Alvaro Morata - 21
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Alvaro Morata - 21
Nem az a hűséges típus, de legalább egyenes. Kövezzetek meg, de nekem ezzel nincs akkora problémám, nem is lesz persze ikon vagy a kedvencem. Tőlem amúgy mehetne, ez a 60-70-es eladási ár nagy biznisz lenne érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Morata: "I’m sure sooner or later I'll work with Conte. Future excites me whether its Madrid or elsewhere. I'm 24 & no longer the youngest."
Morata: "I’m very happy at Real & supported. But if an offer like [€60m from CFC] came again & Real want to sell, I shouldn’t close doors."
Mehetsz is, viszlát.
Morata: "I’m very happy at Real & supported. But if an offer like [€60m from CFC] came again & Real want to sell, I shouldn’t close doors."
Mehetsz is, viszlát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
??tavaly o lett az ev spanyol jatekosa,
Hasznos az idei évben, ez kétségtelen, de ha tényleg olyan összegeket adnának érte, mint amiről pletykálnak, akkor sokat nem kell gondolkozni, el kell adni annyiért. neki is jobb lesz, nekünk is. Azért ő is lassan 25, nem egy 20 éves csiszolatlan tehetség, akiből bármi lehet. Persze léphet még szintet, de technikailag, kombinatív játékban nem kiemelkedő, nem is mondanám, hogy minden bepattan róla. Bár nem volt fix kezdő a juventusban sem, de talán az sem véletlen, hogy most került először 10 gól fölé a bajnokságban.
Nem hinném. Arra a szerepre, ami nekünk kell jelenleg, arra vannak bőven olcsóbb megoldások.A spanyoltol jobb csatart amugy se lehetne venni normalis aron....
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Oké, teljesen igazad van, de az ellenfél a Leganes volt. Egy Tico, Bayern, Barca ellen nem bontanám a BBC-t Morata javára. (mondjuk nyáron már igen, 1-2 igazolással, de az más téma)Toky írta:Tegnap is kezdő volt, és szerintem bizonyított.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegnap is kezdő volt, és szerintem bizonyított.Donát írta:..., Morata amikor kezdőként kapott lehetőséget nem bizonyított. Úgy tűnik ez a szerep már meghaladja a képességeit. ...
És már máskor is előfordult, amikor a 3 spanyol kezdett, bármelyik B vagy C nélkül. Csak meg kell nézni a tegnapi meccset, meg amikor ez a 3 spanyol srác volt a csapatban. A FÖLDÖN játszottunk, alig volt beívelés, vagy ami volt, az kellett is. Morata nem éppen a kombinatív játék mintapéldája, de azért volt pár egyérintős szép megoldása. Asensiot bármennyire is csípem, nincs meg benne az a gyilkos ösztön, ami még jobbá tehetné, Lucas meg szerintem visszafejlődött a korábbi kiugró teljesítménye után, de ő sem volt éppen a kapura legveszélyesebb játékos. De így 3-an együtt nagyon jól muzsikáltak. Vagyis nekem úgy fest. (Tudom, egyszer sem a Barca/AtMa ellen játszottak.)
Nem zárom ki, hogy Benzema a két spanyol előtt még jobb lenne, de neki marad az ívelgetős foci a BC között.
De tegnap (is) Morata jó volt, és idén -általában- tényleg hasznosan játszik, és odateszi magát. Jó pár pontot köszönhetünk neki.
Ha több játékpercet szeretne, megértem. Jó pénzért elengedném. De az teljesen biztos, hogy én nem Marianoval pótolnám.
-
Én becsülöm, és örülnék, ha maradna. De ez csak abban az esetben történne meg, ha Moratán múlik, ha kezdő lenne. Ez ellentétes a csapat érdekkel, mert akármilyen gyenge is mostanában a BBC, Morata amikor kezdőként kapott lehetőséget nem bizonyított. Úgy tűnik ez a szerep már meghaladja a képességeit. Persze igazán hosszú távon nem kapott lehetőséget. Talán alaptalanul, talán nem. Tehát még egyszer, én örülnék, ha maradna, de mivel menni akar - amit értek is amúgy -, ki kell hozni a lehető legjobbat a helyzetből. Erre gondoltam.
- BlancoMark
Tisztelem a hozzaallasat es a teljesitmenyet, hanyan feladtak volna mar a helyeben es lotyognenek tudva, hogy ugysem lesz semmi eredmenye annak sem ha nagyon jo meccseket hoz le.
Es azzal sem ertek egyet amikor nagykepuzitek meg megemlititek hogy nagy az arca. Most oszinten ha ti lennetek a helyeben (es szamitsuk bele hogy az ember elfogult magaval), akkor nem ereznetek jogtalannak hogy nem jatszotok a sok gol ellenere? Nyilvan en is a nagy meccseken Benzemat nyomatnam a kombinativ jateka miatt, de Morata nem fogja azt belatni magarol, hogy ebben a jatekban gyenge es ez igy is van jol, legyen minel nagyobb onbizalommal magarol es kuzdjon.
De irhatnam ezt mindenkire szinte a csapatbol, LV, Isco, Kova, Nacho, Asensio se kap annyi lehetoseget amennyit talan erdemelnenek de mindegyikojuk megy becsulettel es nem adjak fel, nagyon elegedettek lehetunk a hozzaallasukkal.
Es azzal sem ertek egyet amikor nagykepuzitek meg megemlititek hogy nagy az arca. Most oszinten ha ti lennetek a helyeben (es szamitsuk bele hogy az ember elfogult magaval), akkor nem ereznetek jogtalannak hogy nem jatszotok a sok gol ellenere? Nyilvan en is a nagy meccseken Benzemat nyomatnam a kombinativ jateka miatt, de Morata nem fogja azt belatni magarol, hogy ebben a jatekban gyenge es ez igy is van jol, legyen minel nagyobb onbizalommal magarol es kuzdjon.
De irhatnam ezt mindenkire szinte a csapatbol, LV, Isco, Kova, Nacho, Asensio se kap annyi lehetoseget amennyit talan erdemelnenek de mindegyikojuk megy becsulettel es nem adjak fel, nagyon elegedettek lehetunk a hozzaallasukkal.
- Bullet T
Nem ertek teljesen egyet veled! Lehet, hogy 'faradt' vagy csenge csapatok ellen jatszik csak, de nem egyszer huzott ki bennunket a szarbol iden. Mindenkeppen adnek neki egy eselyt. Benzema kb evente 5 hullamvolgyon megy keresztul ami a format illeti (meg neha palyan kivul is).Donát írta:Ez az, hogy hiába ilyen van ilyen szép mutatója, hiába lőtt hármat tegnap, tipikusan az az eset, amikor a statisztika nagyon torzítja a valóságot. Fáradt csapatok ellen, illetve kezdőként kis csapatok ellen, tud komolyabb teljesítményt lerakni az asztalra. Nem éri meg a kezdőtagsága érdekében megbontani a BBC-t, akár milyen formában is voltak a szezonban. Pláne most, hogy Benzema felszálló ágban van. Mindezzel együtt az is teljesen érthető, hogy játszani akar, és ha nem itt, akkor máshol. Neki a játékperc fontosabb, mint a nevelőegyesület, van ilyen. Még ha nem is szimpatikus a madridista-lelkemnek. Jó lenne 60 körül kapni érte, a mai piaci helyzeteket figyelembe véve, talán össze is jön. Ha tűrné a padot a címerért cserébe, fontos tagja lehetne a keretnek. Viszont ha menni akar, nincs mit tenni (, mint lehúzni a Chelseat )
A spanyoltol jobb csatart amugy se lehetne venni normalis aron....
A padot pedig termeszetes, hogy nem turi, tavaly o lett az ev spanyol jatekosa, most meg padozik, azert ertheto, hogy nem tetszik neki a szitu
-
Ez az, hogy hiába ilyen van ilyen szép mutatója, hiába lőtt hármat tegnap, tipikusan az az eset, amikor a statisztika nagyon torzítja a valóságot. Fáradt csapatok ellen, illetve kezdőként kis csapatok ellen, tud komolyabb teljesítményt lerakni az asztalra. Nem éri meg a kezdőtagsága érdekében megbontani a BBC-t, akár milyen formában is voltak a szezonban. Pláne most, hogy Benzema felszálló ágban van. Mindezzel együtt az is teljesen érthető, hogy játszani akar, és ha nem itt, akkor máshol. Neki a játékperc fontosabb, mint a nevelőegyesület, van ilyen. Még ha nem is szimpatikus a madridista-lelkemnek. Jó lenne 60 körül kapni érte, a mai piaci helyzeteket figyelembe véve, talán össze is jön. Ha tűrné a padot a címerért cserébe, fontos tagja lehetne a keretnek. Viszont ha menni akar, nincs mit tenni (, mint lehúzni a Chelseat )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Morata has 13 goals so far but just 6 in his 14 games as starter, needing 184mins to score - 4 times longer than when he's a sub.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Meg hat a idei jatekunk eleg otlettelen es statikus. Ebbol meg Morata se tunne ki annyira. Felivelunk kb a meccsek nagy szazalekaban. Fejjatekban meg jobb mint benzema. Ha a eibar elleni jatek lenne akkor egyertelmu benzema meg az elmult evekbeli jatekba is de ideibe lehet tenyleg morata volna eredmenyesebb. Es igy hogy cr se ontja a golokat mar iden igy fontos lenne hogy akkor a csatarunk golt lojjon.
- BlancoMark
Morata nem olyan jo osszjatekban mint Benzema, de ugy tamadja a kaput mint sajnos senki a csapatbol. Franc se tudja, hogy Benzema okos passzjateka vagy Morata tipikus cenyo jateka jelent-e tobb helyzetet a csapatnak, de az biztos hogyha Zidanet erdekli a csapatmoral akkor mostantol sokkal tobb jateklehetoseget biztosit neki.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem gondoltam volna hogy védeni fogom, de nála elég. Mivel a keretünkben van a BBC, Ramos meg James, utóbbi ugye alig játszik, szóval ők a gólveszélyes emberkék, igenis jól jön még egy.
Továbbra sem azt mondom hogy ő kezdő szint, mert nem az. De mindenki jól jár azzal, ha verseny van, motivált játékosok vannak, akik amikor épp játszanak, a csapat hasznára vannak. Ennek értelmében kéne Iscot sokkal többet játszatni, és ennek értelmében kéne Moratat kezdetni többet. Meg fog térülni, mert ha párszor megkapja a gumicsontot, majd a fontos meccseken beáll 20 percre, és a fáradt védelmet szétfutja.
Továbbra sem azt mondom hogy ő kezdő szint, mert nem az. De mindenki jól jár azzal, ha verseny van, motivált játékosok vannak, akik amikor épp játszanak, a csapat hasznára vannak. Ennek értelmében kéne Iscot sokkal többet játszatni, és ennek értelmében kéne Moratat kezdetni többet. Meg fog térülni, mert ha párszor megkapja a gumicsontot, majd a fontos meccseken beáll 20 percre, és a fáradt védelmet szétfutja.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerinted miért vannak a csatárok???Kerlon írta:elég szomorú, hogy manapság valakiknek elég az, ha egy játékos eredményes
(főleg ha valaki center, Morata tipikus van Nistelrooy stílus )
játszanak szépen a többiek, ő nem azért van
elég szomorú, hogy manapság valakiknek elég az, ha egy játékos eredményes
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csatárt a gólok minősítik elsősorban
ilyen kevés játékperccel saccra 10 éve nem lőtt senki ennyi gólt a csapatban..
ezek után Morata fikázásának semmi alapját nem látom
hangsúlyozom jelenleg
ilyen kevés játékperccel saccra 10 éve nem lőtt senki ennyi gólt a csapatban..
ezek után Morata fikázásának semmi alapját nem látom
hangsúlyozom jelenleg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En is azután. Ne aggódj.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Oké, hogy te utálod Moratat és csodálod Benzemat. Nekem egyik sincs egyik végleten sem, szóval én az után értékelek, amit épp mutatnak. Nem kell magyarázni, hogy ki mennyit tett az elmult hónapokban a pontokért és milyen mentalitással megy ki a pályára. Karimmal nem az a gond, hogy nem megy neki, hanem az hogy látszólag eléggé bszik bele, mert ígyis-úgyis ő marad a kezdőben.Realista24 írta: Amúgy persze hogy küzd Morata. Ez az egy értékelhető tulajdonsága van. Ha ezt sem csinálná, Jese mellett lenne a Las Palmasban.
- Süti
Meg gólokat szerez. Szerintem ez is elég értékelhető tulajdonság. A többi meg engem annyira nem érdekel, se Ő, se a francia nem a szívem csücske, azt a csatárt nézem szívesebben, aki gólokat szerez. Lehet, hogy kicsit leegyszerűsítem a kérdést, de ennek így nem lesz jó vége szerintem.Realista24 írta:
Amúgy persze hogy küzd Morata. Ez az egy értékelhető tulajdonsága van. Ha ezt sem csinálná, Jese mellett lenne a Las Palmasban.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most minden veszekedés nélkül. Én azért kíváncsi lennék, ha megkapná az esélyt első számú csatárként egy teljes szezonban, hogyan teljesítene. Mondjuk kapna 30+ meccset a bajnokságban, a kupában és Blben 10+ meccseket és a legtöbbet végig játszaná, akkor hány gólos lenne egy olyan idényben. Ha egy olyan szezon után felsülne, akkor lehetne piszkálni, hogy milyen béna. Hozzám tenném mindemellett, hogy nagyon fontos gólokat szerez. Lásd a bajnokságban a Villarreal, vagy az Atl. Bilbao elleni meccseket, a BL-ben a Sporting meccset. És akkor zárójelben megjegyzem a spanyol válogatottban is szerezett győztes gólt. Szerzett gólt BL-elődöntőkben, Bl-döntőben és döntött már el olasz kupafinálét is. Morata nem technikás, de egy nagyon hasznos játékos. Klose, Inzaghi vagy az ilyen típusú játékosok sem voltak labdazsonglőrök mégis sok gólt rúgtak.