Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 22., péntek 6:49

Barcelona are planning a €70 million (£50m) bid for Arsenal midfielder Aaron Ramsey.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 22., péntek 5:52

De most érted. Xavi lement a padra. jött egy Rakitic, aztán ugyanúgy megy a csapatnak. Sose Xavitól függött ez a csapat.
nem is az idei évről beszélünk, az utóbbi időkben "csak" hasznos tagja a keretnek, de évekkel ezelőtt mind a barcában, mind a válogatottban ő volt (persze iniestával karöltve) a csapat agya.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 22., péntek 0:38

Azért Messi "pótlását" is meg fogják oldani. Neymar szerintem vezéralkat lehet ha benő a feje lágya, illetve a pótlást sem úgy kell elképzelni, hogy 1-1 ben. Majd szép lassan alakul az a rendszer, feltéve hogy nem hirtelen dobbant, mert akkor tényleg gáz van amíg rá van szabva a szerkezet.
Xavival sem úgy volt, hogy egyszer csak azt mondta hogy csá, és kiszállt a kezdőből. Szépen le lett építve (nem negatív értelemben) és még akkor át lett szabva a középpálya amikor ott volt. A pár évvel ezelőtti Barca megérezte volna, a mostani nem fogja.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2015. május 21., csütörtök 23:46

Remy írta:Azt nem mondom, hogy Xavi nem kellett a sikerhez, de nem lesz akkora érvágás szerintem, mint majd Messi kiválása, akinek a hiányát évekig érezni fogják.
Jelenleg a világ 2 legjobb játékosából az egyikről beszélsz. Persze, hogy meg lehet érezni majd a hiányát. De csak abban az esetben, ha a helyére próbálnak majd beilleszteni valakit, ugyanabba a szerepbe, ugyanazokkal az elvárásokkal, ugyanabban a felállásban.
De honnan lehet tudni, hogy mi lesz X év múlva? Attól, hogy nem lesz Messi, lehet még olyan focija a Barcának, amivel ugyanúgy jönni fognak a kupák. Lásd Heynckes féle Bayern. Ott se volt se Messi, se Ronaldo, mégis szétverték egész Európát. Plusz ha hagyták volna dolgozni az öreget és nem viszik a helyére Guardiolát, lehet, hogy több évig tudták volna uralni BL-t is.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 23:33

Remy írta:De most érted. Xavi lement a padra. jött egy Rakitic, aztán ugyanúgy megy a csapatnak. Sose Xavitól függött ez a csapat.
Xavi egy rendkívül hasznos tagja a csapatnak most is, nem véletlen, hogy nem hulla egyik középpályásunk se, jól lettek forgatva, hála a Maestronak. Úgyhogy de, ezt igenis pótolni kell..

Az meg szintén elég meredek, hogy Xavitól sosem függött a játékunk, javaslom nézz vissza pár 08/09-es meccset pl, aztán utána jelentsd ezt ki komolyan.. :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 23:31

Sose függött tőle? Azért volt amikor még sokat számított :mrgreen: Persze az sem most volt.

Átírtad? Mert előbb még nem volt ott a kiegészítés :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 21., csütörtök 23:29

wZoLee7 írta:
Remy írta:Xavi... nem úgy érzékelem, mint akit annyira pótolni kéne. Majd Messit... na őt kell majd pótolni. Aztán majd rájöttök, hogy nem lehet. Legalábbis egy jó ideig tuti nem lehet majd.
Ez most kicsit érthetetlen. Mindenkit pótolni kell, ez inkább madridi hülyeség, hogy nem kell pótolni azt aki elmegy. Nagyon is kell, hogy ne legyen gond, ha valaki kiesik. Messiről meg most szó sincs, pár évig még ott lesz. Mire elmegy a barca játéka már teljesen átformálódhat.
De most érted. Xavi lement a padra. jött egy Rakitic, aztán ugyanúgy megy a csapatnak. Sose Xavitól függött ez a csapat. Messin áll vagy bukik a dolog. Lásd őszi forma és lásd tavaszi forma.

Azt nem mondom, hogy Xavi nem kellett a sikerhez, de nem lesz akkora érvágás szerintem, mint majd Messi kiválása, akinek a hiányát évekig érezni fogják.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 23:27

Remy írta:Xavi... nem úgy érzékelem, mint akit annyira pótolni kéne. Majd Messit... na őt kell majd pótolni. Aztán majd rájöttök, hogy nem lehet. Legalábbis egy jó ideig tuti nem lehet majd.
Ez most kicsit érthetetlen. Mindenkit pótolni kell, ez inkább madridi hülyeség, hogy nem kell pótolni azt aki elmegy. Nagyon is kell, hogy ne legyen gond, ha valaki kiesik. Messiről meg most szó sincs, pár évig még ott lesz. Mire elmegy a barca játéka már teljesen átformálódhat.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 21., csütörtök 23:22

Xavi... nem úgy érzékelem, mint akit annyira pótolni kéne. Majd Messit... na őt kell majd pótolni. Aztán majd rájöttök, hogy nem lehet. Legalábbis egy jó ideig tuti nem lehet majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 21., csütörtök 23:17

bár én már tavaly elengedtem volna xavit, de az élet azt igazolta, hogy jó döntés volt a maradása, még ennyi idősen is a csapat hasznára tudott válni ebben a szerepkörben, amit idén kapott luchotól.

nagyszerű pályafutást tudhat magáénak, nélküle sem a barca, sem a spanyol válogatott nem tündökölt volna úgy, ahogyan azt tette az utóbbi jó pár évben.

el lehet vitatkozni arról, hogy minden idők legjobb középpályásai közé tartozik e, vagy sem, ellenben az szerintem vitathatatlan, hogy a játékitelligencia terén nem sokan mérhetőek hozzá.

én örülök, hogy egy ekkora ikont láthattam kiteljesedni a csapatban, és még akkor is nagy űrt fog hagyni maga után, ha az utóbbi szezonokban már tényleg érezhető volt, hogy megette az idő vasfoga.

januárban kénytelenek lesznek pótolni valakivel, mert a rakitic-iniesta-rafinha trió nagyon szűkös két helyre, roberto nem szint, halilovic (még) éretlen a nagyokhoz, samper inkább busquets posztján játszik, denis suárez pedig még egy évig marad sevillában.
gündogant tudnám leginkább elképzelni abból a szempontból, hogy őt könnyebb lenne megszerezni és mivel nem játszanak a bl-ben, így ilyen jellegű probléma sem lenne vele.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:53

Annyira adná, hogy ő legyen a következő Modricunk.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 22:28

wZoLee7 írta:Nem hiszem, hogy Verratti álma örökké a francia bajnokság megnyeréséért küzdeni. És már csak CA miatt is gondolom, mert bízom benne, hogy marad
Az lehet, de nem játszik ott vészesen régóta, egyre jobb és jobb a csapat.. Semmi oka váltani szerintem. Ha ott tolná már 8 éve, és beleszürkült volna a csapatba azt mondom oké, de jelenleg tényleg nem tudom elképzelni, hogy idén nyáron lelépjen.

(Remélem nem is tévedek, mert ha majd megy, akkor jöjjön hozzánk.. :D )

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:25

Nem hiszem, hogy Verratti álma örökké a francia bajnokság megnyeréséért küzdeni. És már csak CA miatt is gondolom, mert bízom benne, hogy marad

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 22:23

wZoLee7 írta:A legjobb az lenne, ha CA maradna, Pogba menne a barcába, Verratti madridba, Gündogan meg tökmind1 csak ne a barcába :mrgreen:
Az persze, csoda lenne.. :lol:

Amúgy Verratti mitől lett mozdítható? :hmmm: Én is róla álmodozok egész nyáron, de igazából lássuk be, a srác kb esélytelen kategória. A PSG Lavezzit, meg Cavanit akarja inkább eladni, és tavaly konkrétan kijelentették, hogy a csapatot a fiatalokra, Marquinhosra, Verrattira meg nem is tudom már kire akarják építeni. Az igazolásokat is sportszakmai szempontok alapján végezték javarészt, okosan költik a pénzük - nem City feeling -, hülyék lennének eladni a kis olaszt, aki az egyik legjobb középpályás lehet a jövőben. Előbb válnának meg Pastorétól szerintem, mint Verrattitól. És tudtommal ő is jól érzi ott magát, Carlo helyzete kérdéses, szerintem ő se akar így nagyon váltani, még ha komálja is az öreget..
ziro4vr írta:Nem érdemlitek meg!!!!
Dehogynem! :D

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 21., csütörtök 22:16

wZoLee7 írta: Attól függ, ahogy DinhoL is írta, Madridban mindig történik valami, csak az esetek túlnyomó részében nem mindig az minek kellene. Idén talán már nincs annyira agyon sztárolt támadó a piacon, így végre Perez szemében is egy középpályás lehet az első célpont. 3 igazán komoly név van akik úgy fest mozdíthatóak. A legjobb az lenne, ha CA maradna, Pogba menne a barcába, Verratti madridba, Gündogan meg tökmind1 csak ne a barcába :mrgreen:
Eddig igazolások terén, mindig mi húztuk a rövidebbet...Beckham-Ronaldinho, Neymar-Bale, csak hogy a legnagyobbakat említsem...remélem nem ide fog tartozni a Pogba-Verratti biznisz...
Bár ha a következő szezontól Benitez lesz az edző nálunk, az mindennek a legalja lesz...

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:11

palesz77 írta:
wZoLee7 írta:Jó, ha ebbe a Juve és Pogba belemegy, tehát már nyáron hivatalos lesz a dolog, akkor a barca olyan pofont ad Pereznek, hogy az megvesz mindenkit aki 100 millába kerül
Nem tudom melyik fél járna rosszabbul, mi a 100 milliós Pogbával, aki szerintem rohadtul nem passzol hozzánk, és nagy befürdés lenne, vagy ti, hogy Perez megint ámokfutásba kezd.. Kb döntetlen lenne szerintem. :lol:

Kell egy jó Gündogan - akire esély is van úgy néz ki -, és megvan oldva a probléma! B-)
Attól függ, ahogy DinhoL is írta, Madridban mindig történik valami, csak az esetek túlnyomó részében nem mindig az minek kellene. Idén talán már nincs annyira agyon sztárolt támadó a piacon, így végre Perez szemében is egy középpályás lehet az első célpont. 3 igazán komoly név van akik úgy fest mozdíthatóak. A legjobb az lenne, ha CA maradna, Pogba menne a barcába, Verratti madridba, Gündogan meg tökmind1 csak ne a barcába :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 21., csütörtök 22:07

palesz77 írta: Kell egy jó Gündogan - akire esély is van úgy néz ki -, és megvan oldva a probléma! B-)
Nem érdemlitek meg!!!!
Nem illik.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 22:06

wZoLee7 írta:Jó, ha ebbe a Juve és Pogba belemegy, tehát már nyáron hivatalos lesz a dolog, akkor a barca olyan pofont ad Pereznek, hogy az megvesz mindenkit aki 100 millába kerül
Nem tudom melyik fél járna rosszabbul, mi a 100 milliós Pogbával, aki szerintem rohadtul nem passzol hozzánk, és nagy befürdés lenne, vagy ti, hogy Perez megint ámokfutásba kezd.. Kb döntetlen lenne szerintem. :lol:

Kell egy jó Gündogan - akire esély is van úgy néz ki -, és megvan oldva a probléma! B-)

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 22:00

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:Hát a nyár nektek nem lesz izgalmas :mrgreen:
Igazolhatnak ők is, csak le kell bulizni a játékossal, hogy fél évig bírja ki jelenlegi csapatában, na meg azt, a másik csapattal, hogy a bl-ben ne szerepeltessék. Izgalmas lesz az.
Jó, ha ebbe a Juve és Pogba belemegy, tehát már nyáron hivatalos lesz a dolog, akkor a barca olyan pofont ad Pereznek, hogy az megvesz mindenkit aki 100 millába kerül

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 21:59

wZoLee7 írta:Hát a nyár nektek nem lesz izgalmas :mrgreen:
Napasztmek ez igaz.. :lol: De itt elsősorban a Realra gondoltam ahol mindig történik valami izgalmas. :)
Som i Serem!
6oat

Vissza: