Vinícius Junior - 7
-
Re: Vinícius Junior - 20
csak engem lepett meg ezzel a sok tűpontos keresztlabdával, fordítással a bilbao ellen?
mert eddig szerintem nem volt eleme a játékának, talán az utóbbi pár meccsen kezdett el megjelenni.
mert eddig szerintem nem volt eleme a játékának, talán az utóbbi pár meccsen kezdett el megjelenni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor mondom úgy: hogy mind2 inkább a fizikumából él. (Baletől csak annyira emlékszem (de persze lehet csak az ellenszenv mondatja) amit írtam: átvesz, pöcc, fut.)Galacticos írta:Akkor hogy hasonlithatod balehez? Sem a jateka sem semmije nem hasonlit se a korai se a mai balere.raul 4 ever írta: Vini munkamoráljától hetek/hónapok óta f*som le a bokám, összekeversz valakivel
Az vóna Hazárd, csak mivel inkább azt az utat választotta (amit sok nő szokott 1-2 gyerek után), hogy ő így már megérkezett, neki innentől mindegy, és csak nyomokban tartalmaz profi futballistát, valóban felesleges az eszmecsere..Galacticos írta: *Varom is mert kivancsi lennel mi lenne vinivel ha jonne egy top balszelso aki lenyomja szinte a teljes szezont. Csak nem tudsz es nincs is ilyen balszelso. Innentol kezdve teljesen felesleges feltetelezes mar megint. *
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Meg is érkezett közben az új Nino vidireeed_ati írta: Ha Vinyó ezt hozná valahol máshol és csak a top megmozdulásait látnánk:
- Galacticos
Akkor hogy hasonlithatod balehez? Sem a jateka sem semmije nem hasonlit se a korai se a mai balere.raul 4 ever írta: Vini munkamoráljától hetek/hónapok óta f*som le a bokám, összekeversz valakivel
Ez meg megint csak feltetelezes. De sanchonak egyelore(!) a unitedet sem sikerult megugrania ugyanis a heten lotte elso goljait.raul 4 ever írta: És de, a HUSZONPÁRÉVESEK közül, aki jobb lehet a baloson perpill, az szerintem ez 2-3.. Sancho ügyes mind2 oldalon, voltak is jó periódusai, Chiesa is megjátszaná..
Varom is mert kivancsi lennel mi lenne vinivel ha jonne egy top balszelso aki lenyomja szinte a teljes szezont. Csak nem tudsz es nincs is ilyen balszelso. Innentol kezdve teljesen felesleges feltetelezes mar megint.raul 4 ever írta:Várd
Felkene lassan ebredni hogy nincsenek ezek a klasszisok, es egyenileg egyre kevesebb jatekosba van meg a varatlan, mert a sablon fele terelodik az egesz. Akkor legalabb pont ne azt a kevesember egyiket kerdojelezzuk mar meg aki nem a full sablont tolja.
De ha nektek attol jobb varhatjatok az uj r9et meg zidanet es gutit. Csak ilyenek nem lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2021. november 29., hétfő 15:36-kor.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ok, neked az, nekem nem..Galacticos írta: *Nem lesz,mert mar az a mai felhozatalbol.raul 4 ever írta: Az ezzel a kölyökkel a baj, hogy penge focista úgy sem lesz.
Galacticos írta:Tavaly minden meccse utan beirtatok hogy tole ez a max. Most lovi a golokat tok hasznos akkor most ez a max. Egy eve eladtatok volna egy zsak rohadt krumpliert, miert kell teljes biztossaggal allitani hogy ez a max amikor meg mindig csak 21 eves?raul 4 ever írta: lám 1-2szer a lába is elsül, de kb. ez a csúcs tőle.Te komolyan az idei vinibol ezt latod hogy megtolja 2 metert es utana fut? Mert akkot mi mas meccseket nezunk az tuti. Ezerszer inkabb dimariara hasonlit szerintem mint balere. Foleg a munkamoraljukat ismerve megint teljesen rossz osszehasonlitas toled.raul 4 ever írta: Ha van előtte 2 méter hely, megver/lefut kb. bárkit, engem Balere emlékeztet, az elején ő is áll. ezt a: magam elé rúgom, befutom focit tolta..
Vini munkamoráljától hetek/hónapok óta f*som le a bokám, összekeversz valakivel
Galacticos írta:Kivancsi lennek kik azok a world class balszelsok a mai felhozatalbol.raul 4 ever írta: Mondjuk akkor passzolnék, hogy mi lenne, ha Vini elé jönne egy stabil 45+ meccses worldclass balszélső, akkor gőzöm nincs nem lenne-e tényleg jobb eladni.De miert ebbol kell kiindulni hogy lassan kozel 20eves hogy cicaztak? A teljes foci megvaltozott, es megy a fizikalitas fele amiben vinicius elit. Szokasos regen minden jobb volt sablon alapjan. Sancho meg aztan tenyleg sokkal jobb lenne, kar hogy a masik szelen jatszik, ahogy altalaban chiesa is de varom a balszelsoket.raul 4 ever írta: lefutok mindent is Vini, de ahogy mondjuk anno 1,5m2-en Guti,ZZ és R9 elcicázott.. na az neki nem menne
Várd
Az elmúlt hónapokban sztem egyszer sem írtam (már ), h lapáttal tenném ki a keretből..
Erik kérdésére azt írtam, hogy ha nem Vini, akkor kit néznék helyette. És de, a HUSZONPÁRÉVESEK közül, aki jobb lehet a baloson perpill, az szerintem ez 2-3.. Sancho ügyes mind2 oldalon, voltak is jó periódusai, Chiesa is megjátszaná..
Nálam tök egyértelműen igen..reeed_ati írta: Ha Vinyó ezt hozná valahol máshol és csak a top megmozdulásait látnánk, akkor első számú célpontunk lenne Bappa mellett kb.
Jó helyen van ő itt, kell egy jobb szélső, meg Bappa, aztán megb.szunk mindenkit , vagy amíg van Benzi, addig Bappé fog jobb szélről indulni?.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha Vinyó ezt hozná valahol máshol és csak a top megmozdulásait látnánk, akkor első számú célpontunk lenne Bappa mellett kb.
Jó helyen van ő itt, kell egy jobb szélső, meg Bappa, aztán megb.szunk mindenkit , vagy amíg van Benzi, addig Bappé fog jobb szélről indulni?.
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Chiesa,Sancho
Chiseanak volt pár jó meccse az EB-n,de a Juvéban 16 meccsen 3 gól,3 gólpassz.Sancho ugyanannyi meccs alatt 2 gól
Chiseanak volt pár jó meccse az EB-n,de a Juvéban 16 meccsen 3 gól,3 gólpassz.Sancho ugyanannyi meccs alatt 2 gól
- Galacticos
Szinte barmire megeskudnek hogy amikor a chelseaben volt akkor par accounttal ezelott azt irtad hogy semmi extra csak a felpalyan forgolodik. Most meg benne bizol hogy majd o hatha osszekapja magat.hehetheoriginal írta: mert hazardnal is ott szunnyad a top5 legjobb tamado a vilagon tehetseg, inkabb remenykedek, ha elkerulik a serulesek, minthogy a higuainok, rodrygok es bélák szintet kelljen elviselni, ahol ha kirobbano formaban is vannak, akkor is tudom hogy az atlagtucatlofaszt fogom kapni.
Nem lesz,mert mar az a mai felhozatalbol.raul 4 ever írta: Az ezzel a kölyökkel a baj, hogy penge focista úgy sem lesz.
Tavaly minden meccse utan beirtatok hogy tole ez a max. Most lovi a golokat tok hasznos akkor most ez a max. Egy eve eladtatok volna egy zsak rohadt krumpliert, miert kell teljes biztossaggal allitani hogy ez a max amikor meg mindig csak 21 eves?raul 4 ever írta: lám 1-2szer a lába is elsül, de kb. ez a csúcs tőle.
Te komolyan az idei vinibol ezt latod hogy megtolja 2 metert es utana fut? Mert akkot mi mas meccseket nezunk az tuti. Ezerszer inkabb dimariara hasonlit szerintem mint balere. Foleg a munkamoraljukat ismerve megint teljesen rossz osszehasonlitas toled.raul 4 ever írta: Ha van előtte 2 méter hely, megver/lefut kb. bárkit, engem Balere emlékeztet, az elején ő is áll. ezt a: magam elé rúgom, befutom focit tolta..
Kivancsi lennek kik azok a world class balszelsok a mai felhozatalbol.raul 4 ever írta: Mondjuk akkor passzolnék, hogy mi lenne, ha Vini elé jönne egy stabil 45+ meccses worldclass balszélső, akkor gőzöm nincs nem lenne-e tényleg jobb eladni.
De miert ebbol kell kiindulni hogy lassan kozel 20eves hogy cicaztak? A teljes foci megvaltozott, es megy a fizikalitas fele amiben vinicius elit. Szokasos regen minden jobb volt sablon alapjan. Sancho meg aztan tenyleg sokkal jobb lenne, kar hogy a masik szelen jatszik, ahogy altalaban chiesa is de varom a balszelsoket.raul 4 ever írta: lefutok mindent is Vini, de ahogy mondjuk anno 1,5m2-en Guti,ZZ és R9 elcicázott.. na az neki nem menne
- raul 4 ever
A Bappe-Benz-Chiesa/Sancho az egyetlen trió amit szívesebben néznék, mint a VAK-KAK-Rodry..kiserik írta: Kíváncsi vagyok, kik jobbak szerinted? Emeljük fel a korhatárt 23 évre, hogy könnyebb legyen neked (bár 25-ig is elmehetünk)
Mondom, nekem tetszik ez a fizikális, lefutok mindent is Vini, de ahogy mondjuk anno 1,5m2-en Guti,ZZ és R9 elcicázott.. na az neki nem menne. Neki a terület kell, hogy fusson. Ha nem lenne ilyen elképesztő a fizikuma kb. LV lenne (szerintem).
Én Haz.-ot elengedtem, ha még villant 5-10 meccsen valamit, ha lesz egyáltalán még 5-10 jó meccse a csapatban, már lemegyek hídba.. Mivel iszonyú sokat dolgozik, nálam emiatt Vini a legjobb opció perpill, de vannak határai. Azt nem mondhatjátok, hogy márpedig ő most klasszis, mert az nem ilyen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez olyan nalam, mint hogy patot is a mai napig nezem, akar kinaban, akar odahaza, akar usaban jatszikAzért Hazardban bízni ennyi idő után nem kis teljesítmény.
mert hazardnal is ott szunnyad a top5 legjobb tamado a vilagon tehetseg, inkabb remenykedek, ha elkerulik a serulesek, minthogy a higuainok, rodrygok es bélák szintet kelljen elviselni, ahol ha kirobbano formaban is vannak, akkor is tudom hogy az atlagtucatlofaszt fogom kapni.
hali agyonfut vedekezesben is mindenkit, őserő atomreaktorral a gyerek, tipikus retard fejjel, aki elborultan megy előre, ott nem lesz gond.Vissza kérdezek: eladod Vinit, jön Haaland, Mbappe. Hogyan játszatod őket? Tudom, nincs kötött poszt oldják meg oszt jó van, de mi van a védekezéssel? Basszanak rá, olyan PSG-sen, mert az működik?
bappe elol mellette a baloson, benzema kicsit mögöttük osztogatni, meg erkezni a kapu elé.
mögöttuk lehet forgatni a kp-t, valverdenel nem artana, ha fejlodne egy jokorat labdabiztonsagban es helyzetfelismeresben pl.
de ahogy itt a kolléga mondta, ehhez kellene 2 beton szelsovedo is, de legalabb egy jobbra, gyors, eros , technikas, tamadasban kreativ, kis osszjatekokban, haromszogelesekben, kenyszeritokben is.
aztan ha vinyo marad, lehet oket elol forgatni, a 4 arcbol telleg nem tudom kit lehetne kihagyni, vinyo is rinyalna majd, hogy visszatettek 20 perces cserenek ilyen szezon utan....
amugy a ronaldo-romario óta nem volt - nalam - epkezlab csatarduo, akik egy huron pendultek, a kétcsataros jatek ki is halt, gg uefa, vissza lehetne hozni, ott azert lehetne rombolni kemenyen
thereisonly1ronaldo
én tudok jobbat, jövőre is marad a vini benz asensio, no problemo, szevasztok
Azért Hazardban bízni ennyi idő után nem kis teljesítmény.hehetheoriginal írta: zéró jól beszél, ezek szerint nem vagy már az elvonón
másfele terelem a témát:
tegyük fel jön hali meg bapi egyszerre, nagy stadionavató meg kiskutyafasza.
kit teszel padra?
benzemát a mostani fizikumaval es jatekaval szep lassan direkt leepited?
nem hinnem, mert ő lenne a ragasztó a jatekban elöl.
hazard ha megrazza magat es birja a teste, akkor szinten kezdo kozeleben lesz, rodrygo nyilvan nem fer be, de akkor vinyoval mit csinalsz? ha azt akarod, hogy fejlodjon tovabb, akkor jatszatni kell, de kit raksz ki a kezdobol? egy kp-st?
varom a megoldast kedves fotelhuszar baratim
------Haaland
Vini-Karim-Mbappe
Camavinga-Fede (de persze mehet Kroos, Case is)
Vissza kérdezek: eladod Vinit, jön Haaland, Mbappe. Hogyan játszatod őket? Tudom, nincs kötött poszt oldják meg oszt jó van, de mi van a védekezéssel? Basszanak rá, olyan PSG-sen, mert az működik?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem mondtam hogy megtartanam.hehetheoriginal írta:naügye.Bár tudom, tehetség megvolt bennük, talán, csak mint fejben gyenge lofaszjoska volt.
erre van az a temerdek jolfizetett jololtozott figura/lehuto.Szóval 3 perc alapján inkább azt kéne megmondani, kiből les valaki, nem azt hogy ki tehetséges.
en eladnam, ti megtartanatok, kulonbozo velemenyek, sztem mindkettoben van pro es kontra is.
Ha ő a gátja mondjuk egy Mbappe Haaland duonak akkor no question.
Ha nincs esély arra, akkor fölösleges eladni csak hogy pénzünk legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem tok evidens, hogy bappe erkezik, haaland pedig maximum majd akkor, ha benzema megy par ev mulva vagy eppen szogre akasztja.varom a megoldast kedves fotelhuszar baratim
a karim-bappe-vinyo harmas lesz az alap, kerdes, milyen szerkezetben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lesz itt baj, mert Kroos, Modric, Benzema, ők teszik bele az agyat a focinkba. Ha jön Haaland meg MBappe, még egy beton kp-val valahogy tán össze is hozható, hogy mögöttük a visszavont Benzema ragaszt meg osztogat, de akkor oda már a ckm nagyon kevés. Csak ehhez kellenének atom szélsőbekkek hogy legyen szélessége is a játéknak, ez nincs meg jelenleg. Ha csak egy jön akkor Vino kell, jobbosra meg hát az öreg Kylian barátunk ez van de akkor meg kell oldanod.
Hazarddal sztem ne számolj, teljesen kuka, mint egy kiégett brazil olyan lett 31 éves korára. Pár évnyi Milan van még benne max.
Hazarddal sztem ne számolj, teljesen kuka, mint egy kiégett brazil olyan lett 31 éves korára. Pár évnyi Milan van még benne max.
Nem illik.
- hehetheoriginal
zéró jól beszél, ezek szerint nem vagy már az elvonón
másfele terelem a témát:
kit teszel padra?
hazard ha megrazza magat es birja a teste, akkor szinten kezdo kozeleben lesz, rodrygo nyilvan nem fer be, de akkor vinyoval mit csinalsz? ha azt akarod, hogy fejlodjon tovabb, akkor jatszatni kell, de kit raksz ki a kezdobol? egy kp-st?
másfele terelem a témát:
kit teszel padra?
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Erik szokás szerint jött ráfingani a parázsra, csak a szokásos.
Szerintem abban pont megegyeztünk hogy van olyan konstrukció ahol lenne értelme eladni (kb 2 játékos a világon), amúgy meg a jelen körülmények között sokat ér. Meg ha már benne van ennyi meló, meg amúgy egy kedves kis hülyegyerek, akkor pláne minek egy 28-32 éves játékosra mondjuk elcserélni.
Más kérdés, hogy most nagyon dob neki a gép, ha ez nem lesz akkor megint elég hülyén fog festeni a pályán de őt így szeretjük.
Szerintem abban pont megegyeztünk hogy van olyan konstrukció ahol lenne értelme eladni (kb 2 játékos a világon), amúgy meg a jelen körülmények között sokat ér. Meg ha már benne van ennyi meló, meg amúgy egy kedves kis hülyegyerek, akkor pláne minek egy 28-32 éves játékosra mondjuk elcserélni.
Más kérdés, hogy most nagyon dob neki a gép, ha ez nem lesz akkor megint elég hülyén fog festeni a pályán de őt így szeretjük.
Nem illik.
- hehetheoriginal
az nagypofaju anri voltp.csabi1 írta:Szerinted Vinni is ezt csinálja?Csak megtolja aztán ennyi?Miért ment mellé? Rosszul emlékszem? Szerintem amikor Bale jött, kb. ennyi volt a játéka, hogy átvette, előrevágta 3/4/5m-rel a védő mögé, aztán befutotta.
nincsenek jobbak, vagy max paran, ez is a mai fotball szegenysegi bizonyitvanya.Kíváncsi vagyok, kik jobbak szerinted? Emeljük fel a korhatárt 23 évre, hogy könnyebb legyen neked (bár 25-ig is elmehetünk)
thereisonly1ronaldo
Kíváncsi vagyok, kik jobbak szerinted? Emeljük fel a korhatárt 23 évre, hogy könnyebb legyen neked (bár 25-ig is elmehetünk)raul 4 ever írta:p.csabi1 írta: Azért ez a Bales hasonlat szerintem mellé ment.
Messze nem tőle kellene megszabadulni hanem a sallangtól.Isco,Bale,Hazard stb.
Nyáron kell Carvajal MELLÉ valaki,Casemiro mögé valaki meg előre a két nagy név,aztán megint térdepelni fog mindenki.
Pont az ilyen mentalitású embereket nem szabad elengedni egy csapatból.
Miért ment mellé? Rosszul emlékszem? Szerintem amikor Bale jött, kb. ennyi volt a játéka, hogy átvette, előrevágta 3/4/5m-rel a védő mögé, aztán befutotta.
Valamint azt sem mondtam, h rakjuk ki! Azt mondtam, hogy ha jönne egy überbalszélső, akkor a meccsek maradék 20%-ára nem volna-e luxi megtartani..?
Nekem EZZEL a Vinivel már semmi bajom. Nem a legjobb (szerintem), vannak korlátai, de annyi iszonyú munkát tesz ebbe a dologba, hogy a rossz dolgaiban javult már annyit, hogy van értelme ha ő játszik..
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Szerinted Vinni is ezt csinálja?Csak megtolja aztán ennyi?Miért ment mellé? Rosszul emlékszem? Szerintem amikor Bale jött, kb. ennyi volt a játéka, hogy átvette, előrevágta 3/4/5m-rel a védő mögé, aztán befutotta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”