BBeno írta: akkor télen már visszahozták volna... nem tették meg.
Pedig meg a madridom is lehozta hogy volt zaradek
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. július 14., vasárnap 11:19
BBeno írta: akkor télen már visszahozták volna... nem tették meg.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2019. július 14., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 14., vasárnap 10:49
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. július 14., vasárnap 10:48
Korábban olvastam, hogy a Leganessel is lett záradék kötve, csak szartak rá.BBeno írta: Ancelotti: I sent James a happy birthday message this week. There are negotiations in progress, it’s going to take a very long time but we aren’t desperate or anything. If it doesn’t work out we’ll still be a strong team and might go for a different target
lozano a masik celpontjuk ha nem jon ossze james.
keylor meg egyre valószínűbb hogy marad. lunin megy el kolcsonbe. hatha most sikerul zaradekot tenni a szerzodesbe...
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. július 14., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 14., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 14., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2019. július 14., vasárnap 9:52
Kubo csak sztm hasonlít nagyon Brahimra? Testalkatiag es jatek stilusban?Realista24 írta:Azt írják, hogy Kubo mindenkit meglepett a stábból és jelenleg közelebb áll az első csapathoz, mint gondolták volna.Remy írta: Kubo 2/2 a győztes csapat tagja. Véletlen? Tsubasa
Más: 180 milliót kérnek Pogbáért, Pérez mondta, hogy nem. Tárgyalások megrekedtek.
James az Atmába akar igazolni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 14., vasárnap 9:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. július 14., vasárnap 9:01
Én sem értem, de idén elég lanyhának tűnik a piac, alig vannak mozgások, vagy legalábbis nekem úgy tűnik.wZoLee7 írta: Fura, hogy Navasra senki sem ugrik, nem kell h top csapat legyen, de bőven mozdítható lenne egy jó kapus egy közép csapat számára. Aztán más kérdés a fizetési igény meg hasonlók.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 14., vasárnap 8:52
James állította le a tárgyalásokat a Napolival, mert Madridban akar maradni. Ezt írják.BBeno írta: Ancelotti: I sent James a happy birthday message this week. There are negotiations in progress, it’s going to take a very long time but we aren’t desperate or anything. If it doesn’t work out we’ll still be a strong team and might go for a different target
lozano a masik celpontjuk ha nem jon ossze james.
keylor meg egyre valószínűbb hogy marad. lunin megy el kolcsonbe. hatha most sikerul zaradekot tenni a szerzodesbe...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 14., vasárnap 8:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 14., vasárnap 8:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 14., vasárnap 8:28
már megszokták a bajnokságot, a várost, semmin sem kell változtatni, és bajnokságon belül még ütőképes csapat is lehet, szóval én abszolút értem. nekem az is mind1 hogy akiket nem használunk, nem kellenek hool kötnek ki. de jótékonykodni nem kell velük, fizesség meg, most úgy is van pénzükbabaking írta: Miért akar tőlünk mostanában mindenki az atleticoba menni? Örülök, hogy jó(bb) a viszony a két klub között, de attól még érdekes.
Plusz főleg James... Ő oda pont annyira illik be mint én
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. július 14., vasárnap 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 14., vasárnap 8:12
A legtöbben szerintem azért, mert Madrid. Itt a ház, család, haverok, stb.babaking írta: Miért akar tőlünk mostanában mindenki az atleticoba menni? Örülök, hogy jó(bb) a viszony a két klub között, de attól még érdekes.
Plusz főleg James... Ő oda pont annyira illik be mint én
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. július 14., vasárnap 8:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 14., vasárnap 7:21
Azt írják, hogy Kubo mindenkit meglepett a stábból és jelenleg közelebb áll az első csapathoz, mint gondolták volna.Remy írta: Kubo 2/2 a győztes csapat tagja. Véletlen? Tsubasa
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 13., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. július 13., szombat 18:14
Akkor ezert... Nyugodjon bekeben.Pad'em írta: Elhunyt Farid, Zizou testvére. RIP
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem