Legyen a csapatodban 1 korszakos világklasszis, 2 kitűnő passer akik kézenfogva születtek + még 7 labdabiztos játékos? Erre gondolsz?R.M.C.F írta:elvan ő a maga kis elképzeléseivel,jellegeive
Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én ezt tökéletesen másképpen láttam. Véleményem szerint azon a meccsen a porto volt az,aki azt a játékképet meghatározta nem a BM, mégpedig azért,mert a porto egy darab,és ez nem túlzás,egy darab labdakihozatalt nem tudott felmutatni úgy hogy a németek semmi komoly presszinget nem toltak oda,még csak kiemelkedően sem játszottak,semmilyen elképzelés hogy mit akarnak azon a meccsen,egy taktikai elem annyi nem volt,mintha egy dologra mentek volna rá,ülni az eredményen,hátha bejön,de focizni azt biztos nem fociztak,mármint nem akartak.Egy meggyőző meccsük volt kb a BL-ben,a porto ellen otthon
Mint sok más dolog is,ha erős túlzás,ha etetés,azt sokan nem kajálják meg,vannak akik igen......pep nem egy rossz edző,elvan ő a maga kis elképzeléseivel,jellegeivel,de nagyon messze van attól,mint amire felcigarettázták anno.hogy itt a Pep név egyenlő a káromkodással...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Értem.Tehát Müller beleillik a Pep féle tikitakába...megint tanultam valamit.Müller-t én ki nem állhatom, meg úgy az egész német csapatot, de pont Thomas barátunk az, aki a legjobban van aláértékelve.
Az,meg hogy ez a Pep féle csapat mennyire top hármas...azért mert szarrá verik a bundesligát,még nem biztos.Egy meggyőző meccsük volt kb a BL-ben,a porto ellen otthon,de egyébként én,mióta Guardiola az edző,elég sulytalannak látom.
Nyilván hatalmas hőstett volt a barcatol,hogy két nyögvenyelős meccsen kiverték a bajorokat.
Akkor ezen logika szerint a juve is top 3-as,vagy azt sugalmazod hogy a Real szar...mást nem tudok elképzelni.Ezt a rejtett sértettséget meg hagyjuk már...hogy itt a Pep név egyenlő a káromkodással...
Akkor mi volt odaát Mou?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
másrészt olyan nagyon rosszak nem voltak. Hazai pályán meg pláne.
Rúgtak gyorsan egy gólt, majd megráztátok magatokat, és elraktatok kettőt. Aztán le is álltatok nagyjából. Ha akarjátok, agyonveritek őket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Müller-t én ki nem állhatom, meg úgy az egész német csapatot, de pont Thomas barátunk az, aki a legjobban van aláértékelve.morientes írta:Hát ezt mondom én is,Pep simán erőltetné tovább ezekkel az emberekkel is,elég megnézni a bayernt,ilyen emberekkel mint pl Müller,akihez képest még Bale is egy labdazsonglőr...
Bale-től minden labda elpattan, tegnap ellenünk meg az odavágón is a legveszélyesebb helyzetek és gólok akkor jöttek, mikor Thiago vagy Müller csinált vmit. Szóval ettől a Müller-től Bale nagyon, de nagyon messze van. Kb sehol.
Tudom, hogy a Pep szó itt káromkodást jelent, de én nem temetném őket. Egyrészt tuti marad, minden létező nagyobb Bayern főnök kiállt mellette, másrészt olyan nagyon rosszak nem voltak. Hazai pályán meg pláne.
Ancelotti-nak kiesett Modric és mekkora bajban van, Pep-nél 2 Modric sincs, Robben és Ribéry, de Alaba is nagyon hiányzott nekik. Meg úgy az egész keret, az alapcsapatuk együtt talán ha 15 meccset letolt ebben az idényben, de lehet sokat mondtam.
Nyáron frissítik a keretet, biztos, hogy pótolják a hiányposztokat, a lyukas helyeket és jövőre nagyon izzadni fog bármelyik csapat ha összekerül velük. Rettentő kellemetlen ellenfél, már most is azok voltak mindkét meccsen. Azért lett ennyire sima, mert a legmeghatározóbb játékosaik hiányoztak.
De mondjuk a Camp Nou-ban is jól tartották magukat a gólig az első 15 percet leszámítva. Ha ezt a Real csinálja, akkor a szurkolója azt mondja, hogy megfogtuk őket a B csapattal, meg ha az elején a helyzetünk bemegy akkor ez meg az lett volna.
Én nem temetem őket, jövőre sokkal keményebben fognak nekünk vagy nektek visszavágni. Az nem kérdés, hogy jelenleg a 3 top csapat a Barca, Real, Bayern, ebből most a bajorok csak azért lógtak ki, mert még a Real-nál is súlyosabb sérüléshullám sújtotta őket egész évben, nem csak tavasszal.
- morientes
Hát ezt mondom én is,Pep simán erőltetné tovább ezekkel az emberekkel is,elég megnézni a bayernt,ilyen emberekkel mint pl Müller,akihez képest még Bale is egy labdazsonglőr...Marky írta:nem csak emiatt alakult át a barca. a régi tökömtolom játékból kiestek a játékosok, se neymar, se suarez, se rakitic nem játszott ilyen szisztémában, ezért is lett direktebb a barca.
tegnap is látszott, hogy neymar és suarez mennyire érzi ezt a kontrázást, tudják, hogy 1-2 húzásból is lehet egy ilyen magasra tolt védelem ellen gólt szerezni, meg se próbálták dominálni a meccset. simple and clever
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nem csak emiatt alakult át a barca. a régi tökömtolom játékból kiestek a játékosok, se neymar, se suarez, se rakitic nem játszott ilyen szisztémában, ezért is lett direktebb a barca.
tegnap is látszott, hogy neymar és suarez mennyire érzi ezt a kontrázást, tudják, hogy 1-2 húzásból is lehet egy ilyen magasra tolt védelem ellen gólt szerezni, meg se próbálták dominálni a meccset. simple and clever
- morientes
Én sierranak adok igazat,még ha össze is állna egy olyan csapat,az a foci már nem lenne életképes,a tilotolit most már simán hatástalanítja minden top csapat.Értettem, és igazad is van. De szerintem nekem is, abban amit írtam. :)
LE ezt látta meg nagyon helyesen,ha másban nem is,de ebben nagyon megtalálta a receptet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Értettem, és igazad is van. De szerintem nekem is, abban amit írtam.Sierra írta:Arra értettem, hogy ilyen csillag együttállás a büdös életben nem lesz sehol, mint amilyen volt nálatok.mahitoo(Henke) írta:Nálatok is elképesztő hisztis egyének vannak, de ami most nálunk megy... A mostani Barcát senki sem tartotta semmire, nemhogy triplázásra esélyes csapatnak. De persze ez nem elég. Látszik, hogy nálatok a Galaktikus kor és CR adta a szurkolók zömét, nálunk meg a Pep féle Barca, meg Messi. Van egy idősebb barátom, aki Fradi és Juve drukker, és a 2 csapatot egyszerre zavarták a másodosztályba... Hát a mai Madridisták meg Barcások 90%-a öngyilkos lenne.
Messi-Iniesta-Xavi, a tökéletes trió volt évekig. Ilyen még egy nem lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyik csapatnak sem a legjobb edző kell, hanem a legalkalmasabb. Jelen pillanatban a Barcának LE a legalkalmasabb, 5-6 éve meg Pep volt.wZoLee7 írta:Hát nem tudom...lehet én vagyok teljesen hülye és vak, de LE egy közepesnél is gyengébb edző. Ha megy Messinek megy a Barcának is, mert a védelem lyukas mint az ementáli.
Arra értettem, hogy ilyen csillag együttállás a büdös életben nem lesz sehol, mint amilyen volt nálatok.mahitoo(Henke) írta:Nálatok is elképesztő hisztis egyének vannak, de ami most nálunk megy... A mostani Barcát senki sem tartotta semmire, nemhogy triplázásra esélyes csapatnak. De persze ez nem elég. Látszik, hogy nálatok a Galaktikus kor és CR adta a szurkolók zömét, nálunk meg a Pep féle Barca, meg Messi. Van egy idősebb barátom, aki Fradi és Juve drukker, és a 2 csapatot egyszerre zavarták a másodosztályba... Hát a mai Madridisták meg Barcások 90%-a öngyilkos lenne.
Messi-Iniesta-Xavi, a tökéletes trió volt évekig. Ilyen még egy nem lesz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát nem tudom...lehet én vagyok teljesen hülye és vak, de LE egy közepesnél is gyengébb edző. Ha megy Messinek megy a Barcának is, mert a védelem lyukas mint az ementáli. Van két jó kapusuk és annyi. Kegyetlenül kihasználják a helyzeteiket, amit nem mondhatunk el jelenleg sem a Realról sem a Bayernről. Valljuk be őszintén, jelenleg Messi az aki a különbséget jelenti. Megteremti a helyzetet, és vagy oda rakja a másik két támadónak, vagy belövi ő maga. Nekünk háromszor annyi helyzet kell ugyan annyi gólhoz. Azt már láthattuk, hogy Modric féle kp-val levesszük a barcát a pályáról, de nélküle nincs semmi, ami a barca ellen kell. Helyzeteket nem nehéz ellenük kialakítani, csak be is kell lőni azokat.
-
Nálatok is elképesztő hisztis egyének vannak, de ami most nálunk megy... A mostani Barcát senki sem tartotta semmire, nemhogy triplázásra esélyes csapatnak. De persze ez nem elég. Látszik, hogy nálatok a Galaktikus kor és CR adta a szurkolók zömét, nálunk meg a Pep féle Barca, meg Messi. Van egy idősebb barátom, aki Fradi és Juve drukker, és a 2 csapatot egyszerre zavarták a másodosztályba... Hát a mai Madridisták meg Barcások 90%-a öngyilkos lenne.Sierra írta:Olyan kétlem, hogy lesz valaha még egy.mahitoo(Henke) írta:Majd 20 év múlva lesz olyan csapat megint, mint a Pep féle Barca, hogy bármikor bárkit kisújjból szétver, és még a többi sorozatra is lesz ereje."
Leslie, értem, de totálisan látszott, ha kell, akkor váltunk. Nem kellett, ott vagyunk. Más, amikor 3 pont van a bajnokin, és 1-0-nál alibizünk, és akár a bajnokság is elmehet rajta (Sevilla). De itt a Bayernnek 5!!!!!!!-öt kellett volna rúgnia.
Remélhetőleg a döntőben, és remélhetőleg ellenünk!lesliejr írta:folytatódhatott volna még rosszabbul, erre legközelebb ráfizetünk, most mondom....
-
mahitoo(Henke) írta:Ez nem a SUPERBARCA! Ez a csapat kegyetlenül keményen dolgozott az edzővel együtt, hogy itt legyünk. 4 meccs van vissza, kellett volna valakinek, hogy 1-4-nél Xabi eltörje Messi lábát? Vagy Rafinha (Bayernes) Neymar-ét?
Akkor is életveszély módjára játszottunk. 20 kapura lövési kísérletük volt, nekünk 8. Ha csak 1 v 2 labdájuk beljebb megy már meleg a vége.danianevem írta:Nem tudom mit kellett volna még csinálniuk... Egy percig sem állt továbbjutásra a Bayern, három gólos előnnyel mentünk Münchenbe. Aztán simán meg is lett a továbbjutás (a "ha ez bemegy, ha az nem" gondolatmenetekkel nem szoktam számolni).
...és nagyon rosszul kezdtünk, folytatódhatott volna még rosszabbul, erre legközelebb ráfizetünk, most mondom....
Olyan kétlem, hogy lesz valaha még egy.mahitoo(Henke) írta:Majd 20 év múlva lesz olyan csapat megint, mint a Pep féle Barca, hogy bármikor bárkit kisújjból szétver, és még a többi sorozatra is lesz ereje."
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Nem tudom mit kellett volna még csinálniuk... Egy percig sem állt továbbjutásra a Bayern, három gólos előnnyel mentünk Münchenbe. Aztán simán meg is lett a továbbjutás (a "ha ez bemegy, ha az nem" gondolatmenetekkel nem szoktam számolni).
-
Leslie, egy oldalon állunk, de akkor idézem a saját véleményem a túloldalról:lesliejr írta:Én ki nem állhatom az ilyen hozzáállást. Ha ezt megengedik maguknak most, mi lesz jövőre, ha nyerünk pár kupát.danianevem írta:Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...
Labdát tartani tudnak, passzolgatni tudnak, de ma csak arról szólt, hogy el a kaputól jó messzire és pörögjön az óra.
"Srácok, rendben. De gondoljatok vissza decemberre, januárra. Mindenki LE és Messi fejét követelte. Kb nem volt jobb hátvédünk. Stb, stb, stb.
A Bayern 1 hetet pihent erre a meccsre, mi meg kb élet-halál harcot vívtunk egy szívós, durva Sociedad ellen. Náluk még Neuer sem játszott volna, ha Reina-t nem állítják ki.
Ez nem a SUPERBARCA! Ez a csapat kegyetlenül keményen dolgozott az edzővel együtt, hogy itt legyünk. 4 meccs van vissza, kellett volna valakinek, hogy 1-4-nél Xabi eltörje Messi lábát? Vagy Rafinha (Bayernes) Neymar-ét?
Majd 20 év múlva lesz olyan csapat megint, mint a Pep féle Barca, hogy bármikor bárkit kisújjból szétver, és még a többi sorozatra is lesz ereje."
-
Én ki nem állhatom az ilyen hozzáállást. Ha ezt megengedik maguknak most, mi lesz jövőre, ha nyerünk pár kupát.danianevem írta:Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...
Labdát tartani tudnak, passzolgatni tudnak, de ma csak arról szólt, hogy el a kaputól jó messzire és pörögjön az óra.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...lesliejr írta:...