Ha őt kérdezed meg, akkor többet nem akarsz hozzánk szólni szerintem...na de offból ki.DinhoL írta: Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.
Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
Ha már a nagy inter párharc ugye nem úgy alakult ahogy akartátok és lesgólok és miegymás, akkor meseljetek a nagy cselzi meccsrol, Ini történelmi góljaval és stb
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra
De remélem elfujjak a hétvégi meccset a javatokra
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tudom, de ti is írtátok, hogy a szerencse is közrejátszott benne. Jövőre ha mindenki toppon lesz ellenünk - bá az Atleticot emlékeim szerint "tisztán" vertük ki a kupából, szóval nem csak a sérüléseknek hála az eredmény -, könnyen minden nélkül maradhatunk, és fölénk kerekedhetnek.. Nem mondom amúgy, hogy akkora reformok kellenek, mint nektek, de nekünk is kell fejlődni néhány helyen azért, és az egyik ilyen a középpálya - ha mást most még nem is, de a Maestrot is pótolni kell..Realista24 írta:És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.
R24 egyik "kedvenc" fórumozója Shutter. Többit következtesd ki..DinhoL írta:De most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Megőrülök..Az illető barcás kollégát fogom most már megkérdezni, mert van egy sejtésem, hogy ő tudni fogja a titkot.Realista24 írta:Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi komoly, ne aggódj :ĐDe most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Imádom hogy nem engedi elküldeni a rendszer a hsz.-t amíg az újakat nem olvastam el. Így nem kell leírnom szinte ugyanazt mint te. Király ez a fórum, na! De most már tényleg mondjátok el, hogy mivel lettem "beoltva".palesz77 írta:
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem.. De tényleg, tök jól jártunk az emberelőnnyel.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És mégis a triplázás küszöbén álltok. Nem kell mindenhol a legjobb játékosokkal rendelkezni.Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ott miért is nem volt jogos a kiállítás? Hátraütött Motta, Busi rájátszott,persze,mert egy féreg, és pfujj de gyűlölöm. De sárga járt érte, a bíró mondjuk egyből pirosat adott,ez hiba. Ha sárgát ad,akkor is kimegy Motta, mert volt már előtte neki egy.realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
Ja nem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Majd jövőre jön egy olyan Bl idény mint a 09/10-es, aztán megnyugodhat mindenki. Bár piros gatyánk lesz, ami elég jó előjel - 1, 2.sonic írta:No offense, de remelem lesztek is meg. Egyszer ki kell hogy egyenlitodjon a karma, mert olyan nincs hogy ezek a vegtelensegig menjenek...
Én ennek a helyedben nem örülnék..DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.
Erre meg itt írok, nem akarok annyi hsz-t küldeni. Az igaz, hogy jól állunk eredmények szempontjából, de a középpályánk az elittől messze áll jelenleg. A tavaszi klasszikuson is 60 percig - amíg Modric bírta - uraltátok a meccset, a München is többször fölénk kerekedett.. Ha jövőre ezen nem változtatunk ezen bukhatjuk a szezont. És Verratti pont olyan játékos, aki a mérleg nyelvét elbillenthette volna a jó irányba, mert passzolna a mostani középpályára nagyon, úgyhogy én is kesergek miatta - ha esetleg nem tűnt volna még fel..Realista24 írta:Nem tudom mit keseregsz, mikor a triplázás szélén álltok, van egy fasza támadótriótok, két remek kapusotok, és a középpálya sem veszélyes.
Nálunk meg teljes fejetlenség van, Bale-lel kiegészülve.
Inkább játszottam volna 11-11 ellen úgy, hogy a szabályos gólunkat megadják, amivel továbbjutunk, és az Inter lesgólját(ait? nem emlékszem mennyi lesgólt lőttek) meg nem.. De tényleg, tök jól jártunk az emberelőnnyel.realistahuni írta:Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...
Ja nem.
- DinhoL
Akkor most már mondja el valaki mit takar ez fogalom..ziro4vr írta: Inkább ne köszönd...
Som i Serem!
6oat
6oat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ott is megérdemelten játszottatok emberelőnyben...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)
Ja nem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Inkább ne köszönd...DinhoL írta:Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
Nem illik.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
No offense, de remelem lesztek is meg. Egyszer ki kell hogy egyenlitodjon a karma, mert olyan nincs hogy ezek a vegtelensegig menjenek...DinhoL írta:BL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék..A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem. Attól függetlenül elismerem, hogy idén szerencsések vagyunk. De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...Realista24 írta:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- DinhoL
Bármit is jelentsen ez, mosolyogva írtad úgyhogy köszönöm.Realista24 írta: Na, ez már-már shutteres
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az, valóban. De hogy Ramos, James és Ramos/Karim kiesése nem volt kedvező hatással ránk, az is biztos.A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem.
Na, ez már-már shutteresBL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint a hogy végső győzelem kapujában pofára esnék... De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
BL-ben inkább kiesnék egy negyed/elődöntőben, mint az hogy végső győzelem kapujában pofára esnék..A bajnokság meg ennél összetettebb terep szerintem. Attól függetlenül elismerem, hogy idén szerencsések vagyunk. De voltunk mi már szerencsétlenek is, nem is egyszer...(pl. Inter elleni meccsek nem is olyan rég)Realista24 írta:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az hogy semmit sem ér? Lehet döntőbe se jutottatok volna, bajnokok sem lennétek...semmit sem ér. Mesélj még.DinhoL írta:Ez semmit nem ér ha a döntőben kikapunk. Márpedig könnyen előfordulhat. Ha győzünk akkor meg erre (is) lehet fogni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Ez semmit nem ér ha a döntőben kikapunk. Márpedig könnyen előfordulhat. Ha győzünk akkor meg erre (is) lehet fogni.
Som i Serem!
6oat
6oat
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ah, en nem is idegelem magam inkabb ilyenekkel. Mar ha csak ragondolok is felforr az agyam.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91