Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 15., vasárnap 9:39

Realista24 írta: Látom a Terminator is Viktor fan :kalapos:
remélhetőleg csak az edzéssel kapcsolatban kapott tippeket Vitya, mert politikusnak csapnivaló volt Arnold
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 8:15

Látom a Terminator is Viktor fan :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. szeptember 10., kedd 9:40

93 éves korában elhunyt James Earl Jones.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 16:00

De mikor írsz a 10/10es mozirol?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 9., hétfő 15:47

h3x0r írta:
Remy írta: Le kellett már önteni az elmúlt hónapok filmezését
Valóban megkoronáztad az elmúlt hónapok filmezését. :shifty:
Miért, már a hongkongki filmklasszikusok sem jók? :'(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 9., hétfő 15:34

Remy írta: Le kellett már önteni az elmúlt hónapok filmezését
Valóban megkoronáztad az elmúlt hónapok filmezését. :shifty:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 9., hétfő 15:06

FAST X: Let's ride, let's ride, let's ride...
A Toretto család, avagy egy szekta, kocsikkal, nagy zsével, halhatatlansággal, ingyen sörrel és grillpartyval. Kit tud erre nemet mondani. Na ugye...

Momoa. :lol:

Le kellett már önteni az elmúlt hónapok filmezését egy 10/10-es mozizással. :sziv: :rock:

Lassan jöhetnének már hírek az uccsó résszel kapcsolatban. Hobbs és Shaw 2, spinoffok… illene már melózni az új filmeken.

De Diesel most épp az új Riddicket forgatja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. szeptember 8., vasárnap 22:18

In cold blood

Mióta kerülgettem ezt a filmet.. hat nem volt gyenge..
Nem vagyok ilyen "100eves filmek imado sznob", de amilyen hatasa volt, nem tudok hasonlo krimit mondani az elmult 10evből

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 8., vasárnap 13:37

A SÁRKÁNY KÖZBELÉP: A film, amiben együtt szerepel Bruce Lee, Jackie Chan, Bolo Yeung és Sammo Hung. A film, ami a keleti harcművészet mellett egy jókora James Bond utánérzéssel van feltöltve. Részben amerikai, de mégis egy ízig-vérig keleti Bruce Lee-mozi.

Meglepően komor hangvételű, jóval kevesebb humorral van ellátva, mint a korábbi Bruce Lee-filmek. Sztori szempontból nincs vele baj, itt-ott leül, mikor nem Lee van a középpontban, de azért John Saxon és Jim Kelly pillanatai is rendben voltak. És persze a mindig visszatérő Robert Wall is újra feltűnt. Összességben talán ez a legjobban összerakott Bruce Lee-film, mind látvány, mind sztori és mind karakterek terén.

"A deszka nem üt vissza!".

HALÁLOS JÁTSZMA: Egy nem Bruce Lee-film, ami mégis Bruce Lee-film. 5 évvel a halála után került a nagyközönség elé, dublőrrel, új jelenetekkel, egy tök más filmként, mint ahogyan azt maga Bruce Lee megálmodta a halála előtt, és ennek ellenére mégis legendássá tudott válni... durván 15 perc igazi Bruce Lee miatt. Na, meg ugye a híres sárga ruha.

Pedig ez a film nem jó, legalábbis így, ebben a formában. Túl nagy része a filmnek dublőrökkel készült, ez pedig kidobja a nézőt. De hát mit lehet tenni sajnos...

Aztán jött a végjáték, a leszámolás. Bő negyed óra tényleges Bruce Lee bunyó, többek között a legendás Bruce Lee vs Kareem Abdul-Jabbar harccal. Ha másért nem is, de ezért érdemes volt kiadni ezt a filmet.

GOLYÓ A FEJBE: Fura egy darab ez John Woo életművében. Egyszerre akar gengszterfilm, vietnámi háborús film, JW akciófilm és dráma lenni. Egy kicsit mindegyik sikerül is neki, de végül csak megfárad és széthullik.

Woo-hoz képest rendkívül monumentális, sokat markoló mű a háborúról, a pokoljárásról, a barátságról és annak változásáról. Sokszor hatásos, tök jó zenével megfűszerezett film, de...

Túlzó és hosszú... Chuck Norris filmeket megszégyenítő akciózások tömkelegével van tele, amik hiába látványosak, a sokadik olyan daránál, ahol még a Stormtrooper-ek is célba találnának, egyszerűen fárasztóvá válik az egész.

Pedig jól építkezett a film, de ahogy a főszerepők egyre nagyobb szarba kerültek, úgy esett szét az addig felépített sztori, a végjáték pedig már egyáltalán nem váltotta ki emiatt a kellő hatást.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 6., péntek 21:05

beetlejuice 2 nem volt rossz, tipik burton agymenes, bar volt par szerintem tok felesleges uresjarat.
a baby beetlejuice beteg. :mrgreen:

ps : en meg csak most voltam eloszor foteles moziba, eg es fold tenyleg a kulonbseg kenyelemben, meg jot is aludtam volna egy satantangon. :D

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 6., péntek 20:47

CITY ON FIRE: Kutyaszorítóban, Point Break, Halálos iramban 1, és még megannyi beépített zsarus film alapjaként szolgáló, éjsötét, drámai küzdelem Ringo Lam-tól, Chow Yun-Fat főszereplésével.

Azt nem állítom, hogy a City on Fire ott lesz a kedvenc hongkongi akciófilmjeim között, mert ahhoz az érdemi hatást lényegében csak a film utolsó harmadában érte el, egy brutális leszámolással megspékelve...

És annak ellenére, hogy Chow Yun-Fat kálváriája és kötéltánca a hivatás, szerelem és bűnüldözés között egy ütős sztorit eredményezett...

A film többi része, a némileg bárgyú humor, a több mellékszereplő túlzó játéka olyan képet festett le a filmről, mint ami még messze nincs kiforrva, mintha minden alapanyag ott lenne a projektben, de egyszerűen még túl nyers az egész.

HONG KONG GODFATHER: Vannak a brutális filmek és van az, amikor annyira túltolják az egész darát, hogy már lényegében átcsap az egész művészetbe. A Hong Kong Godfather végén olyan szintű vérgőzős kaszabolós mészárlást nyomtak le a srácok, hogy fogalmazhatok bármennyire extrémen, ezt csak akkor fogod elhinni, ha látod.

Maga a film szerintem nem extra, de az biztos, hogy tele van energiával. Van egy szög egyszerű, de lassan kibontakozó triád sztorija, árulással, hűséggel, testvériséggel megspékelve.

Itt nincs se Bruce Lee, se Jackie Chan, se Chow Yun-Fat, se Donnie Yen. A fináléig bezárólag nincsenek látványos akciók, az egész egydimenziós, nyers és mondhatnám azt is, hogy olcsó. És a végén mégis úgy fogsz felkelni, hogy még a plafon is vérben ázik, és azt mondod, *******!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. szeptember 4., szerda 21:59

JOKER: FOLIE À DEUX receives 11-minute standing ovation at Venice Film Festival.

azt írják megosztóbb lesz mint az első, sokan fogják utálni. viszont az oscaron megint ott lehet több kategóriában is :shifty:
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. szeptember 1., vasárnap 21:55

Sammo Hung, mint a hongkongi alvilág fejese? Donnie Yen és Simon Yam, mint bosszúra éhes zsaruk? Mi baj lehet?
Ez mehet alairasba. :lol:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. szeptember 1., vasárnap 21:06

SZEBB HOLNAP: Vannak filmek, amiket érdemes újra elővenni, mert könnyen lehet, hogy újrázás után egy teljesen más élményt fognak nyújtani. A Szebb holnapot eddig nem értékeltem... hiba volt. És nem csak azért, mert Chow Yun-Fat lényegében külön művészeti ágat hozott létre azzal, ahogyan szívta a cigit...

Gengszterdráma, John Woo, emocionális hullámvasút, testvérviszály és egy vérgőzős, keserédes, lőporszagú végjáték, ahol Woo filmje célba ért.

Korábban nem igen tudtam egy hullámhosszra kerülni a film lassú felvezetésével és azzal, hogy a karakterek mennyire extrém kontrasztosan lettek mozgatva a film bizonyos pontjain. De most, amikor egy totál más szemszögből néztem és előtérbe kerültek a sorsdrámák és kevésbé az akciókra koncentráltam, így azt tudom mondani, hogy John Woo ezzel is felsőpolcos filmet készített. Prime Woo.

TÖRVÉNYEN KÍVÜL: Fullátlag hongkongi akciózás, Cynthia Rothrock és Biao Yuen főszereplésével. Tipikus, előbb ütünk és rúgunk, mint kérdezünk felfogással. A humor gyenge, de a bunyók legalább rendben vannak.

JACKIE, A JÓ FIÚ: A nosztalgián kívül sajnos nem sok jót lehet elmondani erről a filmről. Jackie Chan ugyan láthatóan élvezte az egészet, ő rendben is van a bunyóival együtt, de az egész filmet átjárja egy ilyen; vasárnap, a TV-ben kora délután leadott, csak azért nézem, mert degeszre ettem magam és nem tudok mozdulni a kanapéról vibe.

Tucatfilm, gyenge főgecivel.

SPL - A BOSSZÚHADJÁRAT: Sammo Hung, mint a hongkongi alvilág fejese? Donnie Yen és Simon Yam, mint bosszúra éhes zsaruk? Mi baj lehet?

Talán csak annyi, hogy nem sikerült megtalálni az egyensúlyt a dráma és a harcművészeti akciózás között.

A film végletekben játszik. Az egyik pillanatban túlmegy a dráma és az ahhoz kapcsolódó dallamok válnak tolakodóvá, a másikban pedig kapunk egy olyan brutálisan jól megkoreografált akcióorgiát, amitől leesik az ember álla. Ez a folyamatos belassulás és felpörgés pedig könnyen kidobja a nézőt... Közte ugye meg zajlik egy amúgy kőkemény történet az alvilág és a bosszúra kész zsaruk között.

A film összeségében rendben van, de van némi keserű szájíz.

ISTENEK FEGYVERZETE: Ezt is vagy bő 20 éve láttam utoljára... És így újrázás után csalódtam. Nem sok Jackie Chan filmre tudom azt mondani, hogy nálam mellé ment, de itt ez a helyzet.

Valahogy se sztoriban, se hangulatilag, se ez az Indiana Jones rip off jelleg nem talált be. A humor és az akciók is takaréklángon égtek, de igazából lehet az volt a fő probléma, hogy Európában, azon belül is ez a Bécs, Zágráb, Predjama kastély vonal totál idegenként hatott egy Jackie Chan filmnél, így pedig nem tudtam együtt rezonálni vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. augusztus 29., csütörtök 18:34

Túl értékes az idő ahhoz. :D

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. augusztus 29., csütörtök 18:26

felkerült Apple TV+-ra a Napoloen rendezői változat. 48 perccel hosszabb mint a mozis verzió.
Kép

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 28., szerda 18:51

Remy írta:
Nagyon adja! :sziv:
:cheers: fincsi
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. augusztus 28., szerda 16:17

Nagyon adja! :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. augusztus 28., szerda 16:04

TERRIFIER 3 | Official Trailer
:mrgreen:
Kép

Tjacks