Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Megtaláltam a fostost
https://www.youtube.com/watch?v=agLI5zr ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=agLI5zr ... e=youtu.be
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fostos a medencénél sörözik.....az nem a mi szintünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a te bajod, hogy nem szerepelsz azokban a kiváló videókban...GT37 írta: Talán még egy-két hét, és elapad ez az új hullám. Elvégre nyáron mindenkinek van jobb dolga, mint hogy újra és újra regisztráljon az ősi rivális fórumára, hogy egy kicsit felhúzhassa a népet. Legalábbis remélem.
Amúgy meg szerintem Laporta is olyan lesz mint a bumeráng és Perez, és persze a terminátor, na meg fosi bácsi...szóval visszatér.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
khhhm...ezért ezek "kicsit" más esetek....ezek komoly orvosi esetek. Segítségre szorulnak. Tényleg.mint hogy újra és újra regisztráljon az ősi rivális fórumára, hogy egy kicsit felhúzhassa a népet.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Idén nem valószínű, hogy lesz reális esélye, nagyon úgy néz ki, hogy Laporta és Bartomeu között fog eldőlni a dolog. Kíváncsi leszek Laporta kampányára és a csapatra, amely támogatja, ha hozza magával mondjuk Cruyff-ot, Alexankót, Puyolt és Abidalt, akkor elég jó esélyei lehetnek majd.DinhoL írta:Jót tenne egy kívülálló elnök az élre és ez a most berobbanó Benedito nekem egyelőre nagyon szimpatikus figura és van is esélye (2010-ben ő lett a második!).
Realista24 írta:MÁS ERRŐL AZ IP-RŐL HOZZÁSZÓLÓ FELHASZNÁLÓK
Udvarácz Rajmund
Talán még egy-két hét, és elapad ez az új hullám. Elvégre nyáron mindenkinek van jobb dolga, mint hogy újra és újra regisztráljon az ősi rivális fórumára, hogy egy kicsit felhúzhassa a népet. Legalábbis remélem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MÁS ERRŐL AZ IP-RŐL HOZZÁSZÓLÓ FELHASZNÁLÓK
Udvarácz Rajmund
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Jajjj te kis huncut, írj még egy-két ilyen szépet.Varga.Tamás írta:Szeretnék felszólítani minden kedves Barca-szimpatizáns kollegát, hogy fejezzék be ezt a türhetetlen és minősíthetetlen viselkedést a rivális oldalán. Ez a magatartás egyszerűen nem méltó ehhez a csapathoz és a szurkolótáborához. Köszönöm!
Am jól végeztük a dolgunkat, a Barcások már kezdenek normálisan viselkedni...
-
Szeretnék felszólítani minden kedves Barca-szimpatizáns kollegát, hogy fejezzék be ezt a türhetetlen és minősíthetetlen viselkedést a rivális oldalán. Ez a magatartás egyszerűen nem méltó ehhez a csapathoz és a szurkolótáborához. Köszönöm!
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Dejó, örülök, hogy ezt a témát idehoztad tényleg elég izgalmas. Én nagyon szerettem Laportát és borzasztóan sajnáltam mikor elment de most valahogy úgy vagyok vele, hogy nem biztos ő lenne a legjobb választás. Egyrészt az igazolásai..hát elég ha abból indulok ki, hogy Ronaldinho helyett Beckham volt a célpont. Ezt sokan nem tudják. Aztán a most súlyos nyomokat hagyó ügyek jórésze nála indult. Oké, hogy ügyvéd és valószínű eltudná simítani de nekem nagy kérdés az hogy hogyan. A pénzügyeket tekintve pedig Barto is jobb nála. Vagyis eddig így volt. Jót tenne egy kívülálló elnök az élre és ez a most berobbanó Benedito nekem egyelőre nagyon szimpatikus figura és van is esélye (2010-ben ő lett a második!). Nagy eredmény lenne ha tényleg a katari támogatókat leváltanánk, még ha Unicef szintű dolgokban már nem is reménykedek.. Persze Barto is nagy esélyes és ha ő marad annak LE is örülne biztosan. Sokat fog számítani a kampány idén is.danianevem írta:Produktívabb vitaindítónak:
Laporta bejelentette, hogy versenybe száll a Barca elnöki pozíciójáért.
Szimpátia alapján mindenképpen mellette lennék, nagy gödörből hozta ki klubot. Hogy pontosan milyen áron, azt nem sikerült 5 év alatt sem tisztázni, meg az is kérdéses, hogy már egy "álló várat" tovább tud-e építeni. Mindenesetre a korábbi felmérések alapján ő a legesélyesebb, meg a jelöltek közül ő biztosan méltóbb ellenfele lenne Péreznek, igaz neki is bőven megvannak a stiklijei...
Som i Serem!
6oat
6oat
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért akik eljutnak a szurkolói fórumokig azok már kb napi rendszerességgel foglalkoznak a klubokkal. Fb-ra ír boldog boldogtalan, pont ez a szomorú,hogy náluk még az értelmesebb réteg is sík idióta.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Norbii írta:én nem így látom. Nem az fáj nekik hogy a real sikeresebb, hanem szimplán csak a rivalizálás miatt haterkodnak. Ez van sajnos, sok az éretlen foci kedvelő. Madridi szurkolók közül is van elég idióta, csak olvasni kell a madridom fbjét.ikarus93 írta:Sok kis buzi bárcásnak fáj az hogy a Real Madrid a történelem legnagyobb klubja és ők csak másodhegedüsök.
10 BL vs 5 BL
Annak a kevés értelmes Barca szurkolónak meg részvétem
Nem olvasom. Nem tudok benne vitatkozni. De......szerintem bőven benne van az alap metódus,vagyis az hogy a real az üldözni való,a szemét,azok akik rosszabbak de az élet furcsaságai,egyéb szemét okok miatt lettek csak pusztán papíron jobbak....egyébként ég és föld a barca javára....a jó és a rossz párharca.......
Már a franco féle hazudozások is erre mutattak.......
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Olvassa a halál...inkább hallgatok egész este Dzsasztin Bíbört
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
én nem így látom. Nem az fáj nekik hogy a real sikeresebb, hanem szimplán csak a rivalizálás miatt haterkodnak. Ez van sajnos, sok az éretlen foci kedvelő. Madridi szurkolók közül is van elég idióta, csak olvasni kell a madridom fbjét.ikarus93 írta:Sok kis buzi bárcásnak fáj az hogy a Real Madrid a történelem legnagyobb klubja és ők csak másodhegedüsök.
10 BL vs 5 BL
-
Realista24 írta:Nem elnök, akinek nincsenek stiklijei. Engem nem érdekel ki lesz az elnök, csak azt a fajta tiszteletet, amit a mi vezetőségünk ad, viszonozza.
mit kortyolgatsz? Én is abból kérek...... Alapvető náluk a másikkal való patkánykodás.....1999 től olvasom őket,mint valami kommunista propaganda gépezet,úgy akarják hazugságokkal lejártani a realt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem elnök, akinek nincsenek stiklijei. Engem nem érdekel ki lesz az elnök, csak azt a fajta tiszteletet, amit a mi vezetőségünk ad, viszonozza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Sok kis buzi bárcásnak fáj az hogy a Real Madrid a történelem legnagyobb klubja és ők csak másodhegedüsök.
10 BL vs 5 BL
10 BL vs 5 BL
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Produktívabb vitaindítónak:
Szimpátia alapján mindenképpen mellette lennék, nagy gödörből hozta ki klubot. Hogy pontosan milyen áron, azt nem sikerült 5 év alatt sem tisztázni, meg az is kérdéses, hogy már egy "álló várat" tovább tud-e építeni. Mindenesetre a korábbi felmérések alapján ő a legesélyesebb, meg a jelöltek közül ő biztosan méltóbb ellenfele lenne Péreznek, igaz neki is bőven megvannak a stiklijei...
-
Ilyenkor mindig eszembe jut amikor többször is írtam,ezek zöme mind állat.....de nem hittétek. Szörnyű egy bagázs. Egy percig nem tudnék ezekhez tartozni.
Bocs ha valaki EMBER közületek....attól elnézést. Az ok.
Bocs ha valaki EMBER közületek....attól elnézést. Az ok.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams