Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Elhunyt Farid, Zizou testvére. RIP
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Official: Enzo Zidane joins Desportivo das Aves
Miért lenne annyi neki?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Dehogy vesztek össze. Nem gyerekekről van szó, és ez azért kőkemény üzlet is. Pérez tudja, ha nem az lesz amit ZZ akar, neki is annyi, ezt nem fogja megkockáztatniMorataMartin írta: Mit olvasni azzal kapcsolatban hogy mik lehetnek a személyes okok amiért elment Zidane? Már olyat is hallottam hogy Perez is elment és lehet összevesztek...
- RealMadridFanatic
Elobbirol semmit nem lattam (a legtobbszor emlegetett lehetseges indokok betegseg, ne adj' Isten halaleset a csaladban), utobbi meg gondolom a "rajongok" teoriaja. En azt olvastam, hogy Perez es Jose Angel Sanchez holnap repulnek ki, es igy nem fognak tudni talalkozni Zidane-nal, hogy megvitassak a tovabbi eladasokat es igazolasokat.MorataMartin írta: Mit olvasni azzal kapcsolatban hogy mik lehetnek a személyes okok amiért elment Zidane? Már olyat is hallottam hogy Perez is elment és lehet összevesztek...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtán Neymaron ? Amúgy most cink lenne megint lemondani hacsak nem valami csaladi gond van úgyhogy az ilyen perezes balhétól azert nem tartok.MorataMartin írta: Mit olvasni azzal kapcsolatban hogy mik lehetnek a személyes okok amiért elment Zidane? Már olyat is hallottam hogy Perez is elment és lehet összevesztek...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mit olvasni azzal kapcsolatban hogy mik lehetnek a személyes okok amiért elment Zidane? Már olyat is hallottam hogy Perez is elment és lehet összevesztek...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
R24, a hotdogos nem adott semmi infót??
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
numberone1 írta:
Nem mindegy az neked??!! Zidane az edzonk es kesz.
Szeretem imádom de a tavalyi után én már nem megyek biztosra vele kapcsolatban.Ha olyanja van simán lép.Berántana mégegy bl-t jövőre szerintem vissza is vonulna
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Különben utanpotlas edzo.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem mindegy az neked??!! Zidane az edzonk es kesz.dzsi91 írta:Akkor nem vagyok már naprakész felnőtt vagy utánpótlás edző?Realista24 írta:
Xabi Sociedadban van.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- dzsi91
Akkor nem vagyok már naprakész felnőtt vagy utánpótlás edző?Realista24 írta:Xabi Sociedadban van.dzsi91 írta: Gondolom betegség vagy haláleset. Rault lehet is dobni a mélybe Xabi alonsoval.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xabi Sociedadban van.dzsi91 írta: Gondolom betegség vagy haláleset. Rault lehet is dobni a mélybe Xabi alonsoval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Gondolom betegség vagy haláleset. Rault lehet is dobni a mélybe Xabi alonsoval.
- Pad'em
AS azt írja Bayern elleni első meccsig visszatér.
Nem hiányzott, reméljük semmi vész
Nem hiányzott, reméljük semmi vész
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mindenesetre reméljük semmi komoly
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Azért az bebaszna, ha máris elege lett volna és felmond
halálomig madridista leszek
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Új edzőnk lesz?BLaZE írta: Zidane elhagyta Montrealt és hazarepült Spanyolországba, személyes okokra hivatkozva
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Zidane elhagyta Montrealt és hazarepült Spanyolországba, személyes okokra hivatkozva
halálomig madridista leszek