Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Látom Realista még mindig nagyon izgat téged ez a téma.. Kezdem úgy érezni, hogy csak engem akarsz boldogítani.
Som i Serem!
6oat
6oat
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
LolRealista24 írta:Van Gaal azt mondta Xavinak, hogy jobb voltál, mint Zidane.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Van Gaal azt mondta Xavinak, hogy jobb voltál, mint Zidane.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudom mit írtál, azért reagáltam.DinhoL írta:Azt írtam, hogy szimpatikus volt. Nekem. Sajnos az utóbbi időben csak mint játékost tudom kedvelni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Azt írtam, hogy szimpatikus volt. Nekem. Sajnos az utóbbi időben csak mint játékost tudom kedvelni.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha teljes körű véleményt akarnak kapni, akkor "kénytelenek" a legnagyobb fórumokat olvasni, ami szerintem jó, mert a sok bacakodást leszámítva, sok értelmes és érdekes dolgot olvashat/tanulhat az ember.Amúgy olyanokat mondtak amiket itt mi is beszélünk mindig. Sokszor már azt gondolom, hogy olvasnak minket és okosodnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez a Puzsér eleinte szimpi volt, de egy üvöltöző, idegbeteg állat lett belőle, aki a hangjával leplezi tudatlanságát, illetve így akar hitelesnek tűnni.
Amúgy olyanokat mondtak amiket itt mi is beszélünk mindig. Sokszor már azt gondolom, hogy olvasnak minket és okosodnak.
Amúgy olyanokat mondtak amiket itt mi is beszélünk mindig. Sokszor már azt gondolom, hogy olvasnak minket és okosodnak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A 6 csatár azért fájt. Puzsér meg...Henrik olykor kínosan feszengett. Neki viszont voltak jó gondolatai. Nála mondjuk nem ritka.Nero írta:Erröl vélemény? Az első 10 percben a Realról van szó, szóba kerül miért kellett elküldenie Pereznek Ancelottit. Nem provokáló jelleggel linkeltem be. A szemüveges csóka kifejezetten Madrid-szurkoló.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne lepődj meg, szerinte Xavi is korrekten nyilatkozott mindig a Realról.sonic írta:Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat. Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
szerintem teljesen jól látják a dolgokat, és igaza van a szemüveges úriembernek, hogy Ancelotti (pláne olasz lévén) az életben nem állt volna fel védekezőközéppályás nélkül a BL-elődöntőben, ha nem felsőbb utasításra történikErröl vélemény? Az első 10 percben a Realról van szó, szóba kerül miért kellett elküldenie Pereznek Ancelottit. Nem provokáló jelleggel linkeltem be. A szemüveges csóka kifejezetten Madrid-szurkoló.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Erröl vélemény? Az első 10 percben a Realról van szó, szóba kerül miért kellett elküldenie Pereznek Ancelottit. Nem provokáló jelleggel linkeltem be. A szemüveges csóka kifejezetten Madrid-szurkoló.
-
Szóba került Alves, csak el kell olvasni a nyilatkozatát odaátról. Mindent elmond a személyiségéről. Ilyen nagyképű, pökkhendi dumát senki nem enged meg magának. Még az én zsebemben is kinyílt a bicska.
Hiába fantasztikus képességű labdarúgó, a stílusa igazi brazilos.
Hiába fantasztikus képességű labdarúgó, a stílusa igazi brazilos.
-
Alves tipikusan az a "nem szimpatius figura" az ellenfél szurkolóinak. Vannak ilyen játékosok, akiket csak akkor viselsz el, ha a te csapatodban játszik, de ott is csak akkor, ha jól játszik. Mint tavasszal. De előtte 2 évig én a halálba kívántam. Mikor épphogy hozzáérnek és azzal az eltorzilt fejével ordibál, aztán agyonrúgja az ellenfelet és gúnyosan integet meg csapkod a bíró felé. Ha a Real-ban játszana mi is gyűlölnék, ez teljesen nyilvánvaló. De úgy néz ki megszabadultok tőle, mert nem fog hosszabbítani.Sastre írta:Alves szerintem már akkor egy kis sunyi tapló volt, amikor Sevillás volt. Emlékszem, kiharcolt egy szabadrúgást, aztán gyorsan felpattant a földről, és rápöccintette Raúlra... aztán elkezdett mutogatni, hogy hé spori, nem engedte elvégezni a szabadrúgást... aztán Raúl kapta is a sárgát, de csak legyintett egyet Alvesre, hogy "jól vagy hülye gyerek..."
Ancelotti: Biztos voltam benne, hogy elküldik már akkor, mikor megnyertük a bajnokságot. Ahogy olvasom a fórumot, szinte minden szurkoló arról beszél, hogy majdnem megvolt a BL döntő, de azt elfelejtitek, hogy az elmúlt 7 évben összesen 1x jött össze a bajnokság még José-val. Szerintem ez volt az utolsó szög a koporsójában, nem a BL kiesés. Ismerjük Perez megalomán énjét, de szerintem azt ő sem gondolhatja, hogy minden évben BL-t kell nyernie a csapatának, mert ha nem akkor repül az edző, bármennyire is szeretik Madridban. Bajnokságot viszont lehet nyerni sorozatban. Más kérdés, hogy Modric kidőlése a bajnoki címet mennyire befolyásolta, mert már a horvát kiesése előtt leszálló ágra került a csapat.
BL-ben számít minden hiányzó, de a bajnoki cím szempontjából ez nem befolyásolhat ennyire egy Real Madridot. Mikor szegény Tito miatt szívtunk a Bayern ellen és Messi-t tavasszal minden meccsre úgy kellett összedrótozni, akkor is megnyertük a bajnokságot pontrekorddal. Szóval szerintem Carlo végzete ez volt és ismerve a pályafutását, jövőre se lett volna nagyobb esélye megnyerni a Ligát. Inkább kupa edző, más kérdés, hogy a sokat emlegetett Benítez szintén.
Azt viszont nem tudom miért félnek tőle ennyien. Még alá sem írt, de már temeti a fél fórum. Valahogy az az érzésem mindig, hogy ez a Real Madridnál szokássá vált és Perez is sokszor úgy gondolkodik mint egy szurkoló. Csapong ide oda. Egyik héten megy a triplázunk, leverünk mindenkit szlogen, rá 3 hétre meg a fél csapatot el akarjátok adni. Perez is valahogy így viselkedik. Kitűzi, hogy mindenhol mindig mindent a Real-nak kell nyerni, aztán ha balul sül el vmi, nem is kell rosszul játszania a csapatnak, akkor jön az edzőváltás, kapkodás stb..
Voltak bőven hibái Ancelotti-nak, aki szerintem nem akkora edző mint amekkorának tartják páran, de ahogy nekünk jelenleg Luis Enrique a megfelelő szakember, mert pont azt hozta ami kellett és amúgy sincs értelmes alternatíva, addig a Real-nak meg ugyanez Ancelotti. hiába fafejű, hiába nem szeret cserélni, mert sosem szeretett, hiába nem tud belenyúlni a meccsbe, pont olyan személyiség volt, aki José után kellett. Meg is látszott a 2014-es éven. A tavasz és az ősz is remekül sikerült, aztán elfogyott a lendület és Carlo nem az az ember, aki a kakiból gyorsan kirángatja a csapatot. Valószínű Perez is átrágta magát ezeken és ezért döntött úgy, hogy inkább más szakemberre bízza vagy ahogy ő fogalmazott, új impulzusokra van szükség.
Ha Benítez lesz a "szerencsés" a padra, én nem fogom temetni. BL-ben a legjobb 4 vele is simán meglehet, onnan már lutri mindenkinek, a bajnokság meg Carlo-val se lenne jobb soha. Nem az a fajta edző, aki évről-évre agyon nyeri magát. Pedig volt a keze alatt Zidane féle Juve, akikkel 1x sem tudott nyerni, egy Milan Seedorf-fal, Kaká-val, Maldinivel, Sevcsenko-val, Inzaghi-val.
Klopp-ot nem értem miért akarják többen is. José Mourinho 2.0 a pali. Nemrég lett elüldözve a portugál, mert akkora arca van és olyan arrogáns, hogy a fél csapatot majdnem elkergette, erre most többen Klopp-ot hoznák ide, aki talán még vicsorgósabb, cserébe fele akkora tekintélye sincs, mint Mourinho-nak.
Szóval adja magát, hogy Benítez vagy a még lutribb Zidane-t bevállalja és ha nem jön össze akkor a francia zseni már az első évben kinyírja magát Madridban....örökre....szerintem ezt most még nem merik megkockáztatni. Pep helyzete teljesen más volt, felesleges is összehasonlítani vagy párhuzamot vonni.
Én is csapongtam Carlo-val ide-oda, ebből is látszik mennyi minden szólt mellette és ellene.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Alves szerintem már akkor egy kis sunyi tapló volt, amikor Sevillás volt. Emlékszem, kiharcolt egy szabadrúgást, aztán gyorsan felpattant a földről, és rápöccintette Raúlra... aztán elkezdett mutogatni, hogy hé spori, nem engedte elvégezni a szabadrúgást... aztán Raúl kapta is a sárgát, de csak legyintett egyet Alvesre, hogy "jól vagy hülye gyerek..."
- DinhoL
Én bírtam a stílusát, lehet rajta röhögni. Azonkívül mindig odatette magát, küzdött, hajtott a mezért. Oké lehet, hogy az El Classico-kon felvette Mou-korszak "stílusát" de akkoriban a játékosok nagyrésze beleállt a konfliktusokba.sonic írta:Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat. Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,
Som i Serem!
6oat
6oat
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat. Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Mostmar kivancsisagbol csak megneztem kik regisztraltak utoljara. A legutobbi 11 felhasznalobol, akik hozza is szoltak valamelyik temahoz, 9 barcas.Drake írta:Szépen lassacskán átvesszük a hatalmat...Adjatok 1 évet és az újabb triplázás után barcácskám.hu lesz az oldal neve.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Kb. ekkora észlény az emberünk.DinhoL írta:Alvest én se értem mi lett vele..Pár éve még a veséjét odaadta volna Abinak, szimpatikus figura volt, most meg folyamatosan hisztizik és többet akar.Teljesen "elsznobosodott". Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
-
Én is azt mondom, hogy a tavaszi jó játék figyelem felkeltés volt. Kár érte, mert még ennyi idősen is messze a legjobb a posztján ha odateszi magát. Lehet itt Lahm-ot vagy akárkit emlegetni, ha Alves a maximumot nyújtja, a közelében sincs senki azon a poszton.
Amúgy a belinkelt nyilatkozat a sajtótájékoztató vége volt, a lényeget előtte mondta.
Csak a BL döntő után mondja el, hogyan tovább. Állítása szerint nem becsültük meg eléggé és ez elgondolkoztatja. Hogy ezen mit ért, azt csak a jóisten tudja.
Ha jól emlékszem 3 féle szerződést toltunk az ügynökéhez és már december óta megy a huza-vona. Nem tudom neki mit jelent, hogy nem becsültük meg, bár azt hiszem a pénzre gondolt. Mi másra. Gondolom Messi, Iniesta és Neymar mögé szeretett volna felsorakozni.
Sajnos a brazilokban ez benne van. Neymar-ral meg fog gyűlni a bajunk hosszü távon. Nem lesz Messi. Szerintem brazilia sztárját sokáig nem tudjuk megtartani. PSG v City olyan fizetéssel fogja bombázni amire előbb utóbb rá fog bólintani.
Amúgy a belinkelt nyilatkozat a sajtótájékoztató vége volt, a lényeget előtte mondta.
Csak a BL döntő után mondja el, hogyan tovább. Állítása szerint nem becsültük meg eléggé és ez elgondolkoztatja. Hogy ezen mit ért, azt csak a jóisten tudja.
Ha jól emlékszem 3 féle szerződést toltunk az ügynökéhez és már december óta megy a huza-vona. Nem tudom neki mit jelent, hogy nem becsültük meg, bár azt hiszem a pénzre gondolt. Mi másra. Gondolom Messi, Iniesta és Neymar mögé szeretett volna felsorakozni.
Sajnos a brazilokban ez benne van. Neymar-ral meg fog gyűlni a bajunk hosszü távon. Nem lesz Messi. Szerintem brazilia sztárját sokáig nem tudjuk megtartani. PSG v City olyan fizetéssel fogja bombázni amire előbb utóbb rá fog bólintani.
- DinhoL
Nem tudom, hogy melyik volt előbb. De lehet igazad van. De tél előtt nem kéne lépnie az tuti.palesz77 írta:Vajon miért lendült ekkora formába, pont a szerződéshosszabbítás, vagy egy új ajánlott előtt.. Megkapná az új szerződését, jönne az őszi forma, 90%-ig biztos vagyok benne.DinhoL írta: Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
Som i Serem!
6oat
6oat