Az a baj, hogy a 40 inch feletti tv (csak Samsungot néztem) nincsenek FHD-ban. Az okos funkciók egyáltalán nem érdekelnek, jól mondod szerintem is parasztvakítás. De mivel minden tv-be belerakják már szinte ezért nem tudok mit csinálni vele. Úgyis hdmi-ről menne minden szinte.k!ll3rcsöcs írta: Azért azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ebben az árkategóriában az UHD meg a HDR inkább csak parasztvakítás. Én sokkal inkább vennék ennyiért egy FullHD tv-t, bőven elég az a felbontás, és jobb képminőséget is kapsz. Illetve az a kérdés, hogy mennyire fontosak az okos funkciók, vagy a külső eszközről történő lejátszás. Ezek gördülékeny működésében azért komoly eltérések lehetnek.
Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
-
Prémiumban vagyok. Akkor nem tudom mi a here ez. Nincs reklám, meg tudok zenét választani rendesen.Kyller írta:Nem. Az ingyenes így működik. Rohadt idegesítő. Egy albumot nem lehet végig hallgatni anélkül hogy más random számot ne dobálna bele. PC-s alkalmazásnál persze nincs ilyen probléma...Ott akármit le tudsz játszani, nem véletlen a lejátszás, stb...rashidm írta:Csak nálam csinálja azt a Spotify, hogy a saját lejátszási listámon kívül random betesz zenéket amik nincsenek a listában? Aztán nem tudom megszüntetni a helyzetet, mindig újra kell indítanom a lejátszást a listámra rákattintva.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mivel nem minden tv-t tesztelnek (és ez kiemelten igaz a belépő kategóriára), nem biztos, hogy fogsz tesztet találni. Írd be keresőbe a tv típusát utána pedig azt hogy "review", és ha szerencséd van dob ki rá valamit. Ettől függetlenül a legjobb, ha a saját szemedre hagyatkozol, és azt veszed amelyik képe neked tetszik.rashidm írta:Hali!
Tv vásárlás előtt állok. Ti tudtok olyan oldalt ahol teszteket lehet olvasni?
Amit nekem kellenek:
- Samsung
- 43 col
- UHD
- HDR
Pontos típust is néztem: NU7022, NU7122, ezeket láttam a boltban. Ránézésre az NU7022 szebbnek tűnt, viszont tesztes oldalt nem nagyon láttam. Valakinek van ötlete?
Azért azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ebben az árkategóriában az UHD meg a HDR inkább csak parasztvakítás. Én sokkal inkább vennék ennyiért egy FullHD tv-t, bőven elég az a felbontás, és jobb képminőséget is kapsz. Illetve az a kérdés, hogy mennyire fontosak az okos funkciók, vagy a külső eszközről történő lejátszás. Ezek gördülékeny működésében azért komoly eltérések lehetnek.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Nem. Az ingyenes így működik. Rohadt idegesítő. Egy albumot nem lehet végig hallgatni anélkül hogy más random számot ne dobálna bele. PC-s alkalmazásnál persze nincs ilyen probléma...Ott akármit le tudsz játszani, nem véletlen a lejátszás, stb...rashidm írta:Csak nálam csinálja azt a Spotify, hogy a saját lejátszási listámon kívül random betesz zenéket amik nincsenek a listában? Aztán nem tudom megszüntetni a helyzetet, mindig újra kell indítanom a lejátszást a listámra rákattintva.
-
Hali!
Amit nekem kellenek:
- Samsung
- 43 col
- UHD
- HDR
Pontos típust is néztem: NU7022, NU7122, ezeket láttam a boltban. Ránézésre az NU7022 szebbnek tűnt, viszont tesztes oldalt nem nagyon láttam. Valakinek van ötlete?
Amit nekem kellenek:
- Samsung
- 43 col
- UHD
- HDR
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Powerline adapter. Van belőle wifis is.kecsu10 írta:Segítséget kérnek hozzáértőktől. Új helyre költözünk, elég nagy az ibgatlan kb 300 nm, vastag falak jó 20 m távolság. Milyen internet +router kombó legyen? Jó sok a wifit használó eszközünk, s a digi nettel rossz tapasztalataink vannak. Már azon is gondolkodtam, hogy egy korlátlan mobilnet aztán az szórja a jelet, mert az legalább nem megy el soha. Nagyon Köszönöm a segítséget!
-
Két legfontosabb helyre ahol sok eszköz lenne kábellel mehetne a net, a többi helyre meg jelerősítő?kecsu10 írta:Segítséget kérnek hozzáértőktől. Új helyre költözünk, elég nagy az ibgatlan kb 300 nm, vastag falak jó 20 m távolság. Milyen internet +router kombó legyen? Jó sok a wifit használó eszközünk, s a digi nettel rossz tapasztalataink vannak. Már azon is gondolkodtam, hogy egy korlátlan mobilnet aztán az szórja a jelet, mert az legalább nem megy el soha. Nagyon Köszönöm a segítséget!
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Segítséget kérnek hozzáértőktől. Új helyre költözünk, elég nagy az ibgatlan kb 300 nm, vastag falak jó 20 m távolság. Milyen internet +router kombó legyen? Jó sok a wifit használó eszközünk, s a digi nettel rossz tapasztalataink vannak. Már azon is gondolkodtam, hogy egy korlátlan mobilnet aztán az szórja a jelet, mert az legalább nem megy el soha. Nagyon Köszönöm a segítséget!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem is csinalt ilyet plusz random szamot valtott magatol. Telorol hallgattam es megjelent az elerheto eszkozoknel egy web player(chrome) ami fogalmam sem volt, hogy micsoda. De egy jelszo modositas megoldotta a gondot.rashidm írta:Csak nálam csinálja azt a Spotify, hogy a saját lejátszási listámon kívül random betesz zenéket amik nincsenek a listában? Aztán nem tudom megszüntetni a helyzetet, mindig újra kell indítanom a lejátszást a listámra rákattintva.
-
Csak nálam csinálja azt a Spotify, hogy a saját lejátszási listámon kívül random betesz zenéket amik nincsenek a listában? Aztán nem tudom megszüntetni a helyzetet, mindig újra kell indítanom a lejátszást a listámra rákattintva.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Segítséget kér az ember és titeket kap...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az a baj, hogy szívtelenek és hálátlanok vagytok.H.E.H.E. írta:Fel napja odairtam hogy icloud, de sztem mivel az elso hatszaz talalat ez, az oreg László is lehet kibetuzte ezeket a sorokat maganak nagynehezen, aztan telefonos segitseg utan meg el is magyaraztak a jelenteset neki.
De kosz a semmit Pisti jo hogy jöttél
R24 meg kiszámíthatatlan, mint Benzema.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Fel napja odairtam hogy icloud, de sztem mivel az elso hatszaz talalat ez, az oreg László is lehet kibetuzte ezeket a sorokat maganak nagynehezen, aztan telefonos segitseg utan meg el is magyaraztak a jelenteset neki.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Steve
Meghalok komolyan Hehe..
Ilyen ember tényleg nincs..
Szerintem ez segíteni fog.
Beállítások-AppleID/ICloud- majd ICloud
Utána kapcsold ki, majd kapcsold be a kapcsolatok(remélem ez a helyes magyarul, mert nem magyar a menüm) gombot. Utána remélhetőleg felbukkannak a számok a kapcsolatokban.
Hehét meg tedd ki a csába nyugodtan.
Ilyen ember tényleg nincs..
Új tipp Laci!Realista24 írta:Olvasson a gyíkom. Legyalulom mint a szart.
Te meg maradhatsz
Szerintem ez segíteni fog.
Beállítások-AppleID/ICloud- majd ICloud
Utána kapcsold ki, majd kapcsold be a kapcsolatok(remélem ez a helyes magyarul, mert nem magyar a menüm) gombot. Utána remélhetőleg felbukkannak a számok a kapcsolatokban.
Hehét meg tedd ki a csába nyugodtan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasson a gyíkom. Legyalulom mint a szart.
Te meg maradhatsz
Te meg maradhatsz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
hallod Pisti egyemakisszádszélét, a fogaimat nem akarod megnézni, hogy jók-e?
üzleteltek itt rólam, menjen, maradhat ,lófasz a rózsátokba
nekem is tolt anno asszem a 4s vmi hasonlót, az ilyenektől olyan ideg kap el, hogy világrekord lenne telefonhajításban.
további jó olvasgatást
üzleteltek itt rólam, menjen, maradhat ,lófasz a rózsátokba
nekem is tolt anno asszem a 4s vmi hasonlót, az ilyenektől olyan ideg kap el, hogy világrekord lenne telefonhajításban.
további jó olvasgatást
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Próbáltam hát, nem sikerült megmentened
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
De nem értem Laci a szituációt..Realista24 írta:Na rohadjon meg minden, marad az itunes visszatöltés. Persze az sem indult elsőre
Leszed, feltesz, stb.
Apple-Id-ba, ICloudba be vagy jelentkezve?
Ezt ugye látod beállítások alatt.
Mert akkor az ICloud szinkronizálással lehet a gond.
A toál resetet próbáltad már? Home gomb+Onoff gomb egyszerre lenyomva és tartani amíg az alma jel fel nem bukkan.
Ha segítettem akkor Hehe maradhat, de egy évig fizeti a sörömet minden pénteken. Deal?
- H.E.H.E.
pm-be kérem a listát miről is szó az admin jog.
köszi.
köszi.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na rohadjon meg minden, marad az itunes visszatöltés. Persze az sem indult elsőre
Leszed, feltesz, stb.
Leszed, feltesz, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema