FIFA
Re: FIFA
Elkezdtem most UT-zni és alig van ugye pénzem, amit meg összeszedegettem mostanában, kb 40-et azt sikeresen eltosztam és egyik be se volt az ég világon semmi
de ez sokkal izgibb, mint vásárolgatni, csak ebből kb mindig opás van....
de ez sokkal izgibb, mint vásárolgatni, csak ebből kb mindig opás van....
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Ha egy játékossal vagyok karrier módban, és lecserélnek akkor, hogy lehet beállítani, hogy a hátralevő időt leszimulálja, ne pedig nekem kelljen lejátszanom?
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
konzolstúdióban van konzolvilágban szoktam ott 1500 az egy hónapos mondjuk mindenhol annyi csak ilyen 576 ban nem-.-
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
xbox liveot hol szoktátok venni? múltkor apródon találtam 990-ért 1 hónaposat, írtam most a hapsinak, hogy van-e neki, de nem reagál és másikat jó árban nem találtam.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Én a csapatomat már nem tudom fejleszteni, illetve egy Ronaldot még be tudnék illeszteni most lehet bepróbálkozok egy tisztogatással hátha összejön annyi de ha van pénzem már csak csomagokra költöm, hátha alapon... Utálni fogtok de én nyitottam már, kék Javi Martinezt(600k), EURO liga legjobbja David Luizt (1M), kétszer fekete Valbuenat(70k), Fekete Bentekét (250k) most egy kék Donovant... De fura mindig akkor jönnek amikor nem ilyen 100k-ért nyitok hanem van épp 7500-am és bepróbálkozok. Na de csak azért ide írok mert a Suarezes témához akartam hozzászólni, hogy már kereskedni se éri meg annyira lent van már minden játékos ára.Soha egyetlen értelmes játékost nem találtam csomagban aki használható lenne, egyedüli kivétel Suarez. Aki amúgy nevetségesen kevés coinba kerül, de nálam nagyon jó. Aztán ezzel befejeztük, pedig... na mindegy, úgyhogy csomagokat nem nyitogatok.
- Monkey
PC-n játszom. 740k-ért sikerült megszereznem és 850k-ért ment el, szóval jó üzletet csináltam Most próbálom a frissen 650k-ért megszerzett fekete Özilemet értékesíteni valahol 900k körül, bár félek cseppet nagyok az igényeim.monkey milyen platformon játszol hogy reus 800 ezerbe kerül?
- Úszómester
nekem egy tots volt benne még szerdán akit eladtam 87 ezerért és 100 ért nyitottam a csomagokat mire benne volt
de ezek a játékosok fifa pointal vesznek csomagokat
de ezek a játékosok fifa pointal vesznek csomagokat
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Soha egyetlen értelmes játékost nem találtam csomagban aki használható lenne, egyedüli kivétel Suarez. Aki amúgy nevetségesen kevés coinba kerül, de nálam nagyon jó. Aztán ezzel befejeztük, pedig... na mindegy, úgyhogy csomagokat nem nyitogatok.
Kösz Monkey
Kösz Monkey
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Már csak akkor veszek hogyha ilyen happy hour van, vagy ilyesmi. Akkor sem tudom azt feldolgozni, hogy valakinek ilyen csapata legyen: Fekete Neuer, Kék Marcelo és Ramos, Fekete Thiago Silva amelyik 89-es, Maicon,Yaya Toure, Szélen Fekete Walcott, Robben, Fekete di Natale, Ronaldo és Messi elől. 4-1-2-1-2-es felállás, és simán vertem, írtam neki meccs után hogy mégis hogy tudott ilyen csapatot venni, annyit írt hogy megvárja még ki jön a friss hét csapata és akkor elkölti az összes pénzét arany csomagra és általában mindig talál egy fekete játékost akit meg eltud adni. Szóval rohadt nagy makker.Úszómester írta:arany csomagot ne vegyél ,fölösleges inkább üzletelj és gyűjtsd a pénzt amúgy én úgy vettem észre hogy ronaldonak sokkal több hasznát lehet venni a játékban mint messinek
2013.05.28
11.45
11.45
- Úszómester
arany csomagot ne vegyél ,fölösleges inkább üzletelj és gyűjtsd a pénzt amúgy én úgy vettem észre hogy ronaldonak sokkal több hasznát lehet venni a játékban mint messinek
monkey milyen platformon játszol hogy reus 800 ezerbe kerül?
monkey milyen platformon játszol hogy reus 800 ezerbe kerül?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
F at hogy minden jött ment szar játékosnak van Ronaldo-ja vagy Messi-je vagy olyan játékosa aki több milliót ér és közben olyan fogalmatlan hogy azt nem tudom elmondani. Kezd nagyon fel ni ez a tetves játék. Már több mint 60szor megnyertem az első osztályt vettem rohadt sok arany csomagot(még az elején), de semmi használható játékost nem ad. A f.sz kivan
2013.05.28
11.45
11.45
- Monkey
Persze megtartom, szólj ha kell. Reust el tudtam adni és megvettem fekete Özilt. Próbálom eladni minden fekete kártyámat meg mindenkit aki nem Realos remélem összejön annyi hogy tudjak venni egy Ronaldot és akkor lesz egy komplett RealomVarane érdekel, de sajnos nincs jelenleg még ennyim sem, megvettem Neymart. Monnyuk csalódás eddig, könnyen elnyomják, a dribli meg nem elég.
Az üzletre max jövő héten kerülhet sor, ha addig megtartanád vagy nem csap le rá más.
- Úszómester
xboxon alap beállításon védekezésbe melyik gomb mire jó? mármint visszatartás lökés stb szoktam probálgatni de nem nagyon érzékelem hogy mivel különbözik más védő meg a sokkal gyorsabb játékosomat lefutja felis boritja tb
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Varane érdekel, de sajnos nincs jelenleg még ennyim sem, megvettem Neymart. Monnyuk csalódás eddig, könnyen elnyomják, a dribli meg nem elég.
Az üzletre max jövő héten kerülhet sor, ha addig megtartanád vagy nem csap le rá más.
CRISTIANORONALDO
-
- Kedvenc csapatod: Kaposvári Rákóczi Fc
elég nehéz megélni. mondjuk nem értem ezt az online liga menetet sem... most szereztem 9 pontot és fel is jutok? ez így nem rossz am meg azt se értem miért van olyan, hogy jövök itt a bronz meg 1 ezüst kártyámmal és az ellenfél meg ilyen sanchez meg pedro meg militoval... sok esélyem volt... na mind1. köszönöm a kezdeti segítséget, ha valaki pc-n nyomja akkor 7devinho7 néven megtalál. csak, hogy nekem is legyen egy barátom
- Úszómester
elején tényleg nagyon k g a játék velem is ez volt szerződések le voltak járva ,nem volt elég játékosom... szóval elején nagyon kell figyelni
- Úszómester
ha tudsz akkor szerezz 400 zsetont vegyél bronz csomagot abba eleve van 3 játékos , szerződések ,erőnlét stb
az erőnlétet 300 ért el lehet adni a szerződéseket meg 150 ért abból meg vegyél játékosokat
ja lehet erröl tudsz de azért leírom : most szerdáig ha fellépsz a gépen az ea oldalára onnan fifa részlegbe bejelentkezel stb akkor kapsz egy ajándékot én ma miniezüst csomagot kaptam amibe volt 4 játékos sokat nem ér de a te helyzetedben aranyat
az erőnlétet 300 ért el lehet adni a szerződéseket meg 150 ért abból meg vegyél játékosokat
ja lehet erröl tudsz de azért leírom : most szerdáig ha fellépsz a gépen az ea oldalára onnan fifa részlegbe bejelentkezel stb akkor kapsz egy ajándékot én ma miniezüst csomagot kaptam amibe volt 4 játékos sokat nem ér de a te helyzetedben aranyat
-
- Kedvenc csapatod: Kaposvári Rákóczi Fc
megpróbáltam eladni de szarnak se kell bronz ember szerződés nélkül... szuper am nem lehet valahogy újrakezdeni? mert vettem pár csomag emberkét és akkor nem vennék míg nincs sok lóvém... de gondolom nem lehet elölről kezdeni