Pont ezert nem ertem, hogy miert akarjuk Eriksent, mikor o is azon a poszton jatszik, mint Isco vagy James. A Spursben is ahogy hatrebb kerult, egybol visszaesett a teljesitmenye.R. Carlos írta:Milyen helyesen döntött. Ugyanúgy ahogy Isconak neki sincs helye ebben a rendszerben.Faust írta: Zizou mar dontott evekkel ezelott, azert van James kolcsonben.
Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Milyen helyesen döntött. Ugyanúgy ahogy Isconak neki sincs helye ebben a rendszerben.Faust írta: Zizou mar dontott evekkel ezelott, azert van James kolcsonben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Menjel mar innen, elrontod a jo hangulatot. Jo lesz padrol az a 10 gol es 10 asszisztFaust írta: Zizou mar dontott evekkel ezelott, azert van James kolcsonben.
Zizou mar dontott evekkel ezelott, azert van James kolcsonben.
Ha 29-en all edzesbe akkor nem sok felkeszulesi meccset fog jatszani.lordgabi írta:Ugyanígy vagyok vele. Kíváncsi vagyok nagyon a felkészülési meccsekre, és mi lesz miután visszatért. Zidane dönti el a sorsát, ez fix.KAG írta: Ket jatekos kozul továbbra is jamest marasztalnam, ha valasztani kell.
Abban szinte biztos vagyok, hogy Zidane pedig Iscot preferalna.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyanígy vagyok vele. Kíváncsi vagyok nagyon a felkészülési meccsekre, és mi lesz miután visszatért. Zidane dönti el a sorsát, ez fix.KAG írta: Ket jatekos kozul továbbra is jamest marasztalnam, ha valasztani kell.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Kerlon írta:Annyira hosszú, hogy augusztus 1első heteiben az Angol emg talán a Német piac sem regisztrálhat új játékost. Aztán várhatunk a fergetegesen surmó olasz ajánlatokra.Csabi írta: james eladásával nem fognak sietni. 29-én visszaáll edzésbe, perezék tudják, hogy hosszú a nyár
Mivel a napolin kivul nem kell senkinek ez nem gaz.
Annyira hosszú, hogy augusztus 1első heteiben az Angol emg talán a Német piac sem regisztrálhat új játékost. Aztán várhatunk a fergetegesen surmó olasz ajánlatokra.Csabi írta: james eladásával nem fognak sietni. 29-én visszaáll edzésbe, perezék tudják, hogy hosszú a nyár
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Legalább adnának a hotdogosnak virslit...smh...p.csabi1 írta:dannen írta: a milan bejelentkezett modricert, allitolag.
Alig várom az ajánlatukat.
Két raklap chips egy kis olasz bor meg 10 millió Euró,plusz a fizetése felét mi álljuk.
ZIDANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
james eladásával nem fognak sietni. 29-én visszaáll edzésbe, perezék tudják, hogy hosszú a nyár
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ket jatekos kozul továbbra is jamest marasztalnam, ha valasztani kell.
ZIDANE
-
[AS] A Real nem siet James eladásával, akiért 50 milliót fizetne az Atletico. Az is előfordulhat, hogy marad, de csak abban az esetben ha Iscot sikerül eladni, akiért 80 milliót vár a klub.
Inkább adjuk el mindkettőt.
Inkább adjuk el mindkettőt.
Igy is szukosen vagyunk, Pogba is tavolodik, biztos elengedjuk.dannen írta: a milan bejelentkezett modricert, allitolag.
dannen írta: a milan bejelentkezett modricert, allitolag.
Alig várom az ajánlatukat.
Két raklap chips egy kis olasz bor meg 10 millió Euró,plusz a fizetése felét mi álljuk.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ateeemadrid
Eriksen felhúzva? Csúnyán le van nézve szerintem az ember itt a fórumon, attól függetlenül, hogy nem feltétlen rá van szükségünk.RaúlCF írta: nem értem Eriksen miért van ennyire felhúzva. Kroos-Eriksen-Casemiro kp gyötrelmesen lassú és statikus lenne. semmiben nem kiemelkedő Eriksen és visszavontan még annyira sem.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
4-3-3 felállásban az egy erős 3as (feltéve ha Casemiro teszi a dolgát) viszont szerintem Pogbával egy 4-2-1-3at akartok sokan... Arra pedig itt lenne Isco vagy James is...RaúlCF írta: nem értem Eriksen miért van ennyire felhúzva. Kroos-Eriksen-Casemiro kp gyötrelmesen lassú és statikus lenne. semmiben nem kiemelkedő Eriksen és visszavontan még annyira sem.
Szeretném most már én is elfelejteni Pogbát
Nem értem, hogy ki mit nem ért
Megy itt az agyalás, aztán ZZ felküldi a Hazard-Jovity-Karim-Vini-Toni-Case-Mendy-Ramos-Varane-Dani-Tbo sort és lehet hümmögni
Megy itt az agyalás, aztán ZZ felküldi a Hazard-Jovity-Karim-Vini-Toni-Case-Mendy-Ramos-Varane-Dani-Tbo sort és lehet hümmögni
Gyakorlatilag pedig pont ezt a szerepkört tesztelte ZZ az utolsó pár meccsünkön Modric helyén.Fenoo írta:p.csabi1 írta: Nem mintha Pogba nem lenne lutri.
Eriksen amúgy miért nem alternatíva?
A posztja miatt se szerintem. Nálunk nem létezik tipikus tkp olyan szabad szerepkörben mint amit ő kap a spursben. Kicsit kötöttebb szerepkörben 0, hátrébb vonva még annyi se. Ezt már megszívta itt Isco is. Egyszerűen nem ilyen típusú játékos kell nekünk szerintem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
p.csabi1 írta: Nem mintha Pogba nem lenne lutri.
Eriksen amúgy miért nem alternatíva?
A posztja miatt se szerintem. Nálunk nem létezik tipikus tkp olyan szabad szerepkörben mint amit ő kap a spursben. Kicsit kötöttebb szerepkörben 0, hátrébb vonva még annyi se. Ezt már megszívta itt Isco is. Egyszerűen nem ilyen típusú játékos kell nekünk szerintem.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A jelenlegi felhozatalbol Pogba a legjobb alternativa. O a prioritas. A MU-nal pedig teljesen dilettansak az emberek, el elvagyodo, lassan lejaro szerzodesu jatekosert kovetelnek ennyi penzt, ugy, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat, aki vinne ennyi penzert. (100-150 kozott)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem értem Eriksen miért van ennyire felhúzva. Kroos-Eriksen-Casemiro kp gyötrelmesen lassú és statikus lenne. semmiben nem kiemelkedő Eriksen és visszavontan még annyira sem.