+Webb és társai, de kétség kívül Ferguson nagyon értette azt a milliőt, valamint az előbb említett bírók előtt is megvolt a tekintélye.Inkább, mióta Sir Alex elhagyta a klubot
Premier League
-
Re: Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Beszopták a FFP miatt rendesen.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Cicin a city... Most még a gyúró is védekezik majd...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
az a jó kis fernandinnyó valaki szólhatna neki, hogy mi történt
Mondjuk az biztos hogy Alex nem tudom hogy,de szinten felül teljesített velük.
Most látszik igazán jól írtad.
Mindenesetre én azt vártam,hogy jobbak lesznek.
Most látszik igazán jól írtad.
Mindenesetre én azt vártam,hogy jobbak lesznek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Inkább, mióta Sir Alex elhagyta a klubot. Ez az ember tényleg nagy edzői kvalitással rendelkezik, mert míg ő képes volt egy noname csürhéből is megmaradni egy bizonyos minőségi szinten, addig a többinek ugyanez nem megy... nem tudják kihozni belőlük a plusz dolgokat... mert nem lehet. Aztán meg már jön is a pánikigazolások és taktikázgatások. Tény, azzal, hogy Ferguson lelépett egy új korszak vette kezdetét a vörösöknek ami korántsem olyan szép és két- három szezonba fog telleni míg sikerül visszatérni az élmezőnybe, ha a vezetőség és az edzői stáb is okos.csabi87 írta:Na ez a kemény.Van Gaal már az elején megmondta, hogy nincs esély a bajnoki címre, csak ehhez tartja magát Ő is meg a csapata is. Nálunk Khedirák miatt sírnak az emberek, a MUnál kb aranyat érne az ember annyira fogalmatlanokkal vannak tele.
Nem gyengén leépült az MU az évek folyamán.
Na ez a kemény.Van Gaal már az elején megmondta, hogy nincs esély a bajnoki címre, csak ehhez tartja magát Ő is meg a csapata is. Nálunk Khedirák miatt sírnak az emberek, a MUnál kb aranyat érne az ember annyira fogalmatlanokkal vannak tele.
Nem gyengén leépült az MU az évek folyamán.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Az mi, hogy Agger hazaigazolt 29 évesen? Tudom, hogy nevelő egyesület meg minden, de tuti lett volna a számára még komoly csapat. Az ember egy maga annyit ér, mint az egész Bröndby keret...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a swansea is bekezdett, eddig 3/3.
szimpatikus csapat, jó lenne, ha megragadnának a táblázat első harmadában.
szimpatikus csapat, jó lenne, ha megragadnának a táblázat első harmadában.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Moyes szerintem már pezsgőt bontott
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm még mindig az,de én nem értek a focihoz,csak szeretem...Szerintem meg aki szerint még Rooney világklasszis és kezdőbe rakná nem ember a földön.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Soha nem volt megbecsülve. Mindig ki lett dobva a szélre, mert Rooney játszott a helyén(aki 100x szarabb ott). Aztán tavaly meg ugye a nyakára hozták teljesen feleslegesen Matat, így most már semmi játéklehetőséget nem kapott. Pedig ma is de jó lett volna a félidőben ha bejön Mata helyére, aki teljesen formán kívül játszott. Én nagyon sajnálom, hogy elmegy, a dortmundi éveiben nagyon pengén tolta. Remélem újra kiscsászár lesz majd ott, Mikhfsdaksdtariant biztos kiszorítja.dannen írta:van itt valami united szurkoló? őszintén kagawa mit tett, hogy ennyire le van szarva? abba a gyerekbe több kreativitás szorult mint a mostani fél kezdőbe. nem értem.
Nem létezik a posztja sajnos mifelénk. Mi szurkolók imádtuk, és most is örülök hogy legalább hazatér, nem itt padozik.dannen írta:van itt valami united szurkoló? őszintén kagawa mit tett, hogy ennyire le van szarva? abba a gyerekbe több kreativitás szorult mint a mostani fél kezdőbe. nem értem.
-
Van Gaal már az elején megmondta, hogy nincs esély a bajnoki címre, csak ehhez tartja magát Ő is meg a csapata is. Nálunk Khedirák miatt sírnak az emberek, a MUnál kb aranyat érne az ember annyira fogalmatlanokkal vannak tele.
[/quote]Caraway írta: Szerintem meg aki szerint még Rooney világklasszis és kezdőbe rakná nem ember a földön.
Rooneyt rég ki kellett volna dobni, a sokadig hisztije után, de legkésőbb akkor mikor Fergie visszavonult, ebben legalább egyetértünk..
- ateeemadrid
egyébként nagy rejtély még számomra, hogy Van Gaalnak honnan jött ez a 3 védős ötlete? oké, hogy a VBn jó volt, egyébként ott is szar focit játszottak, csak volt egy Robbenük.
de hogy lehet 3 védős rendszert játszatni egy olyan csapattal, ahol nemhogy 3, de talán 1 kifejezetten jó középsővédő sincs. wtf. na mind1.
nem akarom tovább szapulni a vörösöket, de azért ez a támadósor is elég halovány. nevekre talán stimmel a dolog, de szerintem Mata és RVP bőven túlértékelt, Rooneynak meg már vagy 3 éve lépnie kellett volna. neki és a csapatnak is jobb lett volna a váltás. lehet bízni a fiatalokban. középpályára is legalább 1 ember kéne még Herrera és DM mellé, a védelem meg úgy rossz ahogy van.
kitartást a szurkolóknak, valószínű pár gyötrelmes év következik.
de hogy lehet 3 védős rendszert játszatni egy olyan csapattal, ahol nemhogy 3, de talán 1 kifejezetten jó középsővédő sincs. wtf. na mind1.
nem akarom tovább szapulni a vörösöket, de azért ez a támadósor is elég halovány. nevekre talán stimmel a dolog, de szerintem Mata és RVP bőven túlértékelt, Rooneynak meg már vagy 3 éve lépnie kellett volna. neki és a csapatnak is jobb lett volna a váltás. lehet bízni a fiatalokban. középpályára is legalább 1 ember kéne még Herrera és DM mellé, a védelem meg úgy rossz ahogy van.
kitartást a szurkolóknak, valószínű pár gyötrelmes év következik.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Caraway
Szerintem meg aki szerint még Rooney világklasszis és kezdőbe rakná nem ember a földön.coolrob írta:Sztem mi nem ugyanazt a csapatot nézzük, szóval nincs erre mit mondanom.Caraway írta: Biztos a 4-2-2 kéne, két ilyen szar lassú csatárral, meg mataval a szélen akit még Mertesacker is lefut.
Sztem mi nem ugyanazt a csapatot nézzük, szóval nincs erre mit mondanom.Caraway írta: Biztos a 4-2-2 kéne, két ilyen szar lassú csatárral, meg mataval a szélen akit még Mertesacker is lefut.
- Caraway
Biztos a 4-2-2 kéne, két ilyen szar lassú csatárral, meg mataval a szélen akit még Mertesacker is lefut.coolrob írta:de nem ám..ziro4vr írta:kíváncsi vagyok mi lesz a felállás ha felépülnek az emberek. szerintem ez a 352 nem járható a pl-ben
4-4-2 esetleg 4-3-3.
De Gea
Rafael - Jones - Rojo - Shaw
Mata - Herrera- Blind - Di Maria
Rooney - van Persie