Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 1., hétfő 13:54

Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. június 1., hétfő 13:41

DinhoL írta:

Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot. :)
Pár éve egy csoportban voltak, csak a Barca feljutott.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 1., hétfő 12:13

Babinho írta:
Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.
Mi van? Már bocsánat..Tudom, hogy ez az oldal nem arról szól, hogy éltessük a Barcelonát és megfogadtam, hogy nem szállok vitába az ilyen jellegű kommentelőkkel de ez a mondatot.. Nem tudom megállni, hogy ki ne emeljem. Lehet Neymar mozdulata megalázó volt és nem kellett volna megcsinálja (azért érdekes, hogy nagyon sok madridista megvédte őt..), de nehogy már azért is k_cs_g legyen mert "ellopta a showt" Xavi elől. Xavi végezhette el a szabadrúgásokat, másrészt pedig a Depor elleni meccs után nagyon szépen elbúcsúztatták csak hát a kedves Sport tv azt már nem adta le. A kupát is ő emelte fel először.

Nem veszekedni akarok de ez már nagyon szúrta a szemem.

Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot. :)
Som i Serem!
6oat

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. június 1., hétfő 11:09

Ahhoz, hogy megértse valaki, hogy ez miért volt megalázás, ne magyar fejjel gondolkodjon.
Ez abban a társadalmi, kulturális környezetben egy kupadöntő utolsó perceiben 3-1nél, igenis megalázás egy baszknak. A tisztelet hiánya. Ez egy bajnoki meccsen nem lett volna az. Barcáéknál pedig csak szét teszik a kezüket és néznek mélán, mint bármikor amikor nyilvánvaló hülyeséget követnek el.
Az eb döntőn casillas 4-0nál szólt a sporinak, hogy ne hosszabbítson sokat, mert nem kell. Feel the difference.
Győzni és veszteni is tudni kell. Utóbbit is bemutatta szépen stoickhov az utolsó képével...
Ezért utálom egész katalóniát :) Mert jellemző. Mint a 10 új regből 8 barcás. Tavaly más volt arány. Odaát is.

Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. június 1., hétfő 10:09

Felesleges dolog volt ez, nem csak az ellenfelet hanem mindenkit felhergelt, magát is. Rá egy percre odavert hátulról a bilbaosnak, kapott is érte egy fölösleges lapot, ahogy utána Busi is, amikor beleállt a biroba reklamálni meg számonkérni. Ezek nincsenek ha nem "provokal". És azért más lenne a dolog, ha pl kiállítják Busit vagy a nagy Neymit (ha lett volna lapuk) és valamelyik kihagyta volna a szuperkupát.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 1., hétfő 9:46

Nem, azért volt felháborító mert Neymar csinálta. Cé bejatszana ezt Arda Turan ellen 5-0-s elonynel a fél fórum a segget verne a földhöz örömében. :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 1., hétfő 9:33

dzsi91 írta:
nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM

Emlékszem ment itt a fórumon, hogy "húúú hogy beszopatta".
:roll:

A csel maga ugyanaz a szituáció közel sem, de mind1 elhiszem nektek ,hogy neymar maga a futball és még ilyenkor is amikor a meccs eldőlt a népet akarja szórakoztatni és nem az őt basztató védőt megalázni, aki aztán tök érthetetlenül felháborodik.

Vannak látványos hasznos cselek, ezt a cselt is ki lehet vitelezni úgy hogy legyen is értelme, de itt számomra egyértelmű a cél.Bohóckodás és az ellenfél megfricskázása, egyébként Lucho is valami olyat nyilatkozott,hogy ha ő lett volna ott Neymar biztos ,hogy nem ússza meg ennyivel.
Tehat tisztazzuk, ez a csel azert volt megalazo es felhaborito mert 1-3nal csinalta mar akkor mikor tetje nem volt?
Mert ha igen akkor se ertelek titeket. Ilyen nehezebb kivitelezesu cseleket amik javareszt nem jonnek be, egyertelmu h inkabb 1-3nal huznak meg mint 0-0nal egy dontoben.

Nem is ertem ez egyaltalan miert beszedtema..

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 1., hétfő 5:17

jól mutatja a helyzet komolyságát, hogy még itt, a nagy rivális fórumán se megosztó a dolog.

volt egy eset, talàn kupameccs, ahol az első félidő lefújását követően neymar még húzott talppal egy bőrt tiagonak, és el is kezdték lökdösni a matracosok.
az sokkal inkább támadható szituáció, pedig azért olyan baromi nagy dolog ott sem történt.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 1., hétfő 3:19

Persze, ha máshogy nem megy el kell törni a lábát, mert jobb focista. Én is adom amúgy... :smile:

Nincs ezzel semmi baj, ezek kis apró pimaszságok, odaszúrni a gyenge agyú ellenfélnek, hogy még jobban elveszítsék a fejüket. Aki egy ilyen miatt leáll meccsen veszekedni, vagy begyűjt egy felesleges sárgát/pirosat meg is érdemli. Ugyanez vonatkozik az egymás közötti szövegelésekre is.

...és itt most nem Neymarról van szó, hanem következetes gondolkodásról.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 1., hétfő 3:09

nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM

A csel maga ugyanaz a szituáció közel sem, de mind1 elhiszem nektek ,hogy neymar maga a futball és még ilyenkor is amikor a meccs eldőlt a népet akarja szórakoztatni és nem az őt basztató védőt megalázni, aki aztán tök érthetetlenül felháborodik.

Vannak látványos hasznos cselek, ezt a cselt is ki lehet vitelezni úgy hogy legyen is értelme, de itt számomra egyértelmű a cél.Bohóckodás és az ellenfél megfricskázása, egyébként Lucho is valami olyat nyilatkozott,hogy ha ő lett volna ott Neymar biztos ,hogy nem ússza meg ennyivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 1., hétfő 1:32

https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 1., hétfő 0:07

ziro4vr írta:Továbbra sem az a bajom amit írsz Gala, hanem hogy tendenciózusan csinálja ezt, hogy megnyert meccsek legvégén, mikor már csak pörgetnék le az időt nba-s módon, akkor ugrabugrál meg trükközget. Erre akkor, nincsen szükség.
Igen, csak ehhez látni kellene az előzményeket, mert maga a csel már csak az egész folyamat csúcsa volt, ami önmagában nyilván semmi, aki csak azt nézi meg, az nem érti miről beszélünk itt néhányan.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 31., vasárnap 23:45

Szerintem sem volt semmi.
Ezzel nem őket akarta jobban alázni, brazilban is ezt nyomatta. Párszor anno meg is akarta a védő verni miatta :lol: :mrgreen:

Amúgy meg 100x inkább ezt csinálja mintsem azt, hogy leáll Ő is rugdalni meg keménykedni :roll:
ZIDANE

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 31., vasárnap 23:44

értelmetenül beemeli a védő mögé a labdát, az jól felveszi a pozícióját, védi a területet, amivel nem tud mit kezdeni és belerohan

nem tudom mi ebben a jó
egy gyenge, erőtlen próbálkozás, nem több
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. május 31., vasárnap 23:46-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 31., vasárnap 23:41

Amúgy Neymart ki nem állhattam, aztán most már bármikor elnézegetném itt a csapatban. Pedig barcás... érdekes.
Nincs itt semmi érdekesség, csupán úgy alkotsz véleményt, hogy nem tájékozódsz rendesen. Neymar kb. ugyanez a figura volt, több fetrengéssel, amiről a többség előre megmondta, hogy minimalizálni fogja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 31., vasárnap 23:39

ziro4vr írta:
Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.
Mondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb... :lol:
Már többször leírtam a véleményem a bajnok cím kapcsán. Nem írom le még egyszer. Mondjuk ennek nem tudom mi köze van ahhoz.

Tény vannak olyan pillanatok, amikor elvakultan gyűlölöm a barcát, de azért többnyire próbálom objektíven megítélni a dolgokat. Se a kupát, se a BL-t nem fogom vitatni, ha megnyerik. Mondjuk ettől függetlenül még fájó...

Amúgy Neymart ki nem állhattam, aztán most már bármikor elnézegetném itt a csapatban. Pedig barcás... érdekes. :hmmm: Ahogy mondjuk Sanchezt is elhoztam volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 31., vasárnap 23:36

Hopp, touché :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 31., vasárnap 23:34

Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.

Továbbra sem az a bajom amit írsz Gala, hanem hogy tendenciózusan csinálja ezt, hogy megnyert meccsek legvégén, mikor már csak pörgetnék le az időt nba-s módon, akkor ugrabugrál meg trükközget. Erre akkor, nincsen szükség.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 31., vasárnap 23:22

Ja hogy ennyi? :lol: Aki szerint ez sok, az kezdjen más sportot nézni, nekem inkább még szimpatikus is amiért még csak vissza sem szólt, elsétált onnan.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 31., vasárnap 23:21

Galacticos írta: sőőőt anno rc-t valamelyik vb-n egy torok húzta át ilyen csellel.. ez nem megalázó. szimplán egy csel.
és azt se mondanám hogy a megalázásra ment, mert előnye származott volna belőle ha áthúzza..
Ez egy marha jó csel szerintem. :D

Vissza: