk fele pénzért
Nem sportszakmailag, csak sztorinak jó lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ennyi kihagyas utan, ennyi idosen valoszinuleg sose lesz kezdo szintu jatekos.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mar nem kell, hogy visszajojjon. Kockazatos lenne, barmennyire is imadom es legenda, es elismeresre melto a munkaja, latszik rajta, de tobbet veszitenenk vele, mint amennyit nyernenk. Folytassuk a megujulast, a multat meg hagyjuk meg nosztalgiazni.Halfkey írta: Adnám ha idén nem játszana végül a PSGben egy percet sem, szerződést bontanának vele, meggyógyulna, és jönne hozzánk fele pénzért
- flori
A válogatottsági rekordot is annyira üldözte, hogy már CR be is előzte. Lehet nem is lesz már válogatott az öreg Sergio..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
elvileg hétvégén már játszhat.füst írta: Szerencsétlen még mindig nem játszott a PSG-ben?
Hát, részünkről azt hiszem a lehető legjobb döntés született meg végül az esetében.
Hát 2021 eddig nem az ő éve. Meglátjuk vissza tudja e kaparni magat innen.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Adnám ha idén nem játszana végül a PSGben egy percet sem, szerződést bontanának vele, meggyógyulna, és jönne hozzánk fele pénzért
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerencsétlen még mindig nem játszott a PSG-ben?
Hát, részünkről azt hiszem a lehető legjobb döntés született meg végül az esetében.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
CR eléggé dühös volt. Miután rászállt az afóhivatal már akkor mondta, hogy tele a t.öke mindenkivel és lépni akar az országból is, de meg akar dönteni minden csúcsot.ANDS írta:Szerintem sem kell őt szapulni, így döntött, ezt választotta. Madridban már így is legenda.Steve írta:
Én abszolút megértelek lestat és hasonlóan is gondolom alapjaiban.
Megpróbálom elfogadni a szituációt.
Viszont ami nekem fáj, hogy vannak a Bale-féle zsoldosok.Teszik a dolgukat, ha nem tetszik neki akkor xarnak a klubbra.
Viszont Ramost többre tartottam, a kapitány, a Real Madrid volt számomra.Ha megöregszik/leépül/lesérül és lép nyilván nincs mit tenni.
De itthiába a szöveg a pénzről volt szó. Lehet itt egy évnek nevezni, vagy bármi, de mégtöbbet akarsz.
Ha becsülöd a Realt és az elnököt, akkor meg tudsz egyezni. De mindennek van két oldala és biztos Perez is megoldhatta volna ezt, ha akarja…
Én csak szomorú vagyok..de ez a pénzről szólt. Minden más szöveg.
Azt, hogy nem az eszéért szerettük, eddig is tiszta volt. Olyat nyilatkozni, hogy nem tudta, hogy a szerződésben van egy határidő, ami lejárt, és ezért nem jött össze a hosszabbítás.... ennél jobb lett volna, ha nem szól semmit. Varane is váltott, csak sokkal elegánsabban.
Azért, úgy látom, vannak még játékosok a csapatban, és tudnak olvasni, tehát sikerült néhányaknak szerződést hosszabbítani:
Benzema, Modric, Lucas, Carvajal, Nacho, Courtois.
Ramos váltását még el tudom fogadni, meg úgy néz ki, sérült is, jobb is így. De ahogy Cr7 bejelentette a Bl döntő vége után a távozását, na őt azóta utálom. Hozzá képest Ramos úriemberként viselkedett.
Ramos gyakorlatilag a csúcson hagyta abba a Realnál, Cr7 meg nem tudta kezelni a saját egoját, és magával is jól kitolt.
Majd miután Perez apó nem játszott Barcát és nem tette tönkre a Realt anyagilag és nem kapott mégmagyobb fizetést,mint Messi akkor megunta. Nagyjából így lehetett.
Maradjatott volna még, sportszakmailag senkonek sem tett jót ez a váltás viszont anyagilag mindkét fél gondolom elégedettebb volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
CR7-et utálni ugyanaz a kategória. Kár mindkettőért, de annyit adtak ennek a csapatnak, örök legendák
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A sejk biztos nagyra értékeli ezt
Én mindenképpen.
Én mindenképpen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Sergio Ramos: "I hope that Mbappé stay because I like to play with the best and Kilyan is. In the future I'll advise him to join Madrid but now lets stay with Neymar."Realista24 írta: Sergio Ramos: “Real Madrid is the best club in history. I would never celebrate a goal against Madrid, above all it is in my heart and they deserve that respect. I would not celebrate it, not even a victory, because they would not deserve it, also because of the fans."
Capi
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a legysziiii maradj, kellenek a normalis emberek ideRealista24 írta:Sergio Ramos: "I hope that Mbappé stay because I like to play with the best and Kilyan is. In the future I'll advise him to join Madrid but now lets stay with Neymar."Realista24 írta: Sergio Ramos: “Real Madrid is the best club in history. I would never celebrate a goal against Madrid, above all it is in my heart and they deserve that respect. I would not celebrate it, not even a victory, because they would not deserve it, also because of the fans."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sergio Ramos: "I hope that Mbappé stay because I like to play with the best and Kilyan is. In the future I'll advise him to join Madrid but now lets stay with Neymar."Realista24 írta: Sergio Ramos: “Real Madrid is the best club in history. I would never celebrate a goal against Madrid, above all it is in my heart and they deserve that respect. I would not celebrate it, not even a victory, because they would not deserve it, also because of the fans."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema