Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:49

Mondtasm, nincs időm utána olvasni. Hirtelen csak egy hírt találtam, ez is arra utal, hogy a klub (nem Perez, hanem a Real Madrid klub) megpróbálta itt tartani:

"Zidane was planning to announce his decision to LEAVE the club today, but Real Madrid convinced him yesterday to wait until the next few days so they can discuss the future of the club together. @edupidal #rmalive"
Ez az amire alapozod a kommented? :mrgreen:

Fel akart mondani, majd szóltak neki, hogy még ne tedd, gondold át újra, amit ajánlottunk. Átgondolta, felmondott.

Vagy, ha te beadod a felmondásod, mert nem kaptál 200K emelést, és azt mondja a főnököd, hogy, figyelj már, gondold át újra, jó neked a mostani fizu, maradj. Maradsz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 31., hétfő 15:47

0 igazolással nehéz rebuildelni.
Nem csak nosztalgia miatt játszik Modric, Benzema, Kroos, hanem mert nélkülük lényegesen gyengébb a csapat.
Vagy Benzemát választod vagy a góltalanságot.
Kp ugyanez, ha nyerni akarsz, Modricra bízod a játékot, nem Iscóra meg Ödére.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 31., hétfő 15:47

Realista24 írta:
kiserik írta:
Várjál már! Most ZZ mondott fel, vagy ki lett rúgva? Ha ZZ mondott fel, akkor igen is az ellenkezője történt annak, amit sokan bele akarnak magyarázni.

Nincs most időm utána olvasni, lehet, hogy rossz a memóriám, de úgy emlékszem, hogy a klub mindig kiállt mellette. Most is, mióta ez a cirkusz tart, minden hír arról szólt, hogy a klub azt szeretné, ha ZZ maradna.

Azon meg nem kellene meglepődni, hogy ha egy edzőnél a csapat a BL csoportkörben kiesésre áll, akkor lehet az az atya úr isten, akkor is fel fog merülni a leváltása hírek szintjén. Ezt szivárogtatásra kenni egy nagy bullshit. Magyarázkodás és önigazolás.

Persze biztosan volt, aki fúrta, aki szivárogtatott is, de azért ez itt (és máshol is) mindennapos. Azt sem hiszem el, hogy 20 év alatt ez neki nem esett le eddig.
Mellébeszélés, amit csinálsz. Nem más véleménye érdekel, vagy ki mit gondol és mit vizionál ebbe bele, hanem ez:

Ezt írja ZZ:
Azért távozok, mert úgy érzem, hogy a klub nem hisz bennem annyira, amennyire szükségem lenne rá, és nem kapom meg a szükséges támogatást ahhoz, hogy építsek valamit közép- vagy hosszútávon.

Ezt írja kiserik:
A klub vénestül, Perezestül azt akarta, hogy ZZ maradjon az edző, és vigye véghez a közép és hosszú távú átalakítást.

Az egyik a klub alkalmazottja volt, a másik nem. Szóval kiserik, itt a lehetőséged meggyőzni, hogy miért a te kommented valid.
Mondtasm, nincs időm utána olvasni. Hirtelen csak egy hírt találtam, ez is arra utal, hogy a klub (nem Perez, hanem a Real Madrid klub) megpróbálta itt tartani:

"Zidane was planning to announce his decision to LEAVE the club today, but Real Madrid convinced him yesterday to wait until the next few days so they can discuss the future of the club together. @edupidal #rmalive"

Ez a szöveg ZZ-től egy nesze semmi fogd meg jól, számomra. Amit tudunk, hogy maximálisan támogatva volt amennyire az anyagiak engedték. Megkapta Hazardot, Mendy-t (Jovicot). Sajnos utána a Covid miatt el kellett engedni az átigazolási szezint, de ezt elméletileg megbeszélték. Minden hír arról szólt, hogy a klub mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze Mbappe-t és/vagy Haalandot. A lehetőségekhez mérten eltakarította a klub azt, akit nem akart, akivel nem számolt. Hakimin kívül nem tudok olyan játékosról, aki ZZ kérése ellenére el lett adva (ha csak nem Marcelo, Isco, Hazard és nulla társaik, akiket idén próbál eladni a klub, de ebbe őszintén bele sem merek gondolni...). Nem tudok olyan dolgot mondani, ami arra utalna, hogy nem kapta meg a szükséges támogatást. Nem tudok olyan játékost mondani, akit játszatnia kellett felsőbb utasításra. Eltakarította Pintus mestert, idehozta Dupont kóklert és senki nem szólt egy rossz szót sem. Gyakorlatilag azt csinált a kerettel, a stábbal, amit akart. Nem tudom, hogy ennél hogyan bizonyíthatja egy klub a hitét egy edzőben és hogyan biztosíthatja a támogatásáról.

Igen, ezek alakítják a véleményemet. Ezt írtam le. Ez téged sajnos nem érdekel, így nem tudunk ebben az ügyben értelmesen beszélgetni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 31., hétfő 15:45

Realista24 írta:
Becks23 írta:

Csak nem értem mit várt a vezetőség akkor a második ZZ érától, ha nem azt, hogy rebuild lesz? Még nosztalgiázni a 40 éves emberekkel, mert nyertek 3 BL-t zsinórban?
Eredményeket, mint mindig.

Csak a keret nem alkalmas erre.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:43

Becks23 írta:
Realista24 írta:

Elképzelem az igazgatótanácsot;
Nevezzük ki Zidane-t újra, majd ő elhozza a forradalmasítást, mert ő olyan típus. Jó, nevezzük.
Egy év eltelt. Volt reform? Nem, de nyert egy bajnokságot. Jól van, jövőre tuti megcsinálja. Várjuk ki.
Második év is eltelt. Volt reform? Nem. Nyert valamit? Nem. Jól van, így már tuti megcsinálja jövőre, kivárjuk.

Még el is tudom képzelni, hogy így volt, kiegészítve azzal, hogy Zidane mondta ok, megcsinálom és elmondta, hogy mit szeretne, kiket szeretne, majd a vezetőség mondta; ZZ, nem figyelsz? Covid van, kibaszarintanak minket a BL-ből két évre. Szóval lesz egy Kubo, Odegaard, Jovic, Ceballos, Bale ötösöd, mint erősítés. Mucha suerte!

Csak nem értem mit várt a vezetőség akkor a második ZZ érától, ha nem azt, hogy rebuild lesz? Még nosztalgiázni a 40 éves emberekkel, mert nyertek 3 BL-t zsinórban?
Eredményeket, mint mindig.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 31., hétfő 15:39

Realista24 írta:
sonic írta:

En nem mondtam hogy felteteleket hataroztak meg neki, csak hogy azt szerette volna a vezetoseg ha o csinalja meg. Ha nem igy lett volna felallitjak es keresnek mast. Zidane reszerol semmi erre iranyulo erdeklodes nem mutatkozott a latottak alapjan teljes ittlete alatt. Ettol fuggetlenul ha nem all fel magatol a vezetoseg turelmesen varta volna hogy hatha jovore neki kezd. Annak ami teljesen egyertelmu hogy mindenkeppen szukseges.

De Zidane felallt es elsetalt, plusz irt egy levelet amiben sertodotten mutogat valkire aki nem bizott benne es nem tamogatta.

Hat nekem ez erdekes.
Nevezzük ki Zidane-t újra, majd ő elhozza a forradalmasítást, mert ő olyan típus. Jó, nevezzük.
Egy év eltelt. Volt reform? Nem, de nyert egy bajnokságot. Jól van, jövőre tuti megcsinálja. Várjuk ki.
Második év is eltelt. Volt reform? Nem. Nyert valamit? Nem. Jól van, így már tuti megcsinálja jövőre, kivárjuk.

Még el is tudom képzelni, hogy így volt, kiegészítve azzal, hogy Zidane mondta ok, megcsinálom és elmondta, hogy mit szeretne, kiket szeretne, majd a vezetőség mondta; ZZ, nem figyelsz? Covid van, kibaszarintanak minket a BL-ből két évre. Szóval lesz egy Kubo, Odegaard, Jovic, Ceballos, Bale ötösöd, mint erősítés. Mucha suerte!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. május 31., hétfő 15:31

Amilyen hozzászólások repkednek itt, azt hinné az ember hogy Lopetegui lépett le innen, nem a Real történelmének legjobb edzője. Legkártékonyabb. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:30

sonic írta:
Realista24 írta:

Ha a kinevezését őszintén ilyen feltételekhez kötik az elején, Zidane el sem vállalja a melót másodszor.
En nem mondtam hogy felteteleket hataroztak meg neki, csak hogy azt szerette volna a vezetoseg ha o csinalja meg. Ha nem igy lett volna felallitjak es keresnek mast. Zidane reszerol semmi erre iranyulo erdeklodes nem mutatkozott a latottak alapjan teljes ittlete alatt. Ettol fuggetlenul ha nem all fel magatol a vezetoseg turelmesen varta volna hogy hatha jovore neki kezd. Annak ami teljesen egyertelmu hogy mindenkeppen szukseges.

De Zidane felallt es elsetalt, plusz irt egy levelet amiben sertodotten mutogat valkire aki nem bizott benne es nem tamogatta.

Hat nekem ez erdekes.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. május 31., hétfő 15:29

nekem zizu az alfa és omega. engem nem vert földhöz, hogy elmegy a levegőben volt ez már hónapok óta. szerintem el kell engedni ezt a dolgot, szép volt jó volt, így döntött, kész köszönjük és hálásak leszünk.

én már előre tekintének mert nyakik vagyunk a szarban és minél hamarabb elkéne mozdulni edző fronton meg a játékos igazolásoknál is.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 31., hétfő 15:21

Realista24 írta:
sonic írta:

A klub azt akarta hogy veghezvigye azatalakitast maskepp nem o lett volna az edzo. Zidane nem akarta ezt veghezvinni, meg se probalta 2 ev alatt. Soha bele sem kezdett. Meg kiporgette a veteranokbol ami volt bennuk, ebbol lett egy bajnoki cim, de mar nincs bennuk sokkal tobb kakao. A rendelkezesre allo fiatalokhoz sose nyult szivesen, nem is most fogja elkezdeni, ugyhogy felmondott.
Ha a kinevezését őszintén ilyen feltételekhez kötik az elején, Zidane el sem vállalja a melót másodszor.

Hat nekem ez erdekes.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:12

Dupla D írta:
Pad'em írta:

Biztos ez történt, hogy a 10 tagú vezetőségből sarokban Pablo morgott kicsit az orra alatt rá. Sztem inkább reálisabb, hogy a klubnál befolyásos emberek (pl. JAS) ellene voltak, és fúrták. Nem tartom valószínűnek, hogy apróbb nézeteltérések miatt tette ezt Zidane. Komolyabb dolgokról van itt szó.
Na épp ezért kellett volna megnevezni valakit. Így meg lehet köpködni Perezre és a klubra.
Mondjuk általában a klub, Pérez, játékosok, edző...mindenki mindig köpködve van, még egy 5-0 után is képesek itt páran erre. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 31., hétfő 15:11

Pad'em írta:
Dupla D írta:
Széthúzás az, ha a teszem azt 10 tagú vezetőségből van egy-két ember, akinek megütötte az ingerküszöbét az ősz annyira, hogy lecserélte volna az edzőt, de végül ez a vezetőség végső döntése értelmében nem történt meg? Húha, akkor elég sok helyen megy széthúzás a világban, talán még a te munkahelyeden is, ha egy csapat tagja vagy és valamiben nem értetek egyet, de végül a többség és a főnök szava dönt.
Biztos ez történt, hogy a 10 tagú vezetőségből sarokban Pablo morgott kicsit az orra alatt rá. Sztem inkább reálisabb, hogy a klubnál befolyásos emberek (pl. JAS) ellene voltak, és fúrták. Nem tartom valószínűnek, hogy apróbb nézeteltérések miatt tette ezt Zidane. Komolyabb dolgokról van itt szó.
Na épp ezért kellett volna megnevezni valakit. Így meg lehet köpködni Perezre és a klubra.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. május 31., hétfő 15:09

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Neveket mondani? :lol: Az gyönyörű lett volna, és totál káoszt eredményezett volna még inkább. Nyilván a klubon belül tudva lévő, hogy kikre gondol. Lehet itt-ott olvasni neveket is, akit érdekel. Ezzel finoman utalt, hogy bizony széthúzás van klubon belül, lehet intézkedni ha Perez ráér kicsit az ESL mellett a klubra is odafigyelni.
Jó, hát ő a magyar módi szerint járt volna el :kalapos:
Ha mondunk ki neveket, akkor nem egy kalap alá vesznek mindenkit. Ez nem jött össze, így besározott mindenkit.
Realista24 írta: Ezt írja ZZ:
Azért távozok, mert úgy érzem, hogy a klub nem hisz bennem annyira, amennyire szükségem lenne rá, és nem kapom meg a szükséges támogatást ahhoz, hogy építsek valamit közép- vagy hosszútávon.
Nem tudom mit várt. Szar eredmények utánfelmerült valakiben, hogy változtatni kéne. NEM a többségben. Ha ezt ő nem látja be és a többség (köztük Perez) támogatása nem elég neki, akkor nincs miről beszélni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:08

sonic írta:

Ezt írja kiserik:
A klub vénestül, Perezestül azt akarta, hogy ZZ maradjon az edző, és vigye véghez a közép és hosszú távú átalakítást.
A klub azt akarta hogy veghezvigye azatalakitast maskepp nem o lett volna az edzo. Zidane nem akarta ezt veghezvinni, meg se probalta 2 ev alatt. Soha bele sem kezdett. Meg kiporgette a veteranokbol ami volt bennuk, ebbol lett egy bajnoki cim, de mar nincs bennuk sokkal tobb kakao. A rendelkezesre allo fiatalokhoz sose nyult szivesen, nem is most fogja elkezdeni, ugyhogy felmondott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 31., hétfő 15:08

Dupla D írta:
Pad'em írta: Ezzel finoman utalt, hogy bizony széthúzás van klubon belül, lehet intézkedni ha Perez ráér kicsit az ESL mellett a klubra is odafigyelni.
Széthúzás az, ha a teszem azt 10 tagú vezetőségből van egy-két ember, akinek megütötte az ingerküszöbét az ősz annyira, hogy lecserélte volna az edzőt, de végül ez a vezetőség végső döntése értelmében nem történt meg? Húha, akkor elég sok helyen megy széthúzás a világban, talán még a te munkahelyeden is, ha egy csapat tagja vagy és valamiben nem értetek egyet, de végül a többség és a főnök szava dönt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:07

BlancoMark írta:

Ezt írja kiserik:

Az egyik a klub alkalmazottja volt, a másik nem. Szóval kiserik, itt a lehetőséged meggyőzni, hogy miért a te kommented valid.
Oké, ilyen emberek mindig mindenhol lesznek, akik elégedetlenkednek, senki sem fog 100%-os bizalmat élvezni. Főleg ezt az őszi gyászos teljesítmény után. DE! Az elnök mindig minden platformon kiállt mellette és most is azért vagyunk szarban edző keresés szempontjából mert az utolsó pillanatig bízott es hitt ZZ maradásában.
Erre már sokszor írtam, hiába hiszitek azt, hogy Pérez a mindenható Madridban és egyedül dönt, nem így van.
Pár dolgot meg tudott védeni az évei alatt, mint pl. Karim, vagy az első regnálás idején Zidane kinevezése, mert azt sem akarták sokan.

Pérez így most azokra maradt, akik eleve Zidane ellen voltak, biztos tele vannak jobbnál jobb ötletekkel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. május 31., hétfő 15:07

Ezt írja kiserik:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Becks23

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2021. május 31., hétfő 15:05

Realista24 írta:
Becks23 írta:

soha egyetlen menedzserünk sem kapott olyan mértékű támogatást, időt, türelmet, mint ZZ, az átigazolásokba is bőven volt beleszólása, ami nálunk nem pálya
Ahogy már írta. Soha egyetlen edzőnk nem hozott ilyen eredményeket. A kettő lehet összefügg, nem?
Tehát akkor milyen támogatás kellett volna még, amire utalt? Nálunk jobb feltételeket neki ki tud megteremteni (nem pénzre gondolok)? Megvolt mindene, az hogy a sajtó kikezdi és van 1-2 ember aki nem ért vele egyet, ez továbbra is azt mondom, hogy bárhol máshol kotta ugyanígy lesz, még a válogatottnál is...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 31., hétfő 15:05

kiserik írta:
Realista24 írta:

Megpróbálták marasztalni, miután már ki akarták rúgni és megfúrták és a sajtónak szivárogtattak, stb.
Hmm, vajon miért nem akart Zidane egy ilyen közegben maradni?

És azt te honnan veszed, hogy pont az ellenkezője történt? :hmmm:
Várjál már! Most ZZ mondott fel, vagy ki lett rúgva? Ha ZZ mondott fel, akkor igen is az ellenkezője történt annak, amit sokan bele akarnak magyarázni.

Nincs most időm utána olvasni, lehet, hogy rossz a memóriám, de úgy emlékszem, hogy a klub mindig kiállt mellette. Most is, mióta ez a cirkusz tart, minden hír arról szólt, hogy a klub azt szeretné, ha ZZ maradna.

Azon meg nem kellene meglepődni, hogy ha egy edzőnél a csapat a BL csoportkörben kiesésre áll, akkor lehet az az atya úr isten, akkor is fel fog merülni a leváltása hírek szintjén. Ezt szivárogtatásra kenni egy nagy bullshit. Magyarázkodás és önigazolás.

Persze biztosan volt, aki fúrta, aki szivárogtatott is, de azért ez itt (és máshol is) mindennapos. Azt sem hiszem el, hogy 20 év alatt ez neki nem esett le eddig.
Mellébeszélés, amit csinálsz. Nem más véleménye érdekel, vagy ki mit gondol és mit vizionál ebbe bele, hanem ez:

Ezt írja ZZ:

Ezt írja kiserik:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 31., hétfő 15:04

Ezt írja kiserik:

Oké, ilyen emberek mindig mindenhol lesznek, akik elégedetlenkednek, senki sem fog 100%-os bizalmat élvezni. Főleg ezt az őszi gyászos teljesítmény után. DE! Az elnök mindig minden platformon kiállt mellette és most is azért vagyunk szarban edző keresés szempontjából mert az utolsó pillanatig bízott es hitt ZZ maradásában.

Vissza: