Premier League
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Premier League
Drogba is back. Remek pillanat volt ez. Imádom Angliában a hozzáállást a focihoz.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az nem volt csunya Hazardtol
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Ha jól emlékszem a Lampard City kölcsönt te jósoltad meg. Hát elég esélyes ez isBBeno írta:fog még balotelli olaszban játszani... mégpedig a napoliban. ebben biztos vagyok.
Sturridge és Balotteli között azért nagy a különbség hozzáállás terén
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Costa milyen gólokat lő? Második ilyen lecsorgó szar. Persze gól az gól..
- Galacticos
ivanovic egy csellel két embert fektet le.
ez mi?
ez mi?
fog még balotelli olaszban játszani... mégpedig a napoliban. ebben biztos vagyok.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mekkora..Balot kikellett menekíteni az olasz bajnokság nyomása alól...mert angliában kisebb az elvárás és a sajtó okozta nyomás?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sturridge azért más káposzta....közel sem akkor Ego mint Balotelli...az állandó flusztrálságáról már nem is beszélve...mindig arra jut,hogy lenézik,meg kritizálják,csak mert fekete.Az eszébe sem jut,hogy ő az,aki valamit esetleg rosszul csinál...Egyébként képes a fizetésének majdnem 50%áról lemondani, ami +pont volt az ő megítélésében a vezetőségnek, továbbá úgy néz ki, sikerült vele megértetni, hogy ez lesz az utolsó esélye egy nagy csapatban (Sturridge-nál bevált ez a fenyegetés).
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Érdekes kérdés ez az Eto'o. Hiteles források is különbözően nyilatkoznak róla. Az egyik azt mondja, hogy esélytelen, a másik meg azt, hogy Párizsban átesett az orvosin. Egy valami viszont biztos: csak akkor jön, ha valami közbejön Balotellivel (ha nem szimpi BR-nek, nagyjából már csak ennyi van hátra, de a tegnapi első beszélgetésük pozitív volt a hírek szerint, ma folytatás).
Szóval a Balotelli deal már nagyon közel van, tegnap volt az orvosi 1. része, ma lesz a 2.
Egyébként képes a fizetésének majdnem 50%áról lemondani, ami +pont volt az ő megítélésében a vezetőségnek, továbbá úgy néz ki, sikerült vele megértetni, hogy ez lesz az utolsó esélye egy nagy csapatban (Sturridge-nál bevált ez a fenyegetés).
majd meglátjuk milesz. mindenesetre jövő hétvégén játszhat a Spurs ellen idegenben.
Szóval a Balotelli deal már nagyon közel van, tegnap volt az orvosi 1. része, ma lesz a 2.
Egyébként képes a fizetésének majdnem 50%áról lemondani, ami +pont volt az ő megítélésében a vezetőségnek, továbbá úgy néz ki, sikerült vele megértetni, hogy ez lesz az utolsó esélye egy nagy csapatban (Sturridge-nál bevált ez a fenyegetés).
majd meglátjuk milesz. mindenesetre jövő hétvégén játszhat a Spurs ellen idegenben.
most már akkor hova kell ennyi csatár a poolnak? értem én hogy BL-ben újra itt vannak de etoo meg lambert harcolnak hogy ki álljon be időhúzó csereként Sturridge vagy Mario helyére?
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Csak egyvalaki érkezhet?Ferencváros írta:Eto'o átesett az orvosin, és megegyezett a Poollal, de még Balotellire várnak.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Eto'o átesett az orvosin, és megegyezett a Poollal, de még Balotellire várnak.
- ateeemadrid
Mert elmegy a legjobb játékosuk? Ez a Milan jelenleg nevetségesen gyenge, Balotelli egyértelműen a húzóemberük volt, és a mai árakat figyelembe véve ez egyáltalán nem sok pénz érte.Nekem van olyan erzesem, h Milan pezsgot fog bontani a transzfer utan...
Egyébként szerintem sem lesz olyan meghatározó a 'Poolnál, de biztos vagyok benne, hogy párszor jól fog jönni. Azért a képességeivel nincsennek gondok.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Az ugye megvan, hogy 17 millió ojróért eladta Hávi Dzít a City. Hatalmas karriert futott be a szigeteken
-
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nekem van olyan erzesem, h Milan pezsgot fog bontani a transzfer utan....aztan a Pool is majd gyozi kivarni amire a szerzodese lejar...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Galacticos
szerintem meg amíg ott van a mindignyerő steven addig kár is beszélni bármiről.
annyira látom magam előtt hogy ahogy visszavonul/elmegy a következő szezonba a pool nyeri a bajnokságot. mint raúl meg a cdr, vagy mou meg az itteni bl...
annyira látom magam előtt hogy ahogy visszavonul/elmegy a következő szezonba a pool nyeri a bajnokságot. mint raúl meg a cdr, vagy mou meg az itteni bl...
José szerintem isten igazából el sem kezdte fegyelmezni, sokkal rövidebb távú céljai voltak olaszban...
Nem követem az olaszokat, de nem rémlik hogy valami hatalmas birkaságot csinált volna már egy ideje, szal ki tudja... Akár be is válhat (100%-os közhely).
Nem követem az olaszokat, de nem rémlik hogy valami hatalmas birkaságot csinált volna már egy ideje, szal ki tudja... Akár be is válhat (100%-os közhely).
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha ez igaz...az olyan szrt-szr-ért...és még Wenger kidobna 40 milliot az ablakon.Giroud nem rosszabb mint Cavani,(de nem is jobb).Drake írta:A mundo szerint 40 millát+Zsirut adnánk Cavaniért. Szerintem a mundónál is azt a játékot játsszák,mint mi pár napja az off témában.
Balotelli meg...ha padra igazolják,és nem fogja bomlasztani a csapatot,akkor még jó is lehet.Csak hogy ő nem gondol abba bele,hogy miket tesz,csinál vagy mond...és így potenciális időzített bomba.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az ára még bele is fér. De nem értem hogy miért kell egy ilyen személyiségű ember a Poolba. Inkább egy kpst vettetek volna szerintem azon a pénzen
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!