barcanak hány veresége volt tavaly? 2-5 közé tippelem, a romai zakó vitte az egész szezont, a levante elleni meg az aranykupát A bl erről szól már pedig nekik az kell, egy vereség és mehetsz haza teljesen mindegy hanyadik a szezonban.BBeno írta:az megvan hogy ez nekik a 3. vereségük a szezonban? abból egyik tétnélküli young boys ellen. benne volt a pakliban hogy valamikor kikapnak. atalanta ellen idegenben meg főleg.
Chiellini top védő oké ezt nem vitatom de ezer éves és nem egy Ramos.Már két éve Cardiffban sem kellet magunkat hanyatt vágnunk a Chiellni-bonucci faltól azóta meg csak öregedtek.
A lényeg az,hogy nagyon nem egy kategória a két csapat minőségben ráadásul ők egy jóval gyengébb verzióju CR-el masíroznak mert a kor már érződik rajta is.Én egész szezonban nem érszem a chemistryt a juve és Ronaldo között.Eltesz pár gólt, nem önzőzik de kicsit ez a családias hangulat talán a végzete is lesz ott, mert igenis elkell küldeni az anyjába Moratat ha nem passzol Cr-nek ziccerben.Sokkal nyugodtabb lett a juvéban ami sokak szerint jó én szerintem hosszútávon nem.A hisztizős vergődős CR-el lehet nagy dolgokat elérni.Most rúg egy gólt és nem látom azt az ideget rajta mint nálunk amikor nem lett meg a második vagy harmadik. De bl-ben rám cáfolhat.
Pihentetve van egyáltalán? Mert nem nagyon emlékszek rá talán egy bajnokit hagyott ki.Szerintem matracék megállítják őket, azt a párharcot várom a legjobban nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ott.Fotball biztos nem de élvezetes lesz szerintem