Kommentáld a híreket
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Re: Kommentáld a híreket
Zidane elhagyta Montrealt és hazarepült Spanyolországba, személyes okokra hivatkozva
halálomig madridista leszek
Az meg kurva nagy minudz,bhogy Luka fegyelmezett, feleloseg teljes jatekat pogba max neha tudja. Bajnokirol bajnokira egy lusta páva méger aztan cso.Berti írta: Valahol a kettő közt van az igazság.
Ha Kroos helyére keresnénk alternatívát, akkor De Bruyne lenne a jobb választás. Védekezésben nem igazán kiemelkedő, de sokkal megfontoltabb játék és szervezés.
Mig a Pogba profil, ami Modric pótléka lesz, az inkább btb alapú, rengeteg váratlan húzással. Plusz Pogba be tudna érni beadásokra, ami plusz is lenne Modrichoz képest. A fizikai erejéről és harciasságáról ne is beszéljük.
Oda pont ő kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem mondtam hogy nekem. De mindegy is, írj amíg akarsz vagy tudsz.wxyz írta: Nem szoktam személyeskedni. A legdurvább amit írtam neked amikor Mbappé ügyetlenkedéseikor felhoztam a nálatok ifiben minden játékhelyzetet tökéletes technikai mozdulatokkal megoldó gyerekeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem szoktam személyeskedni. A legdurvább amit írtam neked amikor Mbappé ügyetlenkedéseikor felhoztam a nálatok ifiben minden játékhelyzetet tökéletes technikai mozdulatokkal megoldó gyerekeket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amiért te szoktál.wxyz írta: Erre is miért kellett személyeskedni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erre is miért kellett személyeskedni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
wxyz-t sem értem. Mi jó van neki abban, hogy az oldal egyik egyszerű usereként okosabbnak és jobbnak képzeli magát a futballvilág szakembereinek 98%-nál, és egysoros semmitmondó kérdésekkel hergel, majd időszakosan elbújik, amikor úgy látja jobbnak. Az oldalt járatja csak le.wxyz írta:
R24et sem értem. Mi jó van neki abban, hogy moderátor, az oldalért egyik felelős személy létére szétspammeli az írásaim alatti részeket személyeskedésekkel, mások személyeskedései alá adja a lovat? Az oldalát járatja csak le.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ellenfélbe vezetett mondjuk itt se nagyon van. Rossz passzok és labdakezelések főként. Flop meccse mindenkinek van.poronty írta: https://www.youtube.com/watch?v=TdyDYOlCxXI
Itt se vitte bele senkibe a labdát egyszer sem
Nagyon látszik, hogy az ellenszenv és az elfogultság beszél belőled.
Nem tudom, nem is foglalkoztat. Mi jó van ebben a személyeskedésben neked?Süti írta:
Nem tudom, rajtad is nonstop röhög az egész fórum, téged se zavar.
R24et sem értem. Mi jó van neki abban, hogy moderátor, az oldalért egyik felelős személy létére szétspammeli az írásaim alatti részeket személyeskedésekkel, mások személyeskedései alá adja a lovat? Az oldalát járatja csak le.
- Süti
Akkor sírunk.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már nem röhögünkSüti írta:Nem tudom, rajtad is nonstop röhög az egész fórum, téged se zavar.wxyz írta:
Ceballos topikjában is megégetted magadat ezekkel. Minek ezt erőltetni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Süti
Nem tudom, rajtad is nonstop röhög az egész fórum, téged se zavar.wxyz írta:
Ceballos topikjában is megégetted magadat ezekkel. Minek ezt erőltetni?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Mi az összefüggés? Labdákat a videón is vettek el tőle, amik közül egyik sem volt ellenfélbe vezetett labda.
Nyilván neki van a legtöbb elvesztett labdája. Ő vállalkozik a liga középpályásai közül legtöbbet miközben a liga talán legszervezetlenebb játékú csapata van mögötte.
Nyilván neki van a legtöbb elvesztett labdája. Ő vállalkozik a liga középpályásai közül legtöbbet miközben a liga talán legszervezetlenebb játékú csapata van mögötte.
Ceballos topikjában is megégetted magadat ezekkel. Minek ezt erőltetni?Süti írta: Pogba a vbn
51 passz per meccs, ebből 1,5 kulcspassz/meccs. 68%-al.
KdB
55 passz per meccs, ebből 3,8 kulcspassz/meccs. 79%-al.
Ebből az egyik a vébé legjobbja, a másik világi flop. Lehet tippelni melyik melyik.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
https://www.premierleague.com/stats/top ... spossessed
Pogba, aki nem vezeti bele az emberekbe a labdát. Véletlen magasan a legtöbb labdát tőle vették el a belső középpályások közül.
Mondjuk úgyis rákenni majd Mourinho-ra meg a többire.
Pogba, aki nem vezeti bele az emberekbe a labdát. Véletlen magasan a legtöbb labdát tőle vették el a belső középpályások közül.
Mondjuk úgyis rákenni majd Mourinho-ra meg a többire.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Süti
Pogba a vbn
KdB
Ebből az egyik a vébé legjobbja, a másik világi flop. Lehet tippelni melyik melyik.
KdB
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Valahol a kettő közt van az igazság.
Ha Kroos helyére keresnénk alternatívát, akkor De Bruyne lenne a jobb választás. Védekezésben nem igazán kiemelkedő, de sokkal megfontoltabb játék és szervezés.
Mig a Pogba profil, ami Modric pótléka lesz, az inkább btb alapú, rengeteg váratlan húzással. Plusz Pogba be tudna érni beadásokra, ami plusz is lenne Modrichoz képest. A fizikai erejéről és harciasságáról ne is beszéljük.
Oda pont ő kell.
Oda pont ő kell.
Nem értem a transfermarkt linkeket.
De Bruyne 2 gólpassza nem cáfolat arra, hogy gyenge volt mezőnyben. Pogba meg a torna legjobb játékosa volt. Kb meghatározta a franciák játékát. Ha már hosszú passzok, a kiválasztottunk, Mbappe az ő hosszú labdáiból tudott futkorászni.
A videóban nem látok ellenfélbe vezetett labdákat, de még előrepassz lehetőségeket sem nagyon. Egy rendszertelen, ad hoc játékú csapatban szenvedő játékost látok, akinek egymaga kellene megoldania a problémákat.
De Bruyne 2 gólpassza nem cáfolat arra, hogy gyenge volt mezőnyben. Pogba meg a torna legjobb játékosa volt. Kb meghatározta a franciák játékát. Ha már hosszú passzok, a kiválasztottunk, Mbappe az ő hosszú labdáiból tudott futkorászni.
A videóban nem látok ellenfélbe vezetett labdákat, de még előrepassz lehetőségeket sem nagyon. Egy rendszertelen, ad hoc játékú csapatban szenvedő játékost látok, akinek egymaga kellene megoldania a problémákat.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
https://youtu.be/lbdB1Zb6kLAwxyz írta: Miről beszélsz, kibe, mikor vezeti bele a labdákat Pogba?
Hazard és De Bruyne között akkora a chemistry, hogy De Bruyne a VBn flop volt mezőnyben.
Szinte minden meccsén van 1-2 ilyen jelenete
Válogatott meg eléggé öngól:
https://www.transfermarkt.com/paul-pogb ... ler/122153
https://www.transfermarkt.com/kevin-de- ... eler/88755
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
De Bruyne játékát én is kedvelem, de Guardiola egyik kulcsembere, így nem engedné el és Ő sem akar távozni, így nem érdemes róla merengeni...
Továbbra sem értem ezt a Pogba ellenes hangulatot... 1. Világbajnok játékos, 2. a Juventusban és a francia válogatottban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott (csak Mourinho nem tudott vele mit kezdeni), 3. marketing szempontból is értékes.
Furcsa, hogy csak az Ő esetében emelitek ki a túlárazottságot, pedig az elmúlt évek transzferei közül ki nem volt az? Neymar, Dembélé, Coutinho mind nagyon magas átigazolási díjjal keltek el, pedig egyik sem volt világbajnok, sőt egyikük volt csak BL győztes
Fontos tudni, hogy számos árképző tényező befolyásolja a transzferdíjakat, ilyen a játékos kora; a képességek (a játékos profilja, a benne rejlő potenciál); az egyéni teljesítménye; a klubjával és a válogatottal megnyert trófeák; a kontraktusából hátralévő idő. Ezek mind befolyásolják Pogba árát és azt kell mondanom, hogy az előző bekezdésben felsorolt játékosokhoz képest esetében reálisabb lesz a lehetséges átigazolási összeg, bármily magas is lesz az. Persze 170-180 millió eurót én sem adnék érte, de valahol 140-150 körül egymás tenyerébe fognak csapni a felek
Továbbra sem értem ezt a Pogba ellenes hangulatot... 1. Világbajnok játékos, 2. a Juventusban és a francia válogatottban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott (csak Mourinho nem tudott vele mit kezdeni), 3. marketing szempontból is értékes.
Furcsa, hogy csak az Ő esetében emelitek ki a túlárazottságot, pedig az elmúlt évek transzferei közül ki nem volt az? Neymar, Dembélé, Coutinho mind nagyon magas átigazolási díjjal keltek el, pedig egyik sem volt világbajnok, sőt egyikük volt csak BL győztes
Fontos tudni, hogy számos árképző tényező befolyásolja a transzferdíjakat, ilyen a játékos kora; a képességek (a játékos profilja, a benne rejlő potenciál); az egyéni teljesítménye; a klubjával és a válogatottal megnyert trófeák; a kontraktusából hátralévő idő. Ezek mind befolyásolják Pogba árát és azt kell mondanom, hogy az előző bekezdésben felsorolt játékosokhoz képest esetében reálisabb lesz a lehetséges átigazolási összeg, bármily magas is lesz az. Persze 170-180 millió eurót én sem adnék érte, de valahol 140-150 körül egymás tenyerébe fognak csapni a felek
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Miről beszélsz, kibe, mikor vezeti bele a labdákat Pogba?
Hazard és De Bruyne között akkora a chemistry, hogy De Bruyne a VBn flop volt mezőnyben.