Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 21., csütörtök 12:57

Anthony írta:Az idéni aranylabdáról sok vita nem lehet, de nagyon úgy tűnik a következőt oda lehet adni Messinek. Főleg ha nyer egy Copát is. De még a Juve, és a brazilok beleszólhatnak a dolgokba :)
Tegyük fel a Juve nyeri a BL-t, és a brazilok a Copát. Ki kapja az aranylabdát? Odaadják Neymarnak a Copa miatt? Karcsú lenne az... Pláne ha gólokban Messi agyonveri Neymart.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 21., csütörtök 12:55

Az idéni aranylabdáról sok vita nem lehet, de nagyon úgy tűnik a következőt oda lehet adni Messinek. Főleg ha nyer egy Copát is. De még a Juve, és a brazilok beleszólhatnak a dolgokba :)

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 12:43

Nagy történet nem lesz, az előzetes felmérések szerint. Vagy Bartomeu marad vagy Laporta lesz, ha indul egyáltalán, mert hivatalosan még be sem jelentette. Gondolom míg vannak éles meccseink addig nem kampányolnak.
Ráadásul az eredmények miatt most már Bartomeu felveszi vele a versenyt.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 21., csütörtök 12:34

Realista24 írta:Messi deserves Ronaldo's Ballon d'Or trophies - Bartomeu
The Barcelona chief claims that the Argentine should have seven of the prestigious awards since 2007, rather than four.
:mrgreen:
Szerinte a Barça B szezonja sem tekinthető kudarcnak, és amúgy sincs azzal baj, ha kiesnek a másodosztályból. :lol: Várom már a választásokat...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 12:31

Messi deserves Ronaldo's Ballon d'Or trophies - Bartomeu
The Barcelona chief claims that the Argentine should have seven of the prestigious awards since 2007, rather than four.
:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:56

Ziroval NSZK focival kapcsolatosan kár is vitázni,régóta lesem mennyire felkészült az ottani dolgokról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 21:54

EZ ITT OFF. Köszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:53

Matt009 írta:Most őszintén? Van itt valaki, aki szerint a jelenlegi helyzetben Klopp kell? Lehet engem a nevek miatt csesztetni, de leírtam Löw nevét párszor, ki lettem röhögve. A jelenlegi helyzetben ő sokkal jobb választás lenne Kloppnál. Egyrészt higgadt ember, másrészt taktikailag felkészültebb Carlonál (értsd jobban felkészül az adott meccsre, és nem fél belenyúlni a meccsbe), harmadrészt támadófelfogású edző, ami kulcsfontosságú.

Jah és igen nem hemzsegnek most a nagy edzők, éppen ezért vagy belenyúlunk egy kiöregedőben lévő edzőbe, aki párszor már leszerepelt vagy hozunk egy új nevet. Nem véletlen, hogy a Barca is saját nevelésűekkel próbálkozik az utóbbi időben. Löw a legideálisabb "új név".
Ennyit akartam hallani csak.

Most ebbe a vitába nem kezdenék bele, de Löw nem volt lemeccselve mondjuk a 12-es eb elődöntőben? Meg mi az hogy taktikailag felkészültebb? Nem tudjuk mit alkotna egy klubcsapatnál, a válogatottnál is legutóbb annyi volt a nagy felkészültsége hogy lemásolta guardiola BM-es elképzeléseit.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:48

Carlo ismeri a csapatot,most egy új ember megint zavart okozna. Pereznek be kellene látnia a maga hibáit,mert ugye ő jelentősen szerepet vállalt a csapat belső karakterisztikájában,ami nem a dolga. A takarítónőnek sem az a dolga hogy a füvet nyírja,hanem a rend,ezeket a feladatokat el kellene tudni osztani normálisan.

Carlonak megvoltak a hibái,jogos....de mindenkinek vannak ezt sokan elfelejtik,tökéletes edző pep-en kivül nincsen, szóval, carlonak megvoltak a hibái,és azt hogy mennyire sáros ebben a szezonban azt nem tudhatjuk,mert nem tudjuk ki engedte meg,egy lejáró szerződésű khedira "lógjon" a levegőben egy évig,egy CA által bizonyítottan szükségtelen illarra még itt legyen,egy sokáig sérült jesére bizták a támadó cserét meg egy hirtelen iderángatott évek óta cserebogár mexicoira.....vicc.
Hogy ezt ki akarta,engedélyezte,na ezt jó lenne tudni....mert a pofáját beverném egy rúd pick szalámival.

Nem kellett volna sok reálisan sem ahhoz hogy ott legyünk a végén.....tényleg nem.ezt kell megfontolni.....amíg bírta az első sor,addig nem volt nagyon ellenfél....szétsztárolt msn ide vagy oda......

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 19., kedd 21:47

Most őszintén? Van itt valaki, aki szerint a jelenlegi helyzetben Klopp kell? Lehet engem a nevek miatt csesztetni, de leírtam Löw nevét párszor, ki lettem röhögve. A jelenlegi helyzetben ő sokkal jobb választás lenne Kloppnál. Egyrészt higgadt ember, másrészt taktikailag felkészültebb Carlonál (értsd jobban felkészül az adott meccsre, és nem fél belenyúlni a meccsbe), harmadrészt támadófelfogású edző, ami kulcsfontosságú.

Jah és igen nem hemzsegnek most a nagy edzők, éppen ezért vagy belenyúlunk egy kiöregedőben lévő edzőbe, aki párszor már leszerepelt vagy hozunk egy új nevet. Nem véletlen, hogy a Barca is saját nevelésűekkel próbálkozik az utóbbi időben. Löw a legideálisabb "új név".

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 19., kedd 21:26

ziro4vr írta:
Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.
De akkor ki kell? Kérlek mondj már pár konkrét nevet.
Nem tudod? A metroszexi nemet világbajnok nulla klubtapasztalattal majd betori a védekezésre Ceerhetest es a walesi frottir zoknis futogepet. Maradjon Carlo inkabb, jelenleg senkiben nem latok tobbet, bar neha rajuk ordithatna olyan emberesen mert nem ugy tunik mintha csinálna ilyeneket. Nem tudom mennyire igaz, higy Van Gaal Lajos meg a Bayernnel lehúzott nadraggal tudatta mindenkivel, hogy van akkora tőke, hogy mindenkit kiszabjon. Neha nem azt az ilyen, de nem orult módjára, azt mar egyszer megjartuk.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 21:25

Matt009 írta:a legfontosabb pont elveszett, mégpedig a csapatrészek közötti kohézió
Emiatt mondjuk nem aggódok, egy egészséges, jól felépített kp-val ez vissza fog jönni. Lehet mondani, hogy nem minden Modricon múlott, de az ő kiválásával tűnt el a kohézió, visszatértével pár meccsen újra érezni lehetett, de egyszerűen nélküle a kp, főleg 3 emberrel, elveszett a védekező és a támadó feladatok közt, és igazán egyikre sem maradt ereje.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:25

R.M.C.F írta: Kaczor Feri. Őt ismered? Elég komoly.
A kistarcsai böllérfesztiválon már bizonyított, jöhet.
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:23

ziro4vr írta:
Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.

Kaczor Feri. Őt ismered? Elég komoly.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:20

Nem illik.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 19., kedd 21:15

lesliejr írta:Tudom, hogy amíg hivatalos úton meg nem erősítik Ancelotti-t vagy el nem zavarják, addig pletyka fészek lesz a Real Madrid "otthona", de szerintem óriási hülyeség lenne Klopp-ot leigazolnotok.
Ha Pep-re azt mondjátok, hogy egy lufi, színész az oldalvonal mellett akkor a német mi? Egy vicsorgó motivátor, semmi más. Volt 2 jó éve, felspannolt mindenkit Dortmundban, aztán végignézte, ahogy a kiesés szélén táncolt a csapata. Az igazolásai szinte mind becsődöltek és taktikailag is agyonverték az utóbbi időkben. Aki ilyen rövid idő alatt a csúcsról a pokolra jut az minden csak nem jó edző.
Most az 1x jól eladja magát, aztán megy majd a süllyesztőbe.
El se tudom képzelni, hogy a Real Madrid-nál ott bohóckodik a pálya mellett. Már Mourinho sem állt jól ennek a csapatnak, Klopp csak rosszabb lenne.
Sajnos egyet kell értenem veled, valóban sokan agyonverték taktikailag, amit én pláne az idei szezon után nagyon érzékenyen veszek, és a stílusban is közel áll Joséhoz, ami itt nem jó ómen. Az igazolásokkal itt mondjuk nem kell törődnie azt Perez mindig kisajátítja... :mrgreen: Annyit még hozzátennék, hogy a másik baj az lenne, hogy neki idő kellene egy ütőképes csapat kiforralására, ami itt pont nincs. Bár nem a nulláról kellene kezdeni, mert a keret adott, csak a kispadot kell felturbózni, de a legfontosabb pont elveszett, mégpedig a csapatrészek közötti kohézió és motiválni is kell egy rakat jól lakott nagy egójú embert.

Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 20:54

sámat írta:
R.M.C.F írta:A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást. :lol: :lol:
Szerintem itt 4-5 játékos meg sem közelíti Suarez képességét, tehetségét, ösztönös zsenijét, ami a góllövést illeti, nemhogy egy vonalban vannak vele. Hosszú évek óta az egyik legjobb center, a régi iskola centere, nem ez a kapom-visszaadom, átveszem-nézelődök típus, ösztönből támadja a kaput....amit kissé elvesztett most, a játékrendszer és Messi miatt, de egy lapon nem említeném Costával, Griezmannal vagy Tevezzel, valami egész más kategóriát képvisel...most a viselkedést félretéve.

A felsoroltak is remek támadók,a teljesség igénye nélkül,de ez szubjektív vélemény,és sokaknál a szimpátia is benne van egy-egy ember megítélésben,így az torz lesz,lásd előző copa america és a speakerek neymarozása......pfffejj.....semmi extra dolgokra ordítoztak, zseniztek,állandóan,tiszta szégyen volt,nevetséges volt.....de erről NEM neymar tehet,ő teszi a dolgát és idén már LABDARÚGÁST is bemutatott,mert előtte amit csinált az van akinek bejön,nekem hányingerem volt tőle....mindig is utáltam a freddy mercury tipusú radiátorokat a labdarúgópályákon,akik fekszenek,pörögnek,sírnak,színészkednek...... Suarezt jól ismerem,és ugyanúgy elismerem mint neymart,szívesen látnám a csapatomban,de mindenki nem játszhat itt,és nekünk is remek támadóink vannak,igaz bale annyit melózott kb meccseken mint én a nappali és a konyha között 90 perc alatt. kb 3x 5 métert ha elfogyott az italom.

DinhoL írta:Kedves Madridista és kevésbé Madridista fórumozók!

Jó pár éve követem az oldalatokat és most döntöttem úgy, hogy "beleszállok" én is a buliba, mert azt gondolom itt értelmes társalgásokat lehet folytatni futballról, nem annyira futballról, Madridról és Barcáról. Igen culé vagyok de nem a tizenéves fajtából, fórumos pályafutásom pedig az Eurobarcán kezdtem (figyeljetek ez most tetszeni fog! :mrgreen: ) de kb. 2 éve valamiért nagyon felhígult az a közeg, a topic-ok nagy része színvonaltalan lett, az emberek is kicserélődtek..Szóval már alig-alig írok oda. Igyekszem hozzátenni a beszélgetésekhez valami érdemlegeset, főleg ebben a témában, remélem szép hosszú pályafutásom lesz itt. :D Bocsi ezért a kis offért, de gondoltam, mint új hús ennyit írnom kell.

További élvezetes beszélgetéseket és jó szurkolást kívánok! :)
Üdv, tiszteld a csapatomat,ne gennyezd és velem biztos jól megleszel.....ha köpködöd őket,lenézed őket mint a barcások többsége,akkor lehet összeugrunk párszor. :lol:

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 19., kedd 20:18

Tudom, hogy amíg hivatalos úton meg nem erősítik Ancelotti-t vagy el nem zavarják, addig pletyka fészek lesz a Real Madrid "otthona", de szerintem óriási hülyeség lenne Klopp-ot leigazolnotok.
Ha Pep-re azt mondjátok, hogy egy lufi, színész az oldalvonal mellett akkor a német mi? Egy vicsorgó motivátor, semmi más. Volt 2 jó éve, felspannolt mindenkit Dortmundban, aztán végignézte, ahogy a kiesés szélén táncolt a csapata. Az igazolásai szinte mind becsődöltek és taktikailag is agyonverték az utóbbi időkben. Aki ilyen rövid idő alatt a csúcsról a pokolra jut az minden csak nem jó edző.
Most az 1x jól eladja magát, aztán megy majd a süllyesztőbe.
El se tudom képzelni, hogy a Real Madrid-nál ott bohóckodik a pálya mellett. Már Mourinho sem állt jól ennek a csapatnak, Klopp csak rosszabb lenne.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 19., kedd 19:59

Kedves Madridista és kevésbé Madridista fórumozók!

Jó pár éve követem az oldalatokat és most döntöttem úgy, hogy "beleszállok" én is a buliba, mert azt gondolom itt értelmes társalgásokat lehet folytatni futballról, nem annyira futballról, Madridról és Barcáról. Igen culé vagyok de nem a tizenéves fajtából, fórumos pályafutásom pedig az Eurobarcán kezdtem (figyeljetek ez most tetszeni fog! :mrgreen: ) de kb. 2 éve valamiért nagyon felhígult az a közeg, a topic-ok nagy része színvonaltalan lett, az emberek is kicserélődtek..Szóval már alig-alig írok oda. Igyekszem hozzátenni a beszélgetésekhez valami érdemlegeset, főleg ebben a témában, remélem szép hosszú pályafutásom lesz itt. :D Bocsi ezért a kis offért, de gondoltam, mint új hús ennyit írnom kell.

További élvezetes beszélgetéseket és jó szurkolást kívánok! :)
Som i Serem!
6oat

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 19., kedd 16:46

Realista24 írta:Utánaolvasva, a Bilbao és a Barca fog játszani augusztusban, akármi lesz a végkimenetel.
Én ennek örülök...legalább lehet jobban rákészülni a bajnoki nyitányra...plusz a kevesebb meccs is jól jöhet...azt azért ne felejtsük, hogy ha behúzza a Barca a BL-t, akkor nekik is húzós lesz a naptárjuk...spanyol szuperkupa, európai szuperkupa, klub vb, bajnokság, spanyol kupa, BL...minket is kizsigerelt az erőltetett menet idén...

Vissza: