Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 14., szombat 0:51

A BBC szerint az egykori Arsenal nevelés, Spurs játékos már 29 éves korában felhagy a focival!
Az új Beckham, szóltak róla a hírek! David Bentley. Már 2013 nyara óta klub nélküli.
Azt írják, hogy állítólag már nem érdekli a foci.
"Már egy éve annak, hogy utoljára pályára léptem és azt éreztem, hogy itt az ideje véget vetni ennek."

Pedig tényleg volt egy-két jó meccse, anno amikor még a Sport TV adott angol meccseket akkor láttam többet is Bentley-ből. De aztán ő is kipukkadt, sokszor elment kölcsönbe, majd a ruszkikhoz (Rostov), és ennyi volt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 13., péntek 17:11

Di Mária kivételével ez a névsor is középszerű játékosokból áll. Egyik se fogja elhozni a megváltást. Fabregas mindegyiknél jobb.
Fabregas jobb csatár mint Mandzukic vagy mi?Mert az Arsenalnak csatár (is) kell, Fabregas posztján ott van Ramsey és Wilshere...(vagy Özil)
persze, nem mindegy. de ezek közül is tényleges erősítést, szerintem csak Coleman, Mandzukic és ha visszaszerezné a portói formáját akkor Hulk jelentene. Rémy, Bender gyenge.
Persze ezek sem nagy nevek, de én nem várom most a megváltást!Az majd csak akkor lesz ha lecsúsznak a BL helyről....
Viszont egy Sziszi-Coleman-Merte-Kosi-Gibbs-Ramsey-Wilshere-Cazolra-Oxi-Özil-Mandzukic azért nem rossz csapat, persze nem is világverő, de azért nézzük már meg Wenger most is kb 70 milliót fog kapni nyáron...abból komolyabb játékosokat igazolni elég nehéz!Úgyhogy minimum kell egy jobbhátvéd,egy vkp, egy csatár és egy cserekapus....

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 13., péntek 16:51

A francia Le 10 értesülései szerint a Monaco új edzője, Leonardo Jardim arra kérte a klub tulajdonosát, hogy adja el Radamel Falcaót. A játékos ügynöke, Jorge Mendes a Chelsea-vel és a Real Madriddal fogja felvenni a kapcsolatot.

A Sky Sports Italia szerint a Chelsea visszautasította a Real Madrid Ramires és Khedira elcserélésére vonatkozó ajánlatát.

Hazard, Eto'o és Cesc korábbi nyilatkozatai

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 16:30

persze, nem mindegy. de ezek közül is tényleges erősítést, szerintem csak Coleman, Mandzukic és ha visszaszerezné a portói formáját akkor Hulk jelentene. Rémy, Bender gyenge. Khedira tőlem mehetne az első járattal, szerintem Angliába meg is állná a helyét, oda tökéletesen illik, és minden tulajdonsága meg lenne hozzá ott hasznos játékos legyen, mondom ezt mindenféle irónia nélkül, de kérdés akkor mi lenne Wilshere-ékkel, bár ezt te nyílván jobban tudod, hogy és milyen formációban van esély őket látni. összességében persze, jobbak a nevek mint az előtte felsoroltak, de még mindig kevés, hogy ténylegesen bajnokesélyes legyen a csapat, pedig szimpatikusak, megérdemelnék már.
Di Mariat direkt hagytam ki, őt nem adjuk senkinek, marad itt, jövőre még jobb lesz :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 13., péntek 16:27

BBarni írta:Én pld olvastam Rémy,Bender,Khedira,Di Maria,Coleman,Mandzukic,Hulk nevét is így meg már minden más....
Di Mária kivételével ez a névsor is középszerű játékosokból áll. Egyik se fogja elhozni a megváltást. Fabregas mindegyiknél jobb.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 13., péntek 16:22

nem hiszem el Wenger nem veszi észre magát :roll: mintha egy Cardiff vagy Sunderland lehetséges igazolásait böngészném..
A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas. :D
Azért tegyük már hozzá, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik újság írja... :roll: Én pld olvastam Rémy,Bender,Khedira,Di Maria,Coleman,Mandzukic,Hulk nevét is így meg már minden más.... :)

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 16:14

Victor írta:Morata nem elég jó? :roll: :mrgreen:
szerintem Giroud se jobb semmivel , jó kis dinamit duó lesznek :D
MorataMartin írta:A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas. :D
nem hiszem el Wenger nem veszi észre magát :roll: mintha egy Cardiff vagy Sunderland lehetséges igazolásait böngészném..
ziro4vr írta:Chelsea és City dominanciát várok jövőre
nagyon egyetértek veled, sok függ attól Mou képes-e kicsit változtatni, vagy mennyire szabja a saját ízlésére a keretet, ha mindenhova begyűjti azokat akiket akar esélyes, hogy kiélezett lesz a bajnokság. a City kiszemeltjeire kíváncsi leszek, kiket mennyiért tudnak igazolni :hmmm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 15:57

MorataMartin írta:A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas. :D
micsoda nevek :D Chelsea és City dominanciát várok jövőre, Pool ott lehet a közelükben, Mu és Arsenal meg 4. hely környékén
Nem illik.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. június 13., péntek 15:53

lesz sok pénz és sok jó játékos érkezik majd az Arsenalba
Morata nem elég jó? :roll: :mrgreen:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 13., péntek 15:53

A következő célpontok vannak asajtó szerint az Arsenalnál: Aurier, Chambers, Morata, Begovic és egy középpályás, aki nem Fabregas. :D

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 13., péntek 15:48

:lol: :lol: :lol:
A poén ott lesz amikor ő lesz majd a New York Fc 2. játékosa mert csak az Arsenalt akarták gyengíteni :D
egyébként idén is azt hallottam, amit már pár éve hall az ember, lesz sok pénz és sok jó játékos érkezik majd az Arsenalba, ez továbbra is olyan dolog mint a csodaszarvas , vagy idén van realitása megerősödnek jobban?

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. június 13., péntek 15:39

Sagna a Manchester Cityben folytatja! Meglep ez valakit, hogy az Arsenal egy újabb kulcsjátékosát nem tudta megtartani?:D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. június 13., péntek 13:47

Csak aztán majd nehogy Fabregas is úgy járjon mint Mata, ha nem áll be a sorba és nem fog 100%-osan védekezni.
Mert azért nem az az erőssége, nem tudom mennyire tud majd felpörögni, de a Barca-ban semmivel sem védekezett többet, mint Mata a Chelsea-ben. Nem egy szint a 2 játékos, igazából nem is egy poszt, de könnyen megszívhatja ezt a választást.
2 év múlva megy tovább, még fiatal. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 13., péntek 13:06

R.M.C.F írta:Matic egy gólem.....lassú és nehézkes....a pl ben elmegy,de a bl ben ne játsszon.
Matic úgy copatta a brazilokat a VB előtti felkészülési meccsen, hogy öröm volt nézni. B-)
messideco írta:Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba. :roll:
a legtöbb barcás utálja a chelseat, holott ennek fordítva nagyobb oka van (Övrebös meccs).

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 9:35

messideco írta:Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba. :roll:
Ilyen ez a popszakma. Zsoldosok ezek mind, de legalabbis 95%uk. Ettol fuggetlenul fabregas ugye mind a klub, mind a jatekos reszerol mosolyt csal az arcomra.
Nem illik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 13., péntek 7:39

Értem na, de értsetek meg. Jó úton volt, hogy a kedvencemmé váljon, erre elmegy a legutáltabb csapatomba. :roll:
"And my heart will leave you never."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 12., csütörtök 23:47

Matic egy gólem.....lassú és nehézkes....a pl ben elmegy,de a bl ben ne játsszon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 12., csütörtök 23:37

numberone1 írta:A belso harmas kp szerintem is eros lesz. Matic-Ramires-Fabregas egyik legerosebb(hanem a legerosebb)lesz a PL-ben
Ez szerintem is tuti így lesz. Matic a védelem előtt és Ramires-Cesc páros meg a Realból példát felhozva a Modric-DM szerepkör. Előre pedig Willian tuti kezdő lesz, Mou nagy kedvence lett az alázatos játékával - nem lesz ő hosszú távon kispados. Hazard is alapkezdő ez vitathatatlan. a maradék egy hely pedig a csatáré lesz. Így gondolom egyelőre a meglévő keretből. Schürrle meg a 12. ember.
messideco írta:Mit ne mondjak, elég köcsög. De én is ezt tettem volna, mint ahogyan Thiago is tette. De pont a Dinamoba? :vivo:
Hova máshova? Ha a Realbe megy az a baj. Német, olasz páros kilőve. marad a PSG/Monaco, de gondolom ez nem vonzotta. Pool, Citybe szóba sem került. maradt a MU és a Chelsea. előbbi EL/BL mentes lesz, szóval innentől kezdve meg egyértelmű. de ahogy hallottam a MU is akarta, ha lett volna BL, lehet inkább odamegy.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 12., csütörtök 23:30

messideco írta: De pont a Dinamoba? :vivo:
hova kellett volna igazolnia a PLben, ha az Arsenalnak nem kellett? :hmmm:
Chelsea volt az egyetlen értelmes alternatíva és Lampard távozása miatt még helye is lesz.
és hát London miatt is jó választás neki, ez is benne volt sztem.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. június 12., csütörtök 23:14

Mit ne mondjak, elég köcsög. De én is ezt tettem volna, mint ahogyan Thiago is tette. De pont a Dinamoba? :vivo:
"And my heart will leave you never."

Vissza: