Haxball
- mocsok
Re: Haxball
sajti, nem mutatsz egy góllövőlistát?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
gólszerző: zsombor, fiore ,bélaZsombor írta:fernibenzzsombor-bélafiorerealfan 1-2
itt a meccs
2013.05.28
11.45
11.45
fernibenzzsombor-bélafiorerealfan 1-2
itt a meccs
itt a meccs
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- mocsok
egy ember jöjjön már.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
élvezz
Gyertek!
Gyertek!
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
- mocsok
nincs több halasztás, mondtam.
be lettek írva a 3-0-k és azok az eredmények véglegesek.
szóval akkor ezt az időpont lehet végleges?
be lettek írva a 3-0-k és azok az eredmények véglegesek.
mi vagyunk az eheti ellenfeleitek, és jó a csütörtök hét.Norbii írta:Csütörtökön 19:00jó azoknak akikkel halasztott meccsünk van?:) 19:00 egyik csapattal 19:10kor a másik, 19:20 meg a 3.al (eheti csapattal)
szóval akkor ezt az időpont lehet végleges?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem nem jó, múlthéten is úgy volt, hogy minden este nyolckor, nyolc körül jó nektek, visszaírhattad volna legalább egyszer, ha mindig elolvastad, hogy mizu, és akkor letolhattuk volna így utólag, ha engedte volna a vezetőség, de írták, hogy nincs több halasztás, ha előre nem szólunk róla. Megadták a 3 pontot, ott van a Liga oldalán.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ejej. Már írtam de azért kénytelen vagyok megint leírni hogy bocsi mindenkinek. Fősuli elég sokat vesz el az időmből, ráadásul a világvégéről járok fel (4óra utazás(odavissza)). + Mostanában keztem neki a szakdolgozat és a programom írására is. Hétvégén konkrétan egésznap csináltam, mivel hülyepöcs vagyok és halasztgattam.
Na most fontosabb dolgokról.
Csütörtökön 19:00jó azoknak akikkel halasztott meccsünk van?:) 19:00 egyik csapattal 19:10kor a másik, 19:20 meg a 3.al (eheti csapattal)
Na most fontosabb dolgokról.
Csütörtökön 19:00jó azoknak akikkel halasztott meccsünk van?:) 19:00 egyik csapattal 19:10kor a másik, 19:20 meg a 3.al (eheti csapattal)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A Norbiék elleni meccsről továbbra sem tudok mit mondani, ugyanaz a helyzet, mint eddig volt. A mai meccs 3-0 Tomiéknak, mert nekem a haxnál sokkal fontosabb magánéleti dolgom volt. Elnézést az érintettektől.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- El Maestro
Tabella
Még 3 forduló van hátra az alapszakaszból, és azután jöhet a rájátszás, már ha egyáltalán lesz neki értelme annak fényében, hogy 2 csapat az utóbbi időben nem igazán játssza le a meccseit.
Góllövőlistát majd sajti bedobja a végén, ha még vezeti.
Még 3 forduló van hátra az alapszakaszból, és azután jöhet a rájátszás, már ha egyáltalán lesz neki értelme annak fényében, hogy 2 csapat az utóbbi időben nem igazán játssza le a meccseit.
Góllövőlistát majd sajti bedobja a végén, ha még vezeti.
- El Maestro
Gyertek! Még egy fél órát tudjuk tolni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó lenne, ha jeleznének valamit, már 4 nap telt el azóta. A 3 percből két percet csak teleportáltatok a maradék egyet pedig én...szóltam, hogy így nem lehet, inkább hagyjuk. Utána pedig már ismert a történet, felajánlották, de nem volt válasz.Kerlon írta:Örülnék, ha végre szereznénk pontot, de az se lenne fair, mert lagg ide vagy oda, de vezettek 3 perc alatt vagy 5-0-ra.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- El Maestro
Örülnék, ha végre szereznénk pontot, de az se lenne fair, mert lagg ide vagy oda, de vezettek 3 perc alatt vagy 5-0-ra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
meghallgatnám még az ellenfél véleményét is az ügyben, de szerintem 3-0 gabiéknak.