Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Szerintem nem lehetnek egy csoportban mert regionkent van a harmadosztaly. Hogy ne kelljen utazgatni annyit. De lehet rosszul tudom
Pár éve egy csoportban voltak, csak a Barca feljutott.DinhoL írta:
Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Mi van? Már bocsánat..Tudom, hogy ez az oldal nem arról szól, hogy éltessük a Barcelonát és megfogadtam, hogy nem szállok vitába az ilyen jellegű kommentelőkkel de ez a mondatot.. Nem tudom megállni, hogy ki ne emeljem. Lehet Neymar mozdulata megalázó volt és nem kellett volna megcsinálja (azért érdekes, hogy nagyon sok madridista megvédte őt..), de nehogy már azért is k_cs_g legyen mert "ellopta a showt" Xavi elől. Xavi végezhette el a szabadrúgásokat, másrészt pedig a Depor elleni meccs után nagyon szépen elbúcsúztatták csak hát a kedves Sport tv azt már nem adta le. A kupát is ő emelte fel először.Babinho írta:
Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.
Nem veszekedni akarok de ez már nagyon szúrta a szemem.
Érdemi rész: Spanyol harmadik vonal sorsolása mikor lesz valaki tudja? Illetve abban sem vagyok biztos, hogy sorsolják a csapatokat, de arra kíváncsi lennék, hogy a "kicsik" (Castilla, Barca B) kerülhetnek egy csoportba? Jó lenne az utánpótlás meccseken is látni 2 Classicot.
Som i Serem!
6oat
6oat
Ahhoz, hogy megértse valaki, hogy ez miért volt megalázás, ne magyar fejjel gondolkodjon.
Ez abban a társadalmi, kulturális környezetben egy kupadöntő utolsó perceiben 3-1nél, igenis megalázás egy baszknak. A tisztelet hiánya. Ez egy bajnoki meccsen nem lett volna az. Barcáéknál pedig csak szét teszik a kezüket és néznek mélán, mint bármikor amikor nyilvánvaló hülyeséget követnek el.
Az eb döntőn casillas 4-0nál szólt a sporinak, hogy ne hosszabbítson sokat, mert nem kell. Feel the difference.
Győzni és veszteni is tudni kell. Utóbbit is bemutatta szépen stoickhov az utolsó képével...
Ezért utálom egész katalóniát Mert jellemző. Mint a 10 új regből 8 barcás. Tavaly más volt arány. Odaát is.
Arról már nem is beszélve, hogy ügyesen ellopta a showt Xavi utolsó camp nou-s fellépéséről. Ahelyett, hogy őt keresték volna minden labdával.
Ez abban a társadalmi, kulturális környezetben egy kupadöntő utolsó perceiben 3-1nél, igenis megalázás egy baszknak. A tisztelet hiánya. Ez egy bajnoki meccsen nem lett volna az. Barcáéknál pedig csak szét teszik a kezüket és néznek mélán, mint bármikor amikor nyilvánvaló hülyeséget követnek el.
Az eb döntőn casillas 4-0nál szólt a sporinak, hogy ne hosszabbítson sokat, mert nem kell. Feel the difference.
Győzni és veszteni is tudni kell. Utóbbit is bemutatta szépen stoickhov az utolsó képével...
Ezért utálom egész katalóniát Mert jellemző. Mint a 10 új regből 8 barcás. Tavaly más volt arány. Odaát is.
Felesleges dolog volt ez, nem csak az ellenfelet hanem mindenkit felhergelt, magát is. Rá egy percre odavert hátulról a bilbaosnak, kapott is érte egy fölösleges lapot, ahogy utána Busi is, amikor beleállt a biroba reklamálni meg számonkérni. Ezek nincsenek ha nem "provokal". És azért más lenne a dolog, ha pl kiállítják Busit vagy a nagy Neymit (ha lett volna lapuk) és valamelyik kihagyta volna a szuperkupát.
Nem, azért volt felháborító mert Neymar csinálta. Cé bejatszana ezt Arda Turan ellen 5-0-s elonynel a fél fórum a segget verne a földhöz örömében.
- Galacticos
Tehat tisztazzuk, ez a csel azert volt megalazo es felhaborito mert 1-3nal csinalta mar akkor mikor tetje nem volt?dzsi91 írta:nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM
Emlékszem ment itt a fórumon, hogy "húúú hogy beszopatta".
A csel maga ugyanaz a szituáció közel sem, de mind1 elhiszem nektek ,hogy neymar maga a futball és még ilyenkor is amikor a meccs eldőlt a népet akarja szórakoztatni és nem az őt basztató védőt megalázni, aki aztán tök érthetetlenül felháborodik.
Vannak látványos hasznos cselek, ezt a cselt is ki lehet vitelezni úgy hogy legyen is értelme, de itt számomra egyértelmű a cél.Bohóckodás és az ellenfél megfricskázása, egyébként Lucho is valami olyat nyilatkozott,hogy ha ő lett volna ott Neymar biztos ,hogy nem ússza meg ennyivel.
Mert ha igen akkor se ertelek titeket. Ilyen nehezebb kivitelezesu cseleket amik javareszt nem jonnek be, egyertelmu h inkabb 1-3nal huznak meg mint 0-0nal egy dontoben.
Nem is ertem ez egyaltalan miert beszedtema..
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jól mutatja a helyzet komolyságát, hogy még itt, a nagy rivális fórumán se megosztó a dolog.
volt egy eset, talàn kupameccs, ahol az első félidő lefújását követően neymar még húzott talppal egy bőrt tiagonak, és el is kezdték lökdösni a matracosok.
az sokkal inkább támadható szituáció, pedig azért olyan baromi nagy dolog ott sem történt.
volt egy eset, talàn kupameccs, ahol az első félidő lefújását követően neymar még húzott talppal egy bőrt tiagonak, és el is kezdték lökdösni a matracosok.
az sokkal inkább támadható szituáció, pedig azért olyan baromi nagy dolog ott sem történt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Persze, ha máshogy nem megy el kell törni a lábát, mert jobb focista. Én is adom amúgy...
Nincs ezzel semmi baj, ezek kis apró pimaszságok, odaszúrni a gyenge agyú ellenfélnek, hogy még jobban elveszítsék a fejüket. Aki egy ilyen miatt leáll meccsen veszekedni, vagy begyűjt egy felesleges sárgát/pirosat meg is érdemli. Ugyanez vonatkozik az egymás közötti szövegelésekre is.
...és itt most nem Neymarról van szó, hanem következetes gondolkodásról.
Nincs ezzel semmi baj, ezek kis apró pimaszságok, odaszúrni a gyenge agyú ellenfélnek, hogy még jobban elveszítsék a fejüket. Aki egy ilyen miatt leáll meccsen veszekedni, vagy begyűjt egy felesleges sárgát/pirosat meg is érdemli. Ugyanez vonatkozik az egymás közötti szövegelésekre is.
...és itt most nem Neymarról van szó, hanem következetes gondolkodásról.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM
A csel maga ugyanaz a szituáció közel sem, de mind1 elhiszem nektek ,hogy neymar maga a futball és még ilyenkor is amikor a meccs eldőlt a népet akarja szórakoztatni és nem az őt basztató védőt megalázni, aki aztán tök érthetetlenül felháborodik.
Vannak látványos hasznos cselek, ezt a cselt is ki lehet vitelezni úgy hogy legyen is értelme, de itt számomra egyértelmű a cél.Bohóckodás és az ellenfél megfricskázása, egyébként Lucho is valami olyat nyilatkozott,hogy ha ő lett volna ott Neymar biztos ,hogy nem ússza meg ennyivel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=GUXaSQ1q7TM
Igen, csak ehhez látni kellene az előzményeket, mert maga a csel már csak az egész folyamat csúcsa volt, ami önmagában nyilván semmi, aki csak azt nézi meg, az nem érti miről beszélünk itt néhányan.ziro4vr írta:Továbbra sem az a bajom amit írsz Gala, hanem hogy tendenciózusan csinálja ezt, hogy megnyert meccsek legvégén, mikor már csak pörgetnék le az időt nba-s módon, akkor ugrabugrál meg trükközget. Erre akkor, nincsen szükség.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem sem volt semmi.
Ezzel nem őket akarta jobban alázni, brazilban is ezt nyomatta. Párszor anno meg is akarta a védő verni miatta
Amúgy meg 100x inkább ezt csinálja mintsem azt, hogy leáll Ő is rugdalni meg keménykedni
Ezzel nem őket akarta jobban alázni, brazilban is ezt nyomatta. Párszor anno meg is akarta a védő verni miatta
Amúgy meg 100x inkább ezt csinálja mintsem azt, hogy leáll Ő is rugdalni meg keménykedni
ZIDANE
értelmetenül beemeli a védő mögé a labdát, az jól felveszi a pozícióját, védi a területet, amivel nem tud mit kezdeni és belerohan
nem tudom mi ebben a jó
egy gyenge, erőtlen próbálkozás, nem több
nem tudom mi ebben a jó
egy gyenge, erőtlen próbálkozás, nem több
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. május 31., vasárnap 23:46-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nincs itt semmi érdekesség, csupán úgy alkotsz véleményt, hogy nem tájékozódsz rendesen. Neymar kb. ugyanez a figura volt, több fetrengéssel, amiről a többség előre megmondta, hogy minimalizálni fogja.Amúgy Neymart ki nem állhattam, aztán most már bármikor elnézegetném itt a csapatban. Pedig barcás... érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már többször leírtam a véleményem a bajnok cím kapcsán. Nem írom le még egyszer. Mondjuk ennek nem tudom mi köze van ahhoz.ziro4vr írta:Mondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb...Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.
Tény vannak olyan pillanatok, amikor elvakultan gyűlölöm a barcát, de azért többnyire próbálom objektíven megítélni a dolgokat. Se a kupát, se a BL-t nem fogom vitatni, ha megnyerik. Mondjuk ettől függetlenül még fájó...
Amúgy Neymart ki nem állhattam, aztán most már bármikor elnézegetném itt a csapatban. Pedig barcás... érdekes. Ahogy mondjuk Sanchezt is elhoztam volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hopp, touchéMondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondod ezt te, aki ugye gratulálni se akart stb...Remy írta:Semmi nem volt, csak Neymar barcás. És ennyi a lényeg.
Továbbra sem az a bajom amit írsz Gala, hanem hogy tendenciózusan csinálja ezt, hogy megnyert meccsek legvégén, mikor már csak pörgetnék le az időt nba-s módon, akkor ugrabugrál meg trükközget. Erre akkor, nincsen szükség.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ja hogy ennyi? Aki szerint ez sok, az kezdjen más sportot nézni, nekem inkább még szimpatikus is amiért még csak vissza sem szólt, elsétált onnan.
#2Galacticos írta: sőőőt anno rc-t valamelyik vb-n egy torok húzta át ilyen csellel.. ez nem megalázó. szimplán egy csel.
és azt se mondanám hogy a megalázásra ment, mert előnye származott volna belőle ha áthúzza..
Ez egy marha jó csel szerintem.