petiamadridista írta:
Értem h a játékos miért lenne jó vagy sem, valamint a fórum véleményét is látom, bár ugye Ndombele már nem lehet realitás.
De akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a jelenleg kalkulálható FFPvel van-e értelme így rámenni Pogbára. Az eurómilliók lassan gyűlnek. Még L.V és James eladásában és úgy kb 70 miska bevétellel lehet jó eséllyel számolni. Bale rajtunk fog ragadni.Ez már tisztán látszik.
Most nem tudom pontosan hogyan állunk de szerintem optimálisabb lenne a dán Eriksen, aki mellett kb ugyanannyi pro és kontra van mint Pogba kapcsán, csak mivel nem 120-150 millió euró hanem kb 70-80 max így az FFPből sokkal jobban kijövünk, ami a jövő nyárra nézve nagy szó, hiszen a több mint 200 misit minden bizonnyal akkor tervezzük elverni a tudjukkire.
Tehát üzleti szempontból érdekelt most a dolog.
Erről ki mit gondol???
Lassan gyűlnek? Ezt nem először látom, pedig szerintem pont hogy jól szedjük be a pénzeket.
Nekem kellene Pogba, idén, jövőre, ha van realitása Mbappénak, akkor az öreg úgyis megoldja.
Ha meg Bale itt marad, James csak kölcsönbe megy, akkor jövőre a kettőből máris van 100-120 milliónk. Már ha akkor sikerül a walesi-t eladni
Ha nem, akkor majd eladjuk Asensiót.