Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 16., szerda 17:12

Pad'em írta: Hogy tenné amúgy fel a csapatot Carlo ha jönne Haaland, Mbappé és Tschouameni?
Easy. Ha mindenki egeszseges:

TBO - Carv Militao Alaba Mendy - CKM - Vini Benz Ase

:mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 16:45

Hogy tenné amúgy fel a csapatot Carlo ha jönne Haaland, Mbappé és Tschouameni?

-------------Haaland
--Mbappé----Benz-----Vini
---------Kroos---Modric
--------------Case
----Mendy--Alaba--Militao
---------------TBO

??? :lol: Fixen bajban lenne a szemöldöke.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 16., szerda 13:40

Karim pénteken megy újabb tesztre...a hírek optimisták, R24 nem annyira.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 16., szerda 13:36

Kylian Mbappé will arrive at Real Madrid this summer. In effect, Vinicius Junior will play right wing next season. @marca

Real Madrid are planning on using a 442 next season. @MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 15., kedd 17:55

Az alkata ugyanugy keves a japonak mint rodrygonak. De a brazil se rugta be az ajtot eddig es szerintem van foci boven kuboba. Egy probat megerne, legalabb frissulne a keret es rodrygonak lehet jo lenne egy kozepcsapatba egy teljes ev ahol vegig kezdo.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 17:00

Benzema, Mendy and Rodrygo likely available for El Clasico against Barcelona: https://www.managingmadrid.com/2022/3/1 ... asico-2022
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 15., kedd 15:01

reeed_ati írta:
Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet.. :x
Igen, nekem is beugrott tegnap az a meccs, amikor Vini még vak volt és csak agyonrúgni tudta a japánt.. Nem tett jót neki az az elvesztegetett tavalyi év..

Jövőre: Vini, Rodry, Mbappe és Ase 4 szélsőnek nem rossz, ha marad első osztályú a mallorca, mehetne még egy körre, ha összejönne egy sokmeccses, sok gólos/asszisztos szezon, jó játékkal, el lehetne gondolni, hogy Ase helyett Kubo..

Perpill én is azt mondom, hogy 2 éve jobbnak tűnt, de ha összejönne a szintlépés, hasznos tag lehetne ő is, de az még messze.. Jövőre még szerintem is kevés, még cserének is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 15., kedd 14:57

Ha nyáron jön Mbappé, akkor a jobb oldalon fog első körben játszani szerintem. Benzema ugyanis még maradni fog nálunk.

Ezzel pedig vagy Asensio vagy Rodrygo, de az is lehet, hogy mindkettő létszámon felülivé fog válni és nagyon keveset játszani.
(Mondjuk Rodrygonak még a bal oldalon is lehet keresni valója Vinícius helyetteseként.)

Nem értem így, mit akartok Kuboval, aki egy és ugyanazon poszt mint a brazil és a spanyol, és gyengébb játékos is náluk. Szerintem ő kevés ide.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 13:57

reeed_ati írta:
Galacticos írta: Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.
Eddig én is azon voltam, hogy Kubo jöjjön vissza, de kb. két évvel ezelőtt előbbre volt, mint most..(emlékszem ellenünk olyan meccset hozott anno, hogy nem lehetett szabályosan szerelni, tegnap ebből szinte semmit nem láttam)
A másik része, hogy a fizikális korlátai miatt szerintem sosem lesz tényező a srác, hiába lenne ügyes egyébként. Pont tegnap volt egy párharc, amikor Rodrygo simán elnyomta, pedig a kis brazil is max 60kiló ha lehet.. :x
Rákerestem. Rodry 64, Kubo 67 kiló :lol:.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 15., kedd 13:18

Kubo nem tunik jobbnak mint Rodrygo, nem latom hol ferne el a padon, meg miert akarnank itt tartani havi 20 percert.
Lehetne jo cserejatekos, persze, de szerintem arra ha majd kell barmikor talalunk jobbat is. Vele akar meg le is huzhatunk valakit

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 15., kedd 12:34

Remy írta: Kubo kell. Ha elszórjuk a selejtet, kelleni fognak cserejátékosok is. Ha a japán nem is lesz egy szupersztár, egy frissebb Lucas még lehet belőle. Az meg mint tudjuk, aranyat tudott érni anno.

A hozzáállása top, hajtós játékos és azért focizni is tud. Simán ki kell próbálni cserejátékosként.
Ne
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 15., kedd 12:29

Kubo kell. Ha elszórjuk a selejtet, kelleni fognak cserejátékosok is. Ha a japán nem is lesz egy szupersztár, egy frissebb Lucas még lehet belőle. Az meg mint tudjuk, aranyat tudott érni anno.

A hozzáállása top, hajtós játékos és azért focizni is tud. Simán ki kell próbálni cserejátékosként.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 15., kedd 8:29

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 15., kedd 8:27

Nulla ez a Kubo, Rodrygo meg tökéletes kiegészítő ember. Biztos nem cserélném el őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 15., kedd 8:21

Ha csak az egyik szupersztar erkezik, es elmegy hazard jovic stbstb fele slepp, en jovore megtartanam a kubot es ha ugy van rodrygot tennem kolcsonbe. A kis japo is megerdemelne egy eselyt, van benne fantazia es sztem tipik az a jatekos aki jobb tarsakkal mint akikkel most van o is sokkal jobb lenne.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 14., hétfő 20:16

halamadrid írta: Meg is van a kezdő

Körte
LV-Nacho-Alaba-Mendy
CKV
Rodry-Benz-Vini

Legutóbb amikor Mendynek és Casenak is vigyáznia kellett akkor az nem sült el valami jól...

Egy félidei magabiztos vezetés esetén remélem beküldi Jovityot vagy Bélát. Jó lenne ha minimálisan is, de valamelyik "játékban lenne". Hacsak nem a 0 perces Iscot tartogatjuk KAK pótlására, mint hamis kilences.

Összvissz jó kis kezdő.

Ennyi, Bél egy tróger, de az isco/haz/mariano/jovics bandából ő még érhet valamit a folytatásra nézve..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 14., hétfő 19:29

Jovicsot biztos nem fogja mert a keretbe sincs. Reméljük igaz a Dortmund érdeklődése.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 14., hétfő 19:19

Meg is van a kezdő

Körte
LV-Nacho-Alaba-Mendy
CKV
Rodry-Benz-Vini

Legutóbb amikor Mendynek és Casenak is vigyáznia kellett akkor az nem sült el valami jól...

Egy félidei magabiztos vezetés esetén remélem beküldi Jovityot vagy Bélát. Jó lenne ha minimálisan is, de valamelyik "játékban lenne". Hacsak nem a 0 perces Iscot tartogatjuk KAK pótlására, mint hamis kilences.

Összvissz jó kis kezdő.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 14., hétfő 19:12

tomi_b írta:
Realista24 írta: Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.
Azért Carlo nagyot húzott saját magához képest…
jaja, akartam írni, hogy pont ennyi értünk a rotáció alatt, hogy néha kicserél 2-3 ember a kezdőben :lol: igaz egy az kényszer, de hát na..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. március 14., hétfő 19:11

Realista24 írta: Azt mondta Carlo, nem lesz rotáció.
Azért Carlo nagyot húzott saját magához képest…

Vissza: