Van ilyen agyhalott szint, úgy hívják, hogy NSOmahitoo(Henke) írta:Én már egyszer írtam, kéne egy RealvsBarca honlap, 5 különböző hozzászólói szinttel. A legmagasabb csoportba tartoznának akik beszélgetni akarnak egymással, a legalsóba mehetnének a moderálás nélküli anyázások. A 2 oldal Barca vs Real ill. Real vs Barca topicja alapból ide irányítaná az embereket, mindenki nyugodtabb lenne, és nem kéne írogatni (sokszor hazudozva), hogy mi megy a másik oldalon. Persze ez vágyálom, de akkor is remek lenne.
Real Madrid vs. Barcelona
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én már egyszer írtam, kéne egy RealvsBarca honlap, 5 különböző hozzászólói szinttel. A legmagasabb csoportba tartoznának akik beszélgetni akarnak egymással, a legalsóba mehetnének a moderálás nélküli anyázások. A 2 oldal Barca vs Real ill. Real vs Barca topicja alapból ide irányítaná az embereket, mindenki nyugodtabb lenne, és nem kéne írogatni (sokszor hazudozva), hogy mi megy a másik oldalon. Persze ez vágyálom, de akkor is remek lenne.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Na jó, ez tényleg szánalmas...IamBeowulf írta:BLaZE:
Nem, nem erre gondoltam, egyáltalán ki az a Guti? :-)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szándékosan írtam így.IamBeowulf írta:Nem hazudol...dzsi91 írta:
Hazudol, Gárdiolá csecsén teremtél.De ajánlom az eurobarcát.Ott még tapsolnak is neked, mert nekik tényleg fingjuk sincs ki az a Guti.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Nem hazudol...dzsi91 írta:
Hazudol, Gárdiolá csecsén teremtél.De ajánlom az eurobarcát.Ott még tapsolnak is neked, mert nekik tényleg fingjuk sincs ki az a Guti.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Nem véletlen de én erre írtam, hogy tavaly mikor mi voltunk a padlón az eurobarcás fórumon uan ez volt..De akinek nem inge..Én továbbra is az értelmes vitákat és egymás tiszteletét preferálom!ziro4vr írta:Sorra regisztrál a sok barcás. Bezzeg tavaly a tizedik után nem jöttek ennyien... De lehet csak véletlen.
Som i Serem!
6oat
6oat
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sorra regisztrál a sok barcás. Bezzeg tavaly a tizedik után nem jöttek ennyien... De lehet csak véletlen.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hazudol, Gárdiolá csecsén teremtél.De ajánlom az eurobarcát.Ott még tapsolnak is neked, mert nekik tényleg fingjuk sincs ki az a Guti.IamBeowulf írta:max itt vagyok új, egyébként 92 ótapeadani írta:Kicsit elszaporodtak mostanában az új barcások...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én nem vagyok értékes, Xavi, meg Guti az :-)tubatibi írta:Látom ismét egy értékes Barcás kolléga regisztrált.
Látom ismét egy értékes Barcás kolléga regisztrált.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Nem baj,ha nem vagy kiváncsi, válasz volt a Guti videóra.Toti írta:IamBeowulf írta:Csak hogy értelme is legyen, hogy erre jártam:
https://www.youtube.com/watch?v=8biQ02kbSEk
menj már innen a videóddal egyetemben.
szted ki kíváncsi itt erre az emberre?
-
csabi* írta:most, hogy padlón a csapat nagyon megszaporodtak ezek az odaszurkálások.. hát gratulálok, tavaly merre jártál beowolf?
ez még mindig nem az eb, eszemfaszommegáll
csak a gt, palesz (na jó ők madridisták, rossz példa) féle normális barcásokat égetitek le
csak válaszoltam egy másik szurkálásra, ennyi. Tényleg ilyen véresen komoly a dolog?
egyébként Beowulf
IamBeowulf írta:Csak hogy értelme is legyen, hogy erre jártam:
https://www.youtube.com/watch?v=8biQ02kbSEk
menj már innen a videóddal egyetemben.
szted ki kíváncsi itt erre az emberre?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A kedvencem, amikor barcas kollega beszol, majd a vegere odairja, hogy o amugy nem akar savazni.csabi* írta:most, hogy padlón a csapat nagyon megszaporodtak ezek az odaszurkálások..
ugye tudod, hogy par percig lehet szerkeszteni is a hsz-ed?IamBeowulf írta:...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2015. május 23., szombat 14:58-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most, hogy padlón a csapat nagyon megszaporodtak ezek az odaszurkálások.. hát gratulálok, tavaly merre jártál beowolf?
csak a gt, palesz (na jó ők madridisták, rossz példa) féle normális barcásokat égetitek le
- DinhoL
Úgy értettem, hogy a madridisták.. De én nem trollkodni jöttem ide, ismerem az itteni normát.palesz77 írta:De az egy Barcás fórum, ez meg egy Madridos, úgyhogy szerintem ehhez mérten kéne itt viselkednie minden Barcadrukkernek. De ez csak az én véleményem.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De az egy Barcás fórum, ez meg egy Madridos, úgyhogy szerintem ehhez mérten kéne itt viselkednie minden Barcadrukkernek. De ez csak az én véleményem.DinhoL írta:Az lehet de EB-n is volt egy ilyen front tavaly.. :Đ
-
max itt vagyok új, egyébként 92 ótapeadani írta:Kicsit elszaporodtak mostanában az új barcások...
- DinhoL
Az lehet de EB-n is volt egy ilyen front tavaly.. :Đpeadani írta:Kicsit elszaporodtak mostanában az új barcások...
Som i Serem!
6oat
6oat
-
ha te mondod...csabi* írta:nyugi így se volt sok értelme erre járnod