Konzolok
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Konzolok
azert valami hivatalos infot kiadhatnanak, hogy kb mikor es hany db ps5 kerul forgalomba AZ ELORENDELTEKEN KIVUL, mert ez tenyleg vicc, hogy nem lehet tudni, hogy mikor lehet beszerezni
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szomorú, hogy még csak most.ziro4vr írta:nemrég fedeztem fel a tech csatornájukat és meglepően jó, nyugati színvonal, érthető, nem reklámos pózőrkedő. Az oylan koca arcoknak mint én, perfekt.flori írta: Ez mekkora vicc amúgy. Ismerősi körben mindenkinek lesz, én mondtam, hogy majd karácsonyra, nem kapkodom el. Tegnap a thvr tesztje még jobban felrántott, szóval lopatunk valahonnan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nemrég fedeztem fel a tech csatornájukat és meglepően jó, nyugati színvonal, érthető, nem reklámos pózőrkedő. Az oylan koca arcoknak mint én, perfekt.flori írta: Ez mekkora vicc amúgy. Ismerősi körben mindenkinek lesz, én mondtam, hogy majd karácsonyra, nem kapkodom el. Tegnap a thvr tesztje még jobban felrántott, szóval lopatunk valahonnan.
Btw új konzolt nem fogok venni, amire kell tökéletes nekem az xbox one.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Irigylésre méltó itt a problemakor napok óta PS5 hiány. Komoly.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Kettőt terveztem karácsonyra: PS5 + Cyberpunk.Caraway írta: Amugy az a kontroller tenyleg rohadt jol nez ki. Viszont en Xbox series X-et rendeltem Cyberpunkkal, 2 nap mulva erkezik a gep.
Van valakinek tuti infója? Sehol nem lehet koldulni egyet? MM, Telekom, stb?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy az a kontroller tenyleg rohadt jol nez ki. Viszont en Xbox series X-et rendeltem Cyberpunkkal, 2 nap mulva erkezik a gep.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Annyira izgatott volt Pisti, hogy azt a kontrollert én is kipróbálnámflori írta: Ez mekkora vicc amúgy. Ismerősi körben mindenkinek lesz, én mondtam, hogy majd karácsonyra, nem kapkodom el. Tegnap a thvr tesztje még jobban felrántott, szóval lopatunk valahonnan.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- flori
Ez mekkora vicc amúgy. Ismerősi körben mindenkinek lesz, én mondtam, hogy majd karácsonyra, nem kapkodom el. Tegnap a thvr tesztje még jobban felrántott, szóval lopatunk valahonnan.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Semmirol se maradsz le, ugy nez ki, hogy itthon a nagyobb aruhazak is valami nevetseges keszletet kaptak Rendeld be nyugodtan, februar-marcius korul fogsz kapni, de amilyen globalis hiany van belole, lehet az az adag is szukos lesz.flori írta: Nézve a teszteket már bánom, hogy nem rendeltem elő az 5-öt. Kontroller vmi elmebeteg lett.
- flori
Nézve a teszteket már bánom, hogy nem rendeltem elő az 5-öt. Kontroller vmi elmebeteg lett.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Van itt valaki aki keni vágja az f1 2020-at?
Split képernyőn csak versenyeket lehet nyomatni?
Vagy ezt a MyTeam-et vagy épp Bajnokságot is lehet?
Köszi
Split képernyőn csak versenyeket lehet nyomatni?
Vagy ezt a MyTeam-et vagy épp Bajnokságot is lehet?
Köszi
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem lehet sztm idén, de még jövő év elején sem, inkább tavasz, talán.dzsi91 írta: Szerintetek idén még hozzá lehet jutni ps5höz az országban? Oké,hogy a konzolvilág meg hasonlók kifogytak de a mediamarktnál pl volt előrendelés? Vagy kapnak egy készletet és nyitáskor verekedni kell? Nem igazán látok sehol infót. Xbox is ennyire elfogyott elsőre vagy azt lehet casual módon vásárolni,hogy bemegyek megveszem hazahozom ?
Mondjuk nálam a box nemjátszik mert a gépem elbír mindent ami azon lesz,ezért az exkluzívok (+nosztalgia) miatt ps.
A másik gondom,hogy kb minden elektronikai cuccom fekete,láttam mr sonycsuauat ahogy szétbontja az új playstationt és nekem úgy nézki mintha elég könnyen ráadható lenne egy másik skin. Ez a fehér nagyon elütne viszont nincs kedvem megvárni majd a ps5prot vagy bármit amit majd hátha feketére csinálnak.Erről esetleg van valami info?
Én erre számítok.
https://www.platestation5.com/collections/all
De biztosan lesz egyéb külhoni shopokból valamilyen más lehetőség is, pimpelni a gépet.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- P. Krisz
Nem valószínű.
Pereg majd a használt piac sokszoros áron. Lesznek akik 250-300.000 forintot se sajnálnak rá, ha nem jutott nekik.
Pereg majd a használt piac sokszoros áron. Lesznek akik 250-300.000 forintot se sajnálnak rá, ha nem jutott nekik.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintetek idén még hozzá lehet jutni ps5höz az országban? Oké,hogy a konzolvilág meg hasonlók kifogytak de a mediamarktnál pl volt előrendelés? Vagy kapnak egy készletet és nyitáskor verekedni kell? Nem igazán látok sehol infót. Xbox is ennyire elfogyott elsőre vagy azt lehet casual módon vásárolni,hogy bemegyek megveszem hazahozom ?
Mondjuk nálam a box nemjátszik mert a gépem elbír mindent ami azon lesz,ezért az exkluzívok (+nosztalgia) miatt ps.
A másik gondom,hogy kb minden elektronikai cuccom fekete,láttam mr sonycsuauat ahogy szétbontja az új playstationt és nekem úgy nézki mintha elég könnyen ráadható lenne egy másik skin. Ez a fehér nagyon elütne viszont nincs kedvem megvárni majd a ps5prot vagy bármit amit majd hátha feketére csinálnak.Erről esetleg van valami info?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Vettem Xbox One S-t. Hogyha Gameshareben van fifám egy barátommal, akkor a hátránya annak,csak annyi,hogy offline nem tudunk játszani ugye?(Megbízok benne,account lopás nem lesz ) + Mi van a fifapontokkal? Azt ha én veszek,ő is látja és fordítva,vagy az külön van? Ez az egy nem tiszta csak.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Valaki beprobalta mar a Crash Bandicoot 4-et? Eleg jo ertekeleseket kapott, en szerintem holnap meg is veszem, harom adag nyugtatoval egyutt.
- flori
A Covid hatása ide is elér: elfogyott a kezdő PS5 készlet (~200 db gépről hallani) és nem tudják a kereskedők, hogy mikor jön a második terjesztési hullám.
Szinte mindenki elő tudott rendelni az ismerősi körömben, aki akart. Én még várok egy kicsit, remélem karácsonyra be lehet újítani. Digital Edition nekem is tökéletes, soha nem veszek lemezen játékokat, az a kevés, ami érdekel, azzal meg játszom később is, nem fogom eladni.
Plusz ronda is a disk-es.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Én februárt hallottam következő terítésnek.
Most a Series X-et nézegetem,mert a Game Passbe jön az EA Play is,és így azért elég jó deal kezd az lenni.
Most a Series X-et nézegetem,mert a Game Passbe jön az EA Play is,és így azért elég jó deal kezd az lenni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A Digital Editionre szeretnék lőni, mert a baráti társaságunkban van kb. 12 account különböző régiókból, tele olyan játékokkal, amikre még nem volt időnk/az alap PS4-en már nem olyan jól fut.
A karácsonyi időszakban ezekből szerettünk volna csemegézni, illetve kiélvezni az Apex Legendset fix 60-120 FPS-el
A karácsonyi időszakban ezekből szerettünk volna csemegézni, illetve kiélvezni az Apex Legendset fix 60-120 FPS-el
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amugy is erdemes varni, valami teszteket, hogy melyiket erdemes. Persze emberfuggo, de a nem lemezes ps5 ha teljesitmenyben tenyleg ugyan az, a ps cimekkel eleg eros lehet.