Edző és vezetőség
- mocsok
Re: Edző és vezetőség
Hat nem ezek a legegyszerűbb hónapjai.
De ha valaki, ő megoldja szerintem.
De ha valaki, ő megoldja szerintem.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Még az a "kva" stadion is kigyulladt..ateeemadrid írta:
Én Perezt sajnálom, az utóbbi időben nem nagyon sülnek el jól az elképzelései.
- ateeemadrid
Persze, hogy nem, nem is írt senki ilyet, én pl Őt mindig is imádni fogom, ahogy egyébként Ramost is, még ha most csalódni is fogok benne/bennük.mocsok írta: Hat de nem is feltétlen kell elintézni annyival hogy z1g halamadrid.
Én csak úgy gondolom, hogy a francia messze nem áldozat ebben a szituációban, és páran kicsit túltolják a védelmét.
Én Perezt sajnálom, az utóbbi időben nem nagyon sülnek el jól az elképzelései.
- mocsok
Hat de nem is feltétlen kell elintézni annyival hogy z1g halamadrid.
- ateeemadrid
Nyíltan beleallt a klubba, ráadásul ő távozott magától, és hagyott minket szarban, mégis áldozatként van beállítva. Sztem erre érti.mocsok írta:Nem te vagy az első aki hasonlót ír, de ezt mire alapozzátok, vagy hogy jutottatok erre a következtetésre?ronaldo99 írta: Úgy tűnik sokan többre értékelik ZZ-t mint a klubot. Ez azért elgondolkodtató...
- mocsok
Nem te vagy az első aki hasonlót ír, de ezt mire alapozzátok, vagy hogy jutottatok erre a következtetésre?ronaldo99 írta: Úgy tűnik sokan többre értékelik ZZ-t mint a klubot. Ez azért elgondolkodtató...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért aki nem ismeri el, hogy ZZ második regnálása során egyértelműen lefelé mentünk a lejtőn és a jövőre tekintve rossz irányba haladtunk azzal igazából tök felesleges vitatkozni.
Úgy tűnik sokan többre értékelik ZZ-t mint a klubot. Ez azért elgondolkodtató...
Úgy tűnik sokan többre értékelik ZZ-t mint a klubot. Ez azért elgondolkodtató...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én úgy látom, hogy nyertünk egy bajnokságot, de a keret és a játékban lévő játékosok mennyisége és minősége romlott. A csapat rebuildtől távolabb vagyunk, mint valaha. A játékról a meccsek 90%-van nem is beszélve.füst írta:Ez így jól hangzik, hagy interpretáljam én hogy látom.Dupla D írta:
Kapott 300 millióért játékosokat. Elengedett 3 olyan játékost, akik akár kezdők is lehetnének most és még pár fiatal tehetséget.
Egyik évben kapott játékosokat 300 millióért, velük vagy nélkülük, de megnyerte a bajnokságot. Második évben pedig vettek el tőle játékosokat 100 millió értékben, és nem nyert bajnokságot.
De még egyszer mondom. Itt nem a besült játékosokat varrom a nyakába. Hanem a rebuild koncepció teljes hiányát. És azt a kettős mércét támadom, hogy ha Guardiolát fikázzuk, hogy neki mindenkit is meg kell venni, hogy nyerjen, akkor Zidane-tól meg ne csak akkor várhassunk el valamit, ha Mbappé-kat kap.
Ősszel én azt mondtam, hogy nem látom a koncepciót, ezért szerintem nyáron mindenképpen szükséges a váltás. Azóta se láttam a koncepciót, amire a következő éveket fe tudnánk építeni. És itt nem csak a játékoskeret alakítására gondolok. A játék képére például nem csak a játékosok vannak hatással, hanem az edző is. Ebben javulást a szezon egészét nézve nem láttam.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez így jól hangzik, hagy interpretáljam én hogy látom.Dupla D írta:
Kapott 300 millióért játékosokat. Elengedett 3 olyan játékost, akik akár kezdők is lehetnének most és még pár fiatal tehetséget.
Egyik évben kapott játékosokat 300 millióért, velük vagy nélkülük, de megnyerte a bajnokságot. Második évben pedig vettek el tőle játékosokat 100 millió értékben, és nem nyert bajnokságot.
- Dupla D
Kapott 300 millióért játékosokat. Elengedett 3 olyan játékost, akik akár kezdők is lehetnének most és még pár fiatal tehetséget.füst írta:Kit?mást kapott helyettük
Nem varrom a félresikerült igazolásokat Zidane nyakába. Csak ne jöjjetek már azzal, hogy Mbappé vagy senki. Bayern, Chelsea, Liverpool tudott úgy BL-t nyerni, hogy nem Mbappét vették meg 200 millióért.
- füst
Kit?mást kapott helyettük
- füst
Arra is jó volt ez a levél, hogy megtudjuk visszajön-e mostanában ZZ. Baromira nem.
Ez nem viszontlátásra volt, hanem ég veled.
Ahhoz hogy újra idejöjjön edzőnek, vagy nagyon sok időnek kell eltellnie, vagy kanosszát kell járni Madridban.
Nem lesz 8 hónap múlva welcome back videomontázs.
Ez nem viszontlátásra volt, hanem ég veled.
Ahhoz hogy újra idejöjjön edzőnek, vagy nagyon sok időnek kell eltellnie, vagy kanosszát kell járni Madridban.
Nem lesz 8 hónap múlva welcome back videomontázs.
- Dupla D
Ha Guardiolanak a szemére vetjük, hogy csak klasszisokkal és/vagy 500 milliókat elköltve tud nyerni, akkor miért szól az Zidane mellett, hogy ő Mbappét, Pogbát, Camavingát kért, erre mást kapott helyettük? Dzsi mivel te hoztad fel, téged kérdezlek.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a társaság fele itt úgy csinál, mintha minden fiatal kutyaütő lenne, és nem lehetne betenni havi 1 meccsre egy Blancot (korábban Llorentét vagy bárki mást pihentetni)
mondjuk lehet ez volt Zizu véleménye is
az utolsó 2 hónap bizonyította hogy ez nincs így, ha bemerte volna tenni a mester korábban is őket, mindenki jobban járt volna
mondjuk lehet ez volt Zizu véleménye is
az utolsó 2 hónap bizonyította hogy ez nincs így, ha bemerte volna tenni a mester korábban is őket, mindenki jobban járt volna
Ezzel nincs is baj. Ezt kell mondani és akkor mindenki megérti. Szar a csapat, szar az anyagi helyzet én ezt így nem tudom válalni. Nem halandzsázni mindenféle bizalomról meg fúrásról meg tökömtudjamiről.dzsi91 írta:Ezt nem értik meg itt, miafasszal rebuildeljen? Ödeegar ceballos meg hasonló lepkefingokkal lejátszol 5 meccset kieső helyen vagy. Persze,hogy az öregeket kell játszatni. Kért ő pogbat camavignat embappet helyette kapott jovicot meg hasonló neveket. Hazard oké, azt megkapta de arról senki nem tehet ami a dagi belgaval lett.Megértem ,hogy nincs pénz de akkor ne is vergődjön mindenki egy szar ősz után,hogy hol vannak az eredmények…füst írta: 0 igazolással nehéz rebuildelni.
Nem csak nosztalgia miatt játszik Modric, Benzema, Kroos, hanem mert nélkülük lényegesen gyengébb a csapat.
Vagy Benzemát választod vagy a góltalanságot.
Kp ugyanez, ha nyerni akarsz, Modricra bízod a játékot, nem Iscóra meg Ödére.
Minden bizonnyal nemtudunk ezen a nyáron sem hozni senki értelmeset, úgyhogy köszöbte szépen nem kér mégegy szezon vinidzsuniort, hogy aztán őt szidják,hogy a 40 eves modricot kell játszassa mert a fiatalok a getafeba sem férnének be.
Majd jön pokettino azt a seggét veri a földhöz a 20 millas mariano szintű igazolásoknál örömében aztán decemberben úgy lesz kibaszva ha kikapunk a barszától,hogy rossz lesz nézni.
Egyébként a rebuild is mehetett volna jobban, csak ő inkább Marcelot választotta Regu helyett, Iscot Ode helyett, sérülésig hajtotta Kroos-t és Modricot Blanco kiprobálása helyett, kiderült, hogy Miguel és Odri is használható játékosok, Militao helyzetéről meg inkább nem is írok semmit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
VDB felváltva nyert Bl-eket és bajnokságokat ittléte alattRealista24 írta: Ahogy már írta. Soha egyetlen edzőnk nem hozott ilyen eredményeket. A kettő lehet összefügg, nem?
ő (sem) kapott bizalmat, az első adandó alkalommal kivágta Perez
amit a mai napig sem értek mondjuk
vagy azt hitte az elnökség, hogy könnyen találnak 1 korszerűbb, "galaktikusabb", fiatalosabb
mestert, aki minden éveben Bl-t nyer
jól ráfáztunk erre a döntésre, várhattunk 12 évet a következő bl-re...
valószínűleg a vezetőség is bőven felelős a mostani helyzetért, nem csak Zizu
szerintem a mester "sztárokkal" szeretett volna új csapatot építeni, azokat nem kapta meg
a Castillásokkal közepes tehetségekkel nem akart tökölni
alószínűleg nem nevelő edző
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Persze ezt is meg lehet erteni. Viszont szukseg van valakire aki megteszi elobb utobb. Ha Zidane-nak nem megy akkor kell valaki akinek igen.ANDS írta: És van egy emberi oldala, amit én teljesen megértek, ha valakik már bizonyítottak, azokat nehéz padra tenni (CKM, Marcelo, LV). Ez utóbbi önmagában is jelenthet akkora terhet, amit ZZ nem tud megtenni - máról holnapra, - mint mondjuk Solari.
Mondjuk a peldakat amiket felhoztal nem mindegy hogy kit nezunk. Casemirora meg evekig lehet epiteni, Kroosra is 1-2 evig, es jelenleg meg Modricra is peldaul evi 20-30 meccsen. Itt mellejuk kellett volna elkezdeni beepiteni jatekosokat fokozatosan. Marcelo viszont egy teljesen mas eset, nala mar jo ket eve meg kellett volna lepni a cseret - padra se kellett volna tenni.
Az a legnagyobb baj, hogy nem kezdtuk el a folyamatot egybol amikor CR lelepett. Illetve ha voltak is probalkozasok Solari altal, Zidane visszacsinalta. Eltelt azota 3 ev. Abbol a gerincbol akikre akkor meg lehetett volna epitkezni paran ki fognak esni (Ramos, Varane, Modric), a maradek meg 3 evvel oregebb mint volt. Sokkal nehezebb lesz most nekiallni mint akkor lett volna. De attol meg kenytelenek leszunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
dzsi91 írta:Ezt nem értik meg itt, miafasszal rebuildeljen? Ödeegar ceballos meg hasonló lepkefingokkal lejátszol 5 meccset kieső helyen vagy. Persze,hogy az öregeket kell játszatni. Kért ő pogbat camavignat embappet helyette kapott jovicot meg hasonló neveket. Hazard oké, azt megkapta de arról senki nem tehet ami a dagi belgaval lett.Megértem ,hogy nincs pénz de akkor ne is vergődjön mindenki egy szar ősz után,hogy hol vannak az eredmények…füst írta: 0 igazolással nehéz rebuildelni.
Nem csak nosztalgia miatt játszik Modric, Benzema, Kroos, hanem mert nélkülük lényegesen gyengébb a csapat.
Minden bizonnyal nemtudunk ezen a nyáron sem hozni senki értelmeset, úgyhogy köszöbte szépen nem kér mégegy szezon vinidzsuniort, hogy aztán őt szidják,hogy a 40 eves modricot kell játszassa mert a fiatalok a getafeba sem férnének be.
Majd jön pokettino azt a seggét veri a földhöz a 20 millas mariano szintű igazolásoknál örömében aztán decemberben úgy lesz kibaszva ha kikapunk a barszától,hogy rossz lesz nézni.
Szegény Getafe, mindig mindenhol még a külföldi fórumokon is vele példálóznak, ha a szar csapatot kell mondani
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt nem értik meg itt, miafasszal rebuildeljen? Ödeegar ceballos meg hasonló lepkefingokkal lejátszol 5 meccset kieső helyen vagy. Persze,hogy az öregeket kell játszatni. Kért ő pogbat camavignat embappet helyette kapott jovicot meg hasonló neveket. Hazard oké, azt megkapta de arról senki nem tehet ami a dagi belgaval lett.Megértem ,hogy nincs pénz de akkor ne is vergődjön mindenki egy szar ősz után,hogy hol vannak az eredmények…füst írta: 0 igazolással nehéz rebuildelni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Igen, erreRealista24 írta:Ez az amire alapozod a kommented?Mondtasm, nincs időm utána olvasni. Hirtelen csak egy hírt találtam, ez is arra utal, hogy a klub (nem Perez, hanem a Real Madrid klub) megpróbálta itt tartani:
"Zidane was planning to announce his decision to LEAVE the club today, but Real Madrid convinced him yesterday to wait until the next few days so they can discuss the future of the club together. @edupidal #rmalive"
Fel akart mondani, majd szóltak neki, hogy még ne tedd, gondold át újra, amit ajánlottunk. Átgondolta, felmondott.
Vagy, ha te beadod a felmondásod, mert nem kaptál 200K emelést, és azt mondja a főnököd, hogy, figyelj már, gondold át újra, jó neked a mostani fizu, maradj. Maradsz?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???